Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

...

Μαρία πάλι μου την έσκασες σήμερα!!! Ελπίζω τουλάχιστον να τα πούμε στο χαλικάκι. Σου έστειλα και μάρμαρο, Διονύσου!!!! ;):lol::lol::lol:

...

Αχ βρε Μαράκι! σαν τον Ανήλιαγο και την Αφέγγαρη έχουμε καταντήσει :confused: Όποτε πάω εγώ κολυμβητήριο δεν πας εσύ και το ανάποδο.

Δεν μπορεί...κάπου θα συναντηθούμε :D:lol::lol::lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσακια.Ευχαριστω για την συμπαρασταση σας.............

Σημερα ειδα απο σχολικο γνωστου εκπαιδευτηριου τον οδηγο να φουμαρει αμεριμνος μες στο αυτοκινητο απο οτι προσεξα δεν ειχαι παιδακια μεσα.Αλλα ελεος ρε κοριτσια μετα θα εμπαιναν τοση γαιδουρια?

Βεβαια ηταν σε ενα φαναρι και φυσικα του την ειπα εκαναι πως δεν ακουγαι..........

Καλησπερα και απο εμενα αν και μπηκα λιγο αργα σημερα! :)

Εχθες το βραδυ ο Βασιλης εφυγε για δουλεια και πηρε καταλαθος μαζι του το κινητο μου. Επισης ειχε παρει και το κινητο του και οπως καταλαβαινετε, εμεινα με το σταθερο, το οποιο απο τις 2:30 κι επειτα που προσπαθησα να παρω τον Βασιλη τηλ. να του πω πως πεφτω για υπνο, ελεγε πως "δεν λειτουργει προσωρινα λογω οφειλης" :roll: κατι που φυσικα δεν ισχυει, γιατι ιντερνετ ειχα και η βλαβη αποκατασταθηκε γυρω στις 11 -χωρις κανεις να πληρωσει την προαναφερθεισα (και ανυπαρκτη) οφειλη- :roll:

Τι σου ειναι ο αγχωδης ανθρωπος ομως ε? Δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ γιατι πιστευα πως αν μου συμβει κατι δεν εχω κανενα μεσο να ειδοποιησω κανεναν! Εκανα βαρδια με τον Βασιλη, που δεν επαιρνε τηλ. στο σταθερο να του εξηγησω γιατι φοβοταν μηπως το "ντριιιν" ξυπνησει τη Μαρια! Ηρθε το πρωι στις 6 και επειδη ειχε σκοπο κατα τις 8 να παει στην Εθνικη, δεν ηθελε να κοιμηθει και ετσι καθοταν στο αυτοκινητο και τσεκαρε κατι παλια cd! Εγω να εχω βγει στο μπαλκονι και να κανω σαν τον Μπενι Χιλ να με δει κι εκεινος χαμπαρι.. Κατεβηκα κι εγω με το νεγκλιζε και μια ζακετα απο πανω, το μαλλι ανακατο απο τον καναπε σαν την τρελη και τον ανεβασα επανω! Ηπιαμε καφε, ξυπνησε και η Μαρια στις 8 παρα 20 (3ο βραδυ που κοιμαται σερι!!!!) και εκεινοι εφυγαν για την τραπεζα ενω εγω το εριξα στις δουλειες (τι αλλο :rolleyes:) Το μεσημερι προσπαθησαμε να κοιμηθουμε αλλα ηρθαν οι υδραυλικοι απο πανω να ελεγξουν τις γραμμες του φυσικου αεριου επειδη ανακαινιζεται το απο πανω διαμερισμα και μας ξυπνησαν πανω στο γλυκο "κοιμαμαι - δεν κοιμαμαι"! Ειμαστε δηλαδη αυπνοι απο προχθες και οσονουπω θα την πεσουμε!

Πηγαμε και στο Φιτσιαλο το απογευμα! Ναι, η Μαρια εχει κρεατακια αλλα δεν θα τα πειραξουμε. Τα σπιθουρακια ειναι αλλεργια σε κατι και ειπε να μην τους βαλω τιποτα για να δουμε πως θα εξελιχθουν. Εχει λιγη βλεννα αλλα δεν χρειαζεται αερολιν. Μας ζυγισε, ειμαστε 12.400 και 87 ποντους υψους. Καναμε και την επαναληπτικη δοση της ηπατιτιδας και ειμαστε οκ!

Κατα τα τα αλλα μια χαρα! Σορρυ που εξαφανιστηκα απλα "δεν κοιμαμαι τωρα πια τα βραδυα" :lol:

Φιλακια σε ολες!! :D

Edit: Λογω αλλεργιας αλλαξαμε απορρυπαντικο σημερα! Της πηρα το ariel baby and soft και μαλλακτικο το ασπρο cajoline με εκχυλισματα βαμβακιου που ειναι υποαλλεργικο. Για να δουμε!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Πηγαμε και στο Φιτσιαλο το απογευμα! Ναι, η Μαρια εχει κρεατακια αλλα δεν θα τα πειραξουμε.

Φαίη πως κατάλαβε ο παιδίατρος σας πως έχει κρεατάκια? Γιατί και εγώ έχω θέμα με τον Δημητρη αλλά ο παιδίατρος μας είπε να συμβουλευτούμε ωρλ και να κάνει ακτινογραφία για να διαπιστώσουμε αν όντως έχει.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

ΜΠΟΥ!!!

-φυστικοντου!!!λολ-

μπηκα βγηκα, να πω ενα γεια!!!

(γεια ελιζαμπεθ, εριαντον,μαρια νου ντου... :lol: )

ΦΑΙΗ, ΑΕΡΙΚΟ... ωχουυυυυυ παλι εσεις εδω χεχεχεχε

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

λολλλλλ τι κάνεις εσύ εδώ ρε παραστρατημένο;

και τώρα που είπε Dems...

μαρία; πες αλεύρι! Ο γιος της ζώπυρον σε γυρευει! Της ζήτησε άλογο!

ΜΠΟΥ!!!

-φυστικοντου!!!λολ-

γεια σου φυστικακι!!!

κρυφοκοιταξα χτες το μπλογκ σου.ωραια τα λες!!πολυ ωραια

νιωθω πολλες φορες ο μαλακας της παρεας .(λες για αυτο να μου αρεσε?)

4ywWp2.png

γεια σου φυστικακι!!!

κρυφοκοιταξα χτες το μπλογκ σου.ωραια τα λες!!πολυ ωραια

νιωθω πολλες φορες ο μαλακας της παρεας .(λες για αυτο να μου αρεσε?)

α καλα... εγω το χω κανει τατου στο μετωπο πλεον... :-(

προκειμενου να μη χαλαστουν οι φιλοι/γνωστοι/οικογενεια.... σφυριζω αδιαφορα ταχαμου ταχαμου, και κοιταω αλλου...

Parents are the last people on earth who ought to have children

χαχα τελικα μονο ετσι επιβιωνει κανεις

φιλια και ολες τις αλλες μανουλιτσες που δεν ειπα ουτε ενα γεια.

φαιη ευτυχως που δεν ηταν κατι .αλλεργια σε τι εκανε?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ καλο μηνα!!τι κανετε?βαλατε μαρτη να μη σας καψει ο ηλιος?:D

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας!!οχι δε καναμε τιποτε ιδιαιτερο χθες...

τ αρρωστα παιδακια και μανουλες πως ειναι?

φυστικακι γεια κ απο εδω ωραια τα κειμενα σου διαβαζονται ευχαριστα..οσο για το μαλακα τον εχω κανει κ εγω πολλες φορες με εξαιρετικη επιτυχια:evil: αλλα πλεον μας τελειωσε...

επιτελους καταληξαμε σε στρωμα, πηραμε elite strom τελικα το παραγγειλαμε κ ησυχασα.τωρα μενει το προστατευτικο καγκελο, σεντονια κ μαξιλαρι αλλα θα τα αφησω γι αργοτερα οταν κανουμε τη μεταβαση.

παω να κανω καμια δουλεια.να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κοριτσάκια!

α ναι

και ντεμς :rolleyes::rolleyes:

πφφφφφφφφφφφ.. παλιοντεμς... :lol:

:tongue::tongue: Μ' έχεις πάρει με κακό μάτι ή μου φαίνεται; :lol::lol:

λολλλλλ τι κάνεις εσύ εδώ ρε παραστρατημένο;

και τώρα που είπε Dems...

μαρία; πες αλεύρι! Ο γιος της ζώπυρον σε γυρευει! Της ζήτησε άλογο!

:lol::lol::lol: Εμένα με γυρεύει ο γιος της zopiron, αλλά εσύ να είσαι προετοιμασμένη για το τι θα σε βρει σε λίγα χρόνια :wink::lol::lol::lol:

Φαίη πως κατάλαβε ο παιδίατρος σας πως έχει κρεατάκια? Γιατί και εγώ έχω θέμα με τον Δημητρη αλλά ο παιδίατρος μας είπε να συμβουλευτούμε ωρλ και να κάνει ακτινογραφία για να διαπιστώσουμε αν όντως έχει.

Και μας το ίδιο μας είχε πει. Και πήγαμε σε δύο ωρλ (με ειδικευση στα παιδιά). Και οι δύο μας είπαν για εγχείρηση (χωρίς να έχουμε βγάλει ακτινογραφία). Και ξαναγυρίσαμε στο Φιτσιάλο :roll:

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

ΜΠΟΥ!!!

-φυστικοντου!!!λολ-

Επιτελους μας εγραψες!! :lol: Τωρα νομιζω ολοκληρωθηκε το τοπικ! :lol::lol:

Μαριανδ του ειπα τα συμπτωματα και την εξετασε με ενα φακο να το πω? Σωληνακι με φως να το πω? Παντως εχθες το ειδα 1η φορα στο ιατρειο του. Ειπε πως κατα 90% ειναι αλλα να μην κανω κατι (ακτινογραφια και ωρλ κλπ) γιατι και να ειναι δεν θα τα πειραξουμε ακομα! Ειπε πως ισως το ροχαλητο να οφειλεται και στη λιγη βλεννα που εχει αλλα κατα 90% ειναι κρεατακια!

Μαρια, 2η μαμα μου, thanks για το πμ! :D

Σοφια ειμαι γαϊδουρα! Εχθες δεν σου ευχηθηκα για την επετειο! :( Να τα χιλιασετε!

Υπεροχη γαντζομανουλα δεν ξερω σε τι εκανε αλλεργια αλλα υποπτευομαι πως φταιει το απορρυπαντικο. Ειχε μια προσφορα ο Δουκας στα Essex και πηρα με σκοπο να πλενουμε και τα δικα μας ρουχα με αυτο. Εμας δεν μας πειραξει αλλα η Μαρια πεταξε σπιθουρακια.. :? Δεν νομιζω να ειναι κατι αλλο, καθως δεν εφαγε κατι ή δεν μυρισε κατι καινουριο.. Τεσπα! Θα δειξει πως θα εξελιχθει! Ο Βασιλακης μας κοιμηθηκε καλα εχθες?

Εγω ξυπνησα σημερα με ενα τσουξιμο μεσα στη μυτη, το οποιο ανεβαινει και ανεβαινει και ανεβαινει και φτανει ματια και περναει τα ματια και φτανει κεφαλι -εγκεφαλο δεν βρισκει- οποτε περναει και πανω απο το κεφαλι! Και θελω διακαως να βγαλω τη μυτη μου να την πεταξω γιατι σιχαινομαι καθε φορα που ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΝΟΙΞΗ να το μυριζεται και να με κανει χωμα!!!

Καλο μηνα κοριτσακια μου!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

φαιη μου σ ευχαριστω δε πειραζει που το ξεχασες ειπαμε οι γιορτες-και οι επετειοι:D-κρατανε 40 μερες:)

ελπιζω με την αλλαγη απορρυπαντικου να εξαφανιστει η αλλεργια της μαριας.

ξεχασα να σας το γραψω χθες...βγηκαν τ αποτελεσματα του καρυοτυπου ολα φυσιολογικα-ουφ παει κ αυτο!δε μπορουν ομως να μας τα δωσουν απ το νοσοκομειο γιατι δεν εχουμε το χαρτι του ικα-δηλ το εχουμε αλλα χωρις σφραγιδα πηγε ο αντωνης να το παρει απ το ικα πριν κανα 15νθημερο αλλα δε το ειχαν σφραγισει ξαναπηγε σημερα οκ με τη σφραγιδα αλλα μονο τριτη μπορουμε να παρουμε τις απαντησεις...τα νευρα μου με αυτη τη γραφειοκρατεια...εχω και τον αντωνη που για το παραμικρο θελει οδηγιες καμια πρωτοβουλια εχω κουραστει πια...τεσπα απλα ηθελα να το βγαλω απο μεσα μου.δεν εχουμε κ πολυ δουλεια και δεν εχω που να ξεσπασω καταλαβαινετε:-D

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Kαλημέρα και καλό μήνα να έχουμε!!!

Σοφία ωραία που βγήκανε φυσιολογικά τα αποτελέσματα.

Εμείς σε γενικές γραμμές καλά είμαστε, μια ο ένας ίωση, μια ο άλλος κάθε πρωι που ξυπνάω δεν θυμάμαι ποιος είναι καλά σήμερα και ποιος όχι, και ποιον θα στείλω στο σταθμό!!!!! :lol::lol: Μύξες έχουνε και μπούκωμα, πολλές μυξες όμως, όλη την ώρα με τους ορούς είμαι.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...