Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα ξανα! Εχει αναλαβει ο Βασιλης το μπανιο της μικρης και ειπα να την αραξω!

Βικακι για πες!

Χριστινα μην το σκεφτεσαι καν... Φασολαδα με πορτοκαλι και μανταρινι ειναι ο,τι πρεπει για καποιον που ειναι δυσκοιλιος και εχει μερες να παει στην τουαλεττα! :lol: Αν θες, δοκιμασε το κι εσυ για να πειστεις πως φταιει ο συνδυασμος!! :lol::lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Βρε Φαίη μου ούτε καν το σκέφτηκα! Μόλις το είπα στην παιδίατρο συνειδητοποίησα τι έλεγα :lol: Η πλάκα είναι πως ήπιε και 250ml γάλα :lol:

geia σας κορίτσια!

χάθηκα γιατί είχε χαλάσει το μακ μας και ούτε έκλεινε ούτε εικονίδια φαινόντουσαν. μάλλον η ελένη είχε βάλει το χεράκι της ή ο μεγάλος.:evil:

τελικά ο νικ το έφτιαξε σήμερα που βρήκε λίγο χρόνο.

καταρχήν περαστικά στα αρρωστούλια, στην ιφιγένεια, στην κων/να και αν ξέχασα κανέναν συγχωρέστε με. έχω και την ελένη με αντιβίωση. τέλειωσε ο ευθύμ, άρχισε η ελένη. τα γνωστά πυρετό-βήχα-μύξες. αλλά είμαστε καλύτερα τώρα.

λοιπόν το σάβ πήγα μουστάκα για στολή του παν (οι άλλοι έχουν παλιές) και τα πήρα στο κρανίο. όλη τη βδομ άκουγα στο ράδιο "20% έκπτωση το σάβ", κ εκεί μου λένε "μόνο αν αγοράσεις πάνω από 50ε έχεις έκπτωση". μας κοροϊδεύουν δηλ. τεσπα πήρε ο νικ από το τζαμπο 19ε τον βαλτοφωτιά, μια χαρά.

η κλέα θα ντυθεί χιονάτη(αυτή μας την πήρε η γιαγιά από κύπρο), η ελένη ή πειρατίνα ή χανούμισα και ο ευθύμ καουμπόης. γέλιο θα έχουν.

φαίη σούπερ η μίνι σου! θα της πηγαίνει τέλεια!

ελένη βλέπεις ποδόσφαιρο ε? μπράβο. τί κάνει ο παίδαρος? μακάρι να μην ξαναξυπνήσει από πόνους το μανάρι σου.

φιλιά πολλά σε όλες

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

χριστινα σιγουρα απο το φαγητο ηταν η διαρροια φασολαδα και πορτοκαλι κ μανταρινι κ γαλα=συνδυασμος που σκοτωνει:lol: ελπιζω να ηταν μονο γαι μια φορα.σχετικα me to line art εχει τα φθηνοτερα απ οσα εχω κοιταξει σ αυτο το στυλ.

βικυ τι ηθελες να ρωτησεις χθες?

αλεξια περαστικα στην ελενη!ωραιες στολες διαλεξαν τα παιδακια σου....εχω μια απορια ομως ο βαλτοφωτιας τι ειναι?

εμεις ειχαμε πολυ ανησυχο βραδυ...δεν ειχε κοιμηθει μεσημερι καθολου την εβαλα απ τις 8 κ κοιμηθηκε αμεσως παω κ εγω κατα τις 11 για υπνο δε προλαβα να πεσω στο κρεβατι κ ξυπναει με κλαμα σα να ποναγε καπου...της δινει ο αντωνης πιπιλα που ειχε πεσει μπας κ ηρεμησει τιποτε....δινει ντεπον μηπως την ποναγαν τα δοντια τιποτε εκει συνεχιζει το κλαμα...οσο ηταν ο αντωνης μαζι της ηρεμουσε ετσι κ εφευγε απο διπλα της πλανταζε...την εφερε και στο κρεβατι μας την αφησα λιγο να ηρεμησει κ τη ξαναπηγε στη κουνια.τελικα με κουνημα κ τριψιμο στη πλατη κοιμηθηκαμε 2μιση....σερνομαι τωρα, αφου παρακαλαω να χουμε δουλεια αλλιως με βλεπω να κοιμαμαι πανω στο πληκτρολογιο:Dτι ηταν αυτο το ξαφνικο δε ξερω.

εσας πως ηταν το βραδυ σας?ελπιζω τ αρρωστα παιδακια να ειναι καλυτερα σημερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα και από μένα

Πως είναι τα άρρωστα & μη παιδάκια; Οι μανούλες αντέχουν!!!!

Φαίη αυτό που ρώτησες για το υγρό στα αυτιά, συνήθως συμβαίνει όταν τρέχει συνέχεια η μύτη των παιδιών ή έχουν μπούκωμα (από τις συνεχείς ιώσεις δηλ.). Εμένα όμως η παιδίατρος μου έχει πει ότι το υγρό δεν πονάει, ίσως να ενοχλεί και για αυτό να είναι ανήσυχη και η Ιφιγένεια ... Αλήθεια DEMS είναι καλύτερα σήμερα;

Ο δημήτρης μου πάντως είναι καλύτερα. Έβρασε προχθες λίγο κρασί, έριξε λίγο μέλι και χθες ήταν πάρα πολύ καλύτερα (λιγότερο βήχα --- θαυματουργό το κρασί !!!)

Εμείς δεν έχουμε πάρει ακόμα στολή και η Κυριακή επιμένει να ντυθεί Χιονούλα (όπως είχε ντυθεί στη γιορτή του παιδικού). Μια χαρά είναι η στολή βασικά, αλλά εγω ήθελα να της πάρω κάτι άλλο. Να της χαλάσω χατήρι όμως, αφού αυτό θέλει;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα :) Εμείς είμαστε πολύ καλύτερα :) Το ίδιο ελπίζω και για την Ιφιγενειούλα και τον γατζάκη και τον Ευθύμη :D

καλημερουδια!!!!!

περαστικα στα αρρωστουλια.ο γαντζος ειναι μια χαρα.δοξα τω θεο!αλεξια το γραφει στο site του μουστακα οτι ισχυει η αγορα για πανω απο 50 ευρω,ποσο εχουν οι στολες?

εγω δεν ξερω αν θα του παρω .για την κυριακη μαλλον θα ερθω μονη μου μετα την εκκλησια (που θα παμε να κοινωνησει ο τυπακος).γινεται λενε ο κακος χαμος με την γριπη.δεν θα το διακυνδυνευσω.αρκετα ταλαιπωρηθεικαι να τον ξυπναω καθε 3 ωρες για αερολιν.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα!

Περαστικά στο υπόλοιπο αναρρωτήριο :)

Κοιμηθήκαμε κάπως καλύτερα, αλλά στα υπόλοιπα συμπτώματα από χθες το βράδυ προστέθηκαν και οι εμετοί :confused:

Ειρήνη μακάρι ο Βασιλάκης να είναι lucky σε όλη του τη ζωή.

Μαρία και εγώ σε έχω πεθυμήσει, αλλά ας όψεται η Ιφιγένεια.

Φαίη να μάθεις άλλη φορά να κάνεις όνειρα για λογαριασμό τρίτων (βλέπε Μαράκι) :tongue: Τίνκερμπελ και αηδίες :lol: Είμαι σίγουρη ότι θα είναι η πιο όμορφη Μίννι :D

Χριστίνα η Κωτίτα είναι πολύ μούρη λέμε :D (πήρε από τη μαμά της :wink: )

Σοφία ελπίζω να αναπληρώσεις τον ύπνο σήμερα :)

Σόνια Χιονούλα θέλει το παιδί, χιονούλα να ντυθεί :-D (ισχύει για σένα ότι είπα και στη Φαίη :lol::lol::lol: )

Αλεξία ούτε εγώ κατάλαβα τι είναι ο βαλτοφωτιάς :roll:

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Απο το πρωι ο Βασιλης μιλουσε με τεχνικους του ΟΤΕ καθως παλι δεν ειχαμε ιντερνετ.. :mad:

Οπως βλεπετε, τωρα αποκτησαμε! :lol:

Ειμαστε μια χαρα ολοι μας! Η Μαρια οσο περναει ο καιρος με εκπλησσει ευχαριστα. Το τελευταιο διαστημα εχει γινει ακομα πιο κοινωνικη (φτανει να σας πω πως ζηταει συνεχως τη "Νανινα" (δηλ. την Κωνσταντινα) του Αερικου και παιζει πολυ ευχαριστα με τα παιδακια στις κουνιες! Σημερα π.χ. μας πετυχε στις κουνιες ο μπαμπας του σπιτονοικοκυρη μας (ο οποιος παρεπιπτοντως μενει απο κατω μας) και μας εδωσε 2 γλυφιτζουρια. Η 1η κινηση που εκανε η Μαρια ηταν να δωσει το 2ο γλυφιτζουρι στο φιλο της τον Ιγνατιο!!!! Μετα που ηρθαν και αλλα παιδακια, μοιραστηκε μαζι τους τα φτυαρακια της και την μπαλα της και μαλιστα φευγοντας, τα εκανε "μακια" ολα! Η Ευα και η αλλη Μαρια οταν φυγαμε φωναζανε "Μαϊα" και εκλαιγαν και φυσικα τα εμπηξε και η δικια μου παρολο που στην αρχη ηταν ψυχραιμη!

Στις 2 πηγαμε και πηραμε τη μαμα μου απο τη δουλεια και μια συναδελφος της εκανε δωρο στη Μαρια ενα παιχνιδοκουτο με τον Winnie the pooh. Η Μαρια βεβαια μπαινει μεσα σε αυτο και η μιση κρεμεται απ'εξω για να σπρωχνει με τα χερια της το πατωμα και να μετακινειται (το παιχνιδοκουτο εχει ροδακια) :roll:

Αυτα τα ολιγα και απο εμας!! Φιλακια πολλα σε ολες και ευχομαι να μπορεσω να σας διαβασω και αργοτερα (το ιντερνετ σημερα δεν ειναι σοϊ)! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Σκέφτηκα να μη σας λέω μόνο τα δυσάρεστα, να σας πω και κάτι να γελάσετε :lol:

Χτυπάει το τηλέφωνο το μεσημέρι, το σηκώνω, είναι από γνωστό ινστιτούτο ομορφιάς και με αποκαλούν κυρία τάδε (το επώνυμο του Διονύση). Όπα λέω συστημένοι από το μαιευτήριο είναι αυτοί.

Μου λέει η τηλεφωνήτρια ότι σε συνεργασία με το Ιασώ προσφέρουν εντελώς δωρεάν (και μπούρου - μπούρου) μια περιποίηση προσώπου ή μια σώματος ή μια αποτρίχωση με λέηζερ και μου ζητάει κάποια στοιχεία.

Τηλεφωνήτρια: Πόσων ετών είστε;

Εγώ: 40

Τηλεφωνήτρια: Μπορείτε να μου πείτε ύψος και βάρος;

Εγώ: 1,70 ύψος και 55 κιλά.

Τηλεφωνήτρια: :shock::eek: Ορίστε, πότε γεννήσατε;

Εγώ: Πριν οκτώ μήνες (χιχιχι)

Τηλεφωνήτρια: Ε, χμ οπότε περιποιήση σώματος δεν χρειάζεστε :roll:

Εγώ: Ναι.

Τηλεφωνήτρια: Δεν θηλάζετε ε;

Εγώ: Όχι, θηλάζω :mrgreen:

Τηλεφωνήτρια: (Απογοητευμένη) Οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε τίποτα από τα άλλα :(

Εγώ: Δεν πειράζει, μια άλλη φορά :rolleyes::mrgreen:

Είναι η τρίτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Την πρώτη μου είχαν δώσει,πριν χρόνια, ένα από αυτά τα δωράκια "και καλά" που μοιράζουν στο δρόμο. Είχα κλείσει ραντεβού, είχα πάει και στη λιπομέτρηση που μου έκαναν βρήκαν ότι μου έλειπαν 3 κιλά :lol::lol::lol:

Η δεύτερη ήταν όταν είχα γεννήσει τον Ευριπίδη. Μπαίνει την τρίτη μέρα μια κουστουμαρισμένη κυρία στο δωμάτιο, μου συστήνετε ως υπεύθυνη του τμήματος αδυνατίσματος (είχε δικό του τότε το Ιασώ) με κοιτάει δύσπιστα και ρωτάει "έχετε γεννήσει εσείς;"

"Ναι" της απαντάω

Πέφτει μια σιωπή και μετά μου λέει "ε, μάλλον δεν θα μας χρειαστείτε :roll: "

"Μάλλον" της είπα και έφυγε :lol::lol::lol:

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...