Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλημερα φαιη!μαζι γραφαμε.χαιρομαι που νιωθεις καλα σημερα.ελπιζω να μη βρεξει και να πατε κουνιες με το μαρακι.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα

Χαίρομαι που είσαι καλά Φαίη!! Οι υπόλοιπες;

Εγώ & η Κυριακή καλά, ο Δημήτρης ακόμα άρρωστος. Τώρα έχει πάρα πολύ βήχα και δεν με ακούει όταν του λέω να πιει ένα τσάι ή να φάει κάτι ζεστό. Τι είναι αυτό το πράγμα με τους άντρες;;; Χιερότερο από παιδιά κάνουν, ακόμα και η Κυριακή είναι πιο συνεργάσιμη

Αρκετή δουλειά έχω ακόμα, να δω πότε θα ξεμπερδέψω...

Κοιταξτε λίγο αυτό (http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&ct=1&articleID=11516&la=1), τα έχω πάρει πάρα πολύ με αυτές τις εταιρείες. Θα'θελα να ξέρω .. υπάρχει τίποτα υγεινό από αυτά που χρησιμοποιούμε;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

σ ευχαριστω σονια μου!περαστικα στο δημητρη και καλη δυναμη σε σενα εχεις δικιο οταν αρρωσταινουν κανουν σα μωρα.ειδα και το αρθρο που παρεθεσες στα γρηγορα κατι γαι μελαμινη πηρε το ματι μου ωχ τωρα αγχωθηκα περισσοτερο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα Σοφακι και Σονιακι!!

Καλα οι εταιρειες ειναι για χοντρο μπινελικι.. :evil: Ευτυχως που η Μαρια τρωει σε γυαλινα και αν χρειαστει ταπερακι, εχουμε της tapperware.. Θελω να πιστευω πως ειναι ακινδυνα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα... εγώ να μην μιλήσω σήμερα για τους άρρωστους άντρες γιατί δεν ξέρω πόσο θα αντέξω να μην αρχίσω τα μπινελίκια (τα έχω γράψει στα δίχρονα).

Σοφία μήπως να κοιτάζατε για σιδερένιο; Λέω εγώ τώρα αφού χρειάζεστε κάτι φθηνό μήπως είναι καλύτερη λύση;

Καλημέρα κορίτσια!

Η Ιφιγένεια προσπαθεί να βγάλει δόντια και υποφέρουμε οικογενειακώς :(

Όταν έχω κουράγιο θα σας πω περισσότερα.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλημερα και απο εμενα!!!πηγαμε παιδιατρο τελικα και μας βρηκε μια χαρουλα η ειναι δοντια η το γαλα!!μου ειπε να του το κανω πιο ελαφρυ η να το αλλαξω θα τον παρακολουθησω για μια βδομαδα και αν συνεχιστει βλεπουμε...

παντως χθες με πιο ελαφρυ γαλα λειτουργησε...θα δειξει...

εσεις τι κανετε?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

καλησπερα μανουλες!!! Εμεις ακόμα το σκεφτόμαστε σχετικά με το θέμα της μούχλας στο δωμάτιο και αν θα κάνουμε τελικά μόνωση και βάψιμο ή μόνο βάψιμο. Αύριο θα έρθει ακόμα ενας μάστορας να το δει και να μας πει τη γνώμη του. Σήμερα, μετά από 4 μήνες, θα πάμε παιδίατρο. Η πλάκα είναι οτι τελευταία στιγμή προσεξαμε οτι εχουμε και εμβόλιο και πάλι καλά θα μας τα φέρει στο φαρμακειο πριν παμε στο γιατρό. Το πρωί γυρίσαμε τα σουπερμάρκετ (Lidl-Carrefour) γιατί είχαμε ξεμείνει γενικώς. Σας αφήνω για τώρα γιατί πάω να τα ετοιμάσω (μόλις ξύπνησαν!) Εύχομαι σε όλες καλό απόγευμα και καλά κουράγια με τα παιδιά! :)

l9Iop2.png

Αν σας παίρνει οικονομικά ναταλάκι να κάνετε και μόνωση..

Ελενάκι μήπως να το άλλαζες; Με σκόνη πάλι απλώς άλλη σκόνη.

Αν σας παίρνει οικονομικά ναταλάκι να κάνετε και μόνωση..

Ελενάκι μήπως να το άλλαζες; Με σκόνη πάλι απλώς άλλη σκόνη.

θα τον παρακολουθησουμε και αν συνεχιστει θα το αλλαξουμε...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γεια σας και πάλι!

Σας διαβάζω, αλλά δεν έχω κουράγιο να γράψω. Η Ιφιγένεια έχει ξεκινήσει τη γκρίνια από την Κυριακή. Χθες το απόγευμα, επειδή είχε κάνει και έναν ψιλοεμετό και είχε και δέκατα, πήρα το Φιτσιάλο γιατί σκέφτηκα μήπως είχε πάθει ηλίαση (την Κυριακή ήταν όλη μέρα στον ήλιο). Δεν υπάρχει περίπτωση μου είπε, όλα είναι από τα δόντια. Χθες την ετοίμασα για ύπνο το βράδυ και θήλασε από τις 8 έως τη 1 τη νύχτα. Έχω πιαστεί ολόκληρη. Μετά ξύπνησε και 2 - 3 φορές μέχρι το πρωί. Όπως καταλαβαίνετε δεν κοιμηθήκαμε και πολύ. Σήμερα έκανε και πυρετό 38,8. Εντωμεταξύ δεν πίνει και φάρμακα το άτιμο παιδί, για να της δώσω λίγο ντεπόν να μην πονάει. Δεν ανοίγει το στόμα με τίποτα. Αν την καταφέρεις να της το ρίξεις στο στόμα, θα το φτύσει. Αν την καταφέρεις να το καταπιεί, θα το κάνει εμετό.

Ξαναπήρα το Φιτσιάλο και μου είπε να της δώσω αντιπυρετικό σε υπόθετο (dolal) ανά εξάωρο και να του πω πως θα πάει. Της έβαλα ένα το μεσημέρι και ένα τώρα πριν κοιμηθεί. Τώρα είχε 37,6....θα δούμε :roll:

Σας αφήνω να πάω να κοιμηθώ (ελπίζω :roll: )

Καληνύχτα :-D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...