Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

...

Άκουγα στο ραδιόφωνο σήμερα το πρωί ότι όλα τα κοριτσάκια θέλουν να ντυθούν... Πάττυ! Μα είναι δυνατόν;

Τι φρούτο πάλι και αυτό; :rolleyes:

Την πήραμε τελικά τη στολή του power ranger από τα Max (έχουν έκπτωση 20% στις στολές). Θα τη φορέσει πρώτη φορά μεθαύριο την Κυριακή (να είμαστε καλά βέβαια). Έχει πάρτυ γενεθλίων η Δάφνη (remember Δάφνη; :mrgreen: που του έκανε πρόταση γάμου; :lol::lol: ) και θα το κάνει μασκέ.

Τους έβαλα για ύπνο και πάω και εγώ να ξεκουραστώ λίγο.

Καληνύχτα, αν δεν ξαναμπώ μέχρι να πάω για ύπνο :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε συ Βίκη πήγες στο γιατρό; Μην το αφήσεις! Παιδεύομαι 1.5 μήνα με βήχα, φλέμματα, και καταρροή και έχω πιει του κόσμου την αντιβίωση γιατι έλεγα θα περάσει! Ε δεν πέρασε και μου έκανε μέχρι και βρογχίτιδα και άσθμα! Για να φανταστείς έχω πάρει 4 διαφορετικά ήδη αντιβίωσης με το τελευταίο χθες... ε σήμερα ξαναείχα βήχα το πρωί!!!! Μην το αφήσεις!

Καλοφόρετη Μαρία :) Περιμένουμε εξελίξεις από το πάρτι :lol:

Εμείς θα ντυθούμε πασχαλίτσα με τη στολή της συνονόματης από την Ναταλία :) Πήραμε και μαύρα παπούτσια και κόκκινο κολάν και είμαστε έτοιμες για όποτε την φορέσουμε :D

κορίτσια γεια σας! τρέχω και δε φτάνω! αλλά μου αρέσει κι όλας! μαζόχα:oops:

καλημερα και καλη εβδομαδα!

αλεξια σημερα το πρωι ειδα το δωρο σας.δεν ειχα δει οτι ειχες γραψει πανω στην τσαντουλα!!χιλια ευχαριστω!!!σου ειπα οτι σε κοιταζα οπως ερχοσουν να μας χαιρετισεις και εσπαγα το κεφαλι μου να θυμηθω που σε ξερω.χαχαευχαριστω πολυ!!φανταζομαι ο ευθυμακης ηταν το αγορακι που προσπαθουσε και ανεβαινει το σκαλακι οταν βαφτιζοταν ο μπεμπακος μου.γυρισα και ειπα στον καλο μου οτι μου θυμηζει τον δικο μας.

ειρήνη μου όχι δεν είμασταν εμείς στο σκαλοπατάκι! εμείς είχαμε μείνει πίσω και κομματιάζαμε ένα κεράκι:oops:! μόνο κάτι κραυγούλες-τσιρίδες αν άκουσες κάποια στιγμή, κατά τ'άλλα είμασταν φρόνιμα παιδάκια.;)

Γεια σας κορίτσια

Εμείς από την Παρασκευή το βράδυ είμαστε στο παίδων, έγινε ένα περιστατικό με τον Δημητράκο μου,κάναμε εισαγωγή στα επείγοντα καθήσαμε όλο το σκ και βγήκαμε σήμερα το μεσημέρι. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες μην σας κουράζω, όλα είναι καλά τώρα, ευτυχώς δεν ητανε κάτι. Δεν πρόλαβα να διαβάσω και τα νέα σας, συγνώμη που δεν θα αναφερθώ ξεχωριστά. Σας φιλώ όλες

ρε μαρία πω πω, μακρυά κι αγύριστα. τί έγινε? είσαστε καλά τώρα? ο δημητράκης? να'ναι πάντα γερό το παιδάκι σου, σιδερένιο.

Καλησπερα κοριτσακια μην μου μιλατε θα σας κολλησω.
περαστικά σε σένα και στον άντρα σου. η μικρή μην κολλήσει.

κοριτσια θελω τη γνωμη σας....ειναι μια δασκαλα στο παιδικο που εχει αδυναμια στην ελισαβετ ενδιαφερεται πολυ και το δειχνει πραγμα που με κανει πολυ χαρουμενη...το θεμα ειναι οτι της εχει παρει δωρα 2 φορες σε ασχετη φαση (2 μπουφαν) κ νιωθω καπως αμηχανα...λογικα θα πρεπει να το ανταποδωσω ετσι δεν ειναι?και τι νατης παρω?εχει μια κορη 15ετων.

περίεργο! φυσικά και η κόρη σου το αξίζει, δε λέω αυτό, αλλά δε συνηθίζεται. να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω τί θα έκανα στη θέση σου, μάλλον θα της έπαιρνα κάτι συμβολικό και θα έφτιαχνα μια κάρτα με την κόρη μου (με κολάζ και ζωγραφική).

Ειρηνακι ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια και περαστικα στο Βασιλογαντζακη μας!!! :lol:

Αλεξια πως ειναι ο Ευθυμιος?

βασιλογαντζάκης! ωραίο ακούγεται! χαχα

φαίη μου καλύτερα είναι ο ευθ από τη 2η μέρα κι όλας, αλλά την αντιβίωση τη συνεχίζουμε ακόμα.

Χριστίνα , Αλεξία εσείς όλα καλά;

Να ρωτήσω....τι θα ντυθούν τα παιδιά σας για τις απόκριες; ο Ευριπίδης είδε μια διαφήμιση στην τηλεόραση και του έκατσε ο power ranger :twisted::D

μαρία μου καλά είμαστε, με λίγες μυξούλες-βηχαλάκια δεν πτοούμαστε:?

ο παναγιώτης μου θέλει να ντυθεί σπάρτακους(και για του χρόνου μπεν10), η κλέα ντόρα και η ελένη δεν είπε ακόμα. αλήθεια, μήπως είδες αυτές τις στολές στο μαξ?

πάουερ ρέιτζερ μια χαρά! την ιφιγένεια θα την ντύσεις?

γεια σας!!!τι κανετε?

εμεις μια χαρα!!!ο γιατρος μας βρηκε σουπερ 11300κιλα 79υψος και 49,5 κεφαλι...καναμε και το εμβολιο που τσιρηξε αλλα κλασσικα του παιρναει ευκολα....

μπράβο σας ελένη.εμάς μας βρήκε πριν 6 μέρες 9.500κιλά και 76 ύψος. και σας περνάμε και κάτι μέρες.

σόνια πώς είναι η κυριακούλα?

αερικό σούπερ θα είναι η πασχαλίτσα σου

ναταλία τα διδυμάκια σου καλά είναι?

φιλιά χχχ

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

ελενη μια χαρα τα παει ο ευθυμιος μπραβο!

μαρια μεγεια τη στολη καλοφορετη κ καλα να περασετε στο παρτυ!η ιφιγενεια τι θα ντυθει?εγω δεν εχω αποφασισει ακομα θα παμε με την ελισαβετ καποια στιγμη κ οποια της γυαλισει αυτη θα παρουμε.θα μ αρεσε να την ντυσω φραουλιτσα μελισσουλα κατι τετοιο.θα δουμε εχουμε καιρο ακομα.

αλεξια σ ευχαριστω για την απαντηση ωραια η ιδεα με τη χειροποιητη καρτα.

βικυ συμφωνω κ εγω με τα κοριτσια μη το αφησεις να πας οπωσδηποτε στο γιατρο.περαστικα!!

εμεις πηγαμε χθες στο παιδων μου εκανε πολυ καλη εντυπωση η γιατρος(εχω και το θεματακι μου με τις γυναικες γιατρους αυτη την συμπαθησα παντως) την εξετασε κ γαι να μη κλαιει της αποσπουσε τη προσοχη με ενα μολυβακι μ ενα παπακι στη κορυφη μας ειπε οτι εχει πολλα χαλαζια αλλα δεν ειναι τοσο ασχημη η κατασταση να δοκιμασω κ αλλα πραγματα πριν καταληξουμε σε επεμβαση(την ρωτησα αν μπορει απο καποια ηλικια κ μετα να γινει με τοπικη αναισθησια μου ειπε να το βγαλω απ το μυαλο μου ουτε στα 18 δε τη κανουν ετσι ειναι παντως μια ευκολη επεμβαση αν και υπαρχει περιπτωση-σπανια-να ξαναβγαλει και να χρειαστει κ δευτερη η τριτη).μου ειπε να της δωσω παλι tobradex k fucidin για 8 μερες κ αν δω βελτιωση να το συνεχισω για αλλες 8.ολο αυτο παραλληλα με αντιβιωση(να ρωτησω τον παιδιατρο γαι δοσολογια γυρισαμε αργα χθες κ δεν τον πηρα).τη ρωτησα για την ομοιοπαθητικη μου ειπε να κανω αν και δε νομιζει να γινει κατι γενικα παντως ειναι θετικη στι να δοκιμασω τα παντα πριν καταληξω στην επεμβαση.μπορω να το αφησω καιρο μηπως υποχωρησει δεν υπαρχει λογος να βιαστω(οχι και 2 χρονια παντως θα το αφησω μεχρι το καλοκαιρι κ βλεπουμε).θα δοκιμασω πρωτα ομοιοπαθητικη κ αν δε περασει θα δωσω και αντιβιωση.

κατα τ αλλα οι μυξες συνεχιζονται αν και κοιμηθηκε καλα χθες το βραδυ μονο μαι φορα ξυπνησε.ειναι κ ο αντωνης με μπουκωμα κ βηχα(σαν ετοιμοθανατος κανει ανεβασε κ κατι δεκατα κ επεσε στο κρεβατι:lol:)

αυτα τα νεα μας.φιλια πολλα σε ολες!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα :) Εγώ θα δοκίμαζα πρώτα χωρίς εγχείριση σοφάκι και μετά θα ψαχνόμουν για εγχείριση... γενικά με τα νοσοκομεία έχω χοντρό θέμα... θέλω να τα αποφεύγω... και απέξω που περνάω τρέμω :lol:

Κι εμείς κοιμηθήκαμε τέλεια χθες βράδυ... Ξύπνησε κάποια στιγμή στις 6.45 έκλαψε μία... δεν είδε αντίδραση (ετοιμαζόμασταν να πάμε) και ξανακοιμήθηκε :lol:

Ήταν και πτώμα αφού χθες ήρθε η Φαίη με το Μαράκι και το Βασίλη στο σπίτι και ξεσάλωσαν :D Φαίη μου μας άρεσε :D Να ξανάρθετε :D

Διαφημίσεις

χριστινα κ εγω της ιδιας αποψης ειμαι η εγχειρηση ειναι η εσχατη λυση.ας ελπισουμε η ομοιοπαθητικη και ο χρονος να κανουν το θαυμα τους εκλεισα ραντεβου για δευτερα απογευμα σε ομοιοπαθητικο.για να δουμε.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Γεια σας κορίτσια!

Σοφία χαίρομαι που είσαι ευχαριστημένη από τις εξελίξεις. Και εγώ κατά της επέμβασης είμαι. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να ξεμπερδέψετε σύντομα :D

...

μαρία μου καλά είμαστε, με λίγες μυξούλες-βηχαλάκια δεν πτοούμαστε:?

ο παναγιώτης μου θέλει να ντυθεί σπάρτακους(και για του χρόνου μπεν10), η κλέα ντόρα και η ελένη δεν είπε ακόμα. αλήθεια, μήπως είδες αυτές τις στολές στο μαξ?

πάουερ ρέιτζερ μια χαρά! την ιφιγένεια θα την ντύσεις?

...

Αλεξία Dora δεν είδα, Ben 10 έχει σίγουρα και όσο για Σπάρτακο έχει κάτι τύπου "μονομάχος" οπότε μπορεί να βολευτείτε :)

Την Ιφιγένεια δεν την ντύνω. Πρώτον γιατί θεωρώ ανθυγειινά αυτά τα συνθετικά υφάσματα που φτιάχνονται οι στολές και δεύτερον δεν βλέπω το νόημα. Όταν θα είναι σε ηλικία να καταλαβαίνει και ζητήσει μόνη της να ντυθεί κάτι συγκεκριμένο, τότε ok :cool: και ο Ευριπίδης πρώτη φορά ντύθηκε πρόπερσι. Το είχα γράψει νομίζω...που μέχρι τελευταία στιγμή έλεγε πως δεν θα ντυθεί, αποφάσισε στο παρά 5 να ντυθεί κροκόδειλος και αφού γύρισα όλη την Αθήνα να του βρω στολή, μόλις τη βρήκα άλλαξε γνώμη και ντύθηκε τελικά λιοντάρι :?:lol:

Φιλάκια σε όλες :D (ναι είμαι καλά πια ;) )

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Να 'μαι κι εγωωωω... :lol: Εχω σταθερο αλλα δεν εχω ιντερνετ.. Τωρα φταιει το μοντεμ.. :rolleyes: Αμα δε σε παει ρε παιδι μου... :roll:

Κατα τα αλλα ειμαστε καλα, εχθες πηγαμε στη Χριστινα και η Μαρια επαιξε με την Κωτιτα (Κωνσταντινα, το Κωτιτα το λεει το μικρο αερικακι οταν το ρωτας πως το λενε!!! :lol:)

Χριστινακι κι εμας μας αρεσε πολυ :D και εννοειται πως θα το επαναλαβουμε :D και μας αρεσε πολυ η φιλοξενια σας!! :D:D

Μαρια τα κοκκαλακια της tinkerbel που πηρες στη Μαρια οταν καναμε τη συναντηση ειναι τελεια!! :D Το μπρελοκ το εχω βαλει ηδη στα κλειδια μου! :D

Σοφακι κι εγω χαρηκα με τα νεα σας!! Να δεις, ολα καλα θα πανε! ;)

Αλεξια δωσε μου και εμενα λιγακι απο το μαζοχισμο σου γιατι οταν ειναι να τρεξω, μου τη βαραει στα νευρα! :mad:

Οι υπολοιπες που ειστε? Ελπιζω να ειστε ολες καλα! :D

Φιλακια!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σας κορίτσια, καλά είμαστε εμείς, απύρετοι, απλά δεν τα στέλνω ακόμα στον σταθμό γιατί φοβάμαι μην ξανακολλήσουνε και τρέχουμε πάλι, μάλλον από Δευτέρα.

Σοφία από ομοιοπαθητική δεν έχω καμιά εμπειρία, απλά πρέπει να έχεις υπομονη με τα κολλύρια και να ξέρεις πως αργεί πολύ να περάσει, τουλάχιστον ένα μήνα, οπότε, γνώμη μου έτσι, πριν καταφύγεις στην ομοιοπαθητική να εξαντλήσεις την κλασσική ιατρική. Αν και εγώ πιστεύω πως με τα κολλύρια θα φύγει. Τώρα εγώ δεν έχω και πρόβλημα με την επέμβαση, έχω κάνει και εγώ στα μάτια μου, αλλά εντάξει μιλάω εκ του ασφαλούς, σίγουρα οποιαδήποτε επέμβαση σε παιδάκι είναι δύσκολη. Περιμένουμε τα νέα σου.

Ειρήνη να σας ζήσει και ο γάντζος σας, πολύ συγκινητικό αυτό που έκανες με το όνομα. Θα ερχόμασταν στην βάφτιση αλλά μας έτυχε αυτό και δεν μπορέσαμε.

Μαρία μεγιά σας και η στολή, τα δικά μου θέλουνε και τα δυο να ντυθούνε μάστορες!!! Έχουνε πάθει μια πόρωση με τον μαστοράκο τον handy manny. Το Σάββατο έχει 20% έκπτωση ο μουστάκας στις στολές.

Α! Ξέχασα να σας πω, ο Δημήτρης έκοψε και την πιπίλα, αναγκαστικά γιατί στο νοσοκομείο ξεχάσαμε να την πάρουμε, οπότε την κόψαμε. Γκρίνιαζε στην αρχή και τώρα κάπως το ξεπέρασε. Βέβαια το έχουμε ρίξει στις τσίχλες, πρέπει κάτι να έχει στο στόμα του!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσουδακια μου!!

σοφια ευχομαι να κανετε το καλυτερο και το σωστοτερο για την ελισαβετουλα σας.μονο μην στεναχωριεσαι και ολα θα πανε καλα.

φαιη αντε με το καλο να σε συνδεσουν και να μην σε "συνδεσουν".

μαρακι σε ευχαριστω πολυ!περαστικα στα αντρακια σου.θελουμε και εμεις στολη.αλλα δεν ξερουμε τι.επειδη του πανε τα καπελακια του κεφαλα μου θα ηθελα καουμποι.αν βρω ωραια......

την πιπιλα μονο στον υπνο την ειχε ο δημητρης η ολη μερα?

4ywWp2.png

πειραζει να σας βαλω ενα τραγουδακι μου μου αρεσει πολυ?εχετε ακουσει τα τραγουδια απο το αλμπουμ "η επιστροφη του τεμπελη δρακου"?φανταστικα.....

KDk6DZg7BDM&feature=related

4ywWp2.png

Ειρήνη πολύ ωραίο τραγούδι, φτάνει πια με αυτά τα γελοία τραγούδια των mazoobebelily!!!

Σχεδόν όλη μέρα την είχε το βλαστάρι μου, τώρα τελευταία του την έδινα μόνο στον ύπνο.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλησπερα κοριτσακια.Δυστηχως εχω πνευμονια ελαφρας μορφης ειχα και ακροαστικα κ.λ.π πηγα σημερα γιατρο μου εδωσαι αντιβιωση αμα δεν νιωσω καλα να παω να με δει παλι σε 3 ημερες.

Ε με τρωει και εμενα ο κ.... μου βηχω σαν γαιδουρι δεν μπορω να αναπνευσω αλλα η τσιγαρουκλα τσιγαρουκλα.Ατιμη κολοσυνηθεια.

Ευχωμαι ολα τα μικρακια σας να ειναι καλα.

Α εμαθα και ενα νεο θα ερθει λεει καποτε το μετρο στην πλατεια Ανεξαρτησιας στην Αγ. Μαρινα .Αντε να δουμε ποτε γιατι τωρα τα λεωφορεια μας 237 και 206 πανε ως το μετρο στην Δαφνη και αμα εχει απεργια την εκατσες

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...