Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Α κι εσείς με τις κυλιόμενες ε; Είχαμε πάει με το Λευτέρη να πάρουμε δώρο με μια φίλη από το Ζάρα... μπαίνω διαλέγω ένα στα γρήγορα πάμε ταμείο γινόταν χαμός... του λέω πάω με τη μικρή έξω μέχρι να πληρώσεις για να μην ξεσηκώσει το μαγαζί... πρέπει να ανεβοκατεβήκαμε με τις κυλιόμενες και 50 φορές!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς δουλεύουμε το μεσημεράκι αλλά αν σας πάρει νωρίς απογευματάκι θα περάσουμε μια βόλτα :)

Τι λετε για αυριο το μεσημερακι?

Eγω ειμαι μεσα!!! :-D

Χριστινα εχουμε ερωτα με τις κυλιομενες!! Μπορει να το κανει συνεχεια 24 ωρες το 24ωρο!! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Εγω μπορω ανα πασα ωρα αυριο, ας ειναι καλα ο Βασιλης που καθεται! ;) Οποτε αν βολευει απογευματακι, παλι μεσα ειμαι!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Για εμενα 3 ειναι μια χαρα! Και μπορω να κατσω οση ωρα θελετε, να μας βρει και το Αερικουλι! ;)

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Ναι, ναι!!

Αντε σουσουραδες μαζευτειτε!! :lol:

Ξεχασα να σας πω: Σημερα ειδα τη Σονια μας!! Με πηρε τηλ. για να μου πει πως ο Δημητρης της ειναι αρρωστακος και δεν μπορουσαν να ερθουν αλλα εκεινη την ωρα κατηφοριζε μονη της στο metro mall και πεταχτηκα κι εγω 2 λεπτα να της δωσω την προσκληση για το παρτυ μας!!

Σονιακι χαρηκα που σε ειδα εστω και τοσο λιγο! :D

gM4vp2.png

ηρθα...λιγο καθυστερημενα βεβαια να πω γεια και φευγω γιατι δεν ειμαι στα καλυτερα μου....

οσο για αυριο ελπιζω να μπορεσω και εγω αλλα χωρις τον μικρο η πιο αργα μαζι του γιατι κοιμαται εκεινες τις ωρες....βικυ στειλε μου το κινητο σου το δικο μου ειναι το ιδιο αν το εχεις ακομα...

φιλιαααααααααα

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...