Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

καλημερα κ καλη μας εβδομαδα!!και χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν!εγω δηλωνω ερωτευμενη με το ελισαβετακι και γιορταζω καθε μερα:D

βικυ περαστικα σας!ελπιζω με την αντιβιωση να περασει γρηγορα.

ειρηνη βοηθεια σας!

εμεις χθες ειχαμε ενα ανησυχο βραδυ-η ελισαβετ ξυπναγε κ εκλαιγε αμαν αυτα τα δοντια ποτε θα βγουν τα ρημαδια!ειδα το πρωι εχουν κατεβει λιγο παραπανω οι πανω κυνοδοντες αλλα δε βγηκαν ολοκληροι ακομα.κατα τ αλλα ολα καλα.

παω για δουλεια ξεκινα μια φουλ εβδομαδα:?

πολλα φιλια σε ολες!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε

Εχθές και εμείς γυρνάγαμε όλη μέρα, το πρωί πήγαμε στο Φλοισβο, εντωμεταξύ Μαρία θυμάμαι που μου έλεγες για μια καφετερια με κούνιες που πηγαίνετε, μάλλον την βρήκαμε, φυσικά δεν είχε να κάτσεις, αλλά ήτανε πολύ ωραία, μετά ήρθαμε σπίτι φάγαμε και ξαναβγήκαμε πήγαμε στη κεντρική πλατεία στις κούνιες. Ο Νικόλας έπεσε ξερός φυσικά, τον Δημήτρη τον είιχε πιάσει μια νευρικότητα, δεν μπορούσε να κοιμηθεί και τον πήρε ο ύπνος στις 10:30. Με τόσες κούνιες δεν κουράστηκε ήθελα να ήξερα?? Τι αντοχή είναι αυτή. Και μόλις επιτέλους κοιμήθηκε και ο Δ, πήγαμε σινεμά με τον Κώστα και είδαμε μια ταινία 3D. Ευτυχώς που είναι και δίπλα μας το mall και φτάσαμε σε 5 λεπτά!!!

Σοφία σήμερα δεν θα πατε στον ομοιοπαθητικό? Περιμένουμε τα νέα σας

Μαρία σήμερα θα έρθουμε κολυμβητήριο, μην ξεχάσεις και την πρόσκληση της Φαίης

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημερα σας κοριτσακια!! :D

Εχθες το βραδυ ειδα στον υπνο μου αρκουδες.. 2: Η μια ηταν μεσαιου μεγεθους και μαυρη και η δευτερη μικρη και ασπρη. Συμφωνα με τον ονειροκριτη:

Αρκούδα

Αρκούδα στ' όνειρο μας σημαίνει συντριπτικό ανταγωνισμό σε κάθε είδους επιδίωξη.

Αν δείτε πως σκοτώσατε αρκούδα, είναι σημάδι πως θα απαλλαγείτε από προηγούμενα μπλεξίματα.

Μια νέα γυναίκα που ονειρεύτηκε αρκούδα θα έχει μιαν απειλητική αντίζηλο ή κάποια ατυχία.

:rolleyes: Επισης ειδα πως πηγα και σε μια κηδεια (καποιου που ουτε καν ηξερα :roll:) και πως απο την στεναχωρια μου καπνιζα συνεχεια.. Παλι συμφωνα με τον ονειροκριτη:

Κηδεία

Αν ονειρευτείτε κηδεία, σημαίνει δυστυχισμένο γάμο και άρρωστα παιδιά.

Αν ονειρευτείτε την κηδεία κάποιου ξένου, σημαίνει απρόσμενες στενοχώριες. Αν δείτε την κηδεία του παιδιού σας, πιθανόν να σημαίνει πως υπάρχει υγεία σε όλη σας την οικογένεια, αλλά θα επακολουθήσουν απογοητεύσεις από κάποιους φίλους.

Αν δείτε πως παρακολουθείτε κηδεία ντυμένος στα μαύρα, σημαίνει σύντομη χηρεία. Αν δείτε την κηδεία οποιουδήποτε συγγενή, σημαίνει νευρολογικά προβλήματα και οικογενειακές στενοχώριες.

:roll: Και τελος:

Κάπνισμα Τσιγάρο Αν δείτε στον ύπνο σας πως καπνίζετε τσιγάρο και ήσαστε στην πραγματικότητα μανιώδης καπνιστής, αυτό μπορεί να μην σημαίνει τίποτα. Αν δεν είχατε όμως την επιθυμία να καπνίσετε και δείτε πως καπνίζατε τσιγάρο, αυτό σημαίνει πως μια αρρώστια σας απειλή και μια στεναχώρια. Αν δεν ήσαστε καπνιστής ή καπνίστρια και δείτε πως καπνίζατε, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μια στεναχώρια από πρόσωπο που δεν το περιμένατε, για τη γυναίκα η στεναχώρια θα προέρχεται από αποτυχημένο έρωτα για πρόσωπο που θα τις φερθεί με μεγάλη αναξιοπρέπεια. Αν δείτε πως καπνίζατε πούρο, πίπα ή ναργιλέ, αυτό σημαίνει πως θα πληροφορηθείτε για τον θάνατο κάποιου προσώπου που θα σας λυπήσει πολύ.

:? Τωρα πως συνδυαζονται μεταξυ τους... Δεν γνωριζω, δεν απαντω!

Κουραγιο στο Ελισσαβετακι μας με τα δοντακια!

Αυτα προς το παρον! Φιλακια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

:D:D Καλημερα Μαρακι μου!!

Καθε Παρασκευη δεν εχετε κολυμβητηριο?

Τι μερα ειναι σημερα ρε παιδια? :confused:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Οκ!! :lol: Δεν ηξερα για τη Δευτερα, ειχα την εντυπωση πως πατε μονο καθε Παρασκευη! :lol:

gM4vp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σοφία χρόνια πολλά :)

... το πρωί πήγαμε στο Φλοισβο, εντωμεταξύ Μαρία θυμάμαι που μου έλεγες για μια καφετερια με κούνιες που πηγαίνετε, μάλλον την βρήκαμε, φυσικά δεν είχε να κάτσεις...

Στο Φλοίσβος Παρκ Κυριακή με λιακάδα να κάτσεις; :lol::lol: Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; :lol::lol::lol: Την πρόσκληση την έχω ήδη μέσα στο σάκο του Ευριπίδη ;)
:D:D ...

Καθε Παρασκευη δεν εχετε κολυμβητηριο?

...

και Δευτέρα :)

Φαίη το όνειρο θα στο εξηγήσω εγώ :tongue::lol::lol:

Λοιπόοοον η μικρή άσπρη αρκούδα ήταν η Ιφιγένεια :mrgreen:

η μεσαία μαύρη δεν ξέρω :?....

...ποιο άλλο τροφαντο κοριτσάκι συνάντησες χθες; :rolleyes:

Κηδεία = τέλος εποχής :cool: κοινώς κάτι σου τελείωσε.

Όσο για το τσιγάρο, για σένα που είσαι καπνίστρια σημαίνει χαλάρωση.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

:lol::lol: Να ΄σαι καλα βρε Μαρια μου!! Οχι και αρκουδα η Ιφιγενιτσα ομως!! :lol:

Τωρα οτι κατι μου τελειωσε ειναι γεγονος: τα οικονομικα... Εδω και καιρο εχουν τελειωσει, ειναι η αληθεια!! :lol:

gM4vp2.png

καλημερα και χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν...τι κανετε?εγω εδω και δυο μερες εχω θεμα με τον μικρο και μαλλον σημερα θα παμε παιδιατρο...ενω τρωει το γαλα του κανονικα το βραδυ ξυπναει μετα απο 2-3 ωρες και σφαδαζει στον πονο τεντωνεται και δεν ηρεμει με τιποτα!!!μιλαμε εχω τρελλαθει και του δινω ντεπον και τον παιρνω στο κρεββατι μου και μετα απο κανα δυωρο ηρεμει...φαινεται σαν να ποναει καπου αλλα δεν καταλαβαινω που και δεν καταλαβαινω γιατι μονο το βραδυ ενω ολη μερα ειναι ντουρασελ!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...