Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

χριστινα πως ειναι η κωνσταντινα σημερα?ελπιζω να εχει αρχισει ν αναρρωνει.σ ευχαριστω για την ιδεα το σιδερενιο κρεββατι δεν ειναι του γουστου μου.που θα παει κατι θα βρω.

ναταλια τι νεα απ το παιδιαρο?

μαρια πως ηταν το βραδυ σας?καλο κουραγιο ειναι ατιμα αυτα τα δοντια!

ελενη οπως σου ειπαν τα κοριτσια μπορει να του πεφτει βαρυ το συγκεκριμενο γαλα ισως αν το αλλαζες να ταν καλυτερα.παντα σε συνενοηση με το παιδιατρο βεβαια.

κι εμεις χθες τ απογευμα πηγαμε σουπερ μαζι με την ελισαβετ μετα να δουμε για κρεββατι γυρναγαμε ολο τ απογευμα...με το που γυρισαμε την εκανα μπανιο κ ξεραθηκε σε δευτερολεπτα.κομματια ηταν και το πρωι δυσκολευτηκε να ξυπνησει.σημερα λεω να παμε jumbo και μουστακα να δουμε για στολη αν προλαβουμε αλλιως αυριο.

τα φιλια μου σε ολες!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερααααααααααααα

σοφιτσα μου τι κανεις?τι κανει η μικρουλα σας?

το εντος ειχε καλες προσφορες πριν κανα μηνα.ολα 50%.εμεις πηραμε τραπεζαρια (χρις καρεκλες) 140 ευρω.μακαρι να εχουν ακομα προσφορες

4ywWp2.png

http://www.entos.gr/pdf/flip/main.swf

αν πατε jumbo απεναντι εχει εντος.κανε μια βολτα

στρωμα πολυ καλο πηραμε απο τον πειραια 200 ευρω ανατομικο.τελειο........μας το εφεραν αυθημερον οταν το παραγγειλαμε.

4ywWp2.png

καλημερα ειρηνακι!καλα ειναι η ελισαβετ εχει ξεπεταχτει πολυ δε μεζευεται με τιποτε:Pο βασιλογατζακης πως ειναι?

σ ευχαριστω για τις ιδεες εριξα μια ματια στο καταλαγο ξερεις αν τα κρεββατια του εντος ειναι απο μελαμινη η ξυλο?θα παω να δω αν και μελαμινη εχω βρει ενα σχεδιο που μ αρεσει και σε καλη τιμη αλλα προτιμω ξυλο.μαλλον θα παρω το κρεβατι τωρα και το στρωμα το καλοκαιρι δε βγαινω αλλιως.thanks;)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

οχι δεν ξερω καλο μου.πηγαινε μια βολτα.δεν ξερω καθολου.

μαρια που εισαι?τι κανει η μικρη γλυκητατη μπουμπου?ελπιζω να μην σε ταλαιπωρει αλλο.το ντεπον που εγραψες το δινεις με συριγγα?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Για τον ύπνο που λέγαμε...με την ελπίδα έμεινα :rolleyes:

11:30 με 1:00 και 2:00 με 4:00 κοιμηθήκαμε :(

Ειρήνη και με σύριγγα προσπάθησα και με το κουταλάκι και μέσα σε λίγο νερό με μπιμπερό ...δεν, με τίποτα σου λέω. Ακόμα και αν το καταπιεί, θα το κάνει εμετό. Γι' αυτό καταφύγαμε στο υπόθετο :roll:

Σας ευχαριστώ όλες για τη συμπαράσταση. Τη χρειάζομαι. Κομμάτια είμαι λέμε. Και το κακό είναι ότι δεν έχει βγάλει ούτε 1 δόντι ακόμα από τα 20 αχ βαχ :confused:

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημερα και απο μενα. Χτες λοιπον πηγαμε στον παιδιατρο και ειμαστε πολυ καλα αν και το βαρος τους ειναι κατω απο το μεσω ορο ιδιαιτερα της Κωνσταντινας.Η Κωνσταντινα ειναι 90 ποντους και 10 κιλα.Ο Ηλιας ειναι 89 ποντους και 11,550 κιλα.Καναμε και εμβολιο. Η καημενη η Κωνσταντινα εκλαιγε το βραδυ επειδη της ποναγε παρα πολυ το χερι λογο του εμβολιου αλλα ευτυχως σημερα φαινεται καλυτερα. Επισης σημερα θα παω τον Ηλια στο οδοντιατρο για να δουμε γιατι εχει μαυρες τελιτσες στα δοντια του.

Σοφια Καλα ψωνια να εχετε σημερα και ελπιζω να βρεις ενα ομορφο κρεββατακι.

Χριστινα Πως ειναι η Κωνσταντινα?

Μαρια Πως κοιμηθηκατε σημερα? Ελπιζω να ειναι καλυτερα η Ιφιγενεια και να μην την ταλαιπωρουν πολυ τα δοντια της.

Οι υπολοιπες μανουλες πως ειστε? Ολοι καλα?

Σας ευχομαι μια ομορφη μερα.

l9Iop2.png

Καλημέρα :) Η Κωνσταντίνα αφού ανέβασε κι ένα 38 το βράδυ και ξαναδώσαμε ντεπόν τώρα είναι απύρετη και στον παιδικό. Θα πιει και την τρίτη δόση αντιβίωσης το μεσημέρι και θα αρχίσει φαντάζομαι να παίρνει τα πάνω της... γιατί τώρα δεν είναι σε μεγάλα κέφια και πως να είναι που έχει κόψει το φαγητό;

Μαράκι κουράγιο... προσπάθησε να κοιμάσαι όποτε μπορείς ρε αγάπη!

Σοφούλα δεν έχω καταλάβει γιατί δεν θέλεις μελαμίνη για το κρεβάτι; Λόγω των όσων λέγονται γι' αυτήν στα είδη φαγητού; Μα είναι διαφορετική χρήση. Η μελαμίνη στα πλαστικά που χρησιμοποιούμε για το φαγητό είναι επικίνδυνη λόγω της θερμοκρασίας φαγητού και πλυσίματος στο πλυντήριο πιάτων που απελευθερώνονται διάφορα τοξικά. Στα έπιπλα δεν νομίζω πως είναι επικίνδυνη. Εκτός αν δεν την θες μελαμίνη λόγω ανθεκτικότητας. Θα σου πω ότι την κρεβατοκάμαρά μου την έχω 21 χρόνια ελεύθερου βίου :lol: με ό,τι αυτό συνεπάγεται ;)

Ναταλία μου σας είπε ο γιατρός ότι ΄το χαμηλό βάρος μπορεί να τους δημιουργήσει πρόβλημα; Γιατί και των δύο σας το σκαρί δεν είναι παχουλό... είστε και οι δύο αδύνατοι οπότε είναι φυσικό να είναι και τα παιδάκια σας. Αν οι εξετάσεις αίματός τους είναι οκ δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος ανησυχίας ετσι δεν είναι;

Γεια σας κορίτσια

Χριστίνα γιατί παίρνει αντιβίωση η Κωνσταντίνα; Αν το έχεις πει πιο πάνω, σόρρυ αλλά δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα πάντα. Εύχομαι σήμερα να είναι πολύ καλύτερα.

DEM είναι δυνατόν τα δόντια να ανεβάσουν τόσο πυρετό; Από περιέργεια ρωτάω γιατί εμείς δεν είχαμε τέτοιο θέμα με τα δόντια. Συνήθως μαζί με πυρετό είχε μετά από 3 μέρες και συνάχι, οπότε η παιδίατρος μας έλεγε ότι είναι ίωση. Όπως και να έχει περαστικά εύχομαι, μακάρι να βγουν γρήγορα να ηρεμήσετε όλοι.

Σοφία συμφωνώ και εγώ με τη Χριστίνα σχετικά με τη μελαμίνη & το κρεβάτι. Το άρθρο που παρέθεσα αφορούσε παιδικά ποτήρια. Για αυτό από εδώ και πέρα εγώ θα χρησιμοποιώ μόνο σε γυάλινο & κανονική κούπα (Φαίη το έχεις πιάασει το νόημα νωρίτερα από μένα :).

Ναταλία μην αγχώνεσαι με το βάρος. Το πολύ, όπως λέει και η Χριστίνα, να κάνετε προληπτικά κάποιες εξετάσεις αίματος.

Ελένη πως κοιμήθηκε χθες ο μικρός σου; Ειρήνη ξεπέρασε ο βασιλάκης το βήχα;

Τα υπόλοιπα κορίτσια όλα καλά;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Ανεβάσαμε δέκατα Σόνια και την πήγα παιδίατρο. Μου είπε πως είναι δόντια γιατί δεν βρήκε τίποτα άλλο και μέσα στο στόμα της γίνεται ο κακός χαμός (όπου δεν έχει δόντι είναι πρησμένο!). Μου είπε πως μέχρι και 38,5 μπορεί να δικαιολογηθεί από δόντια σε τέτοια κατάσταση. Την βράδυ της ίδια μέρας όμως έφτασε 39 (δεν είχα δώσει ντεπόν καθόλου). Την πήρα τηλέφωνο και αποκλείσαμε το 39 με δόντια. Οπότε πήραμε σταγόνες xozal για να σταματήσουν οι μύξες και να μην έχουμε πρόβλημα με τα αυτιά επειδή κρατάει πολύ καιρό αυτή η ιστορία με τις μύξες και μας έδωσε προληπτικά αντιβίωση (παρολο που δεν το συνηθίζει) γιατί με τόσες ιώσεις που έχει περάσει η Κωτίτσα φοβάται πως έχει εξασθενήσει αρκετά το ανοσοποιητικό της το οποίο αυτή τη στιγμή παλεύει και δόντια και ίωση και μην μας πετύχει πουθενά ξώφαλτσα κανένας Η1Ν1 και μας κάνει ζημιά. Προφανώς έχουν δει πολλά τα μάτια της αυτές τις μέρες γιατί πραγματικά δεν μου δίνει ποτέ ισχυρά φάρμακα για το παιδί. Και τώρα μας δίνει και κορτιζόνη και αντιβίωση... Της τα δίνω κι εγώ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο γιατί όντως το παιδί τραβιέται καιρό με αρρώστιες που όμως τις βγάζει παλικαρίσια και στο πόδι!

Μόλις έβαλα τα παιδιά για ύπνο αλλά η Κωνσταντίνα τραγουδάει!!! Για το βάρος δεν ανησυχώ καθόλου, γιατί ειναι μέσα στις καμπύλες αλλά κάτω του μέσου όρου. Για εξεταση αιματος δε μας ειπε κατι ακομα ο παιδιατρος οποτε αναμενουμε για αργοτερα.

l9Iop2.png

Άρα Ναταλάκι είστε οκ :) Καλύτερα αδύνατο παιδί παρά παχύσαρκο ;) Αν ο γιατρός ανησυχούσε θα σας έδινε εξετάσεις :D

Καλησπερα και απο εμας! :D

Εχθες το απογευμα ξεχυθηκαμε με το Μαρακι σε οσα μαγαζια εχει επανω στην Αγιου Δημητριου με στολες μπας και βρισκαμε αυτη την καταραμενη την Τινκερμπελ αλλα μπααα... Τελικα αλλαξαμε τα πλανα μας και αφου δοκιμασαμε ενα σωρο στολες (σαν μοντελο εκανε η ψωναρα μου :lol:) καταληξαμε να αγορασουμε εκεινη που ουτε θελαμε να τη βγαλουμε απο πανω μας για να ξαναφορεσουμε τα κανονικα μας ρουχα, αλλα ουτε να μας τη βαλουν σε σακουλα... Η αληθεια ειναι πως ειναι μια απλη στολη minnie αλλα ρε παιδια ειναι σκετη γλυκα, ιδιως πανω στο Μαρακι! Και το κωλοπαιδακι μου αναμεσα σε τοσες που δοκιμασε, κατεληξε κατευθειαν σε εκεινη! Εμενα μου αρεσαν και 2- 3 αλλες (ροζ ονειρο, μαργαριτα και νεραϊδα του δασους) αλλα εφοσον η Μαρω ηθελε εκεινη δεν υπηρχε λογος να επιμενω για αλλες! Πληρωσαμε 25 ευρα και μετα πηγαμε στο ζαχαροπλαστειο να διαλεξουμε τουρτα! Φυσικα κι αυτη εχει τη minnie επανω και ειναι διοροφη και φυσικα τη διαλεξε το Μαρακι αναμεσα σε αλλες 7 με τη minnie..

Το πρωι ξυπνησαμε 8 παρα και ειπαμε να παμε να δουμε τον μπαμπα μας που φυλαγε σκοπια στο Μεγαρο Μαξιμου. Πηγαμε, βγαλαμε και φωτογραφια πανω στη μηχανη του και μετα πηγαμε και ταϊσαμε τις παπιες στον Εθνικο κηπο. (Να σας πω την αληθεια δεν το πολυευχαριστηθηκαμε ουτε εγω ουτε η Μαρια γιατι -μη σταυροκοπιεστε, σας βλεπω- τις φοβομασταν! :lol: Ρε κοριτσια αυτες οι παπιες ειναι πιο μεγαλες απο το σκυλο που ειχα! :lol:) Μετα πηραμε το μετρο, σταματησαμε στον τερματικο του Αγιου Δημητριου και καναμε κουνιες στην πλατεια Παναγουλη μεχρι πριν καμμια ωρα που μας μαζεψε ο Βασιλης που στο μεταξυ σχολασε!

Το απογευμα δεν εχουμε κανονισει κατι, αλλα ολο και κατι θα προκυψει! :lol:

Ελενη ευχομαι να ξεμπερδεψετε ευκολα και να μην ταλαιπωρειται ο Ευθυμης!

Σοφια το ειδα το μηνυμα, εκεινη την ωρα καναμε κουνια :lol: Περιμενω τηλ. το απογευμα!

Μαρια μου καλα κουραγια.. :( Τουλαχιστον με το υποθετο ηρεμησε λιγακι? Ιωσουλα να φανταστω?

Χριστινα χαιρομαι που περαν του 38 η Κωτιτα μας ειναι απυρετη!

Ναταλια η Μαρια ειναι 89 ποντους και 12 κιλα.. Ουτε εμεις εχουμε κανει εξετασεις αιματος ακομα.. ;) Πηγα και για τη στολη που μου ειπες στα H & M στο metro mall αλλα δεν υπηρχε.. :(

Ειρηνη τελειο το "Bill be lucky" ;)

Βικυ πως ειναι η μικρη με την ωτιτιδα?

Αλεξια και Μαριανδ εσεις που ειστε?

Φιλακια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...