Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Ρε Ελενακι τι σαχλαμαρες λες? Σιγα μη μας μαυρισεις, γι' αυτο δεν ειμαστε εδω? ;) Οσο για το προσκλητηριο, δεν σε εχω ξεχασει! :)

Βικυ περαστικα στη μικρη και κουραγιο σε 'σενα! Ελπιζω να πεσει ο πυρετος γρηγορα!

Οσο για εμενα, ξεβιδωθηκα... Σιδερωσα 12 (!!!) πλυντηρια -μουτζωστε με που τα ειχα αφησει τοσο καιρο και κοντεψαμε να μεινουμε χωρις βρακι να αλλαξουμε-, μετα σφουγγαρισα τον ξενωνα - σιδερωτηριο, εβαλα αλλο ενα πλυντηριο και πριν λιγο εκατσα και τσιμπησα λιγο απο τον τραχανα της Μαριας γιατι δεν προλαβα να φαω! Σαββατοκυριακο σου λεει ο αλλος! :rolleyes:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια, εγώ σήμερα πήρα τη Στέλλα και πήγαμε στο ΜALL να δει το ενυδρείο με τα ψάρια, με είχε φάει με τη μουρμούρα της, συναντηθήκαμε εκεί τυχαία με τον αδερφό μου και τη νύφη μου, ήπιαμε καφέ και κάναμε shopping! Τη Νικολέττα την είχα αφήσει στην πεθερά μου οπότε είμασταν άνετες, το μεσημέρι πήγαμε στους δικούς μου για φαγητό και ρίξαμε μετά έναν ύπνο μα τί ύπνο αγκαλιά με τη Στέλλα μου. Τρεις ώρες, λιώσαμε στην ξάπλα! Ο μπαμπάς μας λείπει για δουλειά επαρχία οπότε θα είμαστε μόνες μας μια βδομάδα, μας λείπει όμως πολύ! Το καλό είναι ότι όταν λείπει ο άντρας από το σπίτι έχουμε λιγότερες δουλειές! Αύριο το πρωί λέω να τις πάω στην παιδική χαρά στην κεντρική πλατεία. Αυτά! Φιλιάαααααααααααααα!

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

εμεις ολοι καλα ειχαμε παει χθες στη φαιη κ τον βασιλη περασαμε τελεια το ευχαριστηθηκαμε πολυ.την ελισαβετ τη κρατησε η μαμα μου μου την εφερε πριν λιγο τη κοιμισα κ μπηκα να δω τα νεα σας.μετα θα βγουμε καμια βολτα κ θα καταληξουμ εγια φαγητο στη μαμα μου.

ελενη τι ειναι αυτα που λες να μπαινεις να μας γραφεις νεα σου ακου εκει θα μας μαυρισεις!!

λινα χαιρομαι που περασατε καλα με τα κοριτσια σου.

βικυ περαστικα στη κορη σου!

ναταλια να σου ζησουν ο ηλιας και η κωνσταντινα που διπλοχρονιζουν σημερα!πολυχρονα κ ευτυχισμενα παντα!

να εχετε ολες μια ομορφη κυριακη!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπερα!!!

Ναταλια να χαιρεσαι τα ζουζουνακια σου!!! Να ειναι παντα γερα και ευτυχισμενα και να τα καμαρωσετε με τον Τασο οπως επιθυμειτε!! :D

Εμεις ολα καλα, οπως ειπε και η Σοφια εχθες το ξενυχτησαμε, εφυγαν στις 3 και κατι τα παιδια απο 'δω, περασαμε τελεια! Σημερα το πρωι πηγαμε και πηραμε τη Μαρια απο τη μαμα μου και πηγαμε Φλοισβο με τις μαμαδες των 2χρονων.. Ωραια περασαμε και εκει! :D

Τωρα ταϊσα τη Μαρια φρουτοκρεμα γιατι δεν ειχε φαει τιποτα απο το πρωι (δεν ηπιε ουτε σταγονα γαλα, εφαγε μονο 2 κομματακια μηλο στο σπιτι της Χριστινας οταν πηγαμε να τους παρουμε για να μας καθοδηγησουν στο Φλοισβο και λιγα πατατακια στις κουνιες). Θα περιμενω λιγο να "κατεβει" το φαϊ και θα τη βαλω να κοιμηθει. Σημερα ειναι η πρωτη μερα που θα μεινουμε χωρις το Βασιλη στο καινουριο μας σπιτι! Δουλευει 6 με 12 μετα απο 26 μερες αδειας! Για να δουμε πως θα παει, αν και ειμαι σιγουρη πως θα μου κακοφανει.. Επισης (να ευλογησω τα γενια μας λιγο ακομα :mrgreen:) ευτυχως που ειχα και το Βασιλη μαζι στις κουνιες σημερα γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να την παλεψω μονη μου τη Μαρω!

Αυτα απο εμας! Οι υπολοιπες που ειστε? Η Μαρια (DEMS) και η Ειρηνη εχουν χαθει ή μου φαινεται?

Φιλακια πολλα σε ολες!! :D

gM4vp2.png

γεια σας κορίτσια! χάθηκα λίγο αλλά βλέπω τα νέα σας.

σήμερα φουλ πρόγραμμα, εκκλησία, φλοίσβο με τα 2χρονα και μετά πεθερά για φαΐ

αερικό, φαίη εμείς τα "είπαμε". φαίη σε πήρα τηλ το πρωί για να δω πού κάθεστε.

ναταλία να χαίρεσαι τα ζουζούνια σου! χρόνια τους πολλά και καλά. να'ναι γερά, ευτυχισμένα κι ευλογημένα και πάντα να τα καμαρώνετε.

βίκυ περαστικά σας και γρήγορα

μαρία ντεμς ευρυπίδης = άπαιχτος !!!

λίνα καλωσήρθες στην παρέα

ελένη ευτυχώς έχεις τον παίδαρό σου να παίρνεις δύναμη, ξέρεις εσύ. κι εμάς μη μας ξεχνάς. ό,τι θες είμαστε εδώ, μη μασάς.

σοφία, σόνια, μαρία ντ, ειρήνη, γιώτα καλά είναι τα βλαστάρια σας?

φιλιά χχχχχχ

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια?τι κανετε?

ολο βολτες βλεπω ε?μια χαρουλα

φαιη το βραδυ σιγα μην σου κακοφανει.αφου ειμαστε εμεις εδω

σιγα μην καταλαβεις ποτε θα περασει η ωρα

εκτος εαν κανεις παλι να σιδερωσεις καμια ντουζινα.καλα ε ανατριχιασα οταν διαβασα για το σιδερο που εκανες

ναταλακι να χαιρεσαι τον ηλια και την κωνσταντινα σας!να τα δει ευτυχισμενα και επιτυχημενα!!!

λινα καλως ηρθες στην παρεα μας.μακαρι να σε γνωρισουμε συντομα .φιλια στα παιδακια σου

4ywWp2.png

Που ειστε κοριτσακια? Ειπα να σας πω ενα γεια πριν βαλω τη Μαρια για μπανιο! Σημερα εχουμε και λουσιμο και μασαζ με την ενυδατικη μας!!

Το απογευματακι ηρθανε απο εδω η Μαρια (DEMS) με τον Ευριπιδη και την Ιφιγενεια! Εκατσαν 1,5 ωρα περιπου και φυγανε. Η Μαρια οση ωρα επαιζε με τον Ευριπιδη δεν ακουστηκε ουτε μια φορα!!!! Και μαλιστα οταν εδωσα χυμο στον Ευριπιδη, εδωσα και στη δικια μου και περαν του οτι τον ηπιε ολο και κατευθειαν, πηγε μονη της το καλαμακι στα σκουπιδια!!!!! Ευριπιδακο ευχαριστουμε για το μαθημα καλης συμπεριφορας! Και φυσικα Μαρια σε ευχαριστω πολυ που ηρθατε, μου αρεσε πολυ και ευχομαι σε καθε ευκαιρια να το κανουμε συστημα! :D

Ειρηνακι βοηθεια σας! Οσο για το σιδερο, αμα θες, εδω ειμαι! ;)

Παω να μπανιαρισω το ταλιμπανακι μου και τα λεμε σε λιγο! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Την εβαλα για υπνο! Αυριο ειναι η γιορτη των ερωτευμενων ε? Θα κανετε κατι? Εγω ναι: θα παω στη Χριστινα να μου φτιαξει κατι που θελω στον υπολογιστη!! Χριστινα ειμαι φουλ ερωτευμενη με την παρτη σου!! :lol::lol: Μην το πεις στο Λευτερη ομως!! :tongue::tongue:

Βικαρα περαστικα σας! Μη μασας ρε κοριτσακι, θα περασει κι αυτο... ΤΟΣΑ εχουν περασει απο πανω μας, ας περασει κι αλλο ενα.. ΚΑΙ? ;);)

Κατα τα αλλα ολα οκ... Ο Βασιλης σχολαει στις 12 σημερα.. Τωρα πια οι αποστασεις ειναι κοντινες ομως και πιστευω μεχρι τις 12:30 να εχει επιστρεψει! Τερμα πια οι μαρτυρικες αναμονες στην ερημια! :lol:

gM4vp2.png

Καλησπέρα και από μένα!

Ναταλία χρόνια πολλά στα ζουζούνια σου!!!!! (αν και μάλλον είσαι Κάρυστο και θα αργήσεις να το δεις :roll: )

Βίκυ περαστικά στο κοριτσάκι σου. Υπέφερα και εγώ από ωτίτιδες όταν ήμουν μικρή και καταλαβαίνω.

Φαίη ευχαριστούμε για τη φιλοξενία :-D Μετά από τέτοια διαφήμιση που μας κάνεις, θα γίνουμε περιζήτητοι :mrgreen: (βροχή οι προσκλήσεις λέμε :lol::lol: )

Σήμερα είμαστε σχεδόν όλη μέρα έξω. Το πρωί είχαμε πάει στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής μαζί με τον κολλητό του Ευριπίδη, γυρίσαμε για φαγητό στο σπίτι, το απόγευμα πήγαμε στη Φαίη...εξοντώθηκαν τα παιδιά μου και έπεσαν ξερά για ύπνο χεχεχε. Πάω και εγώ να ξεκουραστώ. Φιλάκια σε όλες.

Καληνύχτα σας :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλησπερα σας....

ναταλακι να σου ζησουν τα υπεροχα παιδακι σου....

βικακη περαστικα σας....

ειρηνακι βοηθεια σας

φαιη και αλεξ σας ευχαριστω για την συμπαρασταση αλλα πραγματικα με εχει παρει πολυ απο κατω τωρα....

τι κανετε οι υπολοιπες?εμεις μια χαρα ολη μερα ημασταν εξω βολτα και τωρα επιτελους κοιμηθηκε...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...