Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

...το κρυο δεν τους κανει κακο.

Ναι μωρέ το ξέρω και εγώ θέλω να είναι "παντός καιρού" αλλά δεν είναι ούτε 10 μέρες που συνήλθε από την ωτίτιδα, έχει πάρει και 3 φορές αντιβίωση από τον Οκτώβριο, τον Ιανουάριο, αν θυμάσαι, παραλίγο να νοσηλευτεί, οπότε....είμαι λίγο επιφυλακτική :confused:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά κι εγώ που δεν έχει πάθει ωτίτιδες η Κωτίτα πάλι επιφυλακτική είμαι! Μπαίνει αυτοκίνητο και βγαίνει από το αυτοκίνητο για 3-4 μέτρα το πολύ και ξανά μέσα αυτές τις μέρες...

Ελενάκι τι έπαθες;

Καλησπερα σε ολες!

Σας διαβαζω οσο και οποτε μπορω.. Δυστυχως δεν εχω δει ακομα εμφανη σημεια βελτιωσης.. Δεν ξερω ουτε τι να κανω, ουτε πως θα την παλεψω. Ηδη στη μια βαρδια που εφυγε ο Βασιλης και η μανα μου δεν μπορεσε να ερθει, τα ειδα ολα οχι σκουρα... καταμαυρα!

Εχθες κοιμομουν απο τις 12 το βραδυ μεχρι σημερα το μεσημερι στις 3 παρα τεταρτο. Εκανα μονο ενα διαλειμμα για να μου δωσει στο στομα ο Βασιλης τα φαρμακα και μετα ξαναξεραθηκα. Μου την εχει βαρεσει που δεν μπορω να κανω τιποτα, που δεν μπορω να ασχοληθω με το παιδι και που εχουμε καταντησει να με αναζηταει κι εγω να κοιμαμαι στο διπλανο δωματιο. Αδεια ο Βασιλης δεν μπορει να παρει, αφηστε που δεν ξερουμε και ποσο θα τραβηξει αυτη η ιστορια. Σημερα συζητουσαμε το ενδεχομενο να παει η Μαρια για λιγο Πατρα.. Καλα, αυτο δεν παιζει παρα μονο αν παω κι εγω μαζι της για οσο χρειαστει! Το παιδι μονο του στους παπουδογιαγιαδες δεν το στελνω που να πεσω τωρα να πεθανω.. Η πεθερα παντως σημερα ειπε πως μας περιμενει και τις δυο για οσο θελουμε.. Θα δειξει!

Φιλακια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ναι μωρέ το ξέρω και εγώ θέλω να είναι "παντός καιρού" αλλά δεν είναι ούτε 10 μέρες που συνήλθε από την ωτίτιδα, έχει πάρει και 3 φορές αντιβίωση από τον Οκτώβριο, τον Ιανουάριο, αν θυμάσαι, παραλίγο να νοσηλευτεί, οπότε....είμαι λίγο επιφυλακτική :confused:

καλα ναι εννοειται.δεν το σκεφτηκα αυτο.εχεις δικιο.οποτε περιμενετε λιγακι και δεν θα αρχισουν οι λιακαδες.φιλια πολλα στο μικιο!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολες!

Σας διαβαζω οσο και οποτε μπορω.. Δυστυχως δεν εχω δει ακομα εμφανη σημεια βελτιωσης.. Δεν ξερω ουτε τι να κανω, ουτε πως θα την παλεψω. Ηδη στη μια βαρδια που εφυγε ο Βασιλης και η μανα μου δεν μπορεσε να ερθει, τα ειδα ολα οχι σκουρα... καταμαυρα!

Εχθες κοιμομουν απο τις 12 το βραδυ μεχρι σημερα το μεσημερι στις 3 παρα τεταρτο. Εκανα μονο ενα διαλειμμα για να μου δωσει στο στομα ο Βασιλης τα φαρμακα και μετα ξαναξεραθηκα. Μου την εχει βαρεσει που δεν μπορω να κανω τιποτα, που δεν μπορω να ασχοληθω με το παιδι και που εχουμε καταντησει να με αναζηταει κι εγω να κοιμαμαι στο διπλανο δωματιο. Αδεια ο Βασιλης δεν μπορει να παρει, αφηστε που δεν ξερουμε και ποσο θα τραβηξει αυτη η ιστορια. Σημερα συζητουσαμε το ενδεχομενο να παει η Μαρια για λιγο Πατρα.. Καλα, αυτο δεν παιζει παρα μονο αν παω κι εγω μαζι της για οσο χρειαστει! Το παιδι μονο του στους παπουδογιαγιαδες δεν το στελνω που να πεσω τωρα να πεθανω.. Η πεθερα παντως σημερα ειπε πως μας περιμενει και τις δυο για οσο θελουμε.. Θα δειξει!

Φιλακια σε ολες!

ειμαι τι αποψης οτι θα σου κανει καλο η αλλαγη και απο το να παλευεις μονη σου.........

αν νομιζεις οτι δεν θα υπαρξουν προβληματα να πατε.θα δουν και την μαρια που σιγουρα θα τους λειπει πολυ

4ywWp2.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

επιστροφη στη καθημερινοτητα και για μας η ελισαβετ πηγε παιδικο(με το ζορι τη ξυπνησαμε το πρωι δεν ηθηλε να σηκωθει ξεσυνηθισε το μαναρακι μου) κ εγω δουλεια.ευτυχως εχουμε αλλη μια αργια κοντα:D

ελενη μου τι σ απασχολει?αν θες μας λες.

χριστινα πως ειναι η κωνσταντινα?με το σταθμο ολα καλα με το πρωινο αποχωρισμο?

φαιη μου δεν ειναι κακη ιδεα να πατε για λιγο καιρο στα πεθερικα σου μεχρι να συνελθεις...οσο να ναι θα βοηθησουν κ εσυ θ αλλαξεις παραστασεις.

μαρια νδ, ναταλια,σονια που ειστε χαμενες?ελπιζω να ειστε ολες καλα.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα και από εμένα

Αχ βρε Φαίη τι τραβάς, ελπίζω να σου περάσει γρήγορα, πάντως ξανασκέψου το μήπως πήγαινες στα πεθερικά, χρειάζεσαι βοήθεια αυτή την στιγμή

Εμείς πήραμε και τις ακτινογραφίες του Δημήτρη, έχει τελικά κρεατάκια, μετρίου βαθμού όμως που σημαίνει πως μπορεί και να φύγουνε σε μερικούς μήνες. Μου είπε η ακτινολογος πως αν δεν κάνει ωτίτιδες μπορούμε να περιμένουμε και να μην τα βγάλουμε. Εντωμεταξύ ωτίτιδες ο Δημήτρης δεν παθαίνει, μόνο το ροχαλητό είναι το θέμα μας. Θα πάμε και σε παιδοωρλ και θα δούμε

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημέρα :) Μπράβο του Δημήτρη που θα αποφύγει την εγχείριση! Τα κρεατάκια είναι χρήσιμο πράγμα να το θυμάσαι ;)

Σοφία μου ο πρωινός αποχωρισμός συνεχίζει να είναι ένα δράμα! Όλα καλά μέχρι που βγάζουμε το μπουφάν στην πόρτα του παιδικού. Ακόμα και τα σκαλιά τα ανεβαίνει μόνη της και με χαρά... όταν όμως βγαίνει το μπουφάν και αρχίσω τα φιλάκια... κλάματα! Που θα πάει όμως... θα το συνηθίσει. Πάντως κι εμείς με το ζόρι την ξυπνάμε το πρωί! Τόσο που σκέφτομαι μήπως να την κοιμίζουμε μία ώρα νωρίτερα!

Εγώ έκαψα το χέρι μου χθες... είμαι με fucidin.

Τώρα που θα ανοίξει ο καιρός τι θα γίνει με εκείνη την συνάντηση που λέγαμε;

μαρια νδ χαιρομαι που ειναι καλα τ αποτελεσματα κ θα αποφυγετε απ οτι φαινεται την επεμβαση.να δεις με το καιρο θα υποχωρησουν.

χριστινα ευχομαι να το συνηθισει η κωνσταντινα αφου περναει και καλα στο παιδικο θεμα χρονου ειναι.τι ωρα τη κοιμιζεις το βραδυ?εμενα ξεφυγε τελειως αυτες τις 5 μερες ενω συνηθως 8.30-9 κοιμαται ηδη αυτες τις μερες πηγαινει 11 για να την παρει ο υπνος φυσικο να μη σηκωνεται το πρωι...απο σημερα θα ξαναμπουμε στους ρυθμους μας;)περαστικα και για το χερι!

γαι τη συναντηση κανονιστε οποτε θελετε και σας βολευει κ αν μπορουμε θα ερθουμε.λενε σκ θα εχει 17 βαθμους!επιτελους να ζεσταθει το κοκκαλακι μας:-)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Φαίη πρέπει να είσαι πολύ απελπισμένη, για να εξετάζεις το ενδεχόμενο να πας στην πεθερά σου :roll::?:( Δεν ξέρω τι να σου πω...ζύγισε τα υπερ και τα κατά...εσύ ξέρεις καλύτερα :)

Ελένη εύχομαι να λυθούν σύντομα αυτά που σε ρίχνουν :)

Χριστίνα περαστικά για το χέρι, το έκοψες πολύ;

Σοφία κουράγιο μέχρι την 25η ;)

maria nd εύχομαι όλα καλά να πάνε με το Δημητράκη και να μη χρειαστεί εγχείρηση :)

Για συνάντηση...την Κυριακή το μεσημέρι έχουμε πάρτυ (1:30 - 5:30) οπότε δεν...Σάββατο βολεύει;

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Δεν το έκοψα :) Το έκΑψα :D αρκετά!

Κι εγώ για απελπισμένη την κόβω την Φαίη για να το σκέφτεται να πάει στην πεθερά αλλά αν αυτό την βοηθήσει με τη Μαρία θα την βοηθήσει και να αναρρώσει ;)

Σοφια γύρω στις 9.00-9.30 κοιμόμαστε!

Δεν το έκοψα :) Το έκΑψα :D αρκετά!

:lol::lol:

Ό,τι μου φανεί του Λολοστεφανή. Μη δίνεις σημασία...έχει ξεκινήσει και η πρεσβυωπία :lol::lol:

Κι εγώ για απελπισμένη την κόβω την Φαίη για να το σκέφτεται να πάει στην πεθερά αλλά αν αυτό την βοηθήσει με τη Μαρία θα την βοηθήσει και να αναρρώσει ;)

:? Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα μου φαίνεται :rolleyes:

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλησπερα κοριτσια.. Ομολογω πως σημερα ειμαι λιιιγο καλυτερα απο τις προηγουμενες.. Φυσικα και εξακολουθω να ζαλιζομαι, φυσικα και ειμαι με τα χαπια παραμασχαλα αλλα οι ζαλαδες ειναι μικροτερης εντασης. Θελω πολυ να πιστεψω πως θα γινω καλα αλλα η ψυχολογια μου ειναι σκ@τα!

Σημερα ο Βασιλης δουλευε 12:00 - 18:00 και η μαμα μου δουλευε. Εμεινα μονη μου με τη Μαρια και την εβγαλα ξαπλωμενη στον καναπε και εκεινη να σουλατσαρει σε ολο το σπιτι. Μονο καποια στιγμη σηκωθηκα και της εδωσα τη φρουτοκρεμα την οποια μου την ειχε ηδη ετοιμη ο Βασιλης στο ψυγειο. Αφου επεσε μονη της για υπνο η καημενη γυρω στις 2μιση και την ξυπνησα εγω στις 6. Σου λεει αφου και ξυπνια που ειμαι, δεν υπαρχει κανεις εδω να ασχοληθει με εμενα, ας κοιμηθω!

Για τη συναντηση του Σαββατου, ψιλοχλωμο το κοβω.. Μονο αν και εφοσον ο Βασιλης εχει ρεπο γιατι πραγματικα δεν εχω κουραγιο να τρεχω πισω απο τη Μαρια. Αληθεια για που λετε?

Φυσικα και θα σας ξαναγραψω αυριο, δεν μπορω πλεον να καθομαι στον υπολογιστη με τις ωρες οπως προ - ιλιγγου!

Φιλακια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...