Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Γεια σας!!

Φαίη περαστικά και υπομονή.

Και εμείς πήγαμε σήμερα τον Δημήτρη σε ΩΡΛ για να δει εαν έχει κρεατάκια. Μας είπε πως πρέπει να βγάλει ακτινογραφία γιατί δεν φαίνεται αλλιώς και αυτό που με προβλημάτισε περισσότερο είναι που μας είπε αν έχει όντως κρεατάκια θα πρέπει να τα αφαιρέσουμε και να βγάλουμε και τις αμυγδαλες.

Αφού του λέω δεν έχει πρόβλημα με τις αμυγδαλές και μου είπε να τις βγάλουμε και αυτές γιατί μετά μπορεί να του δημιουργήσουνε πρόβλημα. Τώρα στα καλά καθούμενα γιατί να βγάλουμε και τις αμυγδαλές, δεν το καταλαβαίνω. Τέλοσπάντων, θα πάμε για ακτινογραφία την Παρασκευή και θα πάω και σε άλλον γιατρό να πάρω δεύτερη γνώμη.

Μαρία χαχα εμένα ακόμα δεν μιλάνε με τα πουλιά τους, απλά ο Δημήτρης έχει λυσάξει να του δείξω το δικό μου πουλί!!! Και το απόγευμα κάτι έλεγα του Κώστα να ψάξουμε στο google και πετάγεται ο Νικόλας και λέει με σοβαρότητα, το google είναι ψαχτήρι, ψάχνουμε πληροφορίες!!! Κάπου θα το άκουσε το παιδί και το είπε. Μέσα στην τεχνολογία μεγαλώνουνε τα παιδιά μας.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριανδ ο ΩΡΛ που πηγα εγω ειναι και παιδο-ωρλ και του ειπα πως η Μαρια ροχαλιζει και ο παιδιατρος που την εξετασε μας ειπε πως κατα 90% εχει κρεατακια. Τον ρωτησα τι να κανω και αν ειναι να παω για ακτινογραφια και μου απαντησε πως δεν χρειαζεται να υποβαλλω το παιδι σε αυτη τη διαδικασια, αφου και να εχει δεν κανει να τα πειραξουμε ακομα!

Αν θελεις σου δινω τα στοιχεια του, εχει ιατρειο πανω στην Αγιου Δημητριου αλλα ειναι συμβεβλημενος μονο με τον οπαδ..

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

μαρακι ελπιζω να εισαι καλυτερα και η μαρια να εχει κοιμηθει και να ειναι ησυχη.

μαρακι ψαξε το και εσυ με τα κρεατακια και τις αμυγδαλες.του δημητρη του τα εβγαλαν και τα δυο στο νηπιαγωγιο γιατι ειχε βηχα χωρις να ειναι αρρωστος και δυσκολια στην αναπνοη .

4ywWp2.png

Μαρακι βλεπω καλα σας μπηκε κι εσας ο μηνας! :rolleyes: Οσο για τον Ευριπιδη, εχουμε ξαναπει ποσο αστερι ειναι!! ;)

Ρηνακι εσεις πως ειστε? Τι κανετε?

Η Αλεξια εχει να γραψει καιρο ή μου φαινεται?

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Δεν μπορω να κοιμηθω ρε γμτ... Περιμενω να σχολασει ο Βασιλης!

Απλα με ενοχλει το φως (ακομα και αυτο του υπολογιστη) και δεν καθομαι συνεχομενα.. Ειδα λιγη τηλεοραση και μολις τελειωσαν οι κουκλες ειπα να κατσω λιγο αλλα δεν την παλευω! :(

gM4vp2.png

Ρε άντε κοιμήσου μην ξυπνήσει το ταλιμπανάκι και δεν κλείσεις πάλι μάτι όλη νύχτα! Άντε κορίτσι μου γιατί η αρρώστια θέλει ύπνο να έχει ο οργανισμός δυνάμεις! Ναι; Μάκια

Οκ.. Μολις θερμομετρησα τη Μαρια.. 36.3 Ας ελπισουμε πως θα μεινει απυρετη γιατι η νυχτα ειναι μεγαλη!

Μακια Αερικουλι! Και στις υπολοιπες!

Καλο βραδυ! :D

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

μαρια πολυ γελιο ο ευριπιδης!!ειναι αφασια αυτο το παιδι!με το αυτοκινητο τι εγινε?ποσο πηγε το μαλλι?ελπιζω να ειναι μικρη η ζημια.

μαρια νδ να παρεις οπωσδηποτε και αλλη γνωμη για το δημητρη...αυτο με τις αμυγδαλες μου φαινεται υπερβολη αφου δεν εχουν προβλημα.οσο για τα κρεατακια μπορει να βελτιωθει η κατασταση με τη παροδο του χρονου ειναι μικρουλης για επεμβαση.δυσκολευεται ν αναπνευσει τι συμπτωματα εχει?

φαιη περαστικα σας!πως ξημερωσατε?ελπιζω η μαρια να ειναι απυρετη.

εγω το πρωι ξεχασα να παρω μαζι το φαγητο της ελισαβετ-σημερα δε τρωει το φαγητο του σταθμου-κ ετσι θα την παρει νωριτερα ο αντωνης για να φαει σπιτι.τι να πρωτοθυμηθω κ εγω...νομιζω αρχιζω να φλερταρω με το αλτσχαιμερ:lol:

φιλια πολλα σε ολες!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κοριτσάκια :) Επιτέλους λίγο δειλός ήλιος!

Για τα κρεατάκια και τις αμυγδαλές μην βιάζεστε να εγχειρίσετε! Μόνο αν χρειάζεται πραγματικά... σας το λέω εγώ που μου τα έκοψαν και τα δύο όταν ήμουν 5 γιατί ζήλεψα από την κολλητή μου και η ανόητη η μάνα μου μου έκανε το χατίρι και με εγχείρισε! Έκτοτε είχα πάντα πρόβλημα με τη μύτη! (οκ οι αμυγδαλές είναι θεωρητικά άχρηστες αλλά ό,τι δεν μας ενοχλεί δεν το πειράζουμε).

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Φαίη πως ξυπνήσατε σήμερα;

Σοφία δεν είναι τίποτα...και εγώ έχω πάει τον Ευριπίδη στο σχολείο χωρίς τσάντα :lol:

Χριστίνα τι μου θύμησες με το ντήλι - ντήλι...Τις πρώτες τάξεις του δημοτικού ήμουν στο 2ο Ηλιούπολης. Για εκδρομή μας πήγαιναν εκεί που είναι τώρα το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής. Τότε ήταν μόνο το παλιό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου και τίποτε άλλο. Ένα απέραντο χωράφι. Στο δρόμο από το σχολείο μέχρι το χωράφι συνήθως τραγουδάγαμε και ένα από τα σουξέ :lol: ήταν και το ντήλι - ντήλι. Αισθάνομαι 8 χρονών τώρα :cool::lol::lol::lol::lol:

Η Αλεξία όντως έχει καιρό να γράψει...

Οι υπόλοιπες είστε όλες καλά; για Καθαρά Δευτέρα πως το βλέπετε, θα τα πούμε στις εκδηλώσεις του Δήμου;

Τον Διονύση τον χτύπησαν από πίσω, οπότε τον πληρώνουν (τουλάχιστον) και από ότι του είπε ο φαναρτζής θα πάει κανένα 500αρικο.

Φιλάκια σε όλες :D

edit ξέχασα εκτός από το εκκλησάκι ήταν και ένα μαντρί με κατσίκες που βγαίναν και έβοσκαν στο χωράφι :lol::lol::lol: Επίσης κυκλοφορούσαν και μερικές κότες και ένας κόκκορας, πολύ επιθετικός. Μας κυνηγούσε και απογειωνόταν για να μας τσιμπήσει :lol::lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Εγώ ήμουν λίγο πιο μικρή όταν άκουγα το ντίλι ντίλι... μου το έλεγε η γιαγιά μου και όταν το συνάντησα στη Β Δημοτικού στο βιβλίο έκανα τρελές χαρές που το ήξερα ήδη :D

Ψάχνω να βρω ένα ποιηματάκι τώρα αν υπάρχει σε τραγουδάκι που λέει:

Καλημέρα καλημέρα

βγαίνει πάλι ο ήλιος πίσω από το βουνό

Καλημέρα καλημέρα

τώρα θα σας πω (δεν θυμάμαι ακριβώς)

Όλα γύρω όλα γύρω

θέλω να τα μάθω

όλα γύρω όλα γύρω

θέλω να τα δω

για να τα χαρώ

για να τα χαρώ

Το λένε στον παιδικό και μου το ζητάει συνέχεια η μικρή στο βίντεο! any ideas?

Καλησπερα κοριτσια..

Δεν πολυμπαινω και δεν πολυγραφω γιατι δεν ειμαι στα καλα μου.. Σας διαβαζω παντως να ξερετε..

Το απογευμα θα παμε στον παιδιατρο. Η Μαρια δεν κανει πια πυρετο αλλα καθε φορα που κανει κακα, ειναι διαρροια και μεχρι να τελειωσει η κενωση κλαιει και κοκκινιζει.. Νομιζω ποναει η κοιλια της και γι' αυτο το κανει.. Ελπιζω να βγαλουμε ενα ασφαλες πορισμα στο ιατρειο και να μην χρειαστει να μας παραπεμψουν αλλου... Οσο για εμενα.. γαϊδουροβηχας, πυρετος κολλημενος στο 38 και κατι ψιλα και πονοκεφαλος που σταματα μονο με τη ληψη mesulid αλλα στο 4ωρο επανερχεται.

Θα σας γραψω νεα μας το βραδυ γιατι ο Βασιλης παλι δουλευει νυχτα και θα ειμαι μονη μου με τη μικρη στο σπιτι!

Φιλακια!

gM4vp2.png

Εγώ ήμουν λίγο πιο μικρή όταν άκουγα το ντίλι ντίλι... μου το έλεγε η γιαγιά μου και όταν το συνάντησα στη Β Δημοτικού στο βιβλίο έκανα τρελές χαρές που το ήξερα ήδη :D

Ψάχνω να βρω ένα ποιηματάκι τώρα αν υπάρχει σε τραγουδάκι που λέει:

Καλημέρα καλημέρα

βγαίνει πάλι ο ήλιος πίσω από το βουνό

Καλημέρα καλημέρα

τώρα θα σας πω (δεν θυμάμαι ακριβώς)

Όλα γύρω όλα γύρω

θέλω να τα μάθω

όλα γύρω όλα γύρω

θέλω να τα δω

για να τα χαρώ

για να τα χαρώ

Το λένε στον παιδικό και μου το ζητάει συνέχεια η μικρή στο βίντεο! any ideas?

Πρώτη φορά το ακούω (διαβάζω :lol: ). Λυπάμαι...δεν έχω ιδέα :roll:

Φαίη σέρνεται, μεταξύ των άλλων ιώσεων και γαστρεντερίτιδα. Περαστικά και στις δυο σας :)

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Ευχαριστω Μαρακι μου..

Μου ειπε και το Αερικο στα 2χρονα.. Μολις ξανακανει διαρροια, θα παρω την πανα και θα την παω για αναλυση στη βιοιατρικη. Και φυσικα θα δω τι θα μας πει και ο Φιτσιαλος το απογευμα..

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...