Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Ειρήνη το σκουλουκούιν είναι από τα αγαπημένα μου :D

βίκυ περαστικούλια :) Σου έδωσε και εισπνεόμενο ή μόνο αντιβίωση;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

περαστικα βικακι.

το τσιγαρακι κοφτο βρεις την υγεια σου.εγω καπνιζα 15 χρονια απο τα και το εκοψα στην εγκυμοσυνη.αν και στην αρχη καπνιζα.μια μερα εφτιαξα καφε και δεν μου ερχοταν η διαθεση για τσιγαρο (εμενα που καπνιζα 30 τσιγαρακια την μερα).λεω θα καπνισω αργοτερα.τιποτα περασε η μερα και δεν μου ελλειψε.ζηλευα μονο την κινηση.εκανα καμια τζουριτσα που και που αλλα δεν καπνιζα ολοκληρο)πριν κανα δυο μηνες ξεκινησα παλι και αρχισε και ποναγα στην τραχεια οπου τα εκανα πανω μου και το σταματησα στην βδομαδα.χαχα

δεν ειναι τιποτα.το μονο που μου λειπει τρελα ειναι το τσιγαρο στο αυτοκινητο.

περαστικα πολλα!

χριστινακι και εσυ δεν ειχες ενα θεμα με τον βηχα?ολα καλα τωρα?

88qQqRTUXoY

4ywWp2.png

Ναι τελείωσα την αντιβίωση και δείχνει να πηγαίνει καλά... βήχα δεν έχω αλλά συνεχίζουμε με την καταρροή σε ηπιότερο όμως βαθμό ;)

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!τι κανετε...????/κι εμεις αρρωστοι ειμαστε.ολοι οικογενειακως!δυστυχως μεταφερω εγω τα μικροβια λογω δουλειας!αλλα τι να κανουμε....υπομονη.......φιλακια σας!!ελπιζω οταν φτιαχτει η πλατεια της αγιας μαρινας να ερθετε για καφεδακι και να σας γνωρισω!!!!!!!

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

μαρια χαιρομαι που εισαι καλα!

μαρια νδ εγω σκεφτομουν να κανω πρωτα ομοιοπαθητικη μιας και ο οργανισμος της ειναι καθαρος απο αντιβιωση κ αν δε δω αποτελεσμα μετα να της δωσω.να δουμε τι θα πει κ ο ομοιοπαθητικος.μεχρι στιγμης μονο χαμομηλι της βαζω.μπραβο και στο δημητρακη που εκοψε τη πιπιλα!

χριστινα ευτυχως που πηγες στο γιατρο και το προλαβες στην αρχη.περαστικα!οσο γαι το τσιγαρο καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο να το κοψεις αλλα οπως σου ειπαν τα κοριτσια τουλαχιστον ελαττωσε το μεχρι να συνελθεις.εγω καπνιζα και στην εγκυμοσυνη μεχρι τον 8ο(μαλακια μου το ξερω) το εκοψα για καποιο διαστημα (μαζι με το καφε δε μπορω να πιω καφε χωρις να καπνισω)το ξαναξεκινησα κ τωρα κανω ενα-δυο την ημερα(κατι σαν χαπι χαχαχα αυτο δε μπορω να το κοψω ακομα) η οταν βγω εξω με παρεα.

κατα τ αλλα με περιτριγυριζει κ εμενα ιωση απ οτι φαινεται ισως με κολλησε κ ο αντωνης με γδερνει ο λαιμος μου...ελπιζω να τη γλιτωσω.ευτυχως η ελισαβετ περα απο λιγες μυξες ειναι καλα.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα :) Περαστικά Σοφούλα :)

Φαντάζομαι ότι εννοούσες τη Βίκη :lol: Εγώ όχι μόνο στην αρχή αλλά ούτε καν στη μέση δεν το πρόλαβα :lol:

ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Καλημερα κοριτσακια!! Επιτελους εφτασε και σε εμας ο πολιτισμος!

Μετα απο πααααααρα πολυ καιρο, κοιμηθηκαμε σερι ολο το βραδυ! Ετσι οπως εμπαινα για λιγο δεν σας ειχα πει κατι, αλλα περαν απο τις δυο πρωτες μερες που η Μαρια κοιμηθηκε κανονικα στο κρεβατι της, τα υπολοιπα βραδυα (και τα μεσημερια) μας εβγαλε την ψυχη αναποδα... Ειλικρινα αν δεν μου αρεσαν τα "πισωγυρισματα" και αν δεν ημουν κατα του να γυρισεις πισω ενα παιδι που βρισκεται σε φαση προσαρμογης, θα το ειχα ξεστησει και θα γυρνουσαμε στην κουνια... Ενιωθα την υπομονη μου να εξαντλειται.. Ελπιζω να το κανουμε συστημα το χθεσινοβραδυνο! Αφου ηρθε στο κρεβατι μου στις 8:20 και νομιζα πως ηταν 4 παρα -κομβικο σημειο, παντα τετοια ωρα σηκωνοταν και ξεκινουσαμε τα περα - δωθε -!

Βικυ περαστικα και αγυριστα! Κι εγω το εχω αυτο με το κωλοτσιγαρο... Απλα κανω λιγα τωρα πια, ενω παλαιοτερα το ειχα ξεφτιλισει το θεμα!

Ειρηνακι πολυ ωραια τα τραγουδακια! Η Μαρια βεβαια δειχνει να προτιμα ζουζουνια, mazoo και τα συναφη.. Μπορω παντως να τα ακουω εγω, πειραζει? :lol:

Οι υπολοιπες τι κανετε?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα

Φαίη θέλει ΥΠΟΜΟΝΗ με το θέμα του κρεβατιού, ο Νικόλας ποτέ δεν σηκώθηκε την νύχτα να κόβει βόλτες, ούτε έχει έρθει ποτέ στο κρεβάτι μας, πάντα με φωνάζει αν θέλει κάτι, ο Δημήτρης από την άλλη σχεδόν κάθε βράδυ τσούκου τσούκου έρχεται στο κρεβάτι μου, ειδικά στις αρχές που έφυγε από την κούνια του, αλλά δεν τον αφήνω φυσικά να κοιμηθεί μαζί μου, τον βάζω στο κρεβάτι του, εδώ και κάνα μήνα περίπου το έχει κόψει και δεν ξυπνάει, είναι στο παιδί τι να πω!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Κι εγω δεν την αφηνω να κοιμηθει μαζι μας.. Βασικα και η ιδια δεν κοιμαται, ξαπλωνει κι αρχιζει και μας πειραζει (μας τραβαει τα μαλλια, μας βαζει τα δαχτυλα της στα ματια για να τα ανοιξουμε και τετοια) οποτε ειναι δωρο αδωρο..

Απλα με εχει κουρασει αυτο το περα - δωθε ολη τη νυχτα καθως δεν δειχνει να πτοειται και σηκωνεται και 6 και 7 και 8 φορες.. Ασε που νιωθω και τυψεις γιατι υπαρχουν φορες που της φωναξα και μετα και να κοιμηθει η ιδια, δεν μπορω να κοιμηθω εγω! Καταλαβαινεις.. :(

gM4vp2.png

Εγώ πάντως με αυτά που διαβάζω βλέπω να την βγάζω από την κούνια.... στα 13 :lol:

Απαπαπα!!! Στα 18 και αν! :mrgreen:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...