Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Σονια σιγα που εχω πιασει το νοημα.. Κατα τυχη την ξεκινησα εκει γιατι παρατηρουσα πως στο γυαλινο διατηρειται πιο πολλη ωρα ζεστο το φαγητο και πορευτηκαμε ετσι. Για τις κουπες δεν εχω ακομα αποψη καθως ειμαστε σε εκπαιδευτικα ποτηρακια ή μπιμπερο!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας, να΄μαι και εγώ!!!

Ναταλία και τα δικά μου είναι κάτω από τις καμπύλες στο βάρος και στο ύψος πάνω από τις καμπύλες, καλύτερα έτσι. Εντωμεταξύ ήθελα να σε ρωτήσω με το γάλα τι γίνεται, πίνουνε?

Φαίη μεγιά και η στολή σας, μια γλύκα θα είναι το Μαράκι!!

Χριστίνα οι σταγόνες xozal τι είναι? Σαν το σιρόπι να υποθέσω αλλά σε σταγόνες που μπαίνουνε στην μύτη?? :rolleyes: Περαστικά σας κιόλας.

Σοφία και εμείς είμαστε στο ψάξιμο για κρεβάτι του Δημήτρη, γιατί τώρα κοιμάται στην κούνια του, έχουμε βγάλει δηλαδή τα κάγκελα και είναι σαν μονό κρεββατάκι αλλά σε λίγο καιρό δεν θα τον χωράει. Νομίζω δύσκολα βρίσκεις μασίφ ξύλο, και αν βρεις θα είναι απαγορευτική η τιμή, συμφωνώ με αυτό που είπε η Χριστίνα για την μελαμίνη. Εμείς πέρσι του Νικόλα είχαμε πάρει από την neoset πολύ ωραίο κρεβάτι, υποτίθεται πως έχουνε iso για τα υλικά που χρησιμοποιούνε να είναι ασφαλή. Και του Δημήτρη μάλλον από εκεί θα του πάρουμε.

Σόνια ο Δημήτρης πως είναι?

Μαρία μου την έσκασες προχθές στο κολυμβητήριο :tongue: δεν ήρθες, μην σου βάλω πάλι απουσία την Παρασκευή!!! Σου στέλνω και την συμπαράσταση μου για το θέμα του ύπνου!! Ο Δημήτρης ξύπνησε εχθές κατά τις 2 γιατί άκουσε φάντασμα, μετά κλαίγαμε την πιπίλα μας και μετά ήθελε παραμύθι!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Μαράκι είναι σταγόνες που της δίνω αραιωμένες με νερό με το κουταλάκι... όχι στη μύτη.

Θέλω από το πρωί να δω συστατικά σε σχέση με το otrivin και το ξεχνάω!

Διαφημίσεις

Μαριανδ Ναι, εδω και λιγο καιρο επιτελους ξεκινησαν να πινουν παλι γαλα, κρυο, με λιγο Nesquik μεσα, αλλα εκει που πινανε 500ml τωρα πινουν 150 μεσα σε σεικερ με καλαμακι!

Φαιη Ανυπομονω να δω το Μαρακι στη στολη της την Κυριακη!!! :)

Αυριο σκεφτομαι να παω με την Κωνσταντινα στο Mall για λιγα ψωνια...

l9Iop2.png

Γεια σας και πάλι!

Η Ιφιγένεια δεν ανέβασε ξανά πυρετό από χθες (μόνο δέκατα) αλλά δεν ηρεμεί με τίποτα και δείχνει ότι πονάει :(

Πήρα πάλι το Φιτσιάλο και μου είπε ότι δεν πρέπει να είναι μόνο από τα δόντια, οπότε θα του την πάω το απόγευμα να τη δει :roll:

Από την αϋπνία με έχει πιάσει πονοκέφαλος και αισθάνομαι ότι θα λιποθυμήσω. Έφτιαξα έναν διπλό ελληνικό καφέ μήπως και στανιάρω :confused:

Αυτά προς το παρόν. Τα λέμε όταν θα έχω νεότερα.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

φαιη μου υπεροχη θα ειναι η μαρια με την μινι...εμεις πηραμε τον πιτερ παν αυτη του αρεσε σαν χρωμα και ειπα να μην του χαλασω χατηρι...χιχιχι

ευτυχως ειχαμε καλο βραδυ και χθες οποτε το αραιωμενο γαλα λειτουργει...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Μαρια :(:(:(:(:( Πολυ στεναχωριεμαι ρε 'συ.. Κουραγιο και ευχομαι να δειτε κατευθειαν διαφορα με τις σταγονες! Ε, την καψερη γι' αυτο ηταν ανησυχη... :( Σας ειπε απο που μπορει να "επιασε" υγρο στα αυτια?

Ναταλια καλα ψωνια!! :D Την επομενη φορα ριξε μου ενα τηλ. να ερθω με το Μαρακι να σας βρουμε!! ;)

Ελενη πολυ χαιρομαι που πιανει το αραιωμενο γαλα! Με γεια και η στολη του Πητερ Παν.. Αν βρισκαμε την Τινκερμπελ θα εκαναν ζευγαρι την Κυριακη με τη δικια μου!! :lol:

Μαριανδ ανατριχιασα με το φαντασμα... :shock: Αμα μου το 'λεγε εμενα, μπορει και να μην ξανακοιμομουν! :?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλησπερα!!τελικα δε θα παω σημερα για ψωνια πριν λιγο τελειωσα το μαγειρεμα κ νιωθω πολυ κουρασμενη.

χριστινα για την μελαμινη καπου στο παρεντς ειχα διαβασει οτι δεν ειναι οτι καλυτερο για τα παιδια...το αρθρο το κοιταξα βιαστικα μετα καταλαβα τι ελεγε...κ εγω μονο γυαλινα σκευη χρησιμοποιω για να φυλαω το φαγητο της κ γυαλινα μπιμπερο απ την αρχη ειχα διαβασει αρκετα γ αυτο το θεμα..εχω πλαστικο μονο για το νερο.σκεφτομουν το κρεβατι να μεινει και για το δευτερο παιδακι δεν ηξερα οτι η μελαμινη ειναι τοσο ανθεκτικη θα το εχω υποψη μου. ελπιζω η κωνσταντινα σιγα σιγα να ξαναβρει την ορεξη της.περαστικα κ παλι!

μαρια νδ ριξε μια ματια και στο line art εμενα μου αρεσαν πολυ πιο πολυ απ τα neoset-βεβαια γουστα ειναι αυτα.κ εχει καλες εκπτωσεις.

ναταλια μια χαρα τα παιδακια σου.κ η κωνσταντινα κανονικο μοντελο ψηλη κ αδυνατη σουπερ σας βρισκω!

φαιη μεγεια τη στολη!ανυπομονω να την δω την κυριακη ειμαι σιγουρη οτι θα της πηγαινει τελεια.

ελενη χαιρομαι που βρηκατε λυση με το γαλα.πιτερ παν ο ευθυμης ε?καλο μου ακουγεται!

μαρια περαστικα στην ιφιγενεια κ ακλη δυναμη σε σενα.μακαρι να μπορεσεις να κοιμηθεις λιγακι το βραδυ.

παω να ταβλιαστω στο καναπε και να δω τβ δεν εχω δυναμη γαι τιποτε αλλο.καλο βραδυ σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

χριστιμα τωρα προσεξα οτι αλλαξες φωτο στο αβαταρ...κουκλα η κωνσταντινα!!εχει στυλ αυτο το κοριτσι;)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

μαρια νδ ριξε μια ματια και στο line art εμενα μου αρεσαν πολυ πιο πολυ απ τα neoset-βεβαια γουστα ειναι αυτα.κ εχει καλες εκπτωσεις.

Ευχαριστώ Σοφία, ωραία φαίνονται, θα ρίξω μια ματιά και εκεί

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Την βρήκε την όρεξή της αλλά από την πολύ όρεξη και το φαγητό... μας ήρθε διάρροια :lol: διότι έφαγε φασολάδα και έφαγε φυσικά πορτοκάλι (αφού μας είχε πει πολύ βιταμίνη C) και μανταρίνια... πάρε τώρα μια διάροια να πορεύεσαι :lol: Εύχομαι να είναι απλώς επειδή έφαγε πολύ και ξαφνικά και να μην αρχίσουμε νέο κύκλο συμπτωμάτων!

Τα Line Art είναι φθηνά; :confused:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...