Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

...και συνεχίζω

Δεν μας έφτανε η γκρίνια από τα δόντια, είχε και δύο 24ωρα να ενεργηθεί η Ιφιγένεια και η μουρμούρα δεν λέει να σταματήσει. Ευτυχώς πριν λίγο τα κατάφερε και ελπίζω να ησυχάσουμε λίγο (τέρμα η σκ@τοσυζήτηση :lol: )

Με λαχτάρησε η καθαρματούλα σήμερα. Στο τσακ τη γλύτωσα από μια "καλή" τούμπα (ας είναι καλά η εμπειρία μου ως τερματοφύλακας :lol: ). Την είχα βάλει στο κέντρο του διπλού κρεβατιού με παιχνίδια γύρω - γύρω. Έρχεται ο Ευριπίδης να τον βοηθήσω να φορέσει μια μπλούζα και της γυρίζω την πλάτη. Στα δευτερόλεπτα που χρειάστηκε να βοηθήσω τον Ευριπίδη, πιάνω με την άκρη του ματιού μου μια κίνηση, γυρίζω και προλαβαίνω να την πιάσω από το πόδι καθώς έκανε βουτιά με το κεφάλι προς το πάτωμα. Μαμά - Ιφιγένεια σημειώσατε 1 :tongue:

Σας αφήνω προς το παρόν :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Γεια σας κορίτσια

Φαίη περαστικά βρε κοριτσάκι και υπομονή, κρίμα που δεν μπορεσε και η μαμα σου να έρθει να σε βοηθήσει. Ελπιζω να μην ξανακάνετε εμετό.

Βικυ συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη, πως νιώθεις?

Εμείς σήμερα παραγγείλαμε το κρεβάτι του Δημήτρη, θα το φέρουνε σε 10 μέρες. Τώρα όσο για την Δευτέρα θα έρθουμε, αλλά δεν ξέρω τι ώρα γιατί δεν είμαστε και πολύ πρωινοί τύποι εμείς!!! Κατά τις 12 μας κόβω, και κάτι μου λέει πως θα γίνεται χαμός.

Τελικά εχθές στον σταθμό στην γιορτή την φόρεσε ο Δημήτρης την στολή του, περάσανε πολύ ωραία, χορέψανε, Σόνια μου είπε και για την Κυριακή που είχε ντυθεί μελισούλα!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

κορίτσια γεια σας! χάθηκα γιατί δεν είχα ίντερνετ:mad:. έγινε μια διακοπή ρεύματος και έκανε τη ζημιά, άγνωστο πώς. μετά ζήταγε κωδικό και έβαλα κάτι που ήταν λάθος προφανώς, κόλλησε εντελώς ... έπρεπε να πάρουμε τη φόρθνετ τηλ και ο νικ δεν ευκαιρούσε. τελικά τα κατάφερε και να'μαι!

έχασα πολλά επεισόδια? τώρα δεν προλαβαίνω να διαβάσω πιο πίσω.

φαίη μου περαστικά σε σένα και στο μαράκι σου και γρήγορα. βάσανο ο εμετός! εκτός του ότι πονάνε τα σωθικά όταν ξερνάς, είναι και το καθάρισμα μετά αν δεν προλάβεις (σεντόνια, χαλιά...). υπομονή κοπέλα μου.

βίκυ συγχαρητήρια! να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κι ένα υγιέστατο μωρουλίνι.

ντεμς έκανες και τερματοφύλακας? :lol: ευτυχώς την πρόλαβες!

μαριαντ με γεια το κρεβάτι.

χριστίνα, σοφία, σόνια, ειρήνη τα χαιρετίσματα μου.

εμείς δεν ξέρω τί θα κάνουμε κ.δευτ. είναι και ο καιρός στη μέση. ο ευθύμης είναι ακόμα άρρωστος:-(. τελειώσαμε την αντιβίωση και σήμερα πάλι ανέβασε δέκατα! αχ αυτό το αυτάκι του μάλλον κάνει τη ζημιά.

φιλιά πολλά

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

καλησπερα κοριτσακια.ρε φαιη τι εγινε καλο μου?τι παθατε τελος παντων?αχ ρε κοριτσακι τι πακετο μεγαλο και μονη?πολυ κριμα.περαστικα πολλα

βικυ συγχαρητηρια!!!!!ποσο μηνων εισαι ?η κορουλα σου πς το πηρε?να εχεις μια ευχαριστη εγκυμοσυνη!

μαρια ευτυχως που την προλαβες και δεν χτυπησε το μαναρακι!!ευτυχως.

αλεξια περαστικα στο μικρουλι σου!!πολλα φιλια σε ολα τα παιδακια σου!!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα :) Μια τέτοια τούμπα είχε γλιτώσει και η κωτιτα στους 7 μήνες! Κι εγώ από το πόδι την είχα βουτήξει και τρόμαξε γιατί την έπιασα σφιχτά οπότε το κλάμα δεν το γλιτώσαμε :lol:

Καλημέρα κορίτσια!

Φαίη πως ξυπνήσατε σήμερα;

Ειρήνη τι κάνετε εσείς, θα σας δούμε αύριο;

maria nd επιτέλους θα συναντηθούμε; :lol:

...

ντεμς έκανες και τερματοφύλακας? :lol: ευτυχώς την πρόλαβες!

...

Ναι, στο handball στο Γυμνάσιο :D

...Μια τέτοια τούμπα είχε γλιτώσει και η κωτιτα στους 7 μήνες! ...

Και ο Ευριπίδης την είχε κάνει 5,5 μηνών και δεν τον είχα προλάβει:confused: Τελικά η βουτιά από το κρεβάτι μάλλον είναι must :roll::lol:

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλημέρα!!! Εμείς λέγαμε να πάμε μια βόλτα σήμερα στο ζάππειο, αλλά κάνει κρύο και δεν το βλέπω. Μάλλον στο mall θα πάμε για να χαζέψουμε λίγο.

maria nd επιτέλους θα συναντηθούμε; :lol:

Nαι, επιτέλους!!!!! Θα τηλεφωνηθούμε αύριο. Πως είναι αυτό το γυμναστήριο, έχει πάει καμιά σας? Εϊναι πολύ μεγάλο?

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

γεια σας κορίτσια! τελικά δεν γλιτώσαμε την 3η φορά συνεχόμενα αντιβίωση. πήγαμε τον ευθύμη παίδων και έχει ακόμα ωτίτιδα. ευτυχώς είναι εύθυμος (όνομα και πράγμα) και δεν γκρινιάζει. απλά έκανε λίγα δέκατα χτες και κράταγε το αυτί του, ένδειξη ότι τον ενοχλεί ακόμα. άντε ρε γαμ@το. μας είπαν το επόμενο στάδιο είναι εισαγωγή και παρακέντηση:-(. λέτε?

φιλιά

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

γεια σας κορίτσια! τελικά δεν γλιτώσαμε την 3η φορά συνεχόμενα αντιβίωση. πήγαμε τον ευθύμη παίδων και έχει ακόμα ωτίτιδα. ευτυχώς είναι εύθυμος (όνομα και πράγμα) και δεν γκρινιάζει. απλά έκανε λίγα δέκατα χτες και κράταγε το αυτί του, ένδειξη ότι τον ενοχλεί ακόμα. άντε ρε γαμ@το. μας είπαν το επόμενο στάδιο είναι εισαγωγή και παρακέντηση:-(. λέτε?

φιλιά

Όχι ρε γμτ :-( Εύχομαι να συνέλθει με την αντιβίωση και να τελείωσει εδώ η ταλαιπωρία του :)

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!

μαρια ευτυχως την επιασες την ιφιγενεια και τη γλιτωσε τη τουμπα.

μαρια νδ μεγεια το κρεβατι!

αλεξια περαστικα στον ευθυμη μακαρι να τον πιασει αυτη η αντιβιωση.

φαιη εσεις πως ειστε σημερα?

ευτυχως σημερα ειχε ωραια μερα-καμια σχεση μ αυτα που ακουγα για τον καιρο λετε να παει ετσι κ αυριο?(μακαρι!) βγηκαμε το πρωι βολτιτσα οι 2 μας πηγαμε στις κουνιες στη κεντρικη πλατεια ωραια ηταν.μετα πηγαμε στη μαμα μου για φαγητο κρατησε και την ελισαβετ και πηραμε ταιναι να δουμε με τον αντωνη(το valentine s day αλλο ηθελα αλλα δε τη βρηκα) τελικα καλη ηταν κ αυτη η ταινια οχι κατι ιδιατερο αλλα βλεποταν ευχαριστα.

φιλια πολλα και καλα κουλουμα γαι αυριο!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Είπα μην περάσει η μέρα χωρίς ούτε ένα ποστ :tongue:

Λοιπόοοοον πήγαμε στις εκδηλώσεις του Δήμου. Ο Ευριπίδης καλά πέρασε. Τη Χριστίνα και τη maria nd τις είδα εντελώς στα πεταχτά γιατί τον κυνηγούσα από φουσκωτό σε φουσκωτό. :?

Μετά μας είχαν σαρακοστιανό τραπέζι οι γονείς του Διονύση και γυρίσαμε κατά τις 7 το απόγευμα.

Αυτά από μας.:)

Πάω να δω το Νησί.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

geia σας κορίτσια. πώς περάσατε σήμερα?

εμείς εδώ στην πλατεία της γειτονιάς μας τη βγάλαμε. εγώ μαγείρευα μέχρι τις 12, ο ευθ αρρωστούλης, ψωφόκρυο, λίγο κούραση, λίγο βαρεμάρα...δεν επιχειρήσαμε να πάμε παρά έξω. πρώτη χρονιά θαρρώ πως γίνεται αυτό. φυσικά χαρταετό δεν καταφέραμε να πετάξουμε, μια φύσαγε από δω, μια από κει.

μετά φάγαμε τού σκααασμού, αφού ακόμα χωνεύω! μ'έπιασε κι εμένα κι έφτιαξα απ'όλα. (μόνο που τα παιδιά μου ούτε να τα δοκιμάσουν γμτ, με μακαρόνια την έβγαλαν.) το πιο τέλειο πάντως ήταν το χταπόδι με μέλι της αργυρώς μπαρμπαρίγου. δοκιμασμένη συνταγή, πολλές φορές το έχω κάνει και με μακαρονάκι κοφτό και με πατάτες. απλά τέλειο. (όχι, δεν παίρνω ποσοστά διαφήμισης:lol:)

φιλιά

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

γεια σου ντεμς! άντε και του χρόνου να περάσετε ακόμα καλύτερα!

προχτές διάβασα το βιβλίο "το νησί". πραγματικά πολύ ωραίο. τη σειρά δεν τη βλέπω αλλά προφανώς θα είναι πολύ ωραία αφού είμαι εξαίρεση!

καλό βράδυ

χχχ

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Στα πολυ πεταχτα γιατι δεν την παλευω καθολου..

Μεσα σε οοοοολα τα αλλα που ειχα (ιγμοριτιδα, λαρυγγυτιδα, ωτιτιδα), παω προχθες το βραδυ να φυσηξω τη μυτη μου και νιωθω στο αριστερο αυτι ενα "φφουπ!" και ολο το σπιτι να γυρναει σε τρελους ρυθμους.. Ιλιγγος..

Εχω σταματησει την αντιβιωση και στεκομαι με vomex, ζαλιζομαι θανασιμα καθε φορα που σηκωνομαι, διαβαζω. ανοιγω το pc, βλεπω τηλεοραση.. Κοινως και που ζω, ζαλιζομαι. Εχθες ηταν να παω σε εφημερευον νοσοκομειο αλλα επειδη στανταρ ξερω πως θα μου κανουν αξονικη και δεν την παλευω (ζαλιζομαι απλα που καθομαι, ποσο μαλλον μεσα στον τομογραφο) το αφησα. Αυριο πρωι θα ξαναπαω απο τον ΩΡΛ και απο οφθαλμιατρο και ο Θεος βοηθος.. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο, δεν μπορω και δεν εχω αλλη υπομονη να διαθεσω.. Εφτασα σε σημειο να πω χιλιες φορες να πεθανω, απλα δεν την παλευω και δεν υπερβαλλω καθολου.

Το παιδι καλα, εγω εχω υπολειμματα γαστρεντεριτιδας ακομα αλλα οχι τοσο συχνα (διαρροια) οσο πριν. Ο φρονιμητης εξακολουθει να με πονα.. Για να γραψω αυτο το ποστ ειμαι στο λαπτοπ τουλαχιστον 40 λεπτα (σηκω - κατσε). Απλα δεν την παλευω και αρχιζω να φτιαχνομαι στην ιδεα της συντελειας του 2012.. Ας ερθει να ηρεμησω!

Καλο βραδυ σε ολες (συγγνωμη ειλικρινα που δεν αναφερομαι στην καθεμια ξεχωριστα)!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...