Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλησπερα σας!!!τι κανετε?εμεις ειχαμε ασχημη νυχτα παλι ξυπνησε στις 3 με πολυ κλαμα και δεν κοιμοταν με τιποτα γιατι ειχε ορεξη για παιχνιδι και κοιμηθηκε στις 6!!!και φυσικα κουτουλαω τωρα!!!!

φαιη μου περαστικα!!!!

ενδιαφερεται να ερθει καμμια στην παρουσιαση βιβλιου που ελεγα?δεν θελω να παω μοναχουλα!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χριστινα ουτε εγω ξερω το ποιηματακι ωραιο ειναι παντως!αν βαλεις στο google τους στιχους μηπως βρεις κατι?

φαιη περαστικα κοριτσακι!περιμενουμε νεα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

μαρια νδ να παρεις οπωσδηποτε και αλλη γνωμη για το δημητρη...αυτο με τις αμυγδαλες μου φαινεται υπερβολη αφου δεν εχουν προβλημα.οσο για τα κρεατακια μπορει να βελτιωθει η κατασταση με τη παροδο του χρονου ειναι μικρουλης για επεμβαση.δυσκολευεται ν αναπνευσει τι συμπτωματα εχει?

Φυσικά θα πάρω και δεύτερη γνώμη, υπερβολή είναι αυτό με τις αμυγδαλές, δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο σκεπτικό το είπε ο γιατρός.Ροχαλίζει και κοιμάται με ανοιχτό το στόμα. Θα κλείσω ραντεβού και στο παίδων.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Γεια σας και παλι! :)

Πηγαμε την πανα μας στη βιοιατρικη το απογευμα.. Τα αποτελεσματα θα τα παρουμε την Τριτη το απογευμα λογω 3ημερου..

Πηγαμε και στο Φιτσιαλο! Την εξετασε και ειπε πως εχει γαστρεντεριτιδα.. Μας εδωσε ενα σιροπακι ercefuryl να παιρνει 5 cc πρωι - μεσημερι - βραδυ και απο διατροφη τα κατωθι:

Κοτοπουλο ή μοσχαρι με ρυζι και πατατα και λαδι

Λαπα

Πατατα βραστη ή ψητη

Μπιφτεκι (χωρις αυγο, με φρυγανιτσα)

Φρουτοκρεμα μονο μηλο και μπανανα

Καθολου γαλα, αντικαθιστουμε το πρωινο και βραδυνο γαλα με ρυζογαλο ή ρυζοκρεμα.

Απο τα παραπανω η Μαρια τρωει μονο την βραστη πατατα.. Αντε και το κοτοπουλο με το ρυζι/πατατα/λαδι αλλα ΜΟΝΟ αν τα αλεσω.. Τη φρουτοκρεμα την τρωει μηλο - αχλαδι - μπανανα και αν δεν εχει μεσα πορτοκαλι ή μανταρινι δυσανασχετει.. Λαπα δεν τρωει.. Μπιφτεκι ετσι στεγνο δεν νομιζω να το προτιμησει. Τωρα το βραδυ της εδωσα ρυζογαλο, εφαγε 3 κουταλιες και εκανε εμετο.. Της εδωσα το σιροπακι και την κοιμισα.. Ελπιζω να μην παθει τιποτα! Ηδη τα ματακια της ειναι πολυ κομμενα.. :(

Αυτα απο εμας ρε κοριτσακια! Εγω ειμαι καπως καλυτερα (δηλ. δεν εχω πια πυρετο, μονο λιγα δεκατα) αλλα ο γαϊδουροβηχας καλα κρατει!

Φιλακια πολλα σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Φαίη μου μην το φοβάσαι το Μαράκι :) Έχει λίγο απόθεμα και θα την κρατήσει :) Δώστης να φάει ψωμί, φρυγανιές ενδιάμεσα.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?τ αρρωστα παιδακια πως ειναι?

φαιη πως παει το μαρακι?ελπιζω τουλαχιστον να μη ποναει.συμφωνω με τη χριστινα μην ανησυχεις αν δε πολυτρωει θ αναπληρωσει μολις συνελθει.

σα να εφτιαξε λιγο ο καιρος η μου φαινεται?μακαρι να ναι ετσι και τη δευτερα να παμε στο χαλικακι.σε κλειστο χωρο δε τη παω μη κολλησει τιποτε.

φιλια πολλα και καλο τριημερο!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα

Περαστικά Φαίη σε σένα και στο Μαράκι. Μην ανησυχείς, θα συνέλθει γρήγορα το κοριτσάκι σου.

Οι υπόλοιπες καλά; Για καθαρά δευτέρα τι λέτε τελικά; Θα πάτε στη γιορτή του δήμου;

Όσον αφορά εμάς, εγώ είμαι καλύτερα, έχω λιγότερο βήχα. Η Κυριακή πάλι να μην μπορεί να ηρεμήσει από τις μύξες... :(, αλλά ευτυχώς ότι είναι το περνά στο πόδι.

Σήμερα έχουν το αποκριάτικο πάρτυ στο παιδικό. Την έντυσα μελισσούλα. Ήταν τόσο ενθουσιασμένη που ξύπνησε από τις 6:30 & ετοιμαστήκαμε γρήγορα. Ανυπομονώ να ακούσω τις εντυπώσεις τις :)

Φιλάκια σε όλες

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλα ειμαι σονια μου εδω στη δουλεια.

μελισσουλα η κυριακη ε?θα ναι μια γλυκα το κοριτσι σου ειμαι σιγουρη!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Σήμερα έχουν το αποκριάτικο πάρτυ στο παιδικό. Την έντυσα μελισσούλα. Ήταν τόσο ενθουσιασμένη που ξύπνησε από τις 6:30 & ετοιμαστήκαμε γρήγορα. Ανυπομονώ να ακούσω τις εντυπώσεις τις :-)

Φιλάκια σε όλες

Καλημέρα!!

Εμένα πάλι ο Δημήτρης δεν ηθελε να βάλει την στολή του!! Τον έντυσα κανονικά με τα ρούχα του και την έδωσα στην δασκάλα, αν θέλει να την φορέσει αργότερα. Με το ζόρι δεν γίνεται!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα :) Θέλουμε φωτογραφίες της μελισσούλας :D

Εμείς δεν έχουμε ακόμα αποφασίσει τι θα κάνουμε... θα εξαρτηθεί από τον καιρό και από το αν θα κάνουμε εμβόλιο σήμερα.

Καλημέρα :) Θέλουμε φωτογραφίες της μελισσούλας :D

Εμείς δεν έχουμε ακόμα αποφασίσει τι θα κάνουμε... θα εξαρτηθεί από τον καιρό και από το αν θα κάνουμε εμβόλιο σήμερα.

Οπωσδήποτε!!! Θα σας πω μόλις ανεβάσω φώτο εδώ στο άλμπουμ. ... Μαρίανδ ξέρεις αν βγάζουν φωτογραφίες στο παιδικό από το πάρτυ με όλα τα παιδιάκια; Αυτή θα ήταν πολύ ωραία φώτο. Και είμαι σίγουρη ότι και ο δημήτρης θα την φορέσει τη στολή εκεί, θα δει και τα άλλα παιδάκια.

Και εμείς της δευτέρα μάλλον θα περιοριστούμε σπίτι λόγω καιρού. Θέλαμε να πάμε στο χωριό για το τριήμερο, αλλά μας χάλασε τα σχέδια ο καιρός.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οπωσδήποτε!!! Θα σας πω μόλις ανεβάσω φώτο εδώ στο άλμπουμ. ... Μαρίανδ ξέρεις αν βγάζουν φωτογραφίες στο παιδικό από το πάρτυ με όλα τα παιδιάκια; Αυτή θα ήταν πολύ ωραία φώτο. Και είμαι σίγουρη ότι και ο δημήτρης θα την φορέσει τη στολή εκεί, θα δει και τα άλλα παιδάκια.

Και εμείς της δευτέρα μάλλον θα περιοριστούμε σπίτι λόγω καιρού. Θέλαμε να πάμε στο χωριό για το τριήμερο, αλλά μας χάλασε τα σχέδια ο καιρός.

στο δικο μας εβγαλαν το καθε παιδακι μονο του.ειναι πολυ ωραιες φωτο οντως!λογικα θα βγαζουν και σε σας.

καλα να περασετε ολες οτι κ αν κανετε!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλησπερα ομορφακια μου!! :)

Δυστυχως δεν εχω και τοσο ευχαριστα νεα.. Δοξα το Θεο η Μαρια ειναι καλα σημερα! Απυρετη, χωρις διαρροια, χωρις εμετο.. Απλα εγω ειμαι χαλια.. Η αντιβιωση δρα μεν αλλα αργα και βασανιστικα.. Και δυστυχως με κολλησε η Μαρια γαστρεντεριτιδα.. Ολο το βραδυ ημουν στο μπανιο και ξερνοβολουσα! Καποια στιγμη ξυπναει το Μαρακι και βαζει τα κλαμματα! Παει ο Βασιλης μεσα, το παιδι να κλαιει και να ζηταει εμενα (τρομαξε που με ακουσε να ξερναω μαλλον). Μολις συνηλθα λιγο πηγα μεσα στο δωματιο της, επεσε στην αγκαλια μου και βεντουζωθηκε εκει. Ξαπλωσαμε μαζι στο κρεβατι της και φυσικα εγω δεν εκλεισα ματι απο τον πονο!

Το πρωι την πηρε ο Βασιλης και πηγανε για ενα υπηρεσιακο χαρτι στη Φιλαδελφεια. Ξαπλωσα κι εγω στο κρεβατι μου και λιποθυμησα στον υπνο! Με ξυπνησε ο Β. στις 4 παρα τεταρτο να φαω κατι και να παρω την αντιβιωση.. Χαλια μιλαμε, χαλια εντελως! Και επιπροσθετα βγαινει και ο φρονιμητης μου (αυτος που δεν εβγαλα, ο οποιος βρισκεται στη μερια του αυτιου με ωτιτιδα) και με εχει τσακισει!

Ελπιζω τη Δευτερα να μας κανει καλο καιρο και να συναντηθουμε στο χαλικακι! Σε κλειστο χωρο δεν το κοβω να ερχομαστε γιατι αφενος θα ξανακατρακυλησουμε και αφετερου θα κολλησουμε και οποιον ερθει κοντα μας!

Αυτα προς το παρον!

Φιλακια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλησπερα σας κοριτσακια!!ολες κοιμαστε?φαιη περαστικα ρε καρδουλα μου.νομιζω οτι το μαρακι εχει παθει ερωτα μαζι σου ε?μωρε καταλαβαινουν πια οταν κατι δεν παει καλα.οταν κατι δεν το εχουν ξαναδει .αχ μικρουλακια γλυκακια αγαπακια.

καλο τριημερο σε ολους μας!!φιλια

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...