Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να 'μαστε κι εμεις...

Το απογευμα καναμε βολτα με το αμαξι, αλλα κανεις μας δεν την ευχαριστηθηκε.. :( Η Μαρια ψευτοεκλαιγε και γκρινιαζε, οποτε σταματησαμε στη δουλεια της μαμας μου και την αφησαμε να ανακατεψει οσα απορρυπαντικα εφτανε. Μετα εκανε και μια περατζαδα απο τα καλλυντικα και στις 9 που εκλεισε το μαγαζι, την πηραμε και φυγαμε. Επιπροσθετα, της αγορασαμε σεντονια! Τη βαλαμε να διαλεξει και πηραμε 2 σχεδια: το ενα ροζ με ριγες και το αλλο λαχανι με λουλουδια! Γυρισαμε σπιτι στις 9 και 20 και τη ρωτησα με ποιο θελει να κοιμηθει αποψε. Διαλεξε το ροζ, οποτε εγω ξεκινησα να αλλαζω σεντονια και ο Βασιλης την εβαλε για μπανιο. Επαιξε, βγηκε, ακολουθησαμε τη ρουτινα υπνου μας (μασαζ, σιγανα λογακια), βαλαμε betadine στο νυχι μας, ηπιαμε και το depon μας. Μετα της εδωσα το γαλα της και την πηρα αγκαλια.. Την πηγα στο παραθυρο, της εδειξα τον ουρανο και της ειπα "βλεπεις πως τωρα ειναι νυχτα? Τωρα ειναι ωρα να ξαπλωσουμε για να κοιμηθουμε και να ξεκουραστουμε!" Και φυσικα εκει ξεκινησε ο οδυρμος... :?

Συνεχισα να ειμαι ηρεμη, την πηγα στο δωματιο της, της εδειξα τα καινουρια της σεντονια αλλα τζιφος.. Εκεινη συνεχιζε να κοπανιεται! :( Την ξαπλωσα στο κρεβατι της, της εδωσα ενα μεγαλο φιλι και την καληνυχτισα. Σταματησε να κλαιει αλλα μολις εκλεισα την πορτα πισω μου, αρχισε να τσιριζει. Μετα απο μισο λεπτο περιπου σταματησε και ηρθε μεσα. Την ξαναπηρα, την ξαναεβαλα στο κρεβατι της και για μεγαλη μου εκπληξη το δεχτηκε αδιαμαρτυρητα! Τωρα την ειδα απο την καμερα, δεν κοιμαται αλλα καθεται εκει και νανουριζεται.. Για να δουμε πως θα κυλησει το βραδυ μας.. Ριχτε καμμια προσευχουλα ρε κορες!

Ειρηνακι κι εγω οταν κανει ετσι, καταληγω να κλαιω αλλα ετσι και βαλω τα κλαμματα η Μαρια καθεται Παναγια! :roll:

Βικακι ο 1ος σας ερωτας?? Τελεια!! :D Θυμαμαι κι εγω τον πρωτο μου πλατωνικο ερωτα: τον ελεγαν Αποστολη και πηγαιναμε μαζι Δημοτικο. Στην τεταρτη εκεινος αλλαξε σχολειο (μετακομισαν), οποτε μου περασε! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Τον πρώτο μου έρωτα (τρίτη δημοτικού) τον έλεγαν Τριαντάφυλλο! :D

Καλή επιτυχία Φαίη ;)

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια, μα καλά πού βρίσκετε χρόνο και μπαίνετε στο parents? Εγώ λίγος χρόνος να μου μείνει κάθομαι να ξεκουραστώ ή να κοιμηθώ σε τελική φάση, το μόνο που δεν σκέφτομαι είναι να ανοίξω το pc. Αnyway, εύχομαι να είστε όλες καλά με τα ζουζούνια σας, περαστικά στα αρρωστούλια και καλή ανάρρωση. Εμείς δόξα τω Θεό, αν και άρρωστα πάνω από τα μισά παιδιά στην τάξη της Στέλλας, η δικιά μου καλά κρατεί προς το παρόν. Σήμερα είχαν απεργία και δεν πήγαν, αύριο και μεθαύριο είπα να μην την στείλουμε μην μας φέρει καμιά ίωση, επειδή κανονίσαμε με τον σύζυξ να φύγουμε ΠΣΚ τα δυο μας λόγω επετείου γάμου την Κυριακή. Θα μοιράσουμε τα παιδιά στις γιαγιάδες Παρασκευή μεσημέρι και μην είδατε τον Παναή! Κλείσαμε ορεινή Κορινθία σε ένα φανταστικό ξενοδοχείο, με τζάκι κλπ, ελπίζω να ρίξει και λίγο χιονάκι! Περιμένω πώς και πώς να βρεθούμε λίγο οι δυο μας, μακρυά από έννοιες και υποχρεώσεις! Ολοι το χρειαζόμαστε κάποια στιγμή και περισσότερο εμείς οι γυναίκες! Φιλιά σε όλες και από βδομάδα θα μπω να σας πώ τα νέα μας και πώς τα περάσαμε! Θα προσπαθήσω να μπαίνω συχνότερα να τα λέμε.

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

βικυ καλη αρχη με τα ερωτοχτυπηματα της κορης σου!

λινα να ζησετε και να ειστε παντα ευτυχισμενοι!ποσα χρονια κλεινετε?εμεις εχουμε επετειο γαμου τη δευτερα κλεινουμε 2 χρονια παντρεμενοι.καλα να περασετε στην ορεινη κορινθια ακουγεται πολυ ωραια η φαση!

φαιη πως ηταν το βραδυ σας?επιασαν οι προσευχες μας?

εμεις ολοι καλα ειχαμε παλι ξυπνηματα το βραδυ αλλα λιγοτερα ευτυχως.σημερα εχουν και γιορτη στο παιδικο θα ντυθει παλι μελισσουλα το ελισαβετακι μου.το απογευμα λεμε να παμε να δουμε για στρωμα αν δε βρεχει.

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα κοριτσια! Πως ειστε?

Τσικνοπεμπτη σημερα! :D

Εμεις σηκωθηκαμε 3 φορες απο το κρεβατι μας.. Μια στις 2μιση, μια στις 4μιση, μια στις 5 και 20 και εν τελει ξυπνησαμε στις 7 και τεταρτο.. Ενταξει, τα εχουμε ξαναπει, αισθανομαι πολυ κουρασμενη αλλα κανω υπομονη και δεν θα το βαλω κατω! ;)

Σημερα δεν προβλεπεται να κανουμε κατι.. Ισως παμε το μεσημερι απο τη μαμα μου και ως εκει. Ο Βασιλης δουλευει απογευμα (18:00 - 24:00) και ετσι δεν μας δινεται η ευκαιρια να κανουμε κατι οι δυο μας! Δεν πειραζει ομως, αλλη μερα! :D

Μας πηρε τηλ. η μαμα μου το πρωι! Της εδωσαν -λεει- τα αφεντικα της ενα ποσο απο τις υπερωριες της. Σκεφτειτε ποσες υπερωριες εχει κανει που το ποσο αγγιξε τα 1000 ευρω και ακομα της χρωστανε! :shock: Μας ειπε πως θα μας πληρωσει εκεινη το ενοικιο που χρωσταμε στον προηγουμενο σπιτονοικοκυρη, τη ΔΕΗ στο Κορωπι για να γινει διακοπη μιας και ειναι στο ονομα του Βασιλη, θα μας δωσει και 300 ευρω για να συνυσφερει στο ενοικιο αυτου του σπιτιου. Οποτε -υποτιθεται- πως περαν απο τη συμπληρωση του ενοικιου εδω, ο μισθος μας μενει ατοφιος..

Παλι καλα που εγινε κι αυτο.. Εχουν στενεψει απιστευτα τα ορια με την Εθνικη.. Πλεον τηλεφωνα καθημερινα στην υπηρεσια του και μαλλον του την "ειπανε" οι μεγαλοι.. Οτι και καλα η υπηρεσια δεν ασχολειται με τετοια θεματα και καλα θα κανει να το διευθετησει αμεσα.. Οχι πως εχουν αδικο, αλλα αν μπορουσαμε να το διευθετησουμε θα το αφηναμε να φτασει ως εδω? Τεσπα!

Αυτα απο εμας προς το παρον! Φιλακια πολλα σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλη μερα σας κοριτσακια!!

βικυ μια χαρα η κορουλα σου σαν να κεραυνοβοληθηκε ενα πραμα ε?ωραιο πραγμα ο ερωτας αρκει να υπαρχει ανταποκριση (η αναλογη σε καθε ηλικια)

λινα με το καλο να πατε την εκδρομουλα σας να περασετε τελεια.να ζησετε και να το ζησετε!!εγω παντως αν θελω να ξεκουραστω και να ξυφυγω λιγακι μπαινω και ξεχνιεμαι,πολυ ομως!!!!

σοφιτσα γιλακια στο ελισαβετακι μελισσακι!!

φαιη κρατα γερα με τσαμπουκα!!οταν διαβαζω τετοια σκεφτομαι οτι πρεπει και εγω να βγαλω τον παιχτη απο το δωματιο αλλα δεν μου ειναι ευκολο.καθε πρωι περιμενω να τον δω να σηκωνεται και να μου κανει τσσσσ τσσσ και να μου γελασει.παει σκατα .......... φανταρος θα φυγει αποτο δωματιο την βλεπω την δουλεια.

μπραβο στην μανουλα σου φαιη σας στηριζει παρα πολυ!μπραβο της.

4ywWp2.png

Γεια σας και χρόνια πολλά! (λόγω της ημέρας :D )

Καλή διασκέδαση και καλές μάσες σήμερα :D Μαγειρεύω από το πρωί, έχω και την Ιφιγένεια που "βοηθάει" :tongue: Εύχομαι να είμαστε όλες καλά και του χρόνου καλύτερα!!!!

...

της εδειξα τα καινουρια της σεντονια αλλα τζιφος...

Αχ βρε Φαίη! Αφού της αλλάξατε σπίτι, δωμάτιο, κρεβάτι, της πήρες και καινούργια σεντόνια και σου κάνει εντύπωση που δεν τα εκτίμησε; Όχι άλλο κάρβουνο είπαμε :lol::lol::lol: Κάτι παλιό και γνώριμο χρειάζεται ;)

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλες! Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες για τον παππου μου. Παει καλυτερα και τη Δευτερα, με το καλο, θα βγει απο το νοσοκομειο. Ο Ηλιας, απο το πρωι, ειναι λιγο περιεργος...Ανεβασε πυρετο 38,2 πηρε ντεπον και κοιμαται. Η Κωνσταντινα μια χαρα, απο την αλλη... Φαιη, ευχομαι να φτιαξει ο υπνος της Μαριας και να μαθει να κοιμαται στο κρεβατι. Ηθελα να σε ρωτησω απο που πηρες το προστετευτικο για το μεγαλο της κρεβατι? Κι εμεις τον αλλο μηνα θα μπουμε σε μεγαλα κρεβατια... Σοφια, ευχομαι να περασε μια ομορφη γιορτη η Ελισαβετ το πρωι. Μαρια Dems τι καλο μαγειρέψατε με την Ιφιγενεια σημερα? Ειρηνη πως ειναι ο Βασιλης? Ειστε ολοι καλα? Κοιμάται ακομα μαζι σας ο μικρουλης? Λινα Ουτε κι εγω προλαβαινω πολυ να γραφω... Σου ευχομαι να περασετε τελεια με τον αντρα σας την επετιο και να ζησετε για παντα ευτυχισμενοι μαζι! Χριστινα συγνωμη που αργησα να σε ευχαριστησω για τις φωτογραφιες του Ηλια κια της Κωνσταντινας που μου εστειλες. Βικυ Καλη αρχη στους ερωτες της κορης σου! :)

Μαριανδ, Ελενη, Αλεξια Σονια ευχομαι να ειστε καλα!

Καλο μεσημερι και καλο τσικνισμα!!! :)

l9Iop2.png

τσα! να΄μαι κι εγώ! κι εμείς στο κλαμπ των άρρωστων... βήχα έχουμε όλοι εκτός νίκο (βεβαίως), αλλά το μωρό είναι χειρότερα. περαστικά σ'όλους αερικό, αερικάκι, νικόλας, κυριακούλα, ιφιγένεια...

φαίη μπράβο για τη σταθερότητα που έχεις, θα δεις σε μια βδομάδα οι κόποι σου θα αποδώσουν

ναταλία περαστικά στον παππού σου

λίνα καλά να περάσετε

βίκυ αρχίσανε τα όργανα έ? εγώ γιατί αγχώνομαι και μόνο που σκέφτομαι την εφηβεία??? πρέπει να με εκπαιδεύσεις

καλό τσίκνισμα! εμείς τώρα (μόλις κοιμηθούν και τα 2 μικρότερα :?) θα πάμε σε κάτι ξαδέρφια μου, αν δεν με πάρει ο ύπνος δηλ.

φιλιά σε όλες χχχ

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Koρίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, κλείνουμε αισίως 6 χρόνια γάμου, ευτυχισμένοι με τα παιδάκια μας και αισιόδοξοι πάντα για τα καλύτερα. Ευτυχώς έχουμε τις γιαγιάδες για τα παιδιά, οι δικοί μου μάλιστα μας έκαναν δώρο το ξενοδοχείο. Πραγματικά το μόνο που μας έχει λείψει από τότε που ήρθαν τα παιδιά στη ζωή μας είναι τα ταξίδια και οι εκδρομές, για αυτό και προσπαθούμε, όταν αυτό είναι εφικτό, να αφήνουμε τα παιδιά για λίγο στις γιαγιάδες και να φεύγουμε προς διάφορους προορισμούς. Μας ανανεώνει και γεμίζουμε μπαταρίες! Και πάλι σας ευχαριστώ όλες, περαστικά στα άρρωστα μικρούλια σας και εύχομαι να είστε και σεις ευτυχισμένες με τις οικογένειές σας!

καλημερα κοριτσακια!πως ειστε?πως περασατε χθες οσες τσικνησατε?και του χρονου με υγεια!

ναταλια κ αλεξια περαστικα στα παιδακια σας ολο κ μεγαλωνει η λιστα στο αναρρωτηριο:( ευχομαι να γινουν γρηγορα καλα!!

φαιη υπομονη μακαρι να φτιαξουν τα πραγματα με τον υπνο της μαριας ελπιζω το χθεσινο βραδυ να κοιμηθηκε σερι.

εμεις δε καναμε τιποτε χθες ειχαμε παει τ απογευμα να δουμε για στρωμα οτι επρεπε για να κουραστει η ελισαβετ με το που γυρισαμε εφαγε κ επεσε ξερη και δε ξυπνησε τη νυχτα ευτυχως.

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα, τι κάνετε? Άντε Παρασκευή σήμερα!!

Είπαμε και εμείς να πάμε να τσικνήσουμε εχθές, αλλά μέχρι να κοιμήσω τα παιδιά τον είχε πάρει ο ύπνος τον Κώστα, οπότε τίποτα!! Δεν πειράζει του χρόνου!!! Ο Νικόλας ευτυχως είναι μια χαρά, τον έστειλα και σταθμό σήμερα.

Σοφία βρήκατε στρώμα τελικά?

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...