Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Βλέπω ότι παρά τις ιώσεις, είμαστε στα κέφια μας :cool: Μπράβο μπράβο :D

...

Μαρια τα κοκκαλακια της tinkerbel που πηρες στη Μαρια οταν καναμε τη συναντηση ειναι τελεια!! :D Το μπρελοκ το εχω βαλει ηδη στα κλειδια μου! ...

Πολύ χαίρομαι Φαίη ! :-D

Γεια σας κορίτσια, καλά είμαστε εμείς, απύρετοι, απλά δεν τα στέλνω ακόμα στον σταθμό γιατί φοβάμαι μην ξανακολλήσουνε και τρέχουμε πάλι, μάλλον από Δευτέρα.

...

Μαρία κολυμβητήριο θα έρθετε αύριο;

πειραζει να σας βαλω ενα τραγουδακι μου μου αρεσει πολυ?εχετε ακουσει τα τραγουδια απο το αλμπουμ "η επιστροφη του τεμπελη δρακου"?φανταστικα.....

Ευχαριστούμε Ειρήνη, πολύ καλή επιλογή :)

Εγώ πάντως με αυτά που διαβάζω βλέπω να την βγάζω από την κούνια.... στα 13 :lol:
Απαπαπα!!! Στα 18 και αν! :mrgreen:
Σωστό! Δενθα χωράει και γκόμενος μέσα :lol: 2 σε 1!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι χριστινα καλα καταλαβες τη βικυ εννοουσα αλλα ντ αλλων γραφω οταν βιαζομαι!

φαιη πολυ χαιρομαι γαι τη μαρια μακαρι να βρηκε το ρυθμο της:)εχεις κ ιντερνετ μια χαρα σε βρισκω αντε να μπαινεις πιο συχνα τωρα.

οντως ωραιο το τραγουδακι ειρηνη ηθελα να το γραψω το πρωι και το ξεχασα.εμεις εχουμε κολλησει τωρα με τα χερακια δεξια(τ ομολογω εγω περισσοτερο απ την ελισαβετ) κ προσπαθω να τις μαθω να κανει τις κινησεις πολυ γελιο!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Μαρία κολυμβητήριο θα έρθετε αύριο;

Λέω να μην ερθουμε γιατί φοβάμαι να μην ξανακυλήσει, ακούω περιπτώσεις που είναι 2-3 ημέρες απύρετοι και μετά ξανακάνουνε πυρετό, μου είπε και ο παιδίατρος να περιμένω λίγο, και μας έχει λείψει πολύ το κολυμβητήριο

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

εμεις εχουμε κολλησει τωρα με τα χερακια δεξια(τ ομολογω εγω περισσοτερο απ την ελισαβετ) κ προσπαθω να τις μαθω να κανει τις κινησεις πολυ γελιο!!
Θα πρέπει να γίνεσαι αστεία και θεατρική για να θελήσει να σε ακολουθήσει και να δείχνεις πραγματικά ότι διασκεδάζεις ;)

Εμείς το κάναμε σε άσχετες φάσεις με τον μπαμπά χωρίς να την φωνάζουμε και ερχόταν και εκείνη από μόνη της για να συμμετάσχει ;)

Θα πρέπει να γίνεσαι αστεία και θεατρική για να θελήσει να σε ακολουθήσει και να δείχνεις πραγματικά ότι διασκεδάζεις ;)

Εμείς το κάναμε σε άσχετες φάσεις με τον μπαμπά χωρίς να την φωνάζουμε και ερχόταν και εκείνη από μόνη της για να συμμετάσχει ;)

καλη ιδεα!θα το κανω.thanks:grin:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλησπερα σας!!! Ευχομαι να ειστε ολες καλα. Εμεις προσπαθουμε να βρουμε μια λυση για το προβλημα μουχλας που εχουμε στο σπιτι. Δυστυχως απ'οτι μας ειπανε χρειαζομαστε στεγανοποιηση και θερμομονωση της ταρατσας. Ζητανε πολλα λεφτα. Επισης μετα θα χρειαστουμε και βαψιμο μεσα στο σπιτι. Δεν ξερουμε τι θα κανουμε. Αυριο φευγουμε για την Καρυστο να δω λιγο τους γονεις μου. Επισης οσον αφορα τη δουλεια που ειχε παει ο Τασος τελικα πηγε προχτες και του δωσανε 100 ευρω.

Μηπως ξέρετε κανενα παιδικο σταθμο εδω γυρω στην περιοχη μας που να δέχεται παιδακια με την ωρα? Ειλικρινα χρειαζομαι μια ανασα γιατι αρχιζουν και γίνονται πιο κουραστικα τα ζουζουνια μου...

Αυτα σε γενικές γραμμες... Καλο κουράγιο σε όλες τις μανούλες!!!

l9Iop2.png

Ναταλία θα ρωτήσω στον δικό μας σταθμό, μήπως γίνεται, το ξέρω είναι πολύ δύσκολο με 2 παιδιά όλη μέρα στο σπίτι, στον δήμο έχεις ρωτήσει? Ευτυχώς τουλάχιστον που του δώσανε τα λεφτά του Τάσου

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

... Αυριο φευγουμε για την Καρυστο να δω λιγο τους γονεις μου. Επισης οσον αφορα τη δουλεια που ειχε παει ο Τασος τελικα πηγε προχτες και του δωσανε 100 ευρω.

Καλά να περάσετε στην Κάρυστο και καλοφάγωτα τα 100 ευρώ :D

Μηπως ξέρετε κανενα παιδικο σταθμο εδω γυρω στην περιοχη μας που να δέχεται παιδακια με την ωρα? Ειλικρινα χρειαζομαι μια ανασα γιατι αρχιζουν και γίνονται πιο κουραστικα τα ζουζουνια μου...

Δυστυχώς δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο :roll:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Θα ρωτήσω κι εγώ σε έναν παιδότοπο φίλης του άντρα μου που κάνουν δημιουργική φύλαξη τα πρωινά :) Για τι ώρες θα σε ενδιέφερε Ναταλία;

βασικα πιο πολυ το σκεφτομαι για οταν θα πρεπει να βαφουμε το σπιτι γιατι αλλιως θα πρεπει να τα αφησω 4 μερες στους γονεις μου και δεν θελω να τα αποχωρισω και τοσο καιρο.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα σας!!! Ευχομαι να ειστε ολες καλα. Εμεις προσπαθουμε να βρουμε μια λυση για το προβλημα μουχλας που εχουμε στο σπιτι. Δυστυχως απ'οτι μας ειπανε χρειαζομαστε στεγανοποιηση και θερμομονωση της ταρατσας. Ζητανε πολλα λεφτα. Επισης μετα θα χρειαστουμε και βαψιμο μεσα στο σπιτι. Δεν ξερουμε τι θα κανουμε. Αυριο φευγουμε για την Καρυστο να δω λιγο τους γονεις μου. Επισης οσον αφορα τη δουλεια που ειχε παει ο Τασος τελικα πηγε προχτες και του δωσανε 100 ευρω.

Αυτα σε γενικές γραμμες... Καλο κουράγιο σε όλες τις μανούλες!!!

Ναταλακι πακετο αυτο με το σπιτι! :( Καλα να περασετε στην Καρυστο! :-D

Οσο για αυτο που εχω επισημανει στο μηνυμα σου, θα με ενδιεφερε κι εμενα..

Κοριτσια αν μαθετε κατι, πειτε το μου γιατι πραγματικα ερχονται ωρες που δεν ξερω τι αλλο να την κανω τη Μαρια.. Δειχνει να δυσανασχετει μες στο σπιτι και κανει ο,τι περνα απο το χερι της για να μου δειξει πως βαριεται μαζι μου. Και στις κουνιες που παμε αν δεν εχει αλλα παιδακια, γκρινιαζει και παιζει ελαχιστα.. :roll: Οποτε καθε πληροφορια ειναι ευπροσδεκτη! Το ωραριο δεν με απασχολει και τοσο, αρκει να βγαινει λιγο εξω απο το σπιτι και να συναναστρεφεται παιδακια της ηλικια της!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ναταλια εχεις ρωτησει στους σταθμους του δημου?δυστυχως δεν εχω κατι υποψη μου.μακαρι να βρεθει κατι απ τ αλλα κοριτσια που θα ρωτησουν.

δυσκολα τα πραγματα με το σπιτι...ελπιζω να βρεθει λυση.πηρε και τα λεφτα ο τασος μπραβο σε καλη μερια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Για ποτε λες Βικακι? Αμα ειναι για σημερα/αυριο/μεθαυριο μπορω να αφησω τη μικρη στο Βασιλη και να ερθω! Την Κυριακη το βραδυ επιστρεφει απο αδεια στη δουλεια και θα μου ειναι ψιλοδυσκολο.. Με τη Μαρια στο mall να ερθω, ετσι κι αλλιως το λατρευει, απλα δεν υπαρχει περιπτωση να κατσω για καφε.. :lol: Θελει να το γυρναμε ΟΟΟΟΛΟ με τις κυλιομενες! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...