Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια και καλη εβδομαδα!τι κανετε?

πως ειναι τ αρρωστα παιδακια?ο ευθυμης κ ο νικολας συνεχιζουν πυρετο?ελπιζω να ειναι ολα καλυτερα σημερα.

χριστινα ευχαριστουμε για την προσκληση ελπιζω να ειναι καλα η κωνσταντινα.

η ελισαβετ αν κ κοιμηθηκε σχετικα καλα πριν φυγω την επιασα κ ηταν ζεστη.να δουμε πως θα παει σημερα.δε μπορω να παρω και αδεια καθολου αυτη τη βδομαδα εχουμε κατι τεστ.δε πηγε παιδικο εννοειται-ελπιζω να γινει καλα μεχρι τη πεμπτη μη χασει παλι τη γιορτη οπως τα χριστουγεννα.

φαιη εσυ τι επαθες?πηγες στο παθολογο?περιμενουμε νεα σου.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα

Να χαίρεσαι το μαράκι σου Φαίη!

Δυστυχώς για ακόμα μια φορά μας πρόλαβαν οι ιώσεις και δεν καταφέραμε να χαρούμε μαζί σας.

Αφού μου ανέβασε 38 το σάββατο βράδυ και ο βήχας είχε γίνει ποιο έντονος, η επόμενη μέρα κύλησε πιο ήρεμα, αλλά χθες το βράδυ μου ξανανέβασε 38.3 & κατά τις 2 ξύπνησε κλαίγοντας με 39 :( Τώρα δείχνει πιο ήρεμη, μακάρι να είναι μια απλή ίωση & να περάσει γρήγορα. Αισθάνομαι τόσο κουρασμένη....

Περαστικά και στα υπόλοιπα άρρωστα παιδάκια! Πότε επιτέλους θα ηρεμήσουμε από τις ιώσεις;;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κορίτσια!

Τι νέα από το μέτωπο;

...Πότε επιτέλους θα ηρεμήσουμε από τις ιώσεις;;;;

Αχ Σόνια, από το στόμα μου το πήρες!

Με μια ελπίδα ζω. Να ανοίξει ο καιρός, να τελειώσουμε και με τις ιώσεις και να ξημεροβραδιαζόμαστε στις παιδικές χαρές :D

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημερα κοριτσια!! Οπως βλεπετε ζω και βασιλευω!! :lol:

Πηγα το πρωι απο τον παθολογο.. Συννενοηθηκαμε με αρκετη δυσκολια γιατι ακομα και οι ψιθυροι μου βγαινουν μετα απο μεγαλη προσπαθεια! Ειπε πως εχω τραχειοφαρυγγιτιδα. Του ειπα πως τον τελευταιο καιρο με πιανουν και κατι κρισεις δυσπνοιας και μου εγραψε ακτινογραφια θωρακος. Πηγαμε με το Βασιλη τη θεωρησαμε και την εκανα. Τα αποτελεσματα θα τα παρω στις 19:00 αλλα ο γιατρος εκει ειπε πως απο μια 1η ματια οι πνευμονες μου φαινονται ταλαιπωρημενοι... :roll: Ηθελα να παω και απο τον πνευμονολογο της Χριστινας στο Βυρωνα αλλα επειδη βγαινουν στις 19:00 οι πλακες, δεν με κοβω να προλαβαινω.. Οποτε μαλλον θα παω αυριο!

Τωρα ο αντρακος μου μου μαγειρευει σουπιτσα. Εχει ξεβιδωθει κι αυτος.. Εχθες το πρωι ειχαμε το παρτυ της Μαριας, το μεσημερι δεν προλαβε να κοιμηθει, δουλευε κιολας το βραδυ 00:00 - 06:00 και σημερα απο τις 08:00 τρεχουμε μαζι στους γιατρους ενω το βραδυ παλι δουλευει 00:00 - 06:00 :(

Σας φιλω ολες! Περαστικα σε οσες πασχουμε και φυσικα στα αρρωστουλικα μας!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Α! Και φυσικα η Μαρια δεν κοιμηθηκε καλα το βραδυ.. Σηκωθηκε στις 3:10, στις 3:40, στις 4:10, στις 4:40, στις 5:10, στις 5:40, στις 6:10 (καλα καταλαβατε, ανα μισαωρο ερχοταν στο κρεβατι μου κι εγω την ξαναεβαζα παλι πισω) και εν τελει σηκωθηκε στις 8 και τεταρτο!

gM4vp2.png

Που εξαφανιστηκατε ολες καλε? Για μαζευτειτε σιγα - σιγα σας παρακαλω! :lol:

Τι κανετε κοριτσακια? Εγω μολις εκατσα..

Ο Βασιλακης εφυγε για δουλεια και η Μαρια -κανει πως- κοιμαται..

Πηρα και την ακτινογραφια το απογευμα, αλλα αντι για 19:00 που μου ειχαν πει, μου την εδωσαν στις 20:30.. Οποτε ο πνευμονολογος μετατεθηκε για αυριο το απογευμα!

Κατα τα αλλα τα ιδια.. Ο λαιμος ειναι στην ιδια φαση.. Εχω παρει 2 φορες το σιροπακι και σε κανενα μισαωρο θα παρω 2η φορα την αντιβιωση. Καραμελες εχω παρει 3 (δεν κανει πολλες γιατι περιεχουν αντιβιοτικο). Διαφορα προς το παρον παντως δεν εχω δει. Αναμενω..

Φιλια πολλα σε ολες!! :D

gM4vp2.png

Καλημερα κοριτσια!

Ειπα να το ανοιξω εγω το μαγαζακι μας σημερα! :D

Ηθελα και να μιλησω κιολας γιατι κοντευω να σκασω.. Καθε γνωμη σας ευπροσδεκτη!

Η Μαρια οπως ηδη ξερετε, απο οταν τη βαλαμε στο κρεβατι της δεν κοιμαται τα βραδυα.. Δηλαδη κοιμαται απο τις 10 παρα που τη βαζω μεχρι τις 02:30 ή τις 03:30 και μετα ξεκιναμε να πηγαινοερχομαστε. Εχω εξαντληθει με αυτο και δεν ξερω τι να κανω για να σταματησει.. Δοκιμασα να ξαπλωσω μαζι της, να την παρω στο κρεβατι μου, να την περιορισω στο δωματιο της με ενα πορτακι που μας εδωσε η Χριστινα καθως με τιποτα δεν θελω να την κλειδωσω στο δωματιο, να της μιλησω ηρεμα και να της εξηγησω πως τωρα ειναι νυχτα και ολα τα παιδακια -αλλα και οι μεγαλοι- κοιμουνται, να της φωναξω και ξανα μανα τα ιδια.. Νιωθω πως δεν μου εχει μεινει αλλο αποθεμα ενεργειας και πραγματικα τα εχω δοκιμασει ολα (ή ετσι φανταζομαι, αν εχετε καποια ιδεα - ευπροσδεκτη). Ο Βασιλης ηδη απο την ταλαιπωρια θελει να ξαναστησει την κουνια και καθημερινα τσακωνομαστε γιατι ΔΕΝ θελω το παιδι να γυρναει πισω σε προηγουμενες φασεις.. Θελω να "δουλεψουμε" πανω σε αυτο.. Καμμια γνωμη?

Επιπροσθετα σημερα η μερα μας ξεκινησε ΣΚ@ΤΑ!! Καποια στιγμη ακουσα την πορτα της να ανοιγει (γιατι εχει μαθει και την ανοιγει) και σηκωθηκα γρηγορα να παω να τη βαλω πισω (η ωρα ηταν 6 παρα 20). Εκεινη ομως ακουσε τα βηματα μου και καθοταν πισω απο την πορτα, οποτε ετσι οπως την ανοιξα εγω μεσα στον υπνο μου, την πετυχα στο 2ο δαχτυλακι του ποδιου και τωρα το νυχι της ειναι ετοιμο να φυγει.. Ξερετε μηπως τι να κανω εκει? Την πηγα στο μπανιο, την επλυνα, βαλαμε και betadine αλλα αυτο το σκασμενο για νυχι κρεμεται.. Φυσικα και δεν ξαπλωσαμε απο εκεινη την ωρα και επειτα, δεν ηθελα να νιωθει απαρηγορητη μετα το χτυπημα!

Απλα επειδη δεν ξερω αν με καταλαβαινετε σας διευκρινιζω πως δεν ειμαι θυμωμενη με το παιδι, απλα αισθανομαι λιγο κουρασμενη μετα απο τοσα ξενυχτια και λιγο απογοητευμενη. Αυτο!

Παω να ποσταρω το ιδιο μηνυμα και στα υπολοιπα τοπικ που παρακολουθω να δω τι θα μου προτεινουν και τα υπολοιπα κοριτσια!

Σας φιλω ολες και σας ευχομαι μια υπεροχη μερα! :D

gM4vp2.png

καλημερα κ απο μενα!

σονια ελπιζω η κυριακη να ειναι καλυτερα σημερα αντε να περασει ο καιρος τον ιωσεων ν ανασανουμε λιγο.

η ελισαβετ τελικα χθες ολη μερα ηταν απυρετη.ξαναβρηκε την ορεξη της εοανηλθε η διαθεση γαι παιχνιδι ολα οκ.τωρα τι ηταν αυτο δε ξερω παντως περασε κ αυτο κραταω;)την κρατησα σπιτι σημερα για καλο και για κακο κ αν αυριο δεν εχουν απεργια στο σταθμο θα παει κανονικα.

φαιη μου περαστικα!ελπιζω με την αντιβιωση να σου περασει γρηγορα.οσο για το μαρακι τι να σου πω βλεπω οτι τα περισσοτερα τα εχεις ηδη δοκιμασει δεν εχω κατι να σου προτεινω...ισως να μην ηταν ετοιμη για τη μεταβαση σε κρεβατι τελικα δε ξερω κατανοω οτι θελεις να το παλεψεις και να μη κανεις πισωγυρισμα μακαρι να βρεις καποια καλη ιδεα που θα βοηθησει και τις 2 σας.για το νυχι πηρες το φιτσιαλο?μηπως να πατε απο κει να το τραβηξει να μη κρεμεται?

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα και από μένα!

Τα νέα μας έχουν ως εξής: Χθες όλη μέρα η Κυριακή είχε μόνο δέκατα, κατά τις 6 ανέβηκε 37,8 αλλά μετά έπεσε χωρίς αντιπυρετικά (!!!). Και σήμερα μέχρι στιγμής είναι απύρετη, αλλά έχει αρκετό βήχα & μύξες (που τη βρίσκει τόση μύξα θα'θελα να ξέρω;;;;).

Αυτό εύχομαι και εγώ DEMS & Σοφία. Να ανοίξει λίγο ο καιρός, να βγούμε έξω, να χαλαρώσουμε επιτέλους (μην σας πω ότι από τώρα σκέφτομαι το καλοκαίρι & τα μπάνια)!

Φαίη πολύ δύσκολη τελικά η μετάβαση από την κούνια στο κανονικό κρεβάτι για τη Μαρία. Όσο ήταν στην κούνια ξυπνούσε καθόλου τη νύχτα ή κοιμόταν σερί;

Εγω σκεφτόμουν μήπως δοκίμαζες τα εξής: Βάλε δίπλα της για λίγο καιρό ένα άλλο κρεβάτι όπου να ξαπλώσεις εσύ (όχι στο ίδιο κρεβάτι με εκείνη για να μην το συνηθίσει) & κάθε φορά που θα καταλάβεις ότι ξυπνάει, πριν σηκωθεί δώσε της λίγο νερό, χάιδεψέ της την πλάτη για να ξανακοιμηθεί (νανούρισέ την για λίγο). Προσπάθησε χωρίς φωνές (αν φωνάζεις θα ξυπνήσει για τα καλά), ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά εκείνη τη στιγμή θέλει ηρεμία (αν και είδα ότι έχεις δοκιμάσει διάφορους τρόπους)....

Το άλλο που σκέφτομαι είναι να μην την αφήσεις να κοιμηθεί πολλές ώρες το μεσημέρι (το πολύ 1 ώρα), ώστε να είναι αρκετά κουρασμένη για το βράδυ.

Για το νύχι μάλλον πρέπει να την πας στο γιατρό όπως είπε και η σοφία.

Σοφάκι πάλι καλά που κράτησε μόνο τόσο λίγο ο πυρετός της ελισάβετ. Δεν είχε άλλα συμπτώματα, μόνο τον πυρετό;

Τα υπόλοιπα κορίτσια & τα παιδάκια σας καλά;;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...