Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

ΦΑΙΗ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ...ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ.ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣΤΕ ΕΤΣΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΤΩΣ....

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κορίτσια!

Φαίη έχει δίκιο η Ειρήνη, άσε που στενοχωριέται και το Μαράκι που βλέπει τη μαμά του να κλαίει :(. Όσο για τις μύξες μην σε απασχολεί, κουβαλάω ντουζίνες χαρτομάντηλα πάντα, λόγω του Ευριπίδη;).

Μήπως θέλεις να σας πάω μια βόλτα το πρωί να ξεσκάσετε και να ξεχαστείτε λίγο μαμά και κόρη;

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Να σου πω την αληθεια δεν μου ακουγεται κακη ιδεα.. Απο τη μια φοβαμαι να τη βγαλω εξω με αυτον το καιρο, αλλα μεσα στο αμαξι αν ειναι ντυμενη καλα πιστευω δεν θα υπαρξει προβλημα, ε?

Εσυ δεν φοβασαι μηπως τελικα ειναι ιωση και κολλησουμε και τον Ευριπιδακο?

Σκεψου το και θα σε παρω αυριο το πρωι να κανονισουμε! Ετσι κι αλλιως και η Μαρια ξυπναει γυρω στις 09:00 και μεχρι να ταϊστει, να αλλαχτει, να σουλουπωθει, παει 10:00. Οποτε κι εσυ θα μπορεις!

Αφου εχεις και χαρτομαντηλα, δεχομαι!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Αν θελετε Μαρια κ Φαιη ελατε απο δω για καφε!!!!!!

Φαιη ο Τασος και ο Ευριπιδης που το περασανε τωρα δεν ξανακολλανε αμεσως,εχουν αντισωματα!!!!!

Κι εσυ που εισαι εγκυος? Δεν ανησυχεις μηπως σε κολλησουμε?

Εγω δεν εχω προβλημα.. Να δω απλα πως θα κυλησει η νυχτα μας..

(Ελπιζω να εχεις κι εσυ χαρτομαντηλα!:lol:)

gM4vp2.png

Σιγα...δεν εχω αναγκη.Εδω ετρεχα να βρω φαρμακειο να παρω χαπια κ θερμοφορα του Βασιλη!Το σπορακι δεν εχει αναγκη....ετσι ημουν κ στον Τασο.Αν δε φουσκωνε η κοιλια μου δε θα το καταλαβαινα οτι ειμαι εγκυος!!!!!

Αν θελετε παντως το σπιτι μου ειναι ανοιχτο!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Τελικα η συναντηση της Παρασκευης ισχυει?????

Να σας φερω και τα νεα απ τον ιατρο!!!!!

Αραγε εχω ενα σπορακι ή δυο????Θα το μαθουμε την Πεμπτη το απογευμα.....χεχεχεχε....

ERIANTON + glykoula τις τσαντες για το μαιευτηριο τις φτιαξατε?Ή μηπως περιμενετε δωρακια απ τον Αγ Βασιλη πρωτα για να την γεμισετε????

GRJdp2.png

xefUp3.png

πηρα μια βαλιτσα εβαλα μεσα μερικα αλλα δεν μπορω να πω οτι ειναι και ετοιμη.θελει δουλεια.εψαχνα να βρω σημερα αυτα τα βρακακια μιας χρησης αλλα τιποτα.που μπορω να βρω?σε φαρμακεια που ρωτησα δεν ειχαν.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Σιγα...δεν εχω αναγκη.Εδω ετρεχα να βρω φαρμακειο να παρω χαπια κ θερμοφορα του Βασιλη!Το σπορακι δεν εχει αναγκη....ετσι ημουν κ στον Τασο.Αν δε φουσκωνε η κοιλια μου δε θα το καταλαβαινα οτι ειμαι εγκυος!!!!!

Αν θελετε παντως το σπιτι μου ειναι ανοιχτο!!!!!

Γιωτα μου ουτε εγω εχω προβλημα! Ισα - ισα που θα χαρω να βγω λιγακι εξω με το παιδι!

Θα συννενοηθω με τη Μαρια το πρωι και αν το Μαρακι δεν εχει πολυ πυρετο, θα 'θελα να σε δω!

Ειρηνη μου με το doppler νομιζω ελεγχεται η κυκλοφορια του αιματος απο εσενα προς το μωρο και το αντιστροφο (βλεπεις δηλαδη αν αιματωνεις σωστα το νινακι σου κι αν εκεινο σου δινει για ανταλλαγμα ολες τις αχρηστες ουσιες). Για τον ομφαλιο λωρο δεν ξερω.. Παντως μπορεις να πας οπουδηποτε και να ζητησεις να σου κανουν εναν υπερηχο, απλα εξηγησε στον γενετιστη που θα στον κανει το λογο που θες να τον κανεις για να επικεντρωθει εκει και να δουμε τι θα σου πει..

Ευχομαι ολα να πανε καλα!

gM4vp2.png

Φαίη το αυτοκίνητό μου έχει κλιματισμό (ρυθμίζουμε δηλαδή τη θερμοκρασία όπου τη θέλεις) και εγώ δεν φοβάμαι τις ιώσεις. Ο Ευριπίδης ούτως ή άλλως θα είναι σχολείο. Πάρε με τηλέφωνο όταν θα είστε έτοιμες να έρθω να σας πάρω.

Η Σοφία τι να κάνει άραγε; ελπίζω να μην χειροτέρεψε.

Γιώτα ευχαριστώ για την πρόσκληση, αλλά δεν αποφασίζω εγώ. Εγώ απλώς θα οδηγώ. Όπου πει η Φαίη θα πάμε.:D

Ειρήνη για βρακάκια μιας χρήσης ρώτα σε μαγαζιά με σχετικά είδη (αυτά που έχουν και υποσέντονα, πάνες για ηλικιωμένους κλπ). Νομίζω ότι είναι ένα τέτοιο (ημιυπόγειο αν θυμάμαι καλά) στη Δάφνη στο στενό που βγαίνει στο φανάρι στη λεωφόρο Βουλιαγμένης εκεί που είναι η Eurobank.

Όσο για τον ομφάλιο λώρο, καταλαβαίνω την αγωνία σου, νομίζω όμως ότι το καλύτερο είναι να το συζητήσεις με το γιατρό σου. Πες του καθαρά ότι σε άγχωσε μ' αυτό που σου είπε, πως μπορείς να σιγουρευτείς; τι σημαίνει αυτό για τον τοκετό, αν τελικά είναι κοντός ο λώρος;

Και σκέψου ότι μπορεί να είναι και για καλό τελικά ;)(είδαμε και μεις την προκοπή με τους μακριούς λώρους, που πήγε και τυλίχτηκε σαν το κοκορέτσι ο Ευριπίδης)

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Ωραια! Μολις ειμαστε ετοιμες αυριο θα σε παρω Μαρακι να ερθεις! Θυμασαι που ειναι το σπιτι, ετσι? Αν οχι θα σου δωσω οδηγιες απο το τηλεφωνο.

Ειρηνη θα συμφωνησω με τη Μαρια.. Τι σημαινει δηλαδη αυτο? Ενταξει, ειναι κοντος ο λωρος αλλα που ειναι το προβλημα σε αυτο? Και καλα λεει και η Μαρια κι εμεις που ειχαμε μακρυ λωρο τι καταλαβαμε? Εγω προσωπικα γεννησα και με καισαρικη και η Μαρια μου ειχε 2 περιτυλιξεις μια στο λαιμο και μια στο πατουσακι της.

Καλα θα κανεις να τον ρωτησεις να σου φυγει και το αγχος!

gM4vp2.png

εχετε δικιο μωρε.οποτε δεν σας ξαναπριζω θα τον ρωτησω την πεμπτη που θα παω και θα του πω οτι θα ηθελα να εξαντλησω ολες τις πιθανοτητες για φυσιολογικο τοκετο και θα σας ενημερωσω κοριτσακια!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...