Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλησπερα σας!!!

καλη σαρακωστη.

πως περασατε?μαρια καλα περασατε εσεις ε?μπραβο.δεν σου απαντησα που ρωτησες αν θα με βλεπατε.που να πηγαινω τον μπεμπη σε τετοιες εκδηλωσεις?ειναι μικρουλης και το μονο που κανει ειναι να σερνεται.τζαμπα κοπος.σε λιγο καιρο θα ξεκινησουμε να πηγαινουμε.

χτες εκανε 4 βηματα.σημερα 2χαχα

πηγαμε στην πεθερα για φαγητο και μετα σπιτι ησυχα.

ελπιζω ολες οι υπολοιπες να ειστε παμπολυ καλα

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαίη μου περαστικούλια... μην κάνεις μαύρες σκέψεις μωρέ! Είναι από την κλεισούρα και από την ανημποριά! Θα συνέλθεις και θα λες πάλι "ευτυχώς του ξεφύγαμε και αυτή τη φορά" :)

Καλημέρα σε όλες!

καλησπερα κοριτσακια!απ το πρωι προσπαθω να μπω να δω τα νεα σας αλλα δε μπορουσα.(μα καλα ποσες ωρες πια αλλαζανε server:confused:)

καλη σαρακοστη και απο μενα και χρονια πολλα!χαιρομαι που περασατε καλα-οι περισσοτερες-το τριημερο.εμεις πηγαμε χθες στο προφητη ηλια περισσοτερο για να βγει η ελισαβετ λιγο εξω να παρει αερα κ μετα στη μαμα μου για φαγητο.το βραδυ σηκωσε πυρετο δε ξερω ποσο της εδωσα ντεπον και κοιμηθηκε με χιλια ζορια στις 3.το πρωι ξυπνησε κ ηταν καλα αλλα τη κρατησα σπιτι σημερα για καλο και για κακο.

εντωμεταξυ μου τη δινει που απ το πρωι χιονιζει ποτε ειναι αραιο ποτε πιο πυκνο το χιονι αλλα δε λεει να το στρωσει!για να δουμε πως θα ειναι και αυριο.

φαιη μου εμεις τα παμε και στο τηλ τουλαχιστον η μαρια συνηλθε καλη αναρρωση και σε σενα κ ελπιζω οι ιλλιγγοι να μεινουν μακρια!

ειρηνη μπραβο στο βασιλακη που εκανε τα πρωτα του βηματα!ποιος τον πιανει απο δω και περα!καλα περπατηματα και καλη δυναμη σε σενα να τον κυνηγας:-)

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Ας είναι καλά η Χριστίνα, που μου είπε πως να μπω, αλλιώς ακόμα θα περίμενα να ανοίξει το parentscafe :rolleyes:

Το περπάτημα πρέπει να είναι της μόδας, το παλεύει και η Ιφιγένεια :lol::lol:

Κλωτσάει, χτυπιέται, τεντώνεται να την κατεβάσω στο πάτωμα. Μόλις πατήσει, χαμογελάει και αρχίζει να σηκώνει και να ξαναπατάει ένα-ένα πόδι. Δεν πάει πουθενά και τσαντίζεται. Της λέει ο Διονύσης "μπροστά το πόδι". Αρχίζει να βηματίζει με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Μου σπρώχνει τα χέρια να την αφήσω :shock: (που πας ρε Καραμήτρο; :lol::lol: ) Καταφέρνει να ελευθερώσει ένα χέρι και σαβουριάζεται :mrgreen: Τα βάζει μαζί μου :confused: (ναι, εγώ σου φταίω :tongue: )Τη σηκώνω και συνεχίζουμε μέχρι να φτάσουμε στο Διονύση. Της λέει μπράβο και πάει να τη σηκώσει, αλλά η Ιφιγένεια θέλει να συνεχίσει :cool: Οπότε πάμε πάλι από την αρχή :lol::lol:

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Καλησπερα σας!

Πηγα στον οφθαλμιατρο σημερα, με ειδε και εχω μυωπια. Μου εγραψε γυαλια, πρεπει να τα θεωρησω και μετα να τα βαλω.

Μετα πηγα στον ΩΡΛ, με κοιταξε, ειπε πως επαθε βλαβη ο λαβυρινθος λογω της ιγμοριτιδας γιατι μεταφερθηκαν εκει μικροβια φυσωντας τη μυτη. Εχει μαζεψει υγρο το αριστερο αυτι και πρεπει να κανω πιο "επιθετικη" αγωγη με αντιβιωση augmentin και ειδικη θεραπεια τουλαχιστον 2 μηνων με vomex και antivom για τον ιλιγγο. Και φυσικα στους 2 μηνες επανεξεταση να δουμε το υγρο και πως θα ειμαι τοτε και αν θα εχουν σταματησει οι ζαλαδες και μπλα - μπλα - μπλα ιατρικες μακακιες.. Εγω απλα δεν αντεχω αλλο.. Νομιζω πως ολη μου τη ζωη θα την περασω ζαλισμενη και παραπατωντας.. Οκ, εχω δει βελτιωση.. Απο εντελως ξαπλα, πλεον την παλευω και καθιστη :rolleyes: για ορθια δεν θελετε να ξερετε..

Αυτα απο εμας..

Φιλια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ωχ μωρε φαιη ειναι χαλια οι ζαλαδες,ο δημητρης περασε την καλοκαιρινη αδεια του 2009 με ιλιγγο (απο τον λαβυρινθο) τα ειχα παιξει ειχαμε παει σε παθολογο,νευρολογο και σε ωριλα εκανε μαγνητικη και τελικα του εδωσαν χαπια RIBRAIN και ευτυχως του περασε μετα απο 15 μερες τελειως.οσο ακριβως κρατησε η αδεια.του ειπε ομως να εχει παντα μαζι του vertico vomex και αν ζαλιστει να παρει ενα.αχ μικρουλα μου.περαστικα

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Ζόρικη η κατάσταση Φαίη, αλλά δεν είναι και το τέλος του κόσμου κοριτσάκι μου :-) Υπομονή καλή μου, το ίδιο είχε πάθει και μια συνάδερφος από το περιοδικό. Τα ίδια έλεγε και εκείνη, πως δεν αντέχεται, αλλά καμμιά εβδομάδα αργότερα, που είχε συνέλθει, τα ξέχασε όλα. Εύχομαι σύντομα να είσαι περδίκι :D

Φιλάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

μαρια τι εννοεις οτι αν δεν σου ελεγε η χριστινα ακομα θα προσπαθουσες?αλλαξε κατι?πως μπηκατε εσεις κοριτσακια?

χριστινα............????

Συνήθως μπαίνω πρώτα στο parents και κλικάρω το ροζ λογότυπο πάνω δεξιά. Από το πρωί όμως αυτό το μονοπάτι δεν δούλευε. Το απόγευμα πέτυχα τη Χριστίνα στο facebook και μου είπε να δοκιμάσω www.parentscafe.gr και έτσι μπήκα :roll:

etCDp3.png hk8kp3.png

Είχαν κάνει κάποια γκάφα και το link που έχει σταθερά πάνω στο parents.gr οδηγούσε ναι μεν στο καφέ αλλά χωρίς το www. Δεν είχαν ενημερώσει τον νέο σέρβερ να ανταποκρίνεται και στο χωρίς www. url και έτσι όσοι έμπαιναν από εκεί πήγαιναν στον παλιό σέρβερ που είναι ακόμα το μήνυμα της μεταφοράς! Δεν τους έβαζε στο καινούργιο... εξου και δεν είχε κίνηση σήμερα ;) Το πήρα χαμπάρι όταν ήρθα σπίτι και το έγραψα στο face και μετά έστειλα και μέιλ ;)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...