Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

A γεια σου! Αυτό δεν το σκέφτηκα καθόλου! Το όνειρο ήταν τύψεις που βγήκες χωρίς τον Βασίλη και πέρασες καλά :lol:

Ναι στο πάρτι μασκέ του παιδικού βραβεύτηκε :D λίγο σικέ βέβαια γιατί είναι γνωστή η αδυναμία που της έχουν :lol:

Βικούλα είμαι σίγουρη πως σε προσέχει όπου και αν βρίσκεται...

Μαρία... και με σκύλους την ίδια αλλεργία έχουν; Υπάρχει κάποιος φίλος που να έχει σκύλο να το τεστάρετε; Δεν είναι ίδιο γάτα με σκύλο.

ελενάκι... cheer up λέμε! Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή!

Καλησπερα σας! Σημερα ηταν μια κουραστικη μερα. Νιωθω λιγο αρρωστη, με ποναει ο λαιμος και το κεφαλι και το μεσημερι η Κωνσταντινα ανεβασε πυρετο 38,5. Ελπιζω να της περασει γρηγορα οπως του Ηλια. Βικυ Να ζησετε να τον θυμοσαστε και καλο κουραγιο. Φαιη Και ο Ηλιας εχει παρομοιο προβλημα και ροχαλιζει που και που στον υπνο του. Ηθελα κι εγω να ρωτησω τον παιδιατρο αλλα το ξεχασα -με το χαμο που γινεται στην εξεταση με τα δυο μαζι τι περιμενεις! Σας ευχομαι καλη νυχτα και ονειρα γλυκα σε εσας και τα ζουζουνια σας!

l9Iop2.png

Ευχαριστω Ειρηνη μου! Και πριν λιγες μερες τα ιδια ο Ηλιας, χωρις αλλα συμπτωματα. Μετα απο 2 δοσεις Depon την αλλη μερα δεν ειχε τιποτα. Δεν ξερω τι εχουν! Εσεις? Ο Βασιλακης καλα? Χριστινα Συγχαρητηρια στην Κωνσταντινα για τη στολη! Πολυ χαιρομαι πoυ κερδισε και που συνεχιστικε η παραδοση! :) Ποιος ξέρει, μπορει να μετραει που έχουν και το ιδιο ονομα! ;)

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα & καλή εβδομάδα

Τι κάνετε; Εγώ ακόμα βήχω, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα ... πονάω παντού (πνευμόνια, πλευρά, αυτιά). Και βέβαια η φωνή δεν υπάρχει πια. Αν συνεχιστεί ακόμα πρέπει να πάω σε γιατρό. Πήγα σήμερα, αλλά είχε πολύ κόσμο και έφυγα (θα καθυστερούσα για τη δουλειά). Η Κυριακή καλύτερα, πήγε παιδικό σήμερα. Μακάρι να μην κολλήσει κάτι άλλο.

Περαστικά & στα υπόλοιπα παιδάκια που είναι άρρωστα. Πως είναι σήμερα;

Ειρήνη εγώ παρόλο που έριχνα πολύ ορό στην Κυριακή (έχω δοκιμάσει διάφορους τρόπους- αμπούλα, σύριγγα) δεν τη γλυτώσαμε την ωτίτιδα. Νομίζω απλά είναι στο παιδί & στην ευαισθησία που έχει το καθένα.

Φαίη και εγώ επηρεάζομαι πολύ από τα όνειρα, αλλά μάλλον δεν πρέπει να δώσουμε πολύ βάση :)

Μπράβο στην Κων/να για την νίκη!! Πάντα τέτοια!!!

Σοφία τελικά πήρατε στρώμα;

Βίκυ λυπάμαι πολύ για την απώλειά σου.

Ελένη μήπως να πήγαινες στον καθηγητή αυτού του μαθήματος, να του εξηγούσες την κατάσταση μήπως σου αλλάξει τον βαθμό;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κοριτσάκια!

Για άλλη μια φορά ξεκινάω με περαστικά προς όλες τις κατευθύνσεις :D

... ειδα ενα ονειρο το οποιο δεν ξερω γιατι με επηρεασε τοσο...

Πάνω που έλεγα να στο εξηγήσω εγώ το όνειρο, με προλάβανε οι άλλες μάντισες :tongue::rolleyes: και θα συμφωνήσω μαζί τους :cool:

Αυριο το απογευμα θα παμε Φιτσιαλο.. Η Μαρια τις τελευταιες μερες αναπνεει με δυσκολια στον υπνο της και ροχαλιζει. Βουλωμενη μυτη δεν εχει και πολυ φοβαμαι πως ειναι κρεατακια. Μαρια (DEMS) αν θυμαμαι καλα ειχε και ο Ευριπιδης? Τι κανατε τελικα?

...

Τίποτα δεν κάναμε. Παρόλο που δύο ωρλ είχαν φαγωθεί να του τα βγάλουνε, ο Φιτσιάλος είπε "άστο παιδί, είναι νωρίς ακόμα" και φέτος είναι μια χαρά :cool:

...

μαρακι το θυμαμαι για το αλογο που ζητουσες.φαντασου και να το πραγματοποιουσαν λεει.ειναι ωραια να μεγαλωνουν τα παιδακια με ζωακι.

Ναι, αλλά άλογο; :lol:

αν ειναι να φυλαει και τα δυο δωματια να παρετε και μετα θα κανουν και αλλο ενα κουταβι και θα φυλαει και το δωματιο της ιφιγενειας.

Κάτσε... περίμενε...να δούμε τι θα ζητήσει και η Ιφιγένεια :rolleyes::lol:

....ασε με τρομαξες ετσι που εγραψες να μην ξαναβαλω βιντεο .κολλησα και μετα αφου το διαβασα ολο ξεφυσηξα.ειπα και εγω...........

ειναι καροτσερης...

Δηλαδή θα ξαναβάλεις βίντεο; :mad: Μάλλον δεν σε τρόμαξα αρκετά :tongue::lol::lol::lol::lol: (πλάκα κάνω εννοείται, μη μου πάθεις και τίποτα :D )
... Πολυ χαιρομαι πoυ κερδισε και που συνεχιστικε η παραδοση! :) Ποιος ξέρει, μπορει να μετραει που έχουν και το ιδιο ονομα! ;)

Αυτό το σκέφτηκα και εγώ! :)

Χρίστινα δεν με νοιάζει αν έχουν αλλεργία και στο σκύλο ή όχι :rolleyes: Μου φτάνει ένα κατοικίδιο :lol::lol:

Ίσως όταν ξεπεράσει και η Ιφιγένεια το στοματικό στάδιο, να το ξανασκεφτούμε. Δεν μπορώ να την κυνηγάω να μη δαγκώσει το κουτάβι :lol::lol:

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλημερα κ απο μενα και καλη μας εβδομαδα!

φαιη μου ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα χαιρομαι που περασες καλα!σ επαιρνα κ εγω τηλ αλλα στο σταθερο θα σε παρω αργοτερα.να μας γραψεις και τα νεα απ το παιδιατρο τ απογευμα.

βικυ λυπαμαι πολυ για το μπαμπα σου να ζησετε να τον θυμαστε.

ναταλια περαστικα στη κωνσταντινα ελπιζω σημερα να μην εχει πυρετο.

σονια περαστικα και σε σενα.οχι δε πηρα ακομα στρωμα σημερα θα παω κ ελπιζω να καταληξω καπου.

ευτυχως χθες ο πεθερος μου δε τη ξυπνησε την ελισαβετ περιμενε να ξυπνησει απο μονη της ολα καλα.σημερα ξυπνησε και βηχει αμαν πια αυριο μπαινουμε στην ανοιξη υπομονη 2 μηνες ακομα κ ελπιζω μετα να ησυχασουμε απ τις κ#%%ιωσεις!σημερα εχουμε επετειο γαμου με τον αντωνη κλεινουμε 2 χρονια:-)

παω να προλαβω να δουλεψω λιγακι σημερα θα φυγω νωριτερα.

φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

[quote=elisabeth;886640...

σημερα εχουμε επετειο γαμου με τον αντωνη κλεινουμε 2 χρονια:-)

...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ...ΚΑΛΑ ...ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!!!

:D:D:D:D:D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

σοφακι να ζησετε και να ειστε παντα χαρουμενοι χωρις προβληματα!

χρονια πολλα!!!

μαρια τι κανετε εσεις?ακομα ταλαιπωριστε?πως ειναι η μικρουλα?

4ywWp2.png

Σοφούλα να είστε πάντα ευτυχισμένοι :D

Περαστικά στα άρρωστα παιδάκια και στις μανούλες τους :D

Μαρία αυτό με το στοματικό της Ιφιγένειας είναι το μόνο σημείο που έχεις δίκιο και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν επιχείρημα στον Ευρυπίδη ;)

Γεια σας!!!

Σοφία χρόνια πολλά, να είσαστε πάντα ευτυχισμένοι!! Θα κάνετε κάτι ιδιαίτερο σήμερα?

Μαρία πάλι μου την έσκασες σήμερα!!! Ελπίζω τουλάχιστον να τα πούμε στο χαλικάκι. Σου έστειλα και μάρμαρο, Διονύσου!!!! ;):lol::lol::lol:

Πάω να ξεκινήσω διαδικασίες ύπνου γιατί είμαι και μόνη μου και θα μου πάρει κάνα 2ωρο!!!!!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...