Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

γεια σας! περάσαμε πολύ ωραία. και του νικ του άρεσε πολύ το πάρτυ σας φαίη.

εγώ πάντως ξεράθηκα αγκαλιά με μπεμπουλίνι το οποίο ανέβασε πυρετό γαμ@το. πάλι καλά που δεν το έφερα. τώρα ξύπνησα, αυτό κοιμάται ακόμα.

τα άλλα ξύπνια, δεν κοιμήθηκαν καθόλου. τώρα θα διαβάσουμε με παναγ.

φιλιά!

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γυρισαμε κ εμεις!η ελισαβετ αποκαμωμενη κοιμηθηκε στη μαμα μου.

φαιη μου να σας ζησει και παλι ηταν ολα υπεροχα και του χρονου με υγεια!

ολα τα παιδακια ηταν πανεμορφα με τις στολες τους(η χωρις αυτες;)) και το μαρακι μας η πιο γλυκια μινι που εχω δει.το διασκεδασαμε οικογενειακως-ειδικα η ελισαβετ το καταχαρηκε.φαιη ευχαριστουμε πολυ!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Γεια σας

Φαίη περάσαμε πολύ ωραία, ευχαριστούμε πολύ να το χαιρόσαστε το κοριτσάκι σας. Ο Νικόλας βέβαια είχε και ένα 38αρι όταν γυρίσαμε, να δούμε τι είναι πάλι και αυτό.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

μαρια περαστικα στο νικολα!

κ εμεις στο κλαμπ με τα αρρωστα...38,7 τη μετρησα:(

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπερα κοριτσακια!!

Μαρακι και Σονια ευχομαι ταχεια αναρρωση στα κοριτσια σας και να σας δω συντομα για να αναπληρωσουμε το σημερινο κενο!!

Ολες τις υπολοιπες σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου που μας τιμησατε και που με τον τροπο σας μου δειξατε ποσο πολυ μας αγαπατε! Αυτο το βιβλιο ευχων θα ειναι για εμενα και το παιδι μου μακραν το καλυτερο απο ολα οσα θα ακολουθησουν στη ζωη του, οχι μονο επειδη μας το εκανε δωρο η Χριστινα αλλα επειδη ξερω πως οσα μας ευχηθηκατε τα πιστευετε και τα ευχεστε για εμας! Για αλλη μια φορα σας ευχαριστω που ησασταν εκει και κανατε αυτη την τοσο ξεχωριστη μερα για εμας, ακομα πιο ξεχωριστη! :D

Περαστικα και στα αρρωστουλια μας περαν της Ιφιγενειας και της Κυριακουλας! Εγω παλι δεν μπορω να μιλησω.. Δεν ειμαι βραχνιασμενη, απλα οι φωνητικες χορδες μου δεν υπακουν και καταβαλλω μεγαλη προσπαθεια! Αυριο το πρωι εχω παθολογο!

Σας φιλω ολες και σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου!

Καλο βραδυ κοριτσια μου!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Φαίη να κάνεις αφωνία μέχρι να δεις τι μπορεί να είναι αυτό!

Εμείς σε ευχαριστούμε που μας χαρίσατε εσύ και το Μαράκι σου όμορφες στιγμές και ένα όμορφο και διασκεδαστικό Κυριακάτικο πρωινό! Μακάρι όλες οι μέρες των παιδιών μας (και όλων των παιδιών!) να είναι έτσι παιχνιδιάρικες και χαρούμενες! Περιττό να πω ότι η Κωνανινα (ναι ναι το είπαμε και αυτό!) ήταν με τ' όνομα της Μαίας όλη μέρα στο στόμα και είπε στη γιαγιά και τον παππού και για το φουυυυυυ και όλα :lol:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...