Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Αυτό συμβαίνει γιατί τα δύο url ο υπολογιστής τα βλέπει ως διαφορετικά

Άλλο δηλαδή το

http://www.parentscafe.gr (για το οποίο έχει cookies και σε βλέπει αυτόματα συνδεδεμένη) και άλλο το

http://parentscafe.gr (για το οποίο δεν έχει cookies και δεν σε βλέπει συνδεδεμένη)

γι' αυτό όταν πατάς το link που έβαλες επειδή σε πάει σε αυτό με το www μπροστά συνδέεσαι ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευτυχώς ναι και φτου φτου χωρίς βήχα! Ελπίζω αύριο να σταματήσει και η μύξα! Μας έχουν τσακίσει αυτά τα δόντια! Είχε γέλιο σήμερα με το χιόνι! Φόραγα μαύρο μπουφάν και μέχρι να πάμε στο αυτοκίνητο από τον παιδικό προσπαθούσε να πιάσει τις νιφάδες που κόλλαγαν πάνω μου χαχαχα

Διαφημίσεις

λολλλλ έτσι! Θέλω να το στρώσει για να φτιάξουμε τον πρώτο της χιονάνθρωπο!!!!!!

Ακούει κανείς εκεί πάνω;!

η μαμα μου μου ειπε νωριτερα.

πηγα και πηρα τσιγαρα γιατι αυριο δεν θα μπορω.γιατι της λεω τι εχεις να κανεις?

ααααα θα το στρωσει μου λεει.

χαχα

μακαρι να το στρωσει αρκει να μπορουμε να βγουμε.και δεν ξερω που ειναι και οι αλυσιδες μου.καλα δεν ειναι αλυσιδες ειναι κατι πανινα που μπαινουν και δεν καταστρεφουν τα λαστιχα.που να ειναι?

4ywWp2.png

Την ίδια απορία έχω κι εγώ για τις αλυσίδες! Βγήκαν από το αυτοκίνητο όταν γεννήθηκε η Κωτίτα και έκτοτε δεν έχω ιδέα που βρίσκονται :lol:

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

επιτελους ειδαμε μια ασπρη μερα!:tongue::mrgreen:λιγα πραγματα βεβαια κυριως πανω στ αυτοκινητα ειχε χιονι κατεβηκαμε κατω το πρωι να το δει κ η ελισαβετ επιανα το χιονι μου παγωνε τα χερια μ εβλεπε η σκατουλα κ λυνοταν στο γελιο!ωραια ηταν αλλα ηδη ελιωσαν...κριμα αυριο θα παω στη δουλεια δεν αποκλειστηκαμε αυτη τη φορα:(

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

πανε και πισω δεν γυρνανε!!!!τα χιονακια!!

απο την αλλη εβδομαδα καλοκαιρι.

γλυκο λενιω σε ευχαριστω πολυ!και μην μου στεναχωριεσαι κανε παντα αυτο που θελεις!

4ywWp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Ωραίο το χιόνι, αλλά λίγο. Ο Ευριπίδης έπαιξε χιονοπόλεμο πάντως στο σχολείο :) (έτσι μου είπε :rolleyes: ).

Προσωπικά προτιμώ να ανέβει η θερμοκρασία, να βγαίνουμε με άνεση έξω, γιατί η Ιφιγένεια την κλεισούρα δεν την αντέχει (πολύ γκρίνια, αν δεν την βγάλεις μια μέρα).

Ελπίζω να είστε όλες καλά :D Φιλάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

υπομονη μια βδομαδα μαρακι!!ετσι λενε οι μετεωρολογοι.

εγω το μεσημερι πηρα το μπεμπακι του εβαλα ενα σκουφι και τον εκανα καροτσαδα.στην διαδρομη εκανε μπλα μπλα μπλα.το κρυο δεν τους κανει κακο.

Επεξεργάστηκαν by ERIANTON
``````````

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...