Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ουφ, σημερα η μερα ειναι πολυ "καπως".. :roll: Δεν θα τη βρω τη γ@μημενη για αρκουδα? Θα της βγαλω τα αντερα και θα της τα δωσω να τα φαει.. :evil:

Παει ο Βασιλης το πρωι στην τραπεζα, γυρναει, ξεκιναει να φυγει για δουλεια. Στο 5λεπτο ειναι πισω γιατι -υποτιθεται πως- εχασε το τσαντακι του.. Εγω ειμαι στο μπανιο (ρε φιλε ουτε να χ#σει δεν μπορει κανεις), εκεινος κοπαναει σαν τρελος τα κουδουνια γιατι βιαζοταν, τρεχει η Μαρια μεχρι να σηκωθω, μπουρδουκλωνεται σε ενα παιχνιδι, σκαει κατω, την παιρνουν τα αιματα απο το ανω χειλος... :roll: Ανοιγω του Βασιλη, συνεφερνω το παιδι.. Εκεινος να κανει σαν τρελος οτι στανταρ ξεχασε το τσαντακι στην τραπεζα και "τι θα κανει τωρα". Αφηνω τη Μαρια, του βρισκω το τσαντακι, φευγει. Ξαναπαω τουαλεττα, τελειωνω, κανω ντους, ετοιμαζω τη Μαρια για κουνιες. Παω να ετοιμασω τη φρουτοκρεμα στο ταπερ και ω!τι χαρα :rolleyes:, εχουμε ξεμεινει απο φρουτα. Ειχε μονο μια μπανανα στο ψυγειο. Της φτιαχνω αυγο, παιρνω και τη μπανανα και φευγουμε. Παμε στις κουνιες, παιζει με ενα αλλο κοριτσακι και καποια στιγμη βαζει την κουκλα της πανω στην κουνια για να την κουνησει. Εγω διπλα της, ετσι? Την κουναει η Μαρια απο μπροστα, ερχεται το αλλο παιδακι απο πισω, ριχνει μια δυνατη στην κουνια και πριν προλαβω καν να αντιδρασω, σκαει στα μουτρα της Μαριας και τη ριχνει κατω. Παω να σηκωσω το παιδι, δεν εβλεπες τιποτα απο το αιμα. Παει και το κατω χειλος... :( Δεν ειναι η μερα της σημερα! Σταματησαμε το αιμα, φαγαμε πανω στην τσουληθρα, γυρισαμε. Την πλενω, χερια - ποδια - μουτρα,της βαζω ρουχαλακια για το σπιτι και την αφηνω με την κουκλα της στον καναπε να της φτιαξω μεσημεριανο. Λεω θα περιμενει, θα την ταϊσω και θα τη βαλω μετα για υπνο. Αμ δε! Κοιμηθηκε στον καναπε.. Την εβαλα στο κρεβατι της αλλα ξερω πως θα σηκωθει γρηγορα γιατι ειναι νηστικη (λιγο γαλα το πρωι, αυγο και μια μπανανα)..

Παω να βαλω το φαγητο της να ειναι ετοιμο οποτε ξυπνησει!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Λενιω περιμενουμε νεα σας! Ευχομαι να μην ειναι τιποτα σημαντικο! Φιλια και στους δυο σας! :)

gM4vp2.png

καλησπερα,σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας.Γυρισαμε σημερα και ειμαστε πτωμα....

Φαιη δυσκολη μερα ειχατε περαστικα στα χειλακια της Μαριας,ελπιζω να της περασει γρηγορα.

οι υπολοιπες μανουλες τι κανετε?ολοι καλα?

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

ελενη πηγατε στο παιδιατρο?τι σας ειπε?περαστικα σας!

φαιη δυσκολη μερα γαι το μαρακι η σημερινη ε?φανταζομαι μεχρι τωρα θα το εχει ηδη ξεχασει.

εμεις μολις γυρισαμε απ τον ομοιοπαθητικο.μας ειδε πρωτα μια συνεργατης του, πηρε ιστορικο(μας εκανε λιγο κουλες ερωτησεις του στυλ αν ζεσταινεται η αν κρυωνει σε τι θεση κοιμαται αν της αρεσει το βουνο η η θαλασσα ειδικα αυτη με κουφανε λιγο αλλα ημουν προετοιμασμενη μου ειχε πει η κοπελα που μου τον συστησε τι περιπου ρωτανε) μας εγραψε καποια ομοιπαθητικα να εχουμε για εκτακτες περιπτωσεις κ μετα μας ειδε ο ομοιοπαθητικος κ μας εδωσε το φαρμακο για τη περιπτωση μας και θα μας ξαναδει σε ενα μηνα.με ρωτησε αν θηλασα του ειπα οχι κ μου ειπε οτι ειναι απ τις τοξινες που εχει μαζεψει ο οργανισμος της ελισαβετ απ τη κακη διατροφη-δε ξερω μου φανηκε λιγο τραβηγμενο να φταιει η διατροφη για το χαλαζιο.σε γενικες γραμμες συνεχιζω να ειμαι επιφυλακτικη κ ελπιζω απλα να δουλεψει η ομοιοπαθητικη για μας.στην αναμονη λοιπον.

αυτα τα νεα μας.

παω να δω λιγο τβ και να την πεσω γαι υπνο.καλο βραδυ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Απ΄ό,τι είχαν πει τα κορίτσια δίπλα, που ασχολούνται με την ομοιο, τις ερωτήσεις αυτές τις χρειάζονται για να καταλάβουν περίπου την ιδιοσυγκρασία του οργανισμού ώστε να δώσουν το κατάλληλο σκεύασμα για κάθε οργανισμό. Επειδή δεν αντιμετωπίζουν το όργανο που ασθενεί μεμονωμένα αλλά το σύνολο του οργανισμού.

Μακάρι να σας δουλέψει Σοφία μου! Να παίρνουμε σειρά και οι επόμενες!

Εμείς φτάσαμε πυρετό 39 σήμερα! Πήγαμε παιδίατρο το μόνο που είδε είναι πολλλλλλλά δόντια! Η αλήθεια είναι πως δεν έχει άλλο σύμπτωμα! Αφαγία, άρνηση να αποχωριστεί την πιπίλα και όταν την αποχωριζόταν όλα τα χέρια μέσα στο στόμα... Ίδωμεν.

Καλησπερα και εδω!

Ναταλακι της Μαρια τα χειλακια ηταν τοσο πρησμενα που ο Βασιλης τη φωναζει "Τσιλα" :oops: Ελπιζω αυριο να μην ποναει τοσο!

Σοφακι ολες μου τις ευχες για να πιασει η ομοιοπαθητικη! Μακαρι να πανε ολα καλα!

Χριστινα ευχαριστω πολυ για την εξυπηρετηση σημερα! Και ειμαι πολυ περηφανη που η "Κωτιτα" ειπε Φαιη ΜΟΥ!!! (Καλα, που ειπε "Παιη ΜΟΥ") :lol:

Οι υπολοιπες ειστε καλα? Εμεις ετοιμαζομαστε για μασα! :)

gM4vp2.png

Φαίη σκέψου πως αν περνούσε ποτέ η πρόταση για απλοποιημένα ελληνικά θα το γράφαμε "Πέι μου" :lol:

τι κανετε κοριτσακια?

φαιη κριμα για τα χειλακια της μαριας.το μικρουλη μωρε.οσο για τα ονειρα το καλυτερο ειναι να τα αγνοεις.ασχετο αλλα οταν τρωω σοκολατα πριν τον υπνο βλεπω εφιαλτες.και οταν τρωω βαρια.

λενακι πες μας τι εγινε?που εισαι?ελπιζω να μην ηταν τιποτα.μηπως να φτιαει το γαλα?χριστινα περαστικα στην μικρουλα σας.τι ειναι και αυτο με τους κωλοπυρετους να ψηνονται τα μαναρακια μου μωρε

ναταλακι μια χαρουλα η εκδρομουλα σας.σας ζηλευω!

μαριαν μια χαρα οι βολτουλες σας.στελνε κανα μηνυμα οτι πατε κουνιες μπας και συναντηθουμε,εννοειται και οποια αλλη μανουλιτσα παει κουνιες.

σοφακι με την ομοιοπαθητητικη δεν εχω ιδεα ουτε την τακτικη που εχουν οι ειδικοι ουτε τα αποτελεσματα.ευχομομαι ομως τα καλυτερα

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Αν πάμε αύριο παιδικό μπορεί γυρνωντας να έρθουμε κεντρική πλατεία για κούνιες... έχει ήλιο νωρίς το απόγευμα στην πλατεία; Αν και λέει μάλλον βροχή αύριο :(

Κορες κλεινουν τα ματια μου και η Μαρω εχει αγριες διαθεσεις για αποψε.. Σας αφηνω, παω να ξαπλωσω μαζι της μεσα και αν με παρει ο υπνος εκει, θα παω το πρωι στο κρεβατι μου!

Ειρηνακι εδω αγνοω τα του ξυπνιου μου, τα του υπνου μου θα λαβω σοβαρα υπ' οψιν? :lol: Πλακα - πλακα με επηρεαζουν οσο τα αφηνω! ;) Φιλησε μου το Βασιλακη μας!! :D

Χριστινα δεν παει να γραφεται και πεη... Αφου το λεει η Κωτιτα, χαλαλι της! ;)

Φιλακια πολλα σε ολες! Τα λεμε το πρωι!! :D

gM4vp2.png

Καλημερα κοριτσακια!! Απ' οτι βλεπω το ανοιξα εγω το μαγαζακι μας σημερα? :lol:

Το βραδυ μας κυλησε σχετικα ηρεμα! Ξαπλωσα μαζι της στην αρχη αλλα δεν επιασε το κολπακι καθως ακολουθουσε την ιδια ροτα με οταν ξαπλωνει στο δικο μας κρεβατι. Κοινως δεν κοιμοταν, ηθελε να παιζουμε.. Τελικα την αφησα και κοιμηθηκε γυρω στη 1. Σηκωθηκε μια φορα στις 4μιση, μια στις 6 παρα 10 και αλλη μια στις 6μιση. Εν τελει ξυπνησε στις 9μιση. Παρολο ομως που δεν κοιμηθηκαμε σερι, νιωθω απιστευτα καλα σημερα! :D Εχουμε κανονισει να παμε κουνιες με μια γειτονισσα αλλα βλεπω πολλη συννεφια και δεν θα το επιχειρησω! Πριν λιγο εφυγε ο Βασιλης για κατι δουλειες και την πηρε μαζι του. Το απογευμα αν δεν βρεχει θα παμε καροτσαδα να δουμε τις βιτρινες στην Αγιου Δημητριου και θα σταματησουμε στην αγαπημενη πλατεια της Μαριας με τα συντριβανια!

Εσεις ολα καλα?

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας ευελπιστω να δουμε αποτελεσματα.αυριο θα της δωσω το πρωτο χαπι 3 θα παρει ενα καθε 10 μερες.οψομεθα.

χριστινα ναι η ομοιοπαθητικη βλεπει τον οργανισμο σαν συνολο απ οτι καταλαβα απλα κολλησα λιγο με τη συγκεκριμενη ερωτηση που να ξερω εγω αν της αρεσει το βουνο λες κ εχει παει ποτε:roll::-Dτεσπα δεν εχει σημασια αρκει να δω αποτελεσματα.περαστικα στη κωνσταντινα!

πηγαμε χθες να δουμε και για κρεβατι στα 120 καλα φρικαρα με τις τιμες που εβλεπα...απο 480-700ευρω μονο το κρεβατι καλα παμε καλα?(ενταξει ειναι ξυλο κ οχι μελαμινη αλλα και παλι ειναι παρα πολλα!)ακομα δε ξερω τι θα παρω ειδα και στα λινε αρτ μελαμινη 250 ευρω το ημιδιπλο.να δω αν δε βοηθησει η μαμα μου για το στρωμα αναγκαστικα θα παρω μελαμινη.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...