Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

κορίτσια είναι άντρες! αν ήταν προγραμματισμένοι για κάποια πράγματα... απλά θα γεννούσαν εκείνοι ;) Υπάρχει λόγος που γεννάμε εμείς και όχι αυτοί.. έχουμε υπομονή... αυτοί δεν έχουν ειδικά σε τέτοια φάση που είναι ο Βασίλης της Φαίης (μετακόμιση, αρρώστιες, νύχτες εργασία και στα καπάκια γιατροί...) λογικό ήταν να ξεσπάσει... εμένα μου έκανε πολύ εντύπωση η αντιδραση της μαρίας που ερμηνεύεται:

Ο μπαμπάς φώναξε στη μαμά, η μαμά φώναξε σε εμένα άρα εγώ φταίω που ο μπαμπάς φώναξε στη μαμά... ίσως να άκουσε και τη Φαίη να κλαίει... πάντως... η αντίδραση της... τρυφερή αλλά... επικίνδυνη... συζήτα το φαίη με το βασίλη... μην ξαναγίνει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

... Άλλο άρρωστο έχουμε; :confused: έχω καταμπερδευτεί... ή πρέπει να ρωτήσω ποιο είναι υγιές; :lol:

Την ίδια απορία έχω και εγώ :roll:

...

Μαρακι (DEMS) :lol: η Ιφιγενεια τι κανει?

...

Δεν τα 'χω γράψει ε; :roll:

Εμείς ήμασταν στο Φιτσιάλο τη Δευτέρα. Καλύτερα τη βρήκε :) και συνεχίζουμε την αγωγή για άλλες 10 μέρες :)

...

Αντε να συνελθουμε, να ανοιξει και ο καιρος και να κανονισουμε καμμια συναντηση! :D Πλησιαζει και ο Μαρτης ε? Και η 1η Παρασκευη του Μαρτη πλησιαζει ξαναλεω! ;);) Αντε, αναρρωστε γρηγορα οι αρρωστοι (κι εγω μαζι) και χορεψτε το χορο του ηλιου!! :lol:

Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί!! :D

Περαστικά σε άρρωστες μανούλες και παιδάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

εμένα μου έκανε πολύ εντύπωση η αντιδραση της μαρίας που ερμηνεύεται:

Ο μπαμπάς φώναξε στη μαμά, η μαμά φώναξε σε εμένα άρα εγώ φταίω που ο μπαμπάς φώναξε στη μαμά... ίσως να άκουσε και τη Φαίη να κλαίει... πάντως... η αντίδραση της... τρυφερή αλλά... επικίνδυνη... συζήτα το φαίη με το βασίλη... μην ξαναγίνει!

Λες να της το δημιουργησα το τραυμα? :(

Κι εμενα μου φαινεται ενοχικη η αντιδραση της... :(

Και τωρα που τα σκατωσαμε, πως τα ξαναφτιαχνουμε τα πραγματα?:?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

E καλά ρε συ Φαίη... δεν φτάνει ΜΙΑ φορά για να δημιουργηθεί τραύμα στο παιδί... το θέμα είναι να αναγνωστεί η αντίδρασή της και να μην ξαναγίνει! Τη μία φορά είμαι 99% σίγουρη ότι δεν θα την θυμάται ;) Πάντως όταν γυρίσει ο Βασίλης καλό θα είναι να της δείξετε ότι ο μπαμπάς και η μαμά αγαπιούνται και ας φωνάξουν μία φορά ο ένας στον άλλον.... όπως ακριβώς αγαπάνε κι αυτήν όταν της φωνάζουν ;)

αν και δεν θα ήταν καλή η μέρα του... στα Προπύλαια και στο Σύνταγμα έχει επεισοδια... που είναι ο Βασίλης Φαίη;

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Πρωτα απο ολα Φαιη ευχαριστουμε για το πανεμορφο παρτυ την Κυριακη. Περασαμε πολυ ωραια! Περαστικα σε ολα τα μωρακια και παιδακια και μεγαλοι που ειναι αρρωστοι. Αν εχω καιρο να γραψω ειναι επειδη απο την Παρασκευη μαθαμε οτι ο παππους μου (90 χρονων, απο την Ευβοια-δεν εχω και αλλον βεβαια-) εσπασε τη λεκανη του και ειναι στο νοσοκομειο. Τη Δευτερα αναγκαστηκαμε να αφησουμε (για πρωτη φορα!) τα παιδια στην πεθερα μου για να παω να δωσω αιμα για τον παππου μου. Την Τριτη εκανε την εγχειρηση, ολα πηγαν καλα και, προς το παρον, παει καλα.

Καλο απογευμα σας ευχομαι!

Υ.Γ: Σχετικα με τον καιρο, ειδα χτες οτι θα χαλασει απο αποψε μεχρι το Σαββατο...Χαλια...

l9Iop2.png

καλησπερα!πριν λιγο γυρισα σπιτι κ ειπα να μπω να σας διαβασω λιγο μιας κ η ελισαβετ κοιμαται-η μαλλον προσπαθει να κοιμηθει:-D

χριστινα με την ιωση εχουμε τελειωσει-ευτυχως!το ιδιο ευχομαι και σε σας κ σ ολα τ αρρωστα παιδακια συντομα να ξεπερασουν οτι τα ταλαιπωρει.

σονια περαστικα και σε σενα!

φαιη δε θελω βλακειες ακου εκει μας κολλησατε αυπνια...βγηκε απ το προγραμμα της ειναι κ τα δοντια θα στρωσει που θα παει.οσο για τους αντρες και την ευκολη λυση επιβεβαιωνω κ εγω...αν και σε γενικες γραμμες ο αντωνης ειναι πολυ πιο ψυχραιμος απο μενα κ εχει μεγαλυτερη υπομονη.ο βασιλης σχολασε?λενε οτι γινεται χαμος στο κεντρο ελπιζω να εχει γυρισει σπιτι μεχρι τωρα.

ναταλια περαστικα στο παππου σου ευχομαι να βγει γρηγορα απ το νοσοκομειο!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπερα κοριτσακια!

Ο Βασιλης ηταν στο Συνταγμα. Εφυγε απο το σπιτι στις 05:00 και με πηρε πριν λιγο οτι σχολασε εν τελει. Τωρα τον περιμενουμε με το Μαρακι. Επεισοδια ειχε οντως αλλα λογω μηχανης τους φυγαδευσαν και τους προστατευσαν τα ΜΑΤ. Δοξα το Θεο δεν του συνεβη κατι! Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον. Καλα τον ακουσα, απλα ηταν λιγο εκνευρισμενος επειδη εκλεισε 14ωρο σερι στη δουλεια χωρις να μπορει να φαει/καπνισει κλπ. Πιστευω μολις δει το Μαρακι θα του περασουν ολα! ;)

Ναταλακι περαστικα στον παππου σου!! Πως σου φανηκε η 1η φορα χωρις τα μικρουλια?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

μαρακι οτι και να λεω εγω στο γαντζονι απο το ενα αυτι μπαινει και απο το αλλο βγαινει καμια προθυμια αυτο το παιδι για υπνο.μονο να παιζει ολη μερα και να κοβει βολτες στα πατωματα

φαιη περαστικα στο νυχακι της μπουμπους!μην στεναχωριεσαι ρε μικρουλη μου.και εγω τα ιδια σκατα ειμαι και ειναι βλακεια να το κανουμε.καμια φορα του φωναζω και αυτο αρχιζει και βουρκωνει και κοιταει κατω.μετα το παιρνω αγκαλιτσα εγω κλαιω και αυτο προσπαθει ν α κανει οτι εκανε και πριν και με συγχιζε

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

E καλά ρε συ Φαίη... δεν φτάνει ΜΙΑ φορά για να δημιουργηθεί τραύμα στο παιδί... το θέμα είναι να αναγνωστεί η αντίδρασή της και να μην ξαναγίνει! Τη μία φορά είμαι 99% σίγουρη ότι δεν θα την θυμάται ;) Πάντως όταν γυρίσει ο Βασίλης καλό θα είναι να της δείξετε ότι ο μπαμπάς και η μαμά αγαπιούνται και ας φωνάξουν μία φορά ο ένας στον άλλον.... όπως ακριβώς αγαπάνε κι αυτήν όταν της φωνάζουν ;)

συμφωνω με το χριστινακι!

το παν ειναι να ειστε αγαπημενοι παρα τα μικρα καυγαδακια

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...