Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλημερα dems!απο υπνο αλλο τιποτα!δοξα το θεο!!

αυτη τη στιγμη ειμαι ακομα στο κρεβατι κουκουλωμενη με το παπλωμα και αγκαλια νε το κινητο.πρεπει να σηκωθω να παω να παρω τις απαντησεις απο εξετασεις.επιπλεον πειναω .τελικα μαλλον θα ξανακοιμηθω.και μετα θα παω να παρω τις απαντησεις και θα παω να πιω και εναν καφεδακο.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχαχαχαχα.....Ειρηνη εισαι φοβερη!!!!!

Παντως την καλυτερη δουλεια θα κανεις....λιγο υπνο,τις εξετασεις και καφεεεεεεεε!!!!!!

Κι εγω θυμηθηκα οτι ειναι 16 σημερα του μηνα και θα παω να παρω τα ωραια μου λεφτακια απ την τραπεζα μιας κ πληρωθηκαμε!!!!!

Ηρθαν κ τα τελη κυκλοφοριας.....250 τα δικα μου....810 του Βασιλη......και 320 το αμαξι της δουλειας του Βασιλη.....το δωρο μου μονο για τα τελη!!!!!!

Αντε κ του χρονου με υγεια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γιωτακι κι εγω περασα πολυ ομορφα και χαρηκα πιο πολυ για δυο λογους:

Πρωτο και κυριοτερο η Μαρια μου σας συμπαθησε παρα πολυ (πρωτη φορα εκατσε στην αγκαλια καποιου που δεν ξερει χωρις κλαμματα και μαλιστα εσενα σου χαϊδευε και το προσωπο!! Και στη Μαρια εκανε γελια που σημαινει πως τη συμπαθησε κι εκεινη) και δευτερον ξεσκασα απο τα ιδια και τα ιδια.. Πηρα και θαρρος που σας βλεπω χαλαρες με ολα αυτα που συμβαινουν κατα καιρους στα παιδακια σας και νιωθω πολυ καλυτερα!!

Βεβαια δεν ξερω αν εχει την ιδια γνωμη κι ο Τασουλης... Νομιζω καναμε πολυ καταχρηση στην κουνια του κι ειχε δικιο το παιδι που μας χαιρετουσε για να φυγουμε!! :lol: :lol: :lol:

Μαρια ενταξει, για εσενα δεν εχω λογια και το ξερεις!! Την Παρασκευη να σου φερω γεμιστα???? (Ξερεις εσυ γιατι το λεω!! ;):lol: )

Εννοειται την επομενη φορα θα εχει βανιλια!! Και την καταπληκτικη σου φρουτοκρεμα για το Μαρακι και τον Τασουλη!!

Σας ευχαριστω πολυ Μαρια και Γιωτα! Μου εκανε πολυ καλο το σημερινο!

Σοφια μου περαστικα και αγυριστα! Ευτυχως που εχεις βοηθεια να λες!!

Ειρηνη κανεις την καλυτερη δουλεια! Περιμενουμε νεα απο το γιατρο!

Ναταλια ευχαριστω πολυ για τις ευχες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε Φαιη μου....τελικα ο Τασουλης εκανε 37,4 πριν 5 λεπτα.Ελπιζω να μη σας ξανακολλησε!!!!!Εκλεισα ραντεβου στο ΙΚΑ αυριο το πρωι στον παιδιατρο γιατι τωρα δεν μπορω να παω στο ιατρειο του.Εχει σκαλλες κ δεν μπορω να ανεβασω το καροτσι....

Παντως τον παρακολουθω.....δεν ειναι πεσμενος οπως την προηγουμενη φορα...ειναι πιο κεφατος.Και να φανταστεις τοσες μερες που ειχε δροσουλα δε βγηκαμε ουτε μεχρι τον φουρνο.Αλλα αν ειναι να αρρωστησει το παιδι......

Οσο για την κουνια του δεν τον ειδα να παραπονιεται κ πολυ!!!!!!

Αλλα μαλλον ειναι εσωστρεφης γι αυτο σας χαιρετουσε στην πορτα!!!!!!!Ασε που ειναι κ αντρας κ προστατης του σπιτιου αφου ελειπε ο μπαμπας του!!!!!Επρεπε να δειξει ποιος ειναι ο αντρας της παρεας!!!!!!

Σοφια πως εισαι????Περαστικα κι απο μενα κ γρηγορη αναρρωση!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ωωωχχ!! Σιγουρα ειναι ιωση ομως αφου εβηχε κιολας! Μην ανησυχεις, δεν νομιζω να μας κολλησατε ετσι κι αλλιως ημασταν στο μπαλκονι και τα μικρα δεν ηρθαν πολυ κοντα!

Ευχομαι να περασει γρηγορα!

Κατα τα αλλα η Μαρια ειναι απυρετη απο την ωρα που ηρθαμε σε εσας! Μας φερατε γουρι!

gM4vp2.png

Κορίτσια καλησπέρα!

Γιώτα ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και εγώ πέρασα πολύ ωραία σήμερα.

Φαίη ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και για τα γεμιστά :lol:

Τα παιδάκια σας είναι υπέροχα! Κρίμα που αρρώστησε ο Τασούλης :(

(θα βαρεθούμε να ευχόμαστε περαστικά σε αυτό το θέμα μου φαίνεται :confused: )

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Λοιπον, μολις γυρισα απο τη Βιοιατρικη! Πηρα τις απαντησεις:

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΥΡΩΝ

ΠΥΟΣΦΑΙΡΙΑ.............: σπανιοτατα 1-2 α.ο.π

ΕΡΥΘΡΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ: σπανιοτατα 1-2 α.ο.π.

ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ.....: σπανιοι

ΑΕΡΟΒΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΟΥΡΩΝ: Στειρα μικροβιων

Επιτελους!!!!! Γιωτα και Μαρια ειστε πολυ γουρλουδες!!!!

Νιωθω πολυ καλυτερα! Και το Μαρακι ειναι απυρετο!!

Βεβαια Γιωτα εγω δεν σου εφερα και τοση τυχη.. :( Ευχομαι τουλαχιστον να πανε ολα καλα και να περασει γρηγορα!

gM4vp2.png

Τι αγχωνεστε???Ηδη τωρα ουτε δεκατα δεν εχει!!!!

Τον εχω εκπαιδευσει!!!!!Του εδωσα κ λιγες σταγονες που μας ειχε δωσει ο παιδιατρος μια αλλη φορα που εβηχε.Ας τις παρει κανα 2 μερες γιατι δε θελω να του δωσω αντιβιωση....προσπαθω να την αποφυγω!!!Αυριο θα εχουμε νεοτερα!!!!Θα σας γραψω το πρωι μολις γυρισω!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!!!

Πάλι ξύπνησα πριν τον Τασούλη μου αλλά αγχώνομαι γιατί πρέπει 8 30 να είμαστε στο ΙΚΑ.Χτες δεν εκανε ουτε δεκτα,ουτε πυρετο αλλα ειχε βηχα.Περιμενω με αγωνια να ξυπνησει να τον ταισω να τον ντυσω και να παμε στον ιατρο να δουμε τι θα μας πει.

Θα σας ενημερωσω αργοτερα!!!!Φιλακια πολλα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Επιστρέψαμε απ τον παιδίατρο.Μας ακροάστηκε κ μας εδωσε αερολιν εισπνοες και τρεμπον σιροπακι για να βγουν τα φλεμματα.Αν κανει πυρετο να τον ξαναπαω για να μας δωσει αντιβιωση......Να δω αν θα κατσει να του κανω την μασκα!!!!!Αλλιιως θα τον δεσω.Ευτυχως κοιμηθηκε τωρα γιατι με επιασε κ ενα πονακι χαμηλα κ φοβηθηκα.

Αυτα τα νεα μας,ισως να μην ερθω στον καφε αυριο.Ειναι κριμα να εχω αρρωστο τον Τασουλη κι εγω να πηγαινω για καφε.Αλλα αν ειναι λιγο καλυτερα θα ερθω.Θα σας ενημερωσω βεβαια!!!!

Μαρια εχεις γενεθλια αυριο?????Δε σου ευχομαι σημερα,υπομονη μεχρι αυριο!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τελικά θα πιούμε καφέ αύριο;

Η Σοφία είναι off λόγω ιού.

Η Γιώτα λόγω υιού. Περαστικά σου Τασούλη!

Ειρήνη εσύ τι αποφάσισες τελικά;

Φαίη;

Ναταλία;

Γλυκούλα;

Anybody else :?::)

Γιώτα ναι, αύριο είναι τα γενέθλιά μου :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημερα σας και απο εμας! Τι κανετε?

Γιωτα περαστικα στον Τασουλη, ευχομαι με ολη μου την καρδια να μην ξανακανει πυρετο. Πως ηταν το βραδυ σας? Κοιμηθηκε ή δυσανασχετουσε?

Μαρακι εγω θα ερθω, η Μαρια σημερα ξυπνησε εντελως απυρετη! Οποτε οπως καταλαβαινετε, μπορω!

Σοφια εσυ πως εισαι? Ελπιζω σημερα να εισαι καλυτερα!

Ειρηνη αν δεν κανω λαθος, σημερα δεν θα πηγαινες στο γυναικολογο? Περιμενουμε νεα απο το νινι!!

Ναταλια ελπιζω να εισαι καλα!

Φιλια για τωρα, παω να ντυθω γιατι ειμαι ακομα με τις πυτζαμες... Αν και βαριεμαι αλλα...

Τα λεμε σε λιγακι!

gM4vp2.png

Με τις πυζαμες ε????Εγω αν δεν εχω σκοπο να γω εξω ολο με τις πυζαμες ειμαι.Η γειτονια εδω ξερει ολα μου τα σετακια!!!!!

Το βραδυ κοιμηθηκε καλα ο Τασουλης αλλα εβηχε στον υπνο του.Ο παιδιατρος μας ειπε οτι ο λαιμος του δεν ειναι ερεθισμενος αλλα περιπου σε μια εβδομαδα θα συνελθει εντελως......Ας μην εχει πυρετο,ας εχει μονο τον βηχα να τον ταλαιπωρει για λιγο κ μετα θα ειναι περδικι!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...