Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα εχω κανει ολιγον αχταρμα στο φεισ.ξαφνικα εξαφανιστηκαν και τα βιντεο.ηθελα να τις φτιαξω αλλα τα εχω κανει κωλος.ανακατεμενες οποτε της εχω κανει αποκρυψη προς το παρον

4ywWp2.png

η μάνα μου θα λείπει για μεγάλα χρονικά διαστήματα και ο μπαμπάς μου δηλ.

δεν μπορώ να στηρίζομαι πάνω τους

ούτε στα πεθερικά δουλεύουν κι όλας.

φτιάξτα εσύ όπως θες αλλά βάλε και λίγες φωτό του γάτζου σου να τον καμαρώνουμε κι εμείς.

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

οποτε ειναι η μονη λυση!!η αληθεια ειναι οτι αν υπαρχει η δυνατοτητα να πληρωνεται μια γυναικα καλυτερα απο την αποψη οτι δεν θα βαραινεται τους γονεις σας.

θα βαλω φωτο.

4ywWp2.png

προς το παρόν τα βολεύουμε. στο μέλλον δεν ξέρω.

στη δουλειά μου δεν πάνε καλά τα πράγματα. οι συνάδελφοι κοντεύουν 6 μήνες που είναι απλήρωτοι. εγώ τουλάχιστον έπαιρνα τα 700 από τον οαεδ (το 6μηνο μητρότητας) τώρα όμως πότε θα πληρωθώ? όπως το κόβω κατά το καλοκαίρι και αν! άστα

ειρηνάκι θα πάω σιγά σιγά να κόψω τούφες:mrgreen: εμένα ρε συ πέφτουν από μόνες τους οι τούφες δε χρειάζονται κόψιμο! χαχα χοχο αλλά τώρα άρχισα να βλέπω βελτίωση γιατί παίρνω βιταμίνες για τα μαλλιά.

καλό βράδυ χχχ κι ας ελπίσουμε να μην ξυπνήσουν τα μωρούλια μας το βράδυ

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα παιδακια σας καλυτερα.

ελενη ευχομια να εχτε ευχαριστα νεα απο τον δευτερο γιοατρο [που θα πατε αν υπαρχει τροπος να αποφυγετε το χειρουργειο μακαρι!να γραψεις να μας πεις τι σας ειπε.

ειρηνη κ αλεξια το ξενυχτησατε χθες ε?νυχτοπουλια μου εσεις!!

εμεις ειχαμε ενα ηρεμο βραδυ η ελισαβετ κοιμηθηθηκε απ τις 8 μεχρι τις 9 το πρωι!!!:Pεκλεισε 13ωρο καιρο ειχε να το κανει αυτο.κ εγω βεβαια το εκμεταλλευτηκα δεοντως;)σηκωθηκα στις 10 εκανα σκουπισμα σφουγγαρισμα κ μπηκα στο νετ να χαζεψω.

καλο σκ σε ολες!αν δε ξαναμπω ελπιζω να σας δω αυριο στο παρτυ της μαριας.φιλια πολλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

χαχαχα ειρηνη!καλημερα!ο βασιλακης τι κανει?κοιμηθηκε καλα?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

καλα ειναι το βασιλιακι μου!!!!κοιμηθηκε απο τις 21.30 μεχρι το πρωι στις 9.30.μια χαρα.εσεις?ολα καλα?

θα πατε καμια βολτιτσα η θα μεινετε μεσα?

4ywWp2.png

μια χαρα!!

αν δε χαλασει ο καιρος θα την παει με το μπαμπα στις κουνιες εγω εχω μαγειρεμα γμτ.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Γεια σας κορίτσια!

Τελικά η μισή Ελλάδα είναι άνεργη και η άλλη μισή απλήρωτη :roll:Αλεξία εύχομαι να πληρωθείτε σύντομα στη δουλειά σου.

Ειρήνη αφού νύσταζε το παιδί γιατί το κράταγες με το ζόρι ξύπνιο; για να μην ξυπνήσει μέσα στη νύχτα;

Σοφία η Ελισάβετ μια χαρά, ξέρει τι κάνει :D (ο ύπνος θρέφει το παιδί δεν λένε; :wink: )

Φαίη όλα έτοιμα για αύριο;

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημερα κοριτσακια!! Τσακωστε τα νεα μας (copy απο τα 2χρονα):

Σημερα ελιωσα στον υπνο! Ο Β. δουλευει βραδυ (8 - 2) και σηκωθηκε εκεινος το πρωι για το Μαρακι. Οποτε εγω ελιωσα μεχρι τις 11!!

Το βραδυ μας ηταν παλι μια απο τα ιδια... Σηκωθηκε 4 φορες (2μιση - 4 παρα τεταρτο - 4μιση - 5 και εικοσι) και μαλιστα την τελευταια φορα μου εκοψε το αιμα γιατι μου πεταξε στα μουτρα το μαξιλαρι της και οπως κοιμομουν καταλαβαινετε.. :(

Μετα το ριξαμε στα ψωνια (Σ/Μ) και πηγαμε και απο την ACS στην Αλιμου να παραλαβουμε το δωρο της Μαριας απο τους νονους της..

Μαρια οχι απλα ετοιμα, πανετοιμα!! :D

Φιλια πολλα σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σας κορίτσια!

Ειρήνη αφού νύσταζε το παιδί γιατί το κράταγες με το ζόρι ξύπνιο; για να μην ξυπνήσει μέσα στη νύχτα;

Φιλάκια σε όλες :D

εννοειται οτι τον κρατησα για να κοιμηθει μια και καλη.ειχε κοιμηθει 15.30 με 17.00.πολυ δεν πηγαινε να τον αφησω να ξανακοιμηθει στις 19.00.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...