Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Που θα πάει, θα έρθει η άνοιξη.

Φαίη στο έχω πει, της πέσανε πολλές αλλαγές μαζί της Μαρίας. Τα πισωγυρίσματα έχεις δίκιο, δεν βοηθάνε. Κάθισε και εξήγησέ της πριν τη βάλεις για ύπνο το βράδυ, ότι από δω και πέρα αυτό είναι το σπίτι σας, αυτό το δωμάτιο της και αυτό το κρεβάτι της. Πες της ότι δεν θα γυρίσετε στο άλλο σπίτι γιατί δεν είναι δικό σας και θα μείνουν άλλοι άνθρωποι εκεί τώρα. Μίλα της για το καινούργιο σπίτι γενικά και ρώτησε τη κιόλας αν της αρέσει, τι της αρέσει περισσότερο κλπ. Ακολούθησε αυστηρή ρουτίνα ύπνου για τουλάχιστον αυτό το διάστημα (ώρα, διαδικασία) και απέφυγε διανυκτερεύσεις εκτός έδρας, αν γίνεται.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

ευχομαι ολα τ αρρωστα παιδακια να εχουν συνελθει μεχρι τωρα.εγω την εστειλα κανονικα παιδικο σημερα(μεχρι τη 1 θα κανουν) δε παλευεται η κλεισουρα τοσες μερες μεσα στο σπιτι ειχε λαλησει(κ αυτη κ εμεις) την εχουν ρημαξει κ αυτα τα δοντια ολο γκρινια ηταν ξυπναγε ανα δεκαλεπτο χθες το βραδυ μεχρι τις 2 κ εκλαιγε.ελπιζω σημερα να ξαναβρει τους ρυθμους της.σονια εκτος απ τον πυρετο δεν ειχε κατι αλλο μονο η ορεξη της ειχε μειωθει κ ηταν ζαβλακωμενη ολη τη κυριακη τ απογευμα.τη δευτερα της ειχαν περασει ολα.

φαιη πως ηταν το βραδυ σας?ελπιζω ν ακοιμηθηκατε καλυτερα.

μαρια νδ ο νικολας τι κανει?πηγε παιδικο?

χριστινα η κωνσταντινα πως παει?την ταλαιπωρουν ακομα τα δοντια?

ειρηνη κ εσενα ο βασιλακης σου κανει κολπα στον υπνο ε?δε χανεις τιποτε παντως να του συζητησεις.

τα φιλια μου σε ολες!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα κοριτσια! :D

Εχθες το απογευμα πηγαμε απο το Φιτσιαλο. Του δειξαμε το τραυματισμενο νυχι και ειπε πως δεν ειναι τιποτα, να της βαζω 3 φορες την ημερα betadine και επειδη θα την ποναει για λιγο καιρο να της δινω depon. Του ειπα και για το κρεβατι (πως δεν κοιμαται εκει) και ειπε να κανω υπομονη μεχρι να το συνηθισει. Του ειπα και πως ο Βασιλης επιμενει να γυρισουμε στην κουνια και τον ρωτησα μηπως εχει δικιο γιατι το παιδι στο κρεβατι χανει υπνο. Και απαντησε πως πρεπει να κανω υπομονη γιατι αν τη γυρισω τωρα στην κουνια, το εχασα το παιχνιδι (ετσι ακριβως το ειπε) και να μην ανησυχω, τα παιδια σε αυτη την ηλικια εχουν αστειρευτη ενεργεια ειτε κοιμουνται, ειτε οχι!

Εχθες παντως τραβηξαμε τα παθη του Χριστου για να την βαλουμε για υπνο. Εκλαιγε, ουρλιαζε, κοπανιοτανε, δεν ηθελε με τιποτα να κατσει στο κρεβατι της.. Αυτος ο εφιαλτης διηρκεσε απο τις 10 παρα τεταρτο μεχρι τις 11 και τεταρτο. Δεν θελω να το θυμαμαι καθολου, καθομουν και περιμενα μπας και σταματησει αλλα δεν εβλεπα αποτελεσματα και εμπαινα παλι στο δωματιο της.. Να της εξηγω ηρεμα πως δεν υπαρχει λογος να κανει ετσι, πως τωρα ειναι νυχτα και ειναι καλο να κοιμηθει για να ξεκουραστει και εκεινη να κανει σαν αφιονισμενη.. Εφαγα και 2 ξωφαλτσες πανω στην υστερια που την ειχε πιασει... :( Στο τελος φυσικα, ηρθε και ο Βασιλης (ο οποιος μεχρι εκεινη την ωρα εβλεπε καθοταν στο σαλονι αμετοχος) και μου ειπε το αποτελειωτικο "φυσικα και θα κανει ετσι, ετσι οπως την εχεις μαθει.." :roll: Δεν αντεξα κι εγω αλλο, εμπηξα μια φωνη στη Μαρια και εφυγα απο το δωματιο. Πηγα στο δικο μου κρεβατι και εβαλα τα κλαμματα και εκεινη ως δια μαγειας (και απο την εξαντληση) κοιμηθηκε σε 5 λεπτα. Ευτυχως δεν ξυπνησε καθολου ολη τη νυχτα.. Σηκωθηκε στις 8 παρα 20 και ηρθε στο κρεβατι μου, ο Βασιλης ειχε φυγει για δουλεια, ξαπλωσε διπλα μου και μου χαϊδευε το προσωπο.. Και στο τελος μου πεταει και το θεϊκο "μαμα, μωμη" (=μαμα, συγγνωμη)....... Με αποτελειωσε το σκατο.. Κλαιγοντας σηκωθηκα και σημερα! Τουλαχιστον κοιμηθηκα σερι ενα βραδυ και ευχαριστηθηκα!

Αντε, μη σας ζαλιζω αλλο! Φιλακια πολλα σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

μαρακι σε εμενα θα πιασει να κατσω και να του συζητησω?δεν την παλευει με τιποτα .κοιμηθηκε 22.00 και ξυπνησε στις 23.00 να παιξουμε.

Ειρήνη (πες με τρελή :lol: ) εξηγώ τα πάντα από όταν ήταν ακόμα στην κοιλιά μου. Στα δικά μου πιάνει συνήθως. Τι να σου πω...δοκίμασε :roll:

... :( Στο τελος φυσικα, ηρθε και ο Βασιλης (ο οποιος μεχρι εκεινη την ωρα εβλεπε καθοταν στο σαλονι αμετοχος) και μου ειπε το αποτελειωτικο "φυσικα και θα κανει ετσι, ετσι οπως την εχεις μαθει.."

Άντρες :twisted: αντί να ψάχνουν τη λύση, ψάχνουν κάποιον να του φορτώσουν την ευθύνη :evil: Μη δίνεις σημασία! Κάνε εσύ αυτό που θεωρείς καλύτερο για το παιδί σου και κλείσε τα αυτιά στις κριτικές :D

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημέρα :)

Η Κωνσταντίνα έκανε χθες βράδυ μετά την επήρρεια του ντεπόν 39.3 της δώσαμε ντεπόν αλλά μετά δεν μπορούσε να ξανακοιμηθεί με τίποτα ενώ νύσταζε... Δώσαμε 12.30 ντεπόν και μέχρι τις 1.30 πάλευε να ξανακοιμηθεί... φώναξε τον μπαμπά πήγε... την έβαλε για ύπνο... ξαναπροσπάθησε... ξαναφωνάζει μπαμπά πάω εγώ και με... ΔΙΩΧΝΕΙ!!! Ξαναπροσπαθεί... Ξαναφωνάζει μπαμπά πάει ο Λ την σηκώνει να κοιμηθούν μαζί στο μονό... και εκεί που νομίζει πως τα έχει καταφέρει την πιάνει ένα κλάμα μα ένα κλάμα... σηκώθηκα έντρομη! Ήθελε να έρθει μέσα μαζί μας... Την πήραμε... στριφογύρναγε... τρώει ένα φλας ο μπαμπάς... της βάζουμε mundisal... σε ένα τέταρτο κοιμηθήκαμε όλοι... με πολλές κλωτσιές βέβαια και πολύ στιφογύρισμα όλη νύχτα...

Ελπίζω να μην της μείνει συνήθεια... Η γιατρός μας είπε να μην την πάμε παιδικό αν δεν είναι εντελώς απύρετη! Ίδωμεν...

Είμαστε και οι τρεις στο σπίτι γιατί εγώ πονάω παντού... δεν υπήρχε περίπτωση να πάω γραφείο :(

Εύχομαι η Ελισάβετ να τέλειωσε με την ταλαιπωρία της ίωσης... Άλλο άρρωστο έχουμε; :confused: έχω καταμπερδευτεί... ή πρέπει να ρωτήσω ποιο είναι υγιές; :lol:

Καλημέρα ...

Και το δικό μας βράδυ δεν πήγε τόσο καλά. Ενώ ηταν όλη μέρα απύρετη, λίγο πριν τη βάλω για ύπνο (κατά τις :cool:, μου παραπονέθηκε ότι πονάει κοντά στο αυτί και μετά από 2 ώρες ξυπνάει κλαίγοντας.. Της δώσαμε ντεπόν, αλλά μέχρι τις 2 είμασταν μια κοιμόταν στην αγκαλιά μου, μια έκλαιγε από τον πόνο στο αυτί. (ο δημήτρης στον καναπέ έβλεπε τηλεόραση μέχρι τη μία - Φαίη μήπως πρέπει οι άντρες μας να κάνουν παρέα;;;). Μετά τις 2 ξανακοιμήθηκε και σηκώθηκε στις 7 χωρίς παράπονο, αλλά δεν θέλει να της ακουμπάμε το αυτί...

Το απόγευμα όπως καταλαβαίνετε θα πάμε παιδίατρο. Δεν θα αντέξω άλλη ωτίτιδα, νόμιζα ότι είχαμε γλυτώσει :(

Χριστίνα τι είναι το mundisal

[sIGPIC][/sIGPIC]

ααα και ξέχασα να πω ότι και εγώ χάλια είμαι. Πονάει ο λαιμός μου και έχω πολύ βήχα, ίσως και λίγο πυρετό.. αλλά εννοείται ότι εγώ τη βγάζω στο πόδι.

Τώρα είμαι γραφείο (και θα κάτσω μέχρι αργά), κρατάει ο δημήτρης την κυριακή, λόγω 24ωρης δεν πήγε γραφείο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα

γυρίσαμε πριν από λίγο από τον παιδίατρο, Ο Νικόλας έχει πάλι στρεπτόκοκο, μας έδωσε αντιβίωση. Είμαστε σε καλό δρόμο γιατί έχει να πάθει από πέρσι τον Μάιο!!!! Από Παρασκευή θα πάει σταθμό και κολυμβητήριο. Αυτά τα νέα μας

Φιλιά σε ολες και περαστικά στα αρρωστούλικα παιδάκια και μανούλες

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημέρα και από εμένα

γυρίσαμε πριν από λίγο από τον παιδίατρο, Ο Νικόλας έχει πάλι στρεπτόκοκο, μας έδωσε αντιβίωση. Είμαστε σε καλό δρόμο γιατί έχει να πάθει από πέρσι τον Μάιο!!!! Από Παρασκευή θα πάει σταθμό και κολυμβητήριο. Αυτά τα νέα μας

Φιλιά σε ολες και περαστικά στα αρρωστούλικα παιδάκια και μανούλες

Μαράκι κουράγιο και σε σένα! Τουλάχιστον με την αντιβίωση θα περάσει γρήγορα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Περαστικα σε ολα τα αρρωστουλια!

Μαρακι πως καταλαβαινεις οτι εχει στρεπτοκοκο? Απο τον πυρετο?

Μαρακι (DEMS) :lol: η Ιφιγενεια τι κανει?

Ειρηνη καλο κουραγιο και σε εσενα με τα παλιοξενυχτια.. Ελπιζω να μην καταρρευσουμε στο τελος!

Ελενη γιατι δεν εισαι στα καλα σου? :( Αν θες μας λες!

Σονια μου τι να πω! Περαστικα σας, ο πονος στο αυτι, ειναι μεγαλο μανικι.. :( Αυτι και δοντι εμενα ειναι τα χειροτερα μου.. :( Οσο για τους αντρες μας... Πιστευω πως γενικοτερα ο Βασιλης ειναι στοργικος πατερας και βοηθαει αρκετα! Υπαρχουν στιγμες που σκεφτομαι πως δεν θα μπορουσα στη δεδομενη φαση να ανταπεξελθω αν δεν ειχα και τη βοηθεια του Βασιλη! Απλα σαν κλασσικος αντρας, προτιμαει την ευκολη οδο χωρις να αναλογιζεται τις συνεπειες! Γι' αυτο και θελει να πισωγυρισουμε στην κουνια.. Τωρα για τη χθεσινη του αντιδραση, πιστευω πως επαιξε ρολο το οτι ηταν κουρασμενος, αυπνος, και σημερα ειναι μετρα στην πορεια. Δεν ειναι ολες οι ωρες ιδιες και θελω να πιστευω πως ηταν απλα μια κακη στιγμη. Βεβαια (μεταξυ μας ε? :lol:) οσο καλος και στοργικος ειναι και οσο κι αν με βοηθαει, στα δυσκολα συνηθως αντιδρα ετσι.. :roll: Γι' αυτο κι εγω θα κανω αυτο που ειπε η Μαριω (DEMS), θα αγνοησω την κριτικη και θα συνεχισω να ασχολουμαι με τη μικρη! :D

Σοφια μηπως κολλησαμε αυπνια την Ελισσαβετ? :shock: Ειπαμε ειμαστε κακη επιρροη! :lol:

Η Μαρια απο το πρωι φωναζει την Νανινα (δηλ. την Κωνσταντινα του Αερικο :lol:) και την Εβαβε (δηλ. την Ελισσαβετ της Σοφιας :lol:)

Αντε να συνελθουμε, να ανοιξει και ο καιρος και να κανονισουμε καμμια συναντηση! :D Πλησιαζει και ο Μαρτης ε? Και η 1η Παρασκευη του Μαρτη πλησιαζει ξαναλεω! ;);) Αντε, αναρρωστε γρηγορα οι αρρωστοι (κι εγω μαζι) και χορεψτε το χορο του ηλιου!! :lol:

Μακια!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Περαστικα σε ολα τα αρρωστουλια!

Μαρακι πως καταλαβαινεις οτι εχει στρεπτοκοκο? Απο τον πυρετο?

Επειδή δεν είχε άλλα συμπτώματα, δηλαδή ούτε συνάχι, βήχα, μύξες και μυρίζει λίγο το στοματάκι του, πονάει και ο λαιμός, έκανε και πυρετό, την έβγαλα την διάγνωση!!!!! Τόσες φορές που έχει πάθει στρεπτόκοκο το έχω μάθει!!!

Απλα σαν κλασσικος αντρας, προτιμαει την ευκολη οδο χωρις να αναλογιζεται τις συνεπειες! Γι' αυτο και θελει να πισωγυρισουμε στην κουνια..

Απαπα τι είναι αυτοί οι άντρες!!! Ο δικός μου επειδή τις πρώτες μέρες που κόψαμε την πιπίλα, ο Δημήτρης έκλαιγε, και εγώ φυσικά τις είχα πετάξει όλες τις πιπίλες, πάει το καμάρι μου και αγοράζει πιπίλα από διανυκτερεύων. Φυσικά μέχρι να γυρίσει είχε κοιμηθεί ο Δημήτρης. Ήτανε είδη 5 μέρες χωρίς πιπίλα και επειδή έκλαψε λίγο, αμέσως την εύκολη λύση να του ξαναβάλουμε το βουλωτήρι του παιδιού. Φυσικά τώρα ούτε που την ζητάει την πιπίλα. Το θυμήθηκα και συγχύστηκα!!! Την εύκολη λύση οι άντρες, καθόλου υπομονή δεν έχουνε. Φυσικά και όχι στα πισωγυρίσματα, εννοείται πως δεν θα ξαναβάλετε την κούνια, λίγο υπομονή θέλει και θα σταματήσει να σηκώνετε τα βράδια.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...