Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια!

Γεματη η μερα μας σημερα και κυριολεκτουμε σε αυτο.. Αλλα ας τα παρουμε απο την αρχη!! :D

Εχθες το απογευμα πηγαμε στην Κωτιτα!!!!! Λιγο ακομα και θα με επιανε στερητικο και εμενα αλλα και τη Μαρια που με το που ανοιγει τα ματια της ξεκινα "Νανινα" και "Εβαβε" :lol: Εκανα μια μινι ψυχαναλυση με το Αερικουλι, ηρθα στα ισια μου, επαιξε και το μικρο και ολα κομπλε! :cool:

Μετα, ηρθαν ο Αντωνης με τη Σοφια απο το σπιτι μας! Το τσικνισαμε (αφου κανενας μας δεν αξιωθηκε να το τσικνισει την Πεμπτη, το καναμε Τσικνοπαρασκευη :mrgreen:), παιξαμε και γυρω στη 1, μπαινω στο δωματιο της Μαριας και διαπιστωνω πως εκανε ενα σκασμο διαρροια... :roll: Εκεινη βεβαια εξακολουθουσε να κοιμαται, αλλα δεν υπηρχε περιπτωση να την αφησω με τα κακα ως το πρωι! Την αλλαξα, την ξαναεβαλα για υπνο (αφου -λογικο οπως ηταν- ξυπνησε) αλλα μας ακουγε απο μεσα και δεν ηθελε να ξανακοιμηθει.. Ε, δεν την αποπηρα κι εγω, αφου ειδα πως την εβαλα 3 φορες κι εκεινη ξανασηκωνοταν, την πηρα για ενα τεταρτο αγκαλιτσα και μολις εφυγαν τα παιδια (τα οποια λακισαν μολις ξυπνησε η Μαρια :lol:) την ξαναεβαλα για υπνο! Σηκωθηκε 20 φορες νομιζω? Κατα τις 3 παρα 20 ξανακοιμηθηκε και σηκωθηκε στις 9 το πρωι! 2η μερα που μου κοιμαται σερι (αν λαβουμε υπ' οψιν τη 2η φορα που την εβαλα για υπνο) :D

Σημερα λοιπον απο τις 9, εκατσα τωρα! Ταϊσα τη Μαρια, την αλλαξα, επλυνα το πιατομανι απο εχθες, εστρωσα κρεβατια, πηγαμε τη Μαρια στη μανα μου! Η ωρα 11... Πηγαμε jumbo, πηραμε πιπιλες -κλασσικα-, 2 ποτηρακια της Μαριας, μια μαξιλαρα παλί της Μαριας, ενα καθισματακι σαν πολυθρονιτσα και κατι αλλα ψιλολοϊδια και μετα πηγαμε σε ενα μαγαζι στην Καλλιθεα (στον Πρωτεα αν εχετε ακουστα) και της αγορασαμε μια κουνια (κουνια - μπελα εννοω, μην σκιαζεστε :lol:) για τη βεραντα, αλλα οχι απο αυτες που κρεμιουνται, απο τις αλλες που εχουν δικια τους βαση. Μολις καναμε κι αυτη την αγορα, πηγαμε carrefour Αλιμου, ψωνισαμε κι εκει φαγωσιμα, απορρυπαντικα κλπ. και μολις τελειωσαμε πηγαμε να παρουμε τη Μαρια. Γυρισαμε σπιτι και συνηδητοποιησαμε πως ειχαμε ξεχασει καποιες σακουλες στο Carrefour, οποτε τωρα εχει παει ο Βασιλης να δει τι απογιναν.. Δεν νομιζω να βγαλει ακρη, αλλα τεσπα!

Το απογευμα εχει παιδοτοπο για τη Μαρια. Ο Βασιλης δουλευει 24:00 - 06:00 κι εγω ειμαι καλεσμενη στην πρεμιερα στο θεατρο που παιζει μια θεια μου.. Οποτε θα την κοιμισει ο Βασιλης τη μικρη και θα κατσει η μανα μου εδω μεχρι να γυρισω! Δεν πιστευω να αργησω πολυ, απλα επειδη ειναι πρεμιερα και το εργο το ειχε γραψει ο Ρωμας, θα γινεται ο χαμος.. Ειναι και Σαββατοβραδο και καταλαβαινετε.. Τωρα θελω να κανω μπανιο, να φτιαξω μαλλι, να σουλουπωσω φρυδι, να δω τι θα βαλω και ουφ! κουραστηκα!

Αντε, φιλακια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και από εμένα

Μαρία εμείς θα πάμε την Καθαρά Δευτέρα στο χαλικάκι γιατί θα έχει και εκδηλώσεις λέει για τα παιδιά, αν θες κανονίζουμε και όποια άλλη μανούλα φυσικά.

Τα νεύρα μου έβαλα και θερμόμετρο στον Δημήτρη και είχε 38. :twisted: Ας ελπίσω να μην είναι τίποτα γιατί τελευταία φορά που είχε πυρετό, καταλήξαμε στο παίδων.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Μαρακι :( ελπιζω να μην ειναι τιποτα! Μην στεναχωριεσαι και μην αγχωνεσαι, θα περασει, που θα παει! Οσο για την καθαρα Δευτερα κι εμεις μεσα για το χαλικακι εκτος αν εχει κανενα μυστηριο ωραριο ο Βασιλης! ;)

Η Χριστινα ανεβασε εχθες στο facebook ενα βιντεακι με τη Μαρια και την Κωτιτα που χορευουν "τα χερακια δεξια"!! Το ειδατε?? Σκαω απο περηφανεια οποτε το βλεπω!!! :D:D:D:D

gM4vp2.png

Μαρακι :( ελπιζω να μην ειναι τιποτα! Μην στεναχωριεσαι και μην αγχωνεσαι, θα περασει, που θα παει! Οσο για την καθαρα Δευτερα κι εμεις μεσα για το χαλικακι εκτος αν εχει κανενα μυστηριο ωραριο ο Βασιλης! ;)

Η Χριστινα ανεβασε εχθες στο facebook ενα βιντεακι με τη Μαρια και την Κωτιτα που χορευουν "τα χερακια δεξια"!! Το ειδατε?? Σκαω απο περηφανεια οποτε το βλεπω!!! :D:D:D:D

Φυσικά και το είδα!!! Τέλειες ήτανε και οι δυο!!!

Οπότε, καλά να είμαστε δηλαδή μέχρι τότε, θα συναντηθούμε στο χαλικάκι!!!! Τέλεια!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

μαρια ωρια ιδεα για συναντηση καθαρα δευτερα...
Γεια σας και από εμένα

Μαρία εμείς θα πάμε την Καθαρά Δευτέρα στο χαλικάκι γιατί θα έχει και εκδηλώσεις λέει για τα παιδιά, αν θες κανονίζουμε και όποια άλλη μανούλα φυσικά.

...

... Οσο για την καθαρα Δευτερα κι εμεις μεσα για το χαλικακι εκτος αν εχει κανενα μυστηριο ωραριο ο Βασιλης! ;)

Γιούπιιιιιι :D:D:D

Άλλος με τη βάρκα μας; :lol::lol:

Φαίη νομίζω ότι έχω κάνει και like :D

Χριστίνα πολύ σουξέ η πασχαλίτσα ε; Μπράβο :D

Απόψε πριν κοιμηθεί ο Ευριπίδης μου λέει "μαμά, μπορούμε να πάμε σε ένα supermarket που πουλάει ζωάκια να πάρουμε ένα κουταβάκι;"

Εγώ: Τι να το κάνουμε το κουταβάκι; :roll:

Ευριπίδης: Να το έχουμε;

Εγώ: (συνεχίζω τις ηλίθιες ερωτήσεις) Που θα το βάλουμε;

Ευριπίδης: Εδώ, στο σπίτι μας :)

Εγώ: Δεν μπορούμε να έχουμε εδώ κουταβάκι.

Ευριπίδης: (με αγνοεί) και θα το κρατάω αγκαλίτσα (κάνει την κίνηση)... και δεν θα αφήνουμε την Ιφιγένεια να το πιάνει... και όταν μεγαλώσει το κουταβάκι θα φυλάει το δωμάτιο μου. Μπορεί να φυλάει και το δικό σου δωμάτιο :) (παύση) Μήπως να πάρουμε δύο κουταβάκια, ένα για μένα και ένα για σένα; :roll:

Εγώ: :confused:

Εντάξει...δεν παραπονιέμαι :rolleyes: τουλάχιστον αυτός ζητάει κουταβάκι...εγώ της μαμάς μου της ζητούσα άλογο :mrgreen:

Καληνύχτα σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

ο νομος για την διαγραφη υπαρχει και εχει ψηφιστει το 2007...ειμαι λογιστικη και ειμαι αρκετα παλια απο το 2000 πια οποτε μπορει να το κανουν και δεν τους ενδιαφερει ποσα χρωσταω αλλα το εξαμηνο μου!!!τα νευρα μουυυυυυυυυυυυυυυυ......

οσο για την υδροκηλη την τριτη εχω ραντεβου με αλλον γιατρο για να παρω δευτερη γνωμη ελπιζω να πανε ολα καλα....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

χριστινα συγχαρητηρια στη πασχαλιτσα κωνσταντινα που κερδισε εισα και τις φωτος στο φεις ειναι μια γλυκα!και του χρονου!

μαρια εγω το μονο ζωο που ζηταγα απ τους γονεις μου ηταν χελωνιτσα νερου αλλα δε μου παιρνανε:(

ελενη δηλαδη συμφωνα με το νομο μεχρι ποσα χρονια μπορεις να εισαι φοιτητρια?εχεις περιθωριο?ευχομαι να σας πει ευχαριστα ο δευτερος γιατρος για τη υδροκοιλη κ ν αποφυγετε το χειρουργειο.

εμεις ειχαμε επισκεψεις χθες ηρθαν κατι φιλοι του αντωνη που ειχαμε καιρο να τους δουμε ωραια περασαμε (ευτυχως η ελισαβετ κοιμηθηκε χωρις διαμαρτυριες κ καθισαμε με την ησυχια μας να τα πουμε).τωρα περιμενουμε να ερθει ο πεθερος μου πριν λιγο πηρε τηλ οτι ερχεται χωρις προειδοποιηση χωρις τιποτε καλα ετσι κ μου ξυπνησει το παιδι θα μας ακουσετε σ ολη την ηλιουπολη κ ακομα παραπερα:evil:

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Φαίη πως πέρασες χθες, ήταν ωραία η παράσταση;

E πάρτου ρε ένα κουταβάκι! :D

Χριστίνα έχουμε ωραιότατο, μακρύτριχο, μαύρο γάτο, ο οποίος ζει εξόριστος από χρόνια σε ένα δωματιάκι στην ταράτσα, γιατί οι άντρες του σπιτιού υποφέρουν αμφότεροι από αλλεργική ρινίτιδα :rolleyes:

Ελένη εύχομαι όλα να πάνε καλά και με τη σχολή σου και με τον Ευθύμιο :D

Σοφία ελπίζω να μη σου χαλάσει τη διάθεση ο πεθερός σου. :)

Ειρήνη (ισχύει και για τις υπόλοιπες) θα σε παρακαλέσω να μην ξανανεβάσεις βίντεο ή φωτο με παιδάκια που κάθονται στο καρότσι, ενώ η μαμάδες πίνουν καφέ :lol:

Ξύνεις πληγές :cry::cry:

Το δικό μας το έχω βάλει αγγελία στο άλλο parents. Δεν έχει νόημα να το κρατάω...τζάμπα χώρο μας πιάνει :(

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλησπερα σε ολες!! :D

Περασα παρα πολυ ομορφα εχθες! Το θεατρακι μικρο αλλα υπεροχο! Γελασα με την ψυχη μου και θα ξαναπαω το Σαββατο με την αδερφη μου! Ειχα να βγω μονη μου (ανευ Βασιλη δηλαδη) απο το 2005..

Γυρισα στη 1:15 και επεσα κατευθειαν για υπνο οπου και ειδα ενα ονειρο το οποιο δεν ξερω γιατι με επηρεασε τοσο, ή δεν ξερω γιατι το αφησα εγω να με επηρεασει τοσο.. Δεν θελω να πω τι ειδα, αλλα βασικα δεν ηξερα πως ειχα "θεμα" με αυτο που ειδα και τωρα συνηδητοποιω πως εχω και παραεχω.. Μαμω το υποσυνειδητο μου μεσα.. :( Αλλα θα περασει, αυριο ειναι μια καινουρια μερα! Ε, δεν ειναι? :|

Αυριο το απογευμα θα παμε Φιτσιαλο.. Η Μαρια τις τελευταιες μερες αναπνεει με δυσκολια στον υπνο της και ροχαλιζει. Βουλωμενη μυτη δεν εχει και πολυ φοβαμαι πως ειναι κρεατακια. Μαρια (DEMS) αν θυμαμαι καλα ειχε και ο Ευριπιδης? Τι κανατε τελικα? Περαν των κρεατακιων (ο Χριστος και η μανα του! :mrgreen:), εβγαλε και κατι κοκκινιλες σε στερνο, κοιλια και πιπι και θελω να τη δει (ας ελπισουμε πως δεν ειναι κατι σοβαρο) και τελος, εχει και εμβολιο.

Κατα τα αλλα καλα! Το απογευμα πηγαμε στον παιδοτοπο που καναμε το παρτυ μας! Νομιζω καποια απο εσας με επαιρνε τηλ. αλλα εκλεισε απο μπαταρια, συγχωρεστε με!

Χριστινα και του χρονου αλλα και σε ολη της τη ζωη να ειναι νικητρια η Κωτιτα μας!

Συγγνωμη που δεν αναφερομαι και στις υπολοιπες, θα επανορθωσω αυριο που θελω να πιστευω πως θα ειμαι οκ ψυχολογικα! :)

Αυτα λοιπον απο εμας!!

Φιλακια σε ολες! :D

gM4vp2.png

καλησπερα σας!!!

τι κανετε κοριτσακια ελπζιω ολα καλα.

βικακη λυπαμαι και δυστυχως σε καταλαβαινω απολυτα και εγω δεν τον εχ τον μπαμπακα μου.ασχημο.......

μαρακι το θυμαμαι για το αλογο που ζητουσες.φαντασου και να το πραγματοποιουσαν λεει.ειναι ωραια να μεγαλωνουν τα παιδακια με ζωακι.αν ειναι να φυλαει και τα δυο δωματια να παρετε και μετα θα κανουν και αλλο ενα κουταβι και θα φυλαει και το δωματιο της ιφιγενειας.

η ιδεα για την καθαρα δευτερα ειναι πολυ καλη.ελπιζω να μην μας τσακωσει η πεθερα για τραπεζωμα.ασε με τρομαξες ετσι που εγραψες να μην ξαναβαλω βιντεο .κολλησα και μετα αφου το διαβασα ολο ξεφυσηξα.ειπα και εγω...........

ειναι καροτσερης...

χριστινα που κερδισε η πασχαλια σας.δτο πσρτυ μασκε που ειχατε?μπραβο παντα να κερδιζει στην ζωη της το κουκλακι μας!

φαιη μπραβο που περασες καλα.το ονειρο ηταν για σπασιμο επειδη περασες καλα.μην τα σκεφτεσαι καλο μου !!συγχαρητηρια και για τον ολονυχτιο υπνο της μικρουλας σαςφιλια

ελπιζω να ειναι ολα καλα με το μαριακι σας.

μαριανδ πως ειναι σημερα σημερα ο γιοκας σου?ξαναεκανε πυρετο?ελπιζω οχι

σονια πως εισαι ρε κοριτσακι?η κυριακη?δεν ισχυει οτι μπορει να προληφθει η ωτιτιδα με πολυ ορο?εμενα γιατι μου ελεγε ο γιατρος πολυ ορο συχνα για να μην γυρισει σε ωτιτιδα?πολλα περαστικα!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...