Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

σονια περαστικα στο δημητρη ευχομαι να μη κολλησετε εσεις.

Ευχαριστώ σοφάκι!!!

Νομίζω αυτό το ΣΚ με τον καλό καιρό που θα κάνει επιβάλλεται μια βόλτα σε βουνό, θάλασσα, δάσος ... οπουδήποτε :P:p:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια, μιας και αναφέρεστε στο κολυμβητήριο, η Στέλλα πηγαίνει νηπιαγωγείο σ΄αυτό που είναι στην είσοδο του κολυμβητηρίου και όταν την παίρνω το μεσημέρι θέλει να καθόμαστε να χαζεύουμε αυτούς που κολυμπάνε. Πέρυσι που πήγαινε σε ιδιωτικό σταθμό τους πήγαιναν στο κολυμβητήριο 1 φορά την εβδομάδα, φέτος που της είπα να την ξαναγράψω δεν ήθελε. Γενικώς αρνείται οποιαδήποτε εξωσχολική δραστηριότητα, χορό, κτλ και δεν μπορώ να εξηγήσω το λόγο. Ελπίζω του χρόνου που θα ακούει τα άλλα παιδάκια να πηγαίνουν, να ξεσηκωθεί και να θέλει και αυτή.

Καλησπερα ομορφες.

Πηγαμε για καφεδακι με την Φαιη ηταν τελεια ηρθε και η ελιζαμπεθ ωραια ηταν να το ξανακανουμε τωρα που γνωριστηκαμε.

Καλα τα κοριτσακια ειναι κουκλαρες

Βίκη μου λυπάμαι που δεν καταφέραμε να βρεθούμε κι εμείς αλλά είχε κωλοκίνηση φυσικά στην κατεχάκη αφού σήμερα είχε στάσεις εργασίας! Άλλη μέρα :)

Διαφημίσεις

Βικακι κι εγω χαρηκα που σε γνωρισα και ευχομαι να ξανασυναντηθουμε πολυ συντομα! :D

Εγω μολις αποχαιρετησα τη Βικυ.... πηγα στη Χριστινα και εκατσα!! Μετα απο λιγο ομως η Κωνσταντινα ζητουσε τη Μαρια και τελικα ηρθε και ο Βασιλης με το βλασταρι μου και καθησαμε! Περασα πολυ ωραια για ακομα μια φορα!

Χριστινα η Μαρια στο αυτοκινητο φωναζε "Κατινα" και αγανακτησαμε να καταλαβουμε πως εννοει την Κωνσταντινα :oops::lol:

Μαρια θεος ο Ευριπιδης!!! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

χαχαχαχαχαχα όχι και Κατίνα! Ίδρωσα να μην δώσω το όνομα της μάνας μου στην μικρή ακριβώς γι' αυτό το λογο! χαχαχαχαχα

Κοιμήθηκε;

Πριν λιγο τη βαλαμε.. Δεν εχει κοιμηθει ακομα και την ακουω που κρατιεται με τα χιλια ζορια μεσα.. Φωναζει "κατεβω;" :lol: αλλα δεν παιρνει απαντηση.. Ελπιζω να το πιασει το νοημα!

gM4vp2.png

xaxaxaxaxaxa

Πάντως εγώ αυτό που διαπίστωσα σήμερα είναι πως το παιδί θέλει το χρόνο του για να μιλήσει! Μετά από τόσες ώρες στο τέλος μίλαγε καθαρότερα... Δηλαδή όταν θέλει πραγματικά να επικοινωνήσει... επικοινωνεί ;)

Διαφημίσεις

Να 'σαι καλα ρε Χριστινακι! :D Εδω που ειναι πιο "λυμενη" επειδη ειναι δικο της περιβαλλον λεει περισσοτερα! Η Κωτιτα ομως ειναι πολυ μπροστα! ;)

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσιακια!τι κανετε?

τελεια μερα σημερα οτι πρεπει για βολτες!ποσο μ αρεσει αυτος ο καιρος!

βικυ χαρηκα που σε γνωρισα περασα ωραια να το ξανακανουμε!

χριστινα χαιρομαι που ακουω τοσα καλα για την κωνσταντινα ειναι αστερι το κοριτσι σου.

φαιη πως ηταν το βραδυ σας?ελπιζω η μαρια να επιασε το νοημα;)

εγω χθες ξαπκωσα απ τις 9 δε με κραταγαν τα ποδια μου...πολλη κουραση δε ξερω αλλα θα κλαταρω στο τελος το βλεπω να ερχεται...με το ζορι την ταισα και την εκανα μπανιο.ασε που πλεον πολυ φοβαμαι οτι μπηκαμε και μεις στη φαση των terrible twos...εχω μια ελπιδα ακομα μηπως ειναι τυχαιο γεγονος το ξεσαλωμα της αυτη τη βδομαδα αλλα μπα...εχει 2 μερες να κοιμηθει μεσημερι δε ξερει τι θελει μου ζηταει αγκαλια τη περνω χτυπιεται να κατεβει κανει να τη ξαναπαρω μετα παλι τα ιδια, σκαρφαλωνει οπου βρει γκρινιαζει...μεταλλαχτηκε το ησυχο κοριτσακι που ηξερα!-προσωρινα ελπιζω:-D

εχει και βηχα παλι ξυπναγε το βραδυ(εγω χαμπαρι δε πηρα ο αντωνης μου το πε το πρωι:roll:) για να δουμε τι θα δουμε.

φιλια πολλα και καλο σκ σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα ομορφα μου κοριτσακια!! :D :D

Πως ειστε? Εγω ενα θα σας πω: Κοιμηθηκαμε σερι το βραδυ!!!! :lol: Ελπιζω να μην ηταν τυχαιο και να συνεχισουμε ετσι! Το πρωι με το που ηπιε το γαλα, πηραμε τη φρουτοκρεμα στο ταπερ και πηγαμε κουνιες.. Ειναι εκει απο τις 9 το πρωι, σημερα τις εγκαινιασαμε, δεν ηταν κανεις οταν φτασαμε.. Βεβαια επειδη ειναι Σαββατο σημερα, γεμισαν πολυ πιο ευκολα απο οσο περιμενα! Ταϊσα πριν απο λιγο τη Μαρια τη φρουτοκρεμα στις κουνιες και εφυγα επειδη ηθελα τουαλεττα, οπου και διαπιστωσα πως αδιαθετησα.... Καταλαβαινετε!

Το βραδυ περιμενουμε τη Σοφια με τον Αντωνη να ψησουμε στο τζακι! Τη Μαρια θα την αφησω στη μαμα μου και θα την παρω αυριο πρωι - πρωι γιατι εχουμε κανονισει Φλοισβο με τις μαμαδες των 2χρονων! Ελπιζω να μην μας τα σκατωσει ο καιρος!

Αυτα τα ολιγα απο εμας!

Καλο Σαββατοκυριακο σε ολες!! :D

gM4vp2.png

γεια σας!!πως ειστε?εγω εχω τραπεζι το βραδυ και εχω ετοιμασιες...

συγνωμη που δεν ηρθα εχθες αλλα δεν ειμαι στα καλυτερα μου και δεν ηθελα να σας μαυρισω και δεν ηρθα...ελπζω να τα πουμε συντομα..στα γενεθλια της μαριας της φαιης ας πουμε...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...