Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Μακάρι να συνέλθεις Φαίη μου! Ρε συ... γιατί δεν λες στο Τζοανάκι να έρθει να σε βοηθήσει τα μεσημέρια... νομίζω πως θα το κάνει με χαρά!

Μαρία να τα εκατοστήσεις :P

Εγώ έγινα μέλος την ημέρα που έκανα τον υπέρηχο στην Κωτίτα και ακούσαμε καρδούλα :D Μέχρι τότε διάβαζα ως ανώνυμη :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

φαιη μου χαιρομαι που πας καλυτερα υπομονη λιγο ακομα και θα περασει.

για τη συνανηση το σαβατο για που λετε και τι ωρα?ειναι λιγο δυσκολη μερα για μενα μιας κ εχω φασινα κ μαγειρεμα αλλα μπορει να περασουμε για λιγο εκει που θα ειστε.

μαρια να τα εκατοστησεις!εγω ανακαλυψα το παρεντς τυχαια οταν εψαχνα για το χαμηλο βαρος της ελισαβετ.ευτυχως δε το ειχα υποψη μου οταν ημουν εγκυος γιατι διαβαζοντας οσα διαβασα θα ειχα αγχωθει παρα πολυ:?καμια φορα η αγνοια κανει καλο;)

κατα τ αλλα μια χαρα η ελισαβετ κοιμηθηκε απο νωρις χθες χωρις παρατραγουδα ξυπνησε με πρησμενο ματι βεβαια (τι την τσιμπησε δε ξερω) αλλα μες τη καλη χαρα.και το χαλαζιο εχει φουσκωσει κ εχει γεμισει πυον -θεωρω οτι περναει ετσι να δουμε τι θα πει ο ομοιοπαθητικος οταν ξαναπαμε.

ωραια μερα σημερα ελπιζω να ειμαστε χαλαρα και στη δουλεια.

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα κοριτσια!!

σοφιτσα τι κανετε?επιτελους παρασκευη ε?τι να τσιμπησε το ελακι σας μωρε?εμ τοσο γλυκουλι που ειναι σιγα μην το αφηναν τα ζουζουνια!

φαιη πολλα πολλα φιλια .κανε λιγο υπομονη θα περασει.το μαρουλακι σου μαλλον σε καταλαβαινει τελικα.κουραγιο

4ywWp2.png

Καλησπερα κοριτσακια..! Σημερα κατοπιν τηλεφωνικης συννενοησεως με τον ΩΡΛ, σταματησα τα βομεξ.. Συνεχιζω την αντιβιωση (τελειωνει την Κυριακη) και την αγωγη με τα αντιβομ την οποια πρεπει να λαμβανω για 2 μηνες ακομα.. Αισθανομαι καλυτερα και ειπα να απαντησω και σε προηγουμενα ποστ σας! :)

Εμείς πήραμε και τις ακτινογραφίες του Δημήτρη, έχει τελικά κρεατάκια, μετρίου βαθμού όμως που σημαίνει πως μπορεί και να φύγουνε σε μερικούς μήνες. Μου είπε η ακτινολογος πως αν δεν κάνει ωτίτιδες μπορούμε να περιμένουμε και να μην τα βγάλουμε. Εντωμεταξύ ωτίτιδες ο Δημήτρης δεν παθαίνει, μόνο το ροχαλητό είναι το θέμα μας. Θα πάμε και σε παιδοωρλ και θα δούμε

Μαρακι πολυ χαιρομαι που ολα ειναι καλα! Μπραβο στο παλικαρακι σου! Αν θελεις σου δινω και τα στοιχεια απο τον δικο μου ωρλ, ο οποιος ειναι και παιδοωρλ, να δεις τι θα σας πει!

Μακάρι να συνέλθεις Φαίη μου! Ρε συ... γιατί δεν λες στο Τζοανάκι να έρθει να σε βοηθήσει τα μεσημέρια... νομίζω πως θα το κάνει με χαρά!

Ασε με γιατι κοντευω να σκασω με το Τζοανακι.. Την περασμενη Πεμπτη δεν ηταν να παμε να δει για το τατου? Με αυτα και με αυτα, οριστε .. :( Τι να της πω να ερθει ρε Χριστινακι? Αφου δεν εχω τιποτα να της δωσω.. Κριμα δεν ειναι κι εκεινη να ταλαιπωρειται χωρις αμοιβη? Και μιας που μου τη θυμισες, δωστης πολλα - πολλα φιλακια!! :D

ξυπνησε με πρησμενο ματι βεβαια (τι την τσιμπησε δε ξερω) αλλα μες τη καλη χαρα.και το χαλαζιο εχει φουσκωσει κ εχει γεμισει πυον -θεωρω οτι περναει ετσι να δουμε τι θα πει ο ομοιοπαθητικος οταν ξαναπαμε.

Δηλαδη το χαλαζιο πριν περασει γεμιζει πυον? Πωπω, την καψερη την Ελισσαβετ! Φιλησε το μου μωρε το ζουμπουρλουδικο μας!! :D

φαιη πολλα πολλα φιλια .κανε λιγο υπομονη θα περασει.το μαρουλακι σου μαλλον σε καταλαβαινει τελικα.κουραγιο

Ειρηνακι η Μαρια αυτες τις μερες φερεται καλυτερα και απο ενηλικο.. Θα ημουν πραγματικα γαϊδουρα αν ειχα παραπονο απο το παιδι.. Ειναι ησυχη, καθεται διπλα μου στον καναπε και με χαϊδευει, μου φερνει το μπουκαλακι μου με το νερο μου να πινω.. Με κοιταει στα ματια και μου λεει "παει - παει" (και καλα οτι μου περναει αυτο που εχω) και μετα με χαϊδευει στα μαλλια και μου λεει "καλη - καλη μαμα".. Ειναι πραγματικα φοβερο παιδι! Πολλα - πολλα - πολλα φιλακια και απο εμας! Ο γαντζακης ειναι ενας κουκλος στο face!! :D

Καλημέρα κορίτσια!

Ευχαριστώ και ανταποδίδω τις ευχές για μακροημέρευση στο forum :DΝα είμαστε όλες εδώ παρέα :D

Φιλάκια :D

Θα ειμαστε, στο προσυπογραφω!! ;)

Μερες τωρα λεω να σε παρω τηλ. αλλα ετσι οπως ειμαι λεω αστο καλυτερα! (Ψιτ: αν δεν παρεις εσυ, δεν θα δεις προκοπη :lol:)

Οσο για τη συναντηση για αυριο, εμεις ειμαστε μεσα! Ο Βασιλης εχει ρεπο (δοκα το Θεο) και αν θελετε μπορειτε να ερθετε και εδω! Εκτος αν καποια εχει καμμια καλυτερη ιδεα αφου ο καιρος θα ειναι καλος! Παντως εμας οι πορτες μας ειναι ανοιχτες! Απλα θελω την επιοικεια (το σκοτωσα, το ξερω!) σας γιατι περα απο τα βασικα, αυτες τις μερες δεν εχουμε κανει πολλες δουλειες! Την Κυριακη θα μου φερει η μαμα μου τη γυναικα που κανει δουλειες και στο δικο της σπιτι και θα μας ριξει μια γενικη! Μη φανταστειτε πως θα αντικρισετε και το χαος, απλα δεν σας εγγυομαι πως αν τα παιδακια σας κατσουν κατω δεν θα γεμισουν σκονες! :oops:

Φιλακια πολλα σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Τι να της πω να ερθει ρε Χριστινακι? Αφου δεν εχω τιποτα να της δωσω.. Κριμα δεν ειναι κι εκεινη να ταλαιπωρειται χωρις αμοιβη?

Εάν της πω πως είπες κάτι τέτοιο θα σκιλοβρίσει το ξέρεις έτσι; :rolleyes:

καλησπερα.καλο σαββατοκυριακο !!!

φαιη μαλλον ειναι αστερι το παιδι σου και δεν το ειχες καταλαβει.

συναντηση οργανωνετε ??

να γραψετε το που και το ποτε και αν μπορεσω να την κανω καποια στιγμη θα ερθω να σας βρω.θελει να ερθει και η ξαδερφη μου αυριο να δει το μπεμπη και δεν ξερω καθολου τι ωρα θα ερθει.

4ywWp2.png

...

Μερες τωρα λεω να σε παρω τηλ. αλλα ετσι οπως ειμαι λεω αστο καλυτερα! (Ψιτ: αν δεν παρεις εσυ, δεν θα δεις προκοπη :lol:)

...

Μια από τα ίδια :lol::lol: αλλά φοβόμουν μήπως σε ενοχλήσω :lol::lol: Θα σε πάρω αύριο, γιατί τώρα πάω για ύπνο.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Εχμμμ... κανονίζουμε; Μπα... δεν το βλέπω :lol: Απλώς αναφέρθηκε χωρίς συγκεκριμένα πράγματα χαχαχα

Εγώ δεν ξέρω αν θα μπορώ αύριο... εξαρτάται από το τι θα πουν για τη θεία Τζο στο νοσοκομείο που την πάνε τώρα!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κορες.Να σας πω τα νεα κι απο εδω ο ΚΟΚΩΣΗΣ πουληθηκαι στο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ.Τελος του μηνα κατεβαζει ταμπελα.

ενα καταστημα υπαρχει μονο?αυτο που ειναι στο νησακι?φανταζομαι θα κλεισει τελειος.επιτρεπεται να ανοιξει τοσο κοντα βασιλοπουλος αφου υπαρχει στην κεντρικη?

4ywWp2.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

να υποθεσω δε κανονιστηκε τελικα συναντηση για σημερα ε?δε πειραζει δε χανομαστε ειδικα τωρα που ανοιξε ο καιρος;)

εγω μολις τελειωσα τη φασινα κ κανω ενα διαλειμμα μεχρι να ξυπνησει η ελισαβετ να φαει τα φρουτα κ μετα να μαγειρεψω.ισως τη παει ο πατερας της καμια βολτα στις κουνιες μη κατσει μεσα με τετοιο καιρο.

QUOTE=sweet_february;905622]

Δηλαδη το χαλαζιο πριν περασει γεμιζει πυον? Πωπω, την καψερη την Ελισσαβετ! Φιλησε το μου μωρε το ζουμπουρλουδικο μας!!

δε ξερω φαιη μου υποθεσεις κανω...κατι ακουσα για θεραπευτικη επιδεινωση στην ομοιοπαθητικη κ λεω μηπως ειναι απ αυτο..θα δειξει.21 μαρτη ξαναπαμε στον ομοιοπαθητικο να δουμε τι θα μας πει.πολλα φιλια κ απο μας!πως πας εσυ?

χριστινα τι επαθε η τζοανα?τι σας ειπαν στο νοσοκομειο!ελπιζω να μην ειναι κατι ανησυχητικο κ να ναι καλα τωρα.

βικυ πως τα πας με την εγκυμοσυνη?εχεις αναγουλες?σε ποια βδομαδα εισαι τωρα?

παω να παιξω λιγο citiville.πολλα φιλια σε ολες και καλο σκ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπερα κι απο εδω.

Ελενακι ημερες εχω να μαθω νεα σου.Τι εχεις ματια μου?

δεν ειμαι στα καλυτερα μου βικακη μου...θα σου πω και απο κοντα!!!

εσυ πως πας με την εγκυμοσυνη σου?ολα καλα?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...