Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημέρα κόρες :) Για χαλικάκι τελικά ποιες είναι μέσα και για τι ώρα λέμε; Για να οργανωνόμαστε σιγά γιατί θα μας πάρει σίγουρα 48 ώρες να συνεννοηθούμε με το ρυθμό που γράφουμε εδώ :lol:

Σήμερα το απόγευμα θα πάμε Metro Mall :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

...Για χαλικάκι τελικά ποιες είναι μέσα και για τι ώρα λέμε; ...

Εγώ είμαι μέσα είτε για Χαλικάκι είτε για Πολυκλαδικό :cool:

Όσο για την ώρα...εμείς είμαστε πρωινοί τύποι, οπότε προβλέπω γύρω στις 10:00 - 10:30 να είμαστε εκεί και να σας περιμένουμε :D

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.........................

ΜΠΡΑΒΟ ΒΙΚΥ!!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ :D:D:D:D:D

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Κι εμείς για εκείνη την ώρα μας βλέπω ;) Θα πάρουμε μπανάνα μήλο μαζί και θα έρθουμε :) Άλλος με την βάρκα μας;

Dems

Βίκη (με τα δυο της παιδιά :lol: )

Χριστίνα

Φαίη

καλημερα κ απο μενα!

βικυ συγχαρητηρια!με το καλο!να εχεις μια ομορφη κ ανεμελη εγκυμοσυνη!

για το χαλικακι κ εμεις μεσα αλλα δε ξερω τι ωρα...μαλλον αργουτσικα κατα τις 12.

φιλια πολλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Να σκασω ειμαι ειλικρινα...

Εχθες ο Βασιλης -κανονικα- δουλευε μεσημερι.. ΑΛΛΑ επειδη στα μεσημεριανα νυσταζει και βαριεται :rolleyes: ζητησε να δουλεψει 2πλο βραδυνο (δηλ. εχθες το βραδυ και σημερα το βραδυ 24:00 - 06:00) και να καθησει την Κυριακη. Φυσικα και του το εδωσαν -μαλ@κες ειναι; αφου κανενας δεν θελει να δουλεψει διπλο βραδυνο-. Εχθες φευγει για δουλεια στις 11 και τεταρτο. Γυρω στις 12 ξυπναει η Μαρια με εμετο.. Μιλαμε για ΠΟΛΥ εμετο, τα ειδα ολα! Ειχε ξανακανει μεν προχθες το βραδυ αλλα καμμια σχεση.. (Προχθες εβγαλε 2 γουλιτσες με σαλακια και εχθες εβγαζε - εβγαζε - εβγαζε και δεν τελειωνε το παιδι). Εν τω μεταξυ να εχει τρομοκρατηθει και να ουρλιαζει ΜΑΜΑ κι εγω να την κραταω απο το χερακι και να μην ξερω τι αλλο να κανω! Σταματαει το παιδι καποια στιγμη! Αλλαζουμε σεντονια, καθαριζουμε το χαλι, αλλαζουμε πυτζαμακια, πλενουμε και στομα. Η ωρα 1 και κατι..

1:30 ξεκιναω εγω τον εμετο.. Μιλαμε για πολυ πραμα ετσι? Και δωστου και παρε! Η Μαρια να κλαιει (φοβαται η ψυχουλα μου τον εμετο) και να φωναζει μαμα και εγω να μην μπορω να παρω τα ποδια μου απο τη λεκανη.. Γυρω στις 2 παιρνω τη μανα μου τηλ. γιατι το παιδι δεν μπορουσε να ηρεμησει κι εγω ημουν χαλια.. Της λεω να ερθει απο εδω να με βοηθησει αλλα δεν ειχε μεταφορικο μεσο και δεν ειχε βγαλει λεφτα απο την τραπεζα για να παρει ταξι.. Κλεινω με τη μανα μου, ξαναξερναει η Μαρια! Με τουτα και με 'κεινα πηγε η ωρα 3:10..

Να ξερναει η μια εναλλαξ με την αλλη μεχρι το πρωι.. Ηρθε ο Βασιλης και μας βρηκε εξουθενωμενες και τις 2. Η Μαρια μολις ειχε κοιμηθει (η ωρα ηταν 6μιση) κι εγω ημουν σαν φαντασμα στον καναπε. Σηκωνεται το πρωι το παιδι στις 8.. εγω κομματια, δεν υπηρχε περιπτωση να σηκωθω. Σηκωνεται ο Βασιλης (ο οποιος ηταν απο βραδυνο) και παει να της δωσει το ρυζογαλο. Καταπινει 1,2,3 κουταλιες και γκλουπ! παρτην.. Καινουριος εμετος.. Τα μαζευουμε.. Του λεω πηγαινε να κοιμηθεις, ετσι κι αλλιως σηκωθηκα! Μια χαρα ειμαι, μου λεει, ετσι κι αλλιως ξαγρυπνησα.. Ερχεται η ωρα της φρουτοκρεμας.. Της κοβω λιγο μηλο και μια μπανανα, τσιμπαει 3 κομματακια μηλο και να σου παλι κι αλλος εμετος.. Ειχα αποφασισει να παρω το παιδι να παμε νοσοκομειο αλλα ο Βασ. παλι δεν ηθελε ουτε να το ακουσει, οποτε πηραμε το Φιτσιαλο τηλ. Ειπε να την ξεκινησω primperan σιροπακι ενα κουταλακι του γλυκου πρωι - μεσημερι - βραδυ και να μην της δωσω τιποτα να φαει για 2 ωρες τουλαχιστον.. Η Μαρια μολις ηπιε το σιροπακι επεσε για υπνο (φυσικο κι επομενο αφου εξαντληθηκε το παιδι) και εστειλα και το Βασιλη να κοιμηθει γιατι και σημερα δουλευει νυχτα! Εγω δεν μπορω να κοιμηθω γιατι μετα απο τοση ταλαιπωρια θα πεσω σαν κουτσουρο και θελω να εχω το νου μου στο παιδι!

Για το χαλικακι δεν σας εγγυομαι τιποτα.. Καλα εκανε η Χριστινα και μας εβαλε στη λιστα, αλλα αν δεν δειξουμε σημεια βελτιωσης δεν το κοβω να ερχομαστε.. Ελπιζω να ειμαστε εμφανως καλυτερα μεχρι τη Δευτερα!

Φιλακια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

πωπω φαιη μου τι νυχτα ηταν αυτη...τι να πω περαστικα σας ευχομαι να ανακαμψετε γρηγορα!περαστικα και σε σας maraki1983.

οσο για τη δευτερα δειτε αυτο

http://www.ilioupoli.gr/news/latestnews/11-03-03/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7_%CE%B3%CE%B9%CE%B1_%CF%84%CE%B9%CF%82_%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%9A%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%82_%CE%94%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%82.aspx

λεει οτι μεταφερεται η εκδηλωση στο γυμναστηριο στα πολυκλαδικα.οποτε δε θα σας δουμε:-(

ξερει καμια αν εχει τιποτε για αυριο?θ αγινει παρελαση στη κεντρικη πλατεια?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Ευχαριστω Σοφακι! Κοιταξα κι εγω στο δημο Αγιου Δημητριου μπας και πηγαιναμε σε καμμια παρελαση αυριο (ανοιχτος χωρος κι ετσι) αλλα.... : http://www.dad.gr/Default.aspx?id=3199&nt=108〈=1

Δεν ηταν γραφτο να την ξαναφορεσει τη Μινι η Μαρια.. :( Δεν πειραζει!

Οποτε κορες μην μας υπολογιζετε ουτε εμας για τον κλειστο χωρο του γυμναστηριου.. Αφενος ετσι οπως ειναι πεσμενο το ανοσοποιητικο μας θα μαζεψουμε και οποια αλλη ιωση κυκλοφορει και αφετερου θα κολλησουμε και οποιο παιδακι μας πλησιασει, οποτε δε λεει! Κριμα παντως κι ηθελα πολυ να σας δω! :( Next time!

gM4vp2.png

Ρε συ φαίη και σκεφτόμουν να σε πάρω τηλέφωνο τώρα! Δεν παίρνω... να κοιμηθούν! Περαστικά βρε αγάπη!

Παρε Χριστινακι! Το εχω διπλα μου, θα το σηκωσω αμεσως..

Εγω ειμαι στο σαλονι, πατερας και κορη ειναι στα ενδωτερα!

gM4vp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Φαίη δεν ξέρεις πόσο σε νοιώθω :( Το έζησα πέρσι τέτοια εποχή. Κάθε μισή ώρα έκανα εμετό και δεν μπορούσα ούτε νερό να κρατήσω στο στομάχι μου.

Περαστικά και στις δυο σας.

Για Καθαρά Δευτέρα και η maria nd είχε πει ότι θα έρθουν...

Κλαίει πάλι η Ιφιγένεια...σας αφήνω :confused:

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...