Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

μαρακι χαιρομαι που συνηλθε ο νικολας.

ειδαμε αρκετα στρωματα χθες δεν εχω καταληξει ειμαι μεταξυ ενος της elite strom κ ενος της candia.μεχρι δευτερα πρεπει να το παραγγειλω για να προλαβω την εκπτωση.ισως παω σημερα αυριο να τα ξαναδω και ν αποφασισω.τρελες τιμες παντως ρε π##στη μου!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Από δω όλα καλά μέχρι στιγμής :D

... Μαρια Dems τι καλο μαγειρέψατε με την Ιφιγενεια...

Ρολό κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο :)

...Ο Νικόλας ευτυχως είναι μια χαρά, τον έστειλα και σταθμό σήμερα.

...

Κολυμβητήριο θα έρθετε; Σήμερα κατά 90% θα τον πάω εγώ τον Ευριπίδη :)

Δεν προλαβαίνω να γράψω περισσότερα γιατί κλαίει η Ιφιγένεια. Αν με αφήσει, θα τα πούμε αργότερα.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Κολυμβητήριο θα έρθετε; Σήμερα κατά 90% θα τον πάω εγώ τον Ευριπίδη :)

Αααα!!!! Δεν το πιστεύω!!!! Σήμερα έλεγα να μην τον πήγαινα γιατί κάνει κρύο. Αλλά αν είναι να έρθεις αλλάζει το πράγμα!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημερα κοριτσακια!! Ενα θα σας πω:

ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΣΕΡΙ!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

Η αληθεια ειναι πως εχθες δεν κοιμηθηκε μεσημερι.. Οποτε απο τις 7 κι επειτα την επιασε αλλοφροσυνη και ετσι κατα τις 8 την εβαλα για μπανιο, αλλαγμα, ταϊσμα και 8μιση ηταν ηδη στο κρεβατι της.. Ε, λεω κι εγω στανταρ θα μου ξυπνησει μες στη νυχτα! Καποια στιγμη τη νιωθω απο πανω μου, ανοιγω τα ματια μου, κοιταζω το ρολοϊ καιαιαιαιαιαι........... 8 ΠΑΡΑ 20!!!!!!!!! :lol::lol: Την αγκαλιασα, τη φιλησα, της ειπα πως ειμαι πολυ περηφανη που κοιμηθηκε ολο το βραδυ στο κρεβατι της και πως με κανει πολυ χαρουμενη!

Κατα τα αλλα μια χαρα ολα! Ηρεμιες!! :lol: Νομιζω αρχιζουν και πιανουν τοπο οι προσπαθειες μου και ειμαι πολυ χαρουμενη! Ο Βασ. διαλαλει απο το πρωι σε οποιον δει πως η Μαρια κοιμηθηκε στο κρεβατι της και ειναι σαν κατουρημενος ενα πραγμα! Βεβαια δεν παραδεχεται πως αν ειχαμε επιστρεψει στην κουνια θα ειχαμε τα αντιθετα αποτελεσματα, αλλα who cares??? Κοιμηθηκαμε σερι λεμε!! :D:D

Φιλακια πολλα σε ολες!! :D

Υ.Γ. Περαστικα στα αρρωστουλια μας!

Υ.Γ.1 Στελα καλα να περασετε κοριτσαρα!

Μακια σας!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα από την άρρωστη εδώ... σπίτι σήμερα. Δεν έκλεισα μάτι χθες από το βήχα, νόμιζα ότι θα μου ξεριζωθούν τα πνευμόνια .... Η Κυριακή έχει λίγο ερεθισμένα αυτάκια, αλλά ίσως περάσει χωρίς αντιβίωση. Είναι καλύτερα πάντως, αλλά είμαστε ακόμα σε αναμονή για τυχόν ωξεία ωττίτιδα. Ελπίζω να συνέλθει αυτές τις μέρες για να επιστρέψουμε σταθμό τη δευτέρα.

Εμείς χθες θέλαμε να πάμε στις αδερφές του δημήτρη που μένουν εδώ αθήνα, αλλά επειδή ήμουν εγώ χάλια δεν πήγαμε και ψήσαμε κάτι μπριζόλες σπίτι.

Αλεξία περαστικά και σε σας.

Χριστίνα η Κωνσταντίνα πως είναι;

Ναταλία ο Ηλίας;

DEMS η Ιφιγένεια τι είχε τελικά & συνεχίζετε την αγωγή;

Σοφία καλά ξεμπερδέματα με το στρώμα, είναι όντως πανάκριβα.

Λίνα χρόνια σας πολλά. Και εμάς αυτό που μας λείπει περισσότερο είναι τα ταξίδια. Καλά να περάσετε!!!

Μαρίανδ τη αντιβίωση σας δίνει για στρεπτόκοκκο & για πόσες μέρες; κανένα νέο από το σταθμό; Συνεχίζονται οι ιώσεις;

Φαίη μπράβο σας τα καταφέρατε!!!

Βίκυ γενικά σου ανοίγεται η κόρη σου για διάφορα θέματα;

Ειρήνη, Ελένη εσείς καλά;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!! Ενα θα σας πω:

ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΣΕΡΙ!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

ΜΠΡΑΒΟ στο Μαράκι!!!!

Μαρίανδ τη αντιβίωση σας δίνει για στρεπτόκοκκο & για πόσες μέρες; κανένα νέο από το σταθμό; Συνεχίζονται οι ιώσεις;

Περαστικά Σόνια, τελικά δεν την γλύτωσες και εσύ. Πέρσι και εγώ συνέχεια άρρωστη είμουνα, φέτος, φτου μου, μάλλον απέκτησα αντισώματα!!! Ναι την αντιβίωση για τον στρεπτόκοκο μας την δίνει. Ήσυχα στον σταθμό, θέλω να τους ρωτησω αν θα κάνουνε αποκριάτικο πάρτυ φέτος

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλησπερα μανουλες! Σημερα ο Ηλιας δεν εχει καθολου πυρετο. Μακαρι να 'ξερα τι ειχε χτες! Τωρα το απογευμα λεμε να παμε και οι 4 για ψωνια...Φαιη Μπραβο σας και συνεχισε την καλη δουλεια! Φιλια πολλα και περαστικα στο...νοσοκομειο μας! :)

l9Iop2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια :)

Η Κωτιτα είναι απύρετη και η ανάλυση κοπράνων πεντακάθαρη. Άρα η διάρροια ήταν παρενέργεια της αντιβίωσης! Σήμερα είχαμε πολύ κλάμα το πρωί στον παιδικό φυσικά μετά από τρεις μέρες καθισιό στο σπίτι. Λείπουν τα μισά παιδιά απ΄τον παιδικό αυτή τη στιγμή! Αύριο είναι το αποκριατικό πάρτι για γονείς και παιδιά και την Τετάρτη είναι το πάρτι της τάξης εν ώρα προγράμματος :) Δύο πάρτι η μικρή μας! Ναταλία φέτος η στολή της πασχαλίτσας θα κάνει πολλές εμφανίσεις ;)

Περαστικά σε όλα τα άρρωστα παιδάκια (και μαμάδες) και μπράβο στο Μαράκι που κοιμήθηκε σερί... Εύχομαι να την κούρασε αρκετά η Νανίνα σήμερα το απόγευμα και να ξεραθεί στον ύπνο :D για να απολαύσουν κοψίδια και να χαλαρώσουν οι γονείς της :D

Φιλάκια

Χριστινα χαιρομαι παρα πολυ που σας βολεψε η στολη και θα τη φορεσετε πολυ, γιατι εμεις περσυ τη φορεσαμε μονο 1 φορα. Βεβαιως, σε αυτη τη μοναδικη εμφανιση πηρε και βραβειο! οποτε δεν εχω παραπονο.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

χριστινα πολυ χαιρομαι που ειναι καλα η κωνσταντινα!πως περασατε στο σημερινο παρτυ?ποιος τη χαρη της 3 παρτυ σ ενα μηνα παρτυ ανιμαλ θα γινει:D:mrgreen:

ναταλια χαιρομαι που ειναι καλα κ ο ηλιας!

εμεις ειχαμε παει χθες στη φαιη και το βασιλη και τσικνησαμε παιξαμε επιτραπεζιο περασαμε σουπερ ευχαριστουμε πολυ παιδια!φαιη τελικα τι ωρα κοιμηθηκε το μαρακι?ελπιζω να μην ειχατε αλλα ξυπνηματα.

εμεις πηραμε πριν λιγο την ελισαβετ απ τη μανα μου ξυπνησε με μυξες γμτ:(ελπιζω να ναι απ τα δοντια και να μην αρπαξε καμια ιωσουλα παλι.ειναι να παμε και στα πεθερικα μου τ απογευμα νονιζω οτι μολις βρηκα μια καλη δικαιολογια για να το αποφυγω:roll::-D

να εχετε ολες ενα ομορφο σκ!!φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα μαμάδες και παιδάκια!

Σας έχω πει ότι μου αρέσει το κρύο; :D

Όταν οι άλλοι λένε μπρρρρ, εγώ λέω ωραίος καιρός σήμερα :lol:

Π.Π. εποχή (Χριστίνα ;) ) θα έβγαινα μια βόλτα να το απολαύσω. Τώρα το κοιτάω μέσα από το τζάμι :rolleyes: Anyway...πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα 'ναι :cool:

Άλλο θέμα: είδα ανακοίνωση του Δήμου για εκδηλώσεις την Καθαρά Δευτέρα στο "Χαλικάκι" στην Αγία Μαρίνα

1ο Που είναι το Χαλικάκι;

2ο Έχετε ξαναπάει, λέει τίποτα;

3ο Θέλετε να κάνουμε καμία συνάντηση εκεί;

Φιλάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλημερααα!!!τι κανετε?εμεις περασαμε χαλια νυχτα!!ειχε βουλωμενη μυτουλα και δεν μπορουσε να κοιμηθει με τιποταααατου εβαλα φυσιολογικο ορο του εδωσα και ντεπον και κοιμηθηκε στις 1....βεβαια το πρωι ξυπνησε κλασσικα στις 6 οποτε τωρα κοιμαται για ν αναπληρωσει τον υπνο του...

με ρωτησατε γιατι δεν ειμαι καλα δεν εχω προβλημα να σας πω δεν περασα και τα 2 μαθηματα μου αλλα μονο το 1 και απογοητευτηκα!!!!δεν ξερω και τι ισχυει με την διαγραφη των αιωνιων και ειμαι αρκετα αγχωμενη και πεσμενη ψυχολογικα!!!δεν εχω δουλεια διατροφη εχω να παρω 6 μηνες οποτε οοοοολα αυτα ηρθαν και εδεσαν υπεροχα!!!συγνωμη που σας φορτωνω και εγω....

ελπιζω εσεις να ειστε καλυτερα...καλο σκ...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

μαρια ωρια ιδεα για συναντηση καθαρα δευτερα!το χαλικακι ειναι πανω απ την πλατεια ανεξαρτησιας στην αγια μαρινα δυστυχως δεν ειμαι καλη στο να δινω οδηγιες για διαδρομες σορρυ!

ελενη κουραγιο οντως σου επεσαν ολα μαζι ψυχραιμια κ ολα καλα θα πανε.για διαγραφη φοιτητων δεν εχω ακουσει κατι ποσα χρονια εισαι στη σχολη?θα το ξαναδωσεις το μαθημα ιουνιο η σεπτεμβρη και θα το περασεις ειμαι σιγουρη;)

με την υδροκηλη τι κανατε πηρατε δευτερη γνωμη?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλησπέρα :)

Στην Π.Π. εποχή αποκλείεται να κάναμε αυτό που κάναμε σήμερα που ψάχναμε 2 ώρες για στολή αποκριών για μας :lol: Οπότε... έχει και τα καλά της (απλώς δεν έχω αποφασίσει αν τελικά έχει μόνο καλά :lol: )

Βρε Λενιώ μου δεν νομίζω με ένα μάθημα που χρωστάς να σε διαγράψουν... Τι σχολή είναι;

Περαστικά στο ελισαβετάκι... συντονιστείτε γιατί αύριιο θα μπουν φωτός ΜΑΣΚΕ :D

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...