Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Αν ηξερα οτι θα σηκωθει 9 παρα θα κοιμομουν κι αλλο.Αλλα επειδη ξυπναι 7 και κατι σηκωθηκα να πιω καφε με την ησυχια μου,να πλυθω κτλ.

Γιατι αν ξυπνησει με κλαματα δεν μπορω να κανω τπτ αν δεν εχω πλυθει!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!!!τι κανετε?εγω εχω πονακια χαμηλα παλι...

ναι DEMS μου αυτο εννοω αλλα εμενα θελει να το παρακολουθουμε καθε 4 μερες και δεν ξερω γιατι....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλημερα κοριτσια!!

η μπεμπα καλα ειναι σημερα δεν εχει πυρετο θα της δωσω ξανα ντεπον κ απο αυριο βλεπουμε.εγω ομως χαλια...εχω 38 πυρετο βηχα κ πονανε τα κοκκαλα μου...εκατσε κ ο αντωνης σημερα σπιτι να προσεχει το μωρο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Την πατησες Σοφια φαινεται... Αφου η μπουμπου σου ειναι καλα, ειναι ενθαρρυντικο!

Εμεις πριν λιγο φαγαμε οοοοοολη μας τη φρουτοκρεμα και τωρα καθομαστε στο χαλι και παιζουμε! Δεν εχουμε πυρετο, αλλα θα παρουμε λιγακι depon να ειμαστε καλλυμενες!

Το πρωι που καθομασταν μαζι στο σαλονι, τα χρειαστηκα... Προσπαθησε να πιαστει απο ενα επιπλο και να πιασει το dvd αλλα δεν τα καταφερε και εσκασε κατω με τον πωπο (αρχικα) και επειτα με το κεφαλι... Εβαλε τα κλαμματα, εγω τα επαιξα εντελως, αισθανθηκα πολυ χαλια που δεν την προλαβα κι αρχισα να κλαιω κι εγω μαζι της.. Μετα επεσε για υπνο κι ευτυχως ξυπνησε απυρετη!

Αυτα τα νεα μας.. Παω να φτιαξω ενα τοστακι γιατι με "τραβαει" το στομαχι μου.. (Αθλιο συναισθημα...)

Φιλια και τα λεμε σε λιγο παλι!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

κορίτσια καλημέρα

γλυκούλα.... τι κάνεις; είχα ανησυχήσει που δεν σε πετύχαινα πουθενά. μπήκες στο μήνα σου, έτσι; αντε με το καλό!

Ένα παιδί που δεν τρώει κάποια στιγμή θα φάει. Ενα παιδί που τρώει δε θα σταματήσει ποτέ.

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ, ΣΟΦΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΟΙ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΙΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΣΟΥ...ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΥΡΕΤΟ ΤΩΡΑ....

ΓΙΩΤΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΔΙΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΙΤΑΞΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ Β ΧΟΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ 4013 ΚΑΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΨΥΛΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΜΩΡΟ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ......ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ....

ΓΛΥΚΟΥΛΑ 26 ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ...

ΜΑΡΙΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΟΥ?

l9Iop2.png

Μηπως θυμασαι ποια μερα καθυστερησης εκανες τη χοριακη???

Εγω την εκανα 4η ημερα.

Και την Πεμπτη θα παω στον ιατρο αλλα δεν μου ειπε τπτ για διδυμα.Ισως να θελει να το επιβεβαιωσει.....Ουφ,αγχωθηκα,που θα μπουνε αλλες 2 κουνιες??????

Ασε που θα πρεπει να αλλλαξω κ ιατρο γιατι δεν ειμαστε να δωσουμε λεφτα για διδυμα στο ΙΑΣΩ.

GRJdp2.png

xefUp3.png

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟ. ΤΩΡΑ, ΤΟ ΠΟΛΥ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΗΤΑΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΟΠΟΤΕ...

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...ΕΙΤΕ 1 ΕΙΤΕ 2 ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ...ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ! :) ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

l9Iop2.png

Κορίτσια καλησπέρα!

Όλη μέρα τρέχω σήμερα και τώρα μπόρεσα να μπω.

Σοφία περαστικά σου, ελπίζω να συνέλθεις γρήγορα.

Φαίη ψυχραιμία και κουράγιο, καταλαβαίνω ότι σου έχουν πέσει πολλά μαζεμένα τελευταία. Ο γιατρός μας δεν μου είπε τίποτα, μόνο χαμογέλασε (είναι σεμνός άνθρωπος).

Γλυκούλα μάλλον ο κάθε γιατρός έχει δικό του σύστημα, ο δικός μου ανά εβδομάδα - ο δικός σου ανά τέσσερις ημέρες. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ανησυχείς. Ίσως θέλει να σε παρακολουθεί συχνότερα λόγω και της θέσης του παιδιού.

Ναταλία ο Ευριπίδης είναι εντελώς καλά. Τα δικά σου εντάξει;

Γιώτα να σου πω την αλήθεια πρώτη χοριακή πάνω από 4.000 μονάδες δεν είχα ακούσει ξανά. Λες να είναι δίδυμα τελικά;

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Ευχαριστω Μαρακι μου!

Γιωτα οντως.. Μπας και ειναι διδυμα? Η δικια μου ηταν 6000 αλλα ειχα πανω απο 1.5 μηνα καθυστερηση οχι μονο 4 μερες.. (Το καταλαβα "νωρις" βλεπεις!)

Ο,τι κι αν ειναι παντως, ευχομαι να ειναι γερα!!

gM4vp2.png

Λοιπον.. Μολις βρηκα και το γιατρο μας (ηθελα να μιλησω πρωτα μαζι του και μετα να σας πω τα νεα μας).

Πηρα τα αποτελεσματα απο την καλλιεργεια και μου 'ρχεται να σκασω! Δεν εδειξε κατι, μην ανησυχειτε, απλα βγηκε λεει ακαταλληλη. Συγκεκριμενα γραφει: Παρατηρηθηκαν 3 ειδη μικροβιων σε μικρη αναπτυξη.

Πηρα το γιατρο και του το ειπα και μου ειπε πως πρεπει να ξαναγινει (ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ!) Επειδη με ειδε ομως πως δυσανασχετησα, μου ειπε να μην την κανω σημερα αφου το παιδι ειναι απυρετο απο το πρωι, αλλα να επικοινωνησω μαζι του αν ξαναανεβασει πυρετο για να μου δωσει οδηγιες κι αυτο επειδη η γενικη βγηκε καθαρη.

Να σας πω πως δεν αντεχω αλλο? Πραγματικα ομως δεν την παλευω... Αν πριν παρακαλουσα μια φορα να μην ανεβασει πυρετο, τωρα παρακαλαω χιλιες.. Ειλικρινα δεν μπορω αλλο ρε κοριτσια!

Ενα ολοκληρο 24ωρο πρεπει να μεινει απυρετη μου ειπε για να μην την επαναλαβουμε.. Δυστυχως δεν ειμαι και τοσο αισιοδοξη...

gM4vp2.png

Φαίη εύχομαι να μην κάνει πυρετό ξανά η Μαρία και να αποφύγετε τη νέα εξέταση. Αύριο το πρωί πάντως (μετά τις 9:30 που πάω τον Ευριπίδη στο σταθμό) εγώ είμαι διαθέσιμη, αν χρειαστείς κάτι.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Λοιπον.. Εκτος του οτι ειμαι ενα βημα πριν την παρακρουση γιατι η Μαρια εκανε 37.5, εχω γεμισει τον τοπο με χαρτομαντηλα και μυξες (συγγνωμη κιολας) απο το κλαμμα! Δεν εχω κοιταχτει στον καθρεφτη αλλα πιστευω πως τα ματια μου ειναι τουμπανο γιατι βλεπω με δυσκολια μπροστα μου!

Αυτη τη φορα εκανα την υπερβαση. Εστειλα τον Βασιλη στο φαρμακειο, πηρε 3 σακουλακια κι 1 ουροσυλλεκτη και τα μαζεψα εγω.. Φορεσα γαντια, την επλυνα και την ξεπλυνα 2 φορες απο κατω, της εριξα δυο αμπουλες φυσιολογικο ορο και τη σκουπισα με γαζα αποστειρωμενη. Μετα το κολλησα και περιμενα.. Ο Βασιλης εβριζε που ξαναμπηκαμε σε αυτη τη διαδικασια.... Ενας χαμος...

Μετα απο λιγο εκανε, τα μισα χυθηκαν μεσα, τα αλλα μισα εξω. Φορεσα ξανα καινουρια γαντια, πηρα το σακουλακι και το εβαλα μεσα στον ουροσυλλεκτη. Απο μεσα μου ευχομουν να μου πουν πως αρκει αυτο το δειγμα.

Ξαναπηγαμε Βιοιατρικη. Τα ειδανε και ειπανε πως ειναι αρκετα. Πεμπτη απογευμα ειπανε οι απαντησεις, ξαναειπα πως ειναι επειγον, ξαναειπανε να κανω ενα τηλεφωνο αυριο.. Τα ιδια πραγματα ακριβως.. Κουραστηκα πια.. Εσκασα και 32 ευρω.

Μαρακι ευχαριστω πολυ για την προταση, αν χρειαστω οτιδηποτε θα σου πω. Ελπιζω μονο να αντεχεις τις μυξες...

Παω να κατσω μαζι της τωρα. Με ειδε ετσι που εκλαιγα και καθεται Παναγια, δεν καταλαβαινεις αν υπαρχει παιδι στο σπιτι. Μαλλον καταλαβαινει..

Θα σας δω αργοτερα.. Φιλια!

gM4vp2.png

γεια σας κοριτσακια!!περαστικα στις ταλαιπωρημενες μανουλες.φαιη προσπαθησαι να μην τρελενεσαι τοσο.ειναι δυσκολο αλλα αμν συνεχισεις ετσι θα σπασουν τα νευρα σου γλυκια μου.γεια σας γιωτουλα και dems.εσεις ολα καλα.γιωτα πλακα θα εχει να ειναι διδυμα.τας νατ σε ευχαριστω για τις ευχες σου!σοφια τι διαβασα?κολλησες απο την μικρη σου?πακετο... τι εγινε με το θηλαστρο που ειχες παρσαγγειλει?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...