Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσακια!

Μπηκα να σας καληνυχτισω! Παλι αρρωστη ειμαι τελικα, δεν φταιει η ελευση της Ανοιξης! Ανεβασα πυρετο το απογευμα..

Σας φιλω ολες (απο μακρια μην σας κολλησω)!

Καλο βραδυ και μην το ξενυχτησετε πολυ σουρλουλουδες!! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια και ευχαριστω για τις ευχες! :)

Δυστυχως το βραδυ μας ηταν δυσκολο, η Μαρια κοιμηθηκε με ενα διαλειμμα απο τις 1:15 εως τις 3:00 και εν τελει ξυπνησε στις 7 με δεκατα! :(

Στεναχωριεμαι απιστευτα και ομολογω πως φοβαμαι.. Δεν ξερω τι μπορει να ειναι καθως δεν εχει αλλα συμπτωματα και ο Φιτσιαλος ξερω πως θα με στειλει για εξετασεις ουρων :rolleyes: ετσι και τον παρω τηλ. αφου προχθες την ειδε και ηταν μια χαρα!

Χαλια κι εγω, εξακολουθω να θελω να πεταξω το κεφαλι μου, μου την εχει βαρεσει στα νευρα. Ο Β. θα φυγει το απογευμα και θα γυρισει κατα τη 1 και οπως καταλαβαινετε θα φαω καλο αγγουρακι!

Δεν ξερω.. Απλα θελω να ειναι μονο μια απλη ιωση.. Και να περασει ταχιστα! :( Οταν η Μαρια δεν ειναι καλα.. ειμαι σκ@τα!

gM4vp2.png

Α! Επισης να σας πω πως αυτη τη στιγμη που γραφω ειναι στις κουνιες με τον Β. Εγω επεμενα να μην πανε εφοσον το παιδι εχει δεκατα αλλα με γραψανε κανονικα και πηγανε. Λετε να χειροτερεψει? :roll:

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

ελενη θα χρειαστεις και τριτη γνωμη τελικα ε?αυτοι οι γιατροι ο καθενας λεει τα δικα του αντε να βγαλεις ακρη εσυ...ελπιζω να σου πει κ αυτος οτι δε χρειαζεται χειριυργειο.

φαιη περαστικα!και σε σενα και στο μαρακι.δε νομιζω να παθει τιποτε που βγηκε εξω απ το κρυο δεν αρρωσταινει κανεις οπως λεει κ ο φιτσιαλος μην ανησυχεις...μπορει να μην ειναι κ τιποτε ξαναμετρα τη οταν γυρισουν.

ειδα κ το λινκ για το χαλικακι φαινεται σουπερ μακαρι να εχει καλο καιρο!αν χαλασει λεει ο καιρος θα το μεταφερουν σ ενα γυμναστηριο στα πολυκλαδικα εννοει?

εμεις ολοι καλα πηρε τελικα με τα χιλια ζορια ο αντωνης την εξεταση απ το παιδων ξεμπερδεψαμε απο κει.προβλεπεται γεματη μερα στη δουλεια οποτε παω να ξεκινησω.

φιλια πολλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρα :)

Απ' ό,τι κατάλαβα ναι στο κλειστό γυμναστήριο στα πολυκλαδικά θα γίνει ;)

Για τη Δευτέρα προβλέπεται χιονόνερο και χιόνι... άρα τους χαρταετούς... κρατήστε τους στο πατάρι :lol:

Γεια σας και απο εμενα!

Κανω αντιγραφη τα νεα μου απο τα 2χρονα:

Δεν ειμαι καθολου καλα. Πηγα σε ΩΡΛ το απογευμα πριν φυγει ο Βασιλης για τη δουλεια. Εχω ιγμοριτιδα, λαρυγγιτιδα και ωτιτιδα. Επισης εχω ανεβασει πυρετο 40 και δεν αντεχω τα φωτα καθολου.. Αν γινοταν να ειμαι στα σκοταδια συνεχεια θα το εκανα ασυζητητι!

Η Μαρια εκανε ενα 37.8 και της εδωσα depon για να τη στειλω για υπνο. Το μεσημερι κοιμηθηκε απο τις 2μιση εως τις 3:15 (45 λεπτα δηλαδη).. Ουτε κι εγω δεν ξερω πως την παλεψαμε οι δυο μας μονες μας στο σπιτι και αρρωστες! Πριν λιγο την εβαλα για υπνο και ειχε 37.3. Τουλαχιστον πεφτει με το depon! Δεν ξερω και τι να κανω, δεν εχει αλλα συμπτωματα! Να την παω αυριο το απογευμα στον παιδιατρο? Εσεις τι θα κανατε στη θεση μου?

gM4vp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Φαίη περαστικά. Για τη Μαρία πάρε τηλέφωνο το Φιτσιάλο.

Ούτε για μας ξεκίνησε καλά ο μήνας :( Του Διονύση του τρακάρανε το αυτοκίνητο της δουλειάς. Δεν φαίνεται μεγάλη ζημιά. Θα το πάει αύριο στο φαναρτζή και θα δούμε :?

Η Ιφιγένεια τρώγεται με τα δόντια που δεν λένε να φυτρώσουν και είμαστε όλη μέρα αγκαλιά. Τη νύχτα ευτυχώς ξυπνάει μόνο δύο φορές :rolleyes:

Α, έχω και ένα "καλό" ...ο Ευριπίδης μιλάει στο πουλί του :lol::lol::lol: Το πρωί που τον σήκωσα πήγε στην τουαλέτα και τον άκουσα να λέει "προς τα κάτω πουλί, μην τα λερώσεις όλα" :lol::lol::lol: Και τώρα το απόγευμα πάλι που πήγε για κατούρημα του εξηγούσε "αυτά τα τσίσα είναι ο χυμός από πορτοκάλι που ήπια. Άφησε ο χυμός τη δύναμή του στο σώμα μου και τώρα φεύγει" :lol::lol::lol:

Καληνύχτα σας :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...