Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Nima21 είπε:

Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Μπορείς να τις δώσεις και στο γιατρό σου αν δε βρεις κάποια κοπέλα, καπου θα τις χρησιμοπιησει/δώσει. Καλημερα!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπράβο ρε μαρία! εσύ δηλ γένναγες και ξεφούσκωνες αμέσως. το όνειρό μου!:mrgreen:

κορίτσια ο βαλτοφωτιάς είναι ένας εξωγήινος του μπεν10. τσ τσ τσ να μην τον ξέρετε! ούτε κι εσύ μαρία από τον ευρυπίδη! τσ τσ τσ :lol::lol::lol:

καλό βράδυ χχχ

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Και μετα μου λες εμενα πως φταιει ο φονιας.. :mrgreen: Ρε Μαρια δεν της εδινες το σταθερο μου? Αφου το 'χεις!! Θα 'χαμε να μιλαμε ωωωωωωωρες αμα ακουγε αναλογια βαρους - υψους! :lol::lol: Α! Και τωρα που το θυμηθηκα μην ξανακουσω κανενα χαζο σχολιο κατω απο φωτογραφια σου στο face (ξερεις αυτα περι γυαλιων και οφθαλμιατρων) γιατι θα παρω φορα -μια Σουλιου μας χωριζει αλλωστε- και αλοιμονο σου! :lol:

Αλεξια εγω τον ηξερα τον βαλτοφωτια!! Το παιδακι που εμενε 2 οροφους κατω απο εμας στο Λαγονησι ειχε τρελα με τον Ben10 και μεσες - ακρες κατι ειχα πιασει! :lol:

Ο Βασιλης σημερα ειναι νυχτερινος.. Οποτε λεω να πεσω κι εγω νωρις γιατι αυριο θα θελει να αναπληρωσει τις χαμενες ωρες υπνου και θα σηκωθω εγω για τη Μαρω!

Φιλια πολλα σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

χαχαχα μαρια πολυ γελασα με τα περιστατικα αυτα!μεινανε αφωνες οι κυριες:-Dκαι συμφωνω με τη φαιη για τα σχολια στο φεις εισαι μια κουκλα και το ξερεις εσυ μαλλον χρειαζεσαι οφθαλμιατρο:mrgreen:

αλεξια ωστε εξωγηινος ειναι ο βαλτοφωτιας ε?τι μαθαινει κανεις...ουτε τον ben10 ξερω:roll: εχω πολλα να μαθω ακομα μου φαινεται:-D

φαιη μπραβο στο κοριτσι σου ειδες που ανησυχουσες μια χαρα μοιραζεται τα πραγματα της ειναι πολυ κοινωνικη πολυ τη χαιρομαι!

εμεις πηγαμε γαι ψωνια χθες και ναι...βρηκαμε τελικα κρεββατι γαι την ελισαβετ!!μου ειχε δωσει η φαιη ενα φυλλαδιο (thanks again φιλεναδα!)απο εναν επιπλοποιο στη γειτονια της και ειχε καταλογο με ολα σχεδον τα σχεδια που ειχα δει στα μαγαζια και πολυ καλυτερες τιμες.πηραμε ενα απλο σχεδιο απο ξυλο στο φυσικο του χρωμα με 2 προσθετα χρωματιστα μερη στο κεφαλαρι και στο κατω μερος του κρεβατιου σε πορτοκαλι.σε 15 μερες θα ειναι ετοιμο!πηγαμε και στο μουστακα κ πηραμε στολη-θα ντυθει μελισσουλα φετος:Pεχουμε και στον παιδικο γιορτη την πεμπτη.

οσο για το βραδυ ευτυχως ξεραθηκε μονο που ηταν λιγο μπουκωμενη (την ακουγε ο αντωνης το βραδυ λεει εγω χαμπαρι δε πηρα παλι)αλλα κοιμηθηκε καλα.ελπιζω να ειχατε κ εσεις ενα ηρεμο βραδυ.

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημερα και εδω αγαπημενες μου φιλεναδες! Κανω μια αντιγραφη απο τα 2χρονα να μαθετε τα νεα μας:

Στη 1 παρα 10 ξυπνησε κλαιγοντας, της εδωσα πιπιλα και εφυγα. Στις 2μιση ηρθε εκεινη στο κρεβατι μου, την ξαναεβαλα πισω, τη σκεπασα και εφυγα. Στις 4 και τεταρτο ξαναηρθε στο κρεβατι μου και παλι την εβαλα πισω. Στις 5μιση εκλαιγε δυνατα, πηγα μεσα την ηρεμησα και ξαναξαπλωσα στο δικο μου κρεβατι (βασικα εμεις εχουμε και το εξης θεμα: δεν κοιμαται με τιποτα αν εχει παρεα, πρεπει να ειναι μονη της γιατι διαφορετικα μιλαει/φωναζει/παιζει/μας χτυπαει). Στις 6 ψιλονιαουρισε, της ξαναεδωσα πιπιλα και παλι νανι. Μιλαμε σημερα με εσκισε.. Δουλευε και ο Β. νυχτα, ηρθε σπιτι στις 6μιση, οποτε στις 8 και 2ο που σηκωθηκε η Μαρω, ανελαβα εγω!

Και τωρα νυσταζωωωωω, αλλα εκεινη φυσικα ειναι σε απιστευτη φορμα! Σε λιγο θα της δωσω τη φρουτοκρεμα και θα παμε κουνιες.. Βασικα δεν εχω κουραγιο αλλα ειλικρινα εκεινη δεν στεκεται μες στο σπιτι.. Ελπιζω να μην με μαζευουν με τα κουταλακια απο την παιδικη χαρα.. :lol:

Σοφακι μεγεια το νεο κρεβατι σας!!! Αντε καλους υπνους στο Ελισσαβετακι!! Ευχομαι να μην κανει οπως η δικια μου!! :mrgreen:

Οι υπολοιπες που ειστε? Τι κανετε? :D

gM4vp2.png

καλημερα και απο εμενα αν και δεν εχω καλη μερα!!!πηγαμε το πρωι τον μικρο στον γιατρο για να δουμε για την υδροκηλη του γιατι τωρα πρεπει να δουμε τελικα τι θα γινει και τελικα δεν το γλυτωνουμε το χειρουργειο και ειμαι χαλια!!!!αχαχαχ

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλημερα και απο εμενα αν και δεν εχω καλη μερα!!!πηγαμε το πρωι τον μικρο στον γιατρο για να δουμε για την υδροκηλη του γιατι τωρα πρεπει να δουμε τελικα τι θα γινει και τελικα δεν το γλυτωνουμε το χειρουργειο και ειμαι χαλια!!!!αχαχαχ

Καλημέρα ελένη, πολύ λυπάμαι για την εξέλιξη αυτή. Εφόσον όμως είναι κάτι απαραίτητο & για το καλό του παιδιού, πρέπει να εφοδιαστείς με κουράγιο. Μόνο θετικές σκέψεις! Ελπίζω να τα πούμε από κοντά στο πάρτυ της Μαρίας της Φαίης

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας κοριτσάκια!

Έχετε αγωνιστικούς χαιρετισμούς από το Αϋπνιστάν :tongue::lol: Ποια είναι η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ; (Νέα Υόρκη νομίζω :roll: ) να στείλω την Ιφιγένεια. Θα της αρέσει σίγουρα :rolleyes:

Ελένη δεν ζητάς και μια δεύτερη γνώμη, μήπως και αποφύγετε την επέμβαση; Αν δεν γίνεται αλλιώς, καλό κουράγιο και στους δυο σας :)

Σοφία με γεια το κρεβάτι και καλούς ύπνους!!!!

Φαίη καλό κουράγιο και σε σένα με τις κουκουβάγιες που μπλέξαμε :lol:

Σόνια από ότι καταλαβαίνω πήζεις :?

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

σας ευχαριστω κοριτσια!θα τη βαλω πιο μετα βεβαια ετσι κ αλλιως ακομα στρωμα δεν εχω παρει.

ελενη κουραγιο ειναι για το καλο του παιδιου αυτο να σκεφτεσαι απ οτι ξερω ειναι επεμβαση ρουτινας ολα θα πανε καλα.καλη δυναμη!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

ναι ειναι επεμβαση ρουτινας αλλα οπως και να το κανουμε θα ταλαιπωρηθει ο μικρουλης μου...θα παω και σ αλλον γιατρο για μια δευτερη γνωμη μηπως και το γλυτωσουμε...

καλε πως χαλασε ετσι ο καιρος?τι βροχη ειναι αυτη?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ελένη πού έχει υδροκήλη ο ευθύμιος? πάντως καλά θα κάνεις που θα πας και σε 2ο γιατρό. (μη σου πω και σε 3ο)

σοφία με γεια το κρεβάτι.

μαρία λες να στείλω και τον ευθύμη στο αϋπνιστάν? :lol::lol::lol: μα να κοιμάται λιγότερο από όλους αυτό το παιδί? τώρα εφαρμόζω το εξής: δεν τον κοιμίζουμε όλη μέρα για να κοιμηθεί το αργότερο στις 10 το βράδυ. γιατί δε λέει να σε παίρνει ο ύπνος και το μωρό να αλωνίζει!

εμείς καλύτερα πάμε στην υγεία μας.

στενοχωριέμαι όταν ακούω για άρρωστα μωράκια. μακάρι να είναι περαστικά και αγύριστα όλα τα προβλήματα υγείας.

χχχ

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Καλησπερα κοριτσακια!!

Μολις εβαλα για υπνο τη Μαρια και ειπα να καθησω να σας διαβασω! Το απογευμα ηρθε η Χριστινα με το Λευτερη και την Κωτιτα τους και επαιξαν με τη Μαϊα μου! :lol: Βεβαια η δικια μου εχει ερωτα με την Κωτιτα και εκλαιγε οταν εφυγαν.. :|

Ελενη μου περαστικα σας! Ευχομαι να πανε ολα καλα!

Αλεξια θα συμφωνησω.. Κανενα παιδακι να μην ειναι αρρωστο ποτε! Γινομαι χωμα οταν ταλαιπωρουνται τοσο αθωες ψυχουλες.. :(

Οι υπολοιπες τι κανετε? Εν τω μεταξυ εχει ερθει και ο κουνιαδος μου για Σ/Κ! Πριν λιγο τους εστειλα να φερουν κανενα πιτογυρο γιατι βαριεμαι να μαγειρεψω (και χμμ... δεν εχω και τιποτα να μαγειρεψω :mrgreen:)

Φιλακια σε ολες! :D

gM4vp2.png

ελένη πού έχει υδροκήλη ο ευθύμιος? πάντως καλά θα κάνεις που θα πας και σε 2ο γιατρό. (μη σου πω και σε 3ο)

η υδροκηλη ειναι υγρο στους ορχεις...ναι αυριο θα παρω εναν αλλο γιατρο που μου συστησαν να παμε και ελπιζω να ειναι πιο θετικα τα νεα...θα δειξει...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...