Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Εμεις φτανουμε στις 5.00 στο σπίτι.... θα σας πάρω κι αν είστε ακόμα εκεί σε δυο λεπτά θα είμαστε εκει :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σε όλες, και γω Ηλιούπολη γεννήθηκα και μένω, τελείωσα το 92 το ΕΠΛ (να μην βγει προς τα έξω η ηλικία παρακαλώ!) και έχω 2 θηριάκια, τη Στέλλα 5,5 χρονών και τη Νικολέττα, 17 μηνών και μου έχουν κάνει τη ζωή άνω κάτω! Είμαι τρελλαμένη μαζί τους και δηλώνω δημοσίως χαζομαμά μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο! Ισως υπάρχουν και άλλες μαμάδες από Ηλιούπολη που μπορεί να είμασταν και συμμαθήτριες!

Γεια σου Λίνα και καλώς ήρθες :) Εγώ δεν είμαι γέννημα θρέμμα Ηλιουπολίτισα και είμαι λίιιιιιιιιγο πιο παλιά :lol: οπότε το αποκλείω να είμασταν συμμαθήτριες :D

Καλημεραααα!! :D

Απο την ωρα που ξυπνησα σημερα ειμαι με το χαμογελο στα χειλη γιατι σκεφτομαι το καφεδακι στο mall!! :D

Η Μαριω εκανε 3 διαλειμματα απο τον υπνο της εχθες.. :( Ενα στις 4 παρα 20, ενα στις 5 παρα 10 κι αλλο ενα στις 5μιση.. Και τις 3 φορες την εβαλα πισω στο κραβατι της χωρις πολλα - πολλα. Μονο στις 5μιση δυσανασχετησε λιγο, δηλαδη κλαψουρισε αλλα της περασε αμεσα (ζητημα να κλαψουρισε 3 δευτερολεπτα)! Σηκωθηκε εν τελει στις 8 παρα 10 και τωρα περιμενουμε να περασει λιγακι η ωρα να φαει το αυγο της και να παμε κουνιες!

Λινα καλως ηρθες και απο εμενα! :D Εγω ειμαι γεννημα θρεμμα Μπραχαμιωτισα, μενω Αγιο Δημητριο 21 χρονια (απο τα 3 μου). Πηγα κι εγω ΤΕΕ στην Ηλιουπολη αλλα αποφοιτησα το 2007, οποτε λιγακι δυσκολο να γνωριζομαστε! :lol: Να χαιρεσαι τα κοριτσια σου!

Οι υπολοιπες τι κανετε?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

συναντηση κανονισατε βλεπω ε?χμ...δε ξερω ακομα τι ωρα θα φυγω απ τη δουλεια αν φυγω 3 μπορει να περασω για λιγο να σας δω.

λινα καλως ηρθες στη παρεα μας να σου ζησουν τα κοριτσια σου!εγω ειμαι γεννημα θρεμμα ηλιουπολητισα αλλα τελειωσα το 99 το λυκειο.

κατα τ αλλα σημερα δε ξεκινησε καλα η μερα εχω πολλα νευρα...να δουμε πως θα παει.συγχιστηκα πρωι πρωι με τον αντωνη δε κουμπωσε καλα το μπουφαν της ελισαβετ και της επιασε το δερμα στο λαιμο..πλανταξε η καυμενουλα!:-(

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρα :)

Έλα βρε Σοφούλα... συμβαίνουν αυτά ;) Εμένα ο καλός μου την πρώτη φορά που τον άφησα να της κόψει νύχια (30 ημερών) της έκοψε κρέας :lol: Δεν έχει ξαναπιάσει ψαλίδι να της κόψει νύχια! Ακόμα το θυμάται!

ναι χριστινα μου δικιο εχεις συμβαινουν αυτα...εγω εχω πολλα νευρα το τελευταιο καιρο πολυ πιεσμενη νιωθω μια η δουλεια μια η κατασταση με τα οικονομικα γ#$%% τα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Σοφία σου προτείνω να πάρεις τον Αντώνη αύριο και τη μικρή και να πάτε μια βόλτα πάνω στον Υμηττό! Να είσαι σίγουρη πως θα σου περάσουν ολα :) Εγώ όταν βρίσκομαι σε τέτοια κατάσταση πάω στο βουνό και στο δάσος... βλέπω τι πραγματικά έχει σημασία και αξία και συνέρχομαι :) Βλέπω τη μικρή να τρέχει χωρίς να φοβάμαι και τη χαρά που κάνει με τα... κουκουνάρια... Χρειάζεσαι αποτοξίνωση από σπίτι / δουλειά ;)

Εναλλακτικά μπορείτε να πάτε και στο πάρκο Κιντή για να μην πάρετε τα βουνά... θα σας δώσει την αίσθηση :) Εμείς το κάνουμε συχνά πυκνά πριν τη λαϊκή :D

Καλημέρα κορίτσια!

Λίνα καλώς όρισες και να χαίρεσαι τις κόρες σου!! Είμαι η Μαρία και Ηλιούπολη έχω μείνει μόνο 4 χρόνια, όταν οι περισσότερες σε αυτό το topic ήταν αγέννητες (1975 - 1979) :lol::lol::lol::lol: Για να μην τα ξαναγράφω, παιδιά και ηλικίες δες από την υπογραφή μου ;):D

Σοφία σε καταλαβαίνω. Αν σε παρηγορεί, έχω ανάλογα περιστατικά από ΟΛΟΥΣ τους μπαμπάδες που ξέρω.

Καφές το μεσημεράκι...ωραία θα ήταν, αλλά πρέπει να πάρω τον Ευριπίδη από το σταθμό και να τον πάω κολυμβητήριο :(

Να σας πω για να γελάσετε...Η μαμά του Διονύση είχε τάξει στον Ευριπίδη ότι θα ερχόταν χθες. Το έχει ξεχάσει και έχει κλείσει ραντεβού με γιατρό. Γυρνάει ο Ευριπίδης χθες από το σταθμό και ρωτάει το Διονύση, τι ώρα θα έρθει η γιαγιά. Διονύσης εξηγεί. Ευριπίδης ζητάει να μιλήσει στη γιαγιά. Της τηλεφωνούν.

Ευριπίδης: "....και που μου είχες υποσχεθεί :mad: (μπούρου-μπούρου)....και που το ξέχασες :mad: (μπούρου-μπούρου)...και εγώ σε περιμένω να παίξουμε :mad:(μπούρου-μπούρου)..."

Αποτέλεσμα...γιαγιά ακυρώνει γιατρό και καταφθάνει σε 20 λεπτά :cool:

Γιαγιά ζητάει να ανοίξουμε τηλεόραση να δει το τούρκικο σήριαλ.

Ευριπίδης: "Να παίξουμε ήρθες, όχι να δεις τηλεόραση."

Γιαγιά παραιτείται και στρώνεται στο χαλί να παίξουν επιτραπέζιο.

Ύστερα από ένα γύρο γιαγιά ζητάει να κάτσει στον καναπέ.

Ευριπίδης: "Δεν τελειώσαμε ακόμα."

Γιαγιά: "Μα με πόνεσαν τα γόνατά μου :( "

Ευριπίδης: "Δεν είναι τίποτα. Θα ψηλώσεις "

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλημέρα, άντε Παρασκευή σήμερα!!!

Σοφία αυτό με το φερμουάρ το έχω κάνει και εγώ στα παιδιά μου, δεν θυμάμαι σε ποιο, νομίζω και στα δύο:oops:, μην στεναχωριέσαι!!

Χριστίνα πάρκο Κιντή εννωείς το αναψυκτήριο? Εμείς πηγαίνουμε συνέχεια εκεί, γιατί μένω πολύ κοντά, όποτε πας να με πάρεις τηλέφωνο να συναντηθούμε.

Πάω να μαγειρέψω, λέω να φτιάξω παστίτσιο

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο εμένα

Όπως σας τα είπε και η Φαίη, ο Δημήτρης μου είναι άρρωστος. Έχει λίγο πυρετό που δεν πέφτει ούτε με ντεπόν (κανένα άλλο σύμπτωμα προς το παρόν). Ελπίζω μην κολλήσουμε και εμείς ...

Φαίη μου και εγώ χάρηκα που σε είδα, μακάρι να είμαστε όλοι καλά για το πάρτυ.

Καλώς ήρθες στο "καφέ" μας Λίνα. Να σου ζήσουν και τα κορίτσια σου.

Χριστίνα όντως τι εννοείς με το πάρκο Κιντή;

Σοφία αυτό με το φερμουάρ μου έχει συμβεί και εμένα συχνά και τώρα η Κυριακή σηκώνει ψηλά το κεφάλι για να μην ξαναγίνει.

Το χειρότερο όμως ήταν μια φορά που ο δημήτρης όταν της έδενε τη ζώνη στο καρεκλάκι της στο αυτοκινητο έπιασε και λίγο ... μπούτι. Εκεί να δεις κλάμα, αφού έκανε μέρες να περάσει η μελανιά. Και για τουλάχιστον 2 μήνες η Κυριακή κάθε φορά που της φόραγα τη ζώνη μου έλεγε "μαμά μη με πονέσεις όπως ο μπαμπάς"...

Μαρίανδ παστίτσιο εε? Ζήλεψα τώρα, αφού εμείς έχουμε φακές :(

DEMS "γυμνάσια" κάνει ο Ευρυπίδης στη γιαγιά βλέπω!!! Μια από τα ίδια και σε μας. Δεν τολμάει να έρθει άνθρωπος στο σπίτι (ειδικά η μαμά μου), πρέπει να ασχοληθεί αποκλειστικά με την Κυριακή.

Ειρήνη τι κάνει ο Βασιλάκης; Είναι καλύτερα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θεός ο Ευρυπίδης! Μια χαρά της τα έχωσε! Αλλα το "ψηλώνεις" όλα τα λεφτά :lol:

Ναι για εκεί λέω Μαρία μου. Πάνω από το αναψυκτήριο έχει την παιδική χαρά και έχει και δασάκι πάνω κάτω για να περπατήσεις... :D

Σόνια το πάρκο κιντή είναι πάνω από το ΙΚΑ της Ηλιούπολης συνέχεια του οποίου είναι το αλσάκι που υπάρχει πίσω από το ΙΚΑ (κι εκεί είναι ωραία για βολτούλα και έχουμε πάει).

Χριστίνα το αναψυκτήριο εμείς το έχουμε χτίσει!!!! Δυστυχώς όμως το έχουνε εγκαταλείψει, μαλλον επειδή άλλαξε ο δήμαρχος δεν ξέρω, είναι γεμάτο σκουπίδια, το αναψυκτήριο είναι κλειστό, κρίμα, ελπίζω να μην ρημάξει.

Τώρα για το άλλο πίσω από το ικα δεν έχουμε παει ποτέ, να το έχουμε υπόψη μας, μιας και μας αρέσει η πεζοπορία, η εξερεύνηση και η συγκομιδή κουκουναριών!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

σας ευχαριστω για το ενδιαφερον...να στε καλα....θα μου περασει που θα παει.

χριστινα ωραια η ιδεα σου αλλα εγω ειμαι παιδι της θαλασσας δε μ αρεσει καθολου το βουνο ουτε για βολτα ουτε για τιποτε...μια βολτα στη παραλια ομως δε θα με χαλαγε καθολου:wink:οτι χρειαζομαι αποτοξινωση αυτο ξαναπεστο...!

μαρια μια χαρα τα ειπε ο ευριπιδης στη γιαγια:-P

σονια περαστικα στο δημητρη ευχομαι να μη κολλησετε εσεις.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...