Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλημερα !!!τι κανετε?εμεις μια χαρουλα βρηκαμε καλο καιρο και το ριχνουμε εξω!!χιχιχι...

φαιη μου περαστικουλια σου..

οι υπολοιπες ελπιζω να ειστε καλα...δεν πολυδιαβαζω γιατι οταν με βλεπει ο ευθυμιος στον υπολογιστη λυσσαει να μου παταει κουμπια και μου εχει χαλασει και το πληκτρολογιο...οποτε ειμαι συντομη!για να μην παραξηγηθειτε που δεν τα σχολιαζω ολα το λεω...

καλο σκ να εχουμε και αν κανονιζεται για συναντηση η προταση για το σπιτι μου ισχυει αν θελετε....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κορίτσια! τί κάνετε? ευτυχώς έχει ωραία μέρα σήμερα.

μες στη βδομάδα δύσκολο να μπαίνω στο καφέ, αφού δεν αντέχω το βράδυ, που είναι ιδανική ώρα! όπως καταλαβαίνετε ακολουθώ το ωράριο των παιδιών!

ελένη πώς είναι ο μπόμπιράς σου? κι εμείς βγήκαμε σήμερα και βολτάραμε.

φαίη χαίρομαι που είσαι καλύτερα, και γρήγορα να γίνεις τελείως καλά.

χριστίνα περαστικά για το χέρι. η τζοάννα τί έπαθε? ελπίζω να είναι καλά τώρα.

σοφία μακάρι να είναι αυτό που λες και να γεύγει από μόνο του το χαλάζιο. φιλιά στην ελισάβετ σου.

ντεμς κι εσείς ταλαιπωρηθήκατε με το μωρό με την ωτίτιδα ε? ευτυχώς έγινε καλά. εμείς ρε γμτ τώρα θα τελειώσουμε την (3η) αντιβίωση αλλά δε μας βλέπω καλά. 2 βράδυα τώρα, κλαίει και δεν ξέρω γιατί. ευτυχώς ηρεμεί με τη βιζοπιπίλα, αλλά πραγματικά κουράστηκα με αυτό. αφού σκέφτηκα να του αρχίσω πιπίλα για μια στιγμή. και ο άντρας μου πιστεύει ότι δυστυχώς δε θα γλιτώσουμε το νοσοκομείο :-(. κακώς τα λέω αυτά, πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι...

καλό σκ σε όλες

φιλάκια στα παιδάκια σας

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

γεια σας κοριτσακια.μην μου πειτε οτι δεν βγηκατε σημερα με τα παιδακια σας?ηταν πολυ ωραια μερα.και αυριο τα ιδια και καλυτερα θα ειναι.

που ειστε ολες?

αλεξια περαστικα γρηγορα.ελπιζω να μην χρειαστει νοσοκομειο.ευχομαι γρηγορα περαστικα

γλυκουλα τελικα ολα τα μικρα τα ιδια κανουν.ο δικος μου μολις με δει στο κομπιουτερ θελει αγκαλιες.για να φτανει να παταει τα παντα

4ywWp2.png

Γεια σας κοριτσακια!

Ολα καλα?

Σημερα κοιμομουν μεχρι τις 3 το μεσημερι.. :( Δυστυχως τα ματια μου δεν ανοιγουν με τιποτα το πρωι.. Η αγωγη φταιει? Η ψυχολογια μου φταιει? Η εξαντληση φταιει? Ολα μαζι φταινε? Πραγματικα δεν ξερω..

Αλεξια μου θετικη σκεψη! Ολα να πανε καλα ευχομαι!

Ελενακι τι επαθες βρε κοριτσακι?

Ρηνακι γνωστο ξενυχτοπουλι τι κανεις? :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

... εξαρτάται από το τι θα πουν για τη θεία Τζο στο νοσοκομείο που την πάνε τώρα!

Χριστίνα τι έγινε τελικά με τη Τζο, πως είναι;

...

ντεμς κι εσείς ταλαιπωρηθήκατε με το μωρό με την ωτίτιδα ε? ευτυχώς έγινε καλά. εμείς ρε γμτ τώρα θα τελειώσουμε την (3η) αντιβίωση αλλά δε μας βλέπω καλά. 2 βράδυα τώρα, κλαίει και δεν ξέρω γιατί. ευτυχώς ηρεμεί με τη βιζοπιπίλα, αλλά πραγματικά κουράστηκα με αυτό. αφού σκέφτηκα να του αρχίσω πιπίλα για μια στιγμή. και ο άντρας μου πιστεύει ότι δυστυχώς δε θα γλιτώσουμε το νοσοκομείο :-(. κακώς τα λέω αυτά, πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι...

Αλεξία εύχομαι να ξεμπλέξετε γρήγορα και ανώδυνα!!

γεια σας κοριτσακια.μην μου πειτε οτι δεν βγηκατε σημερα με τα παιδακια σας?...

Βγήκαμε βγήκαμε :mrgreen: Όλο το πρωί το περάσαμε στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής και μετά πήραμε σβάρνα τα supermarket :cool:

Γεια σας κοριτσακια!

Ολα καλα?

Σημερα κοιμομουν μεχρι τις 3 το μεσημερι.. :( Δυστυχως τα ματια μου δεν ανοιγουν με τιποτα το πρωι.. Η αγωγη φταιει? Η ψυχολογια μου φταιει? Η εξαντληση φταιει? Ολα μαζι φταινε? Πραγματικα δεν ξερω..

Ξέρεις ξέρεις αλλά δεν μας το λες εμάς ;) (πάλι παίρνω τις ρούγες για να μάθω τα νέα σου :tongue::lol::lol: )

Όπως έλεγα και πιο πάνω, χθες πήγαμε στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής και για άλλη μια φορά απογοητεύτηκα από την πλειοψηφία των γονιών. Δεν ξέρω πόσες έχετε πάει...είναι αρκετά καλά σχεδιασμένο και καλοδιατηρημένο και δίνει μια χρυσή ευκαιρία στα παιδιά να μάθουν να κυκλοφορούν σωστά στο δρόμο από πολύ μικρή ηλικία. Όταν ξεκινήσαμε να πηγαίνουμε, πριν δύο χρόνια, κάναμε και εγώ και ο Διονύσης χιλιόμετρα ακολουθώντας τον Ευριπίδη στη βόλτα του, για να του εξηγούμε τα σήματα και να τον μάθουμε να τα σέβεται. Τώρα πια δεν χρειάζεται τα αναγνωρίζει όλα και εφαρμόζει τον κώδικα άψογα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι περισσότεροι γονείς αντιμετωπίζουν το πάρκο σαν αλάνα και αμολάνε κυριολεκτικά τα παιδιά τους, τα οποία οδηγούν όπου να 'ναι, όπως να 'ναι, με αποτέλεσμα να επικρατεί ένα μπάχαλο :(

Σήμερα το μεσημέρι έχουμε πάρτυ. Ελπίζω να βρω ευκαιρία ξανά το απόγευμα να μπω, να μάθω νέα σας.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Καλησπέρα :)

Τελκά δεν την χειρούργησαν αν και όλα δείχνουν σκωληκοειδιτη δεν είχαν σαφή εικόνα από τον υπέρηχο οπότε έκριναν ότι δεν ειναι χειρουργήσιμος. Μας έδωσαν οδηγίες για ελαφρύ φαγητό και ξεκούραση και τους έδιωξαν και αν την ξαναπιάσει το ίδιο έντονα να πάει χωρίς εφημερία ότι ώρα και να είναι. Τώρα την έχουμε στην ανάρρωση και περιμένουμε να δούμε αν θα σταματήσει τελείως ο πόνος. Της ρίχνει κάτι σφάκτες και είναι εξαντλημένη.

Σήμερα πήγαμε στον Εθνικό Κήπο. Ήταν τέλεια και το καταευχαριστηθήκαμε όλοι :D

μπράβο αερικό που περάσατε τέλεια.

εμείς, οι μισοί δηλαδή (εγώ με παναγ+ελένη), πήγαμε στην παραλία του φλοίσβου για ποδηλατάδα. πολύ ωραία ήταν.

εύχομαι περαστικά στη τζο.

καλό βράδυ

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

καλημερα κοριτσακια και καλη μας εβδομαδα!τι κανετε?

χαιρομαι που περασατε ομορφα το σκ.κι εμεις ειμασταν χαλαρα πηγαμε κουνιες χθες ειχε τελεια μερα κ μετα στη μαμα μου για φαγητο.

αλεξια ελπιζω να αποφυγετε το νοσοκομειο γαι τον ευθυμη ουτε η καινουρια αντιβιωση τον επιασε?

χριστινα ελπιζω η τζοανα να ναι καλυτερα τωρα.περαστικα της!

μου ειπε μια συναδελφος οτι δικαιουμαι εισητηρια κοινωνικου τουρισμου μεσω της εργατικης εστιας και πολυ χαρηκα...μονο ετσι θα παμε διακοπες φετος αλλιως δε προβλεπεται.πηγε ο αντωνης και ρωτησε για τα δικαιολογητικα ευτυχως τα περισσοτερα τα εχω τα ενσημα πρεπει μονο να παρω απ το ικα...ο αντωνης δε δικαιουται αλλα θα πληρωσει 50%...δεν ειναι ασχημα.για κοιταξτε το κ εσεις μηπως δικαιουστε.

παω για δουλιτσα!φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

Το σκ πήγαμε ποδηλατοδρόμιο, πολύ ωραία περάσαμε, συναντήσαμε και συμμαθητές των παιδιών. Ο Νικόλας έχει πάθει μια πόρωση με το ποδήλατο, έκανε μιλάμε χιλιόμετρα!!!!!! Ο Δημήτρης ακόμα μαθαίνει, πρέπει να του πάρουμε και κανονικό ποδήλατο γιατί ακόμα έχει ένα τρίκυκλο πολύ μπεμπέ!!! Φυσικά είμουνα από πίσω τους όλη την ώρα, μιλάμε ξεπατώθηκα από το περπάτημα, αφού το βράδυ πονάγανε τα πόδια μου, έκανα και γυμναστική, δεν πειράζει!!!

Σοφία πως είναι το μάτι της μικρής? Μακάρι να πάρετε τα εισητήρια, έχω πολλούς γνωστούς που έχουνε έρθει στην Πάρο το καλοκαίρι με τον κοινωνικό τουρισμό, σε κάτι πολύ ωραία ξενοδοχεία.

Σόνια εσείς πως είσαστε? Νομίζω πως σε ειδα εχθές το πρωί κοντά στο ποδηλατοδρόμιο, κρατούσες την μικρή από το χέρι, πέρναγες απέναντι και φορούσες μια γκρι καπαρνίνα. Εσύ είσουνα? Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε γιατί είμασταν με το αυτοκίνητο.

Μαρία σήμερα έχει ήλιο, ζέστη, ε δεν θα έρθετε????????:rolleyes:

Χριστίνα περαστικά στην Τζο

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

και καλή εβδομάδα :-)

...

Μαρία σήμερα έχει ήλιο, ζέστη, ε δεν θα έρθετε????????:rolleyes:

...

Ναι, έτσι λέμε, να έρθουμε οικογενειακώς. Άντε να βρεθούμε επιτέλους!

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Kαλημέρα και ευχαριστώ για τις ευχές τις οποίες ανταποδίδω για όλα τα άρρωστα παιδάκια :)

Καλύτερα είναι απλώς κουράζεται εύκολα... δεν έχει ανακτήσει δυνάμεις.

Καλησπερα κοριτσαρες!

Βγηκαμε ολες εχθες τελικα ε? Εμεις πηγαμε μεχρι τις κουνιες της γειτονιας μας. Για λιγο βεβαια γιατι ο Βασιλης δουλευε μεσημερι..

Εγω δεν ημουν και στα πολυ καλα μου, με επιασε ενας πονος στον αυχενα και ζαλιζομουν πολυ, οποτε οταν εφυγε ο Βασιλης τον αντικατεστησε η μανα μου.. Με την οποια μαλωσαμε και δεν ειμαι και πολυ στα καλα μου αλλα οκ.. Θα μου περασει! Εχθες το βραδυ μου ηρθε εν τελει και η περιοδος.. Ευτυχως γιατι ειχα καθυστερηση (ηταν να αδιαθετησω στις 05/03)!

Σημερα παλι τη βγαλαμε στις κουνιες της γειτονιας και το Μαρακι ξεδωσε για τα καλα!

Την Τεταρτη θα παω να παραγγειλω τα γυαλια της μυωπιας και μετα θα περασω απο το κομμωτηριο να ριξω ενα χτενισμα. Βαφη και τα λοιπα δεν κανω πριν τον Οκτωβρη, θελω να αποτοξινωθουν τουλαχιστον για ενα χρονο τα μαλλια μου (εχω να τα βαψω απο τον Αυγουστο που μας περασε).

Αυτα τα ολιγα και απο εμας!

Φιλια πολλα σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

γεια σας κορίτσια. πώς περάσατε σήμερα? η δευτ είναι βάρβαρη μέρα.

σας ευχαριστώ όλες σας για τις ευχές για τον ευθύμη μου. ελπίζω να μην χρειαστεί εισαγωγή το μαναρούλι μου. δεν μπορώ να φανταστώ ένα πλασματάκι τόσο δα καλωδιωμένο με ορούς. αγχώνομαι και μόνο που το σκέφτομαι.

σοφία τώρα παίρνει 2 αντιβιώσεις μαζί! και αγκουμεντίν+αμοξίλ. μακάρι να υγειάνει.

φαίη μου θέλω κι εγώ να πάω κομμωτήριο. θέλω ανταύγες και σκέφτομαι μήπως κόψω τη φράντζα, δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. απ'τη μια θέλω μια αλλαγή και απ'την άλλη θέλω και να τα μακρύνω. ίδωμεν... φακούς επαφής έχεις σκεφτεί να βάλεις? εγώ με αυτούς βολεύομαι χρόνια τώρα.

καλό βράδυ σε όλες χχχ

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...