Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Α, καλα! Και η Μαρια κανει κατι τετοια..

Την ωρα που με πηρες τηλ. Ρηνιω ημασταν στο αμαξι και πηγαιναμε να παραλαβουμε το δωρο της.. Μας ζαλισε τον ερωτα απο τη γκρινια γιατι και καλα νυσταζε!

Εν τω μεταξυ κοιμαται 5 λεπτα με το ρολοϊ (κυριολεκτω 5 λεπτα ακριβως) στο αμαξι και μετα το παει σερι στο σπιτι μεχρι το βραδυ! Αγανακτησαμε να την κρατησουμε ξυπνια και εν τελει στο σπιτι για να κοιμηθει, σηκωθηκε 4 φορες και την τελευταια της εμπηξα μια φωνη.. Ετσι κοιμηθηκε!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βγηκε λιγο τεραστια.. Τωρα το ειδα στα πατραγουδα.. Εμεις που ειμαστε κοντα, ας εχουμε το νου μας! Χαθηκε απο τον Αγιο Δημητριο..

Πιαστηκε η ψυχη μου παλι! :(

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια!

καλά δίπλα έχω να μπω κάτι χρόνια που λέει ο λόγος.

ειρήνη βλέπω ο γατζομπιλάκος σου σερί και με 2ωρο ύπνο το μεσημέρι. μπράβο σας. όπως και η ελισσάβετ 13 ώρες! εμείς βέβαια ξυπνήσαμε 2 φορές. αλλά υπάρχουν και χειρότερα... όπως να φας το μαξιλάρι στο κεφάλι ενώ κοιμάσαι! χαχα φαίη!

μαρία ελπίζω κι εγώ να φτιάξουν τα πράγματα σύντομα στη δουλειά. δυστυχώς να καλυτερέψουν δεν το βλέπω ή θα απολύσουν ή θα αλλάξουν τις συμβάσεις μας (μείωση μισθού ή ωραρίου εργασίας). αλλά ό,τι είναι να γίνει ας γίνει γρήγορα.

πάω να ντυθώ. λέμε να πάμε καμιά βολτίτσα. μόλις κοιμηθούν βέβαια τα παιδιά.

θα σας δούμε αύριο.

καλό βράδυ. φιλιά χχχ

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Μολις εκατσα... Σημερα η μερα μας ηταν τιγκα στη γκρινια.. Μια μερα δεν μπορεσαμε να τη βγαλουμε εξω (κουνιες) και μας εξοντωσε.. Το απογευμα πηγαμε σπιτι της Σοφιας να παιξει η Μαρω και κυλησε ομαλα.. Γυρνωντας πισω την εκανα μπανιο και την ωρα που την εντυνα, την εβλεπα πως κατι ηθελε να μου πει.. Της λεω "Τι εχεις Μαρακι?" Και ξεκιναει να λεει και να λεει και να λεει και να λεει (ακαταλαβιστικα φυσικα) και να με κοιταει μες στα ματια.. Σαν να μου εξομολογουνταν κατι αλλα δυστυχως δεν την καταλαβαινα.. :( Μετα την εβαλα για υπνο και δεν ακουστηκε καθολου!

Αυριο ειχαμε σκοπο να βαψουμε μυτη μαυρη και να κανουμε μουστακια γυρω - γυρω αλλα τελικα δεν.. Διοτι βαζει συνεχεια εκει τα χερια της και πασαλειβεται και γινεται σαν Αφρικανα! Οποτε ισως βαλουμε λιγη σκια, λιγο ρουζ και λιγο κραγιονακι! Αναλογα τα κεφια δηλαδη!

Σας καληνυχτω! Φιλακια σε ολες!! :D

gM4vp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Που είστε party animals, ακόμα δεν μαζευτήκατε; :lol:

Εμείς εδώ κρατάμε πάλι το οχυρό :( Πριν λίγο γύρισαν και ο Ευριπίδης με το Διονύση. Ο Διονύσης με ένα κεφάλι καζάνι από την πολυλογία του Ευριπίδη :mrgreen:

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Μαζευτήκαμε... αλλά φαντάζομαι όλες θα κοιμούνται χαχαχαχα εξουθενωτικά τα πάρτι!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...