Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Εδώ είμαι πάλι :)

Πίνω εναλλάξ όλη μέρα χαμομήλι και τσάι του βουνού και τρώω το μέλι με το κουτάλι της σούπας (τύφλα να έχει ο Winnie :lol: )

...

Μαρια περαστικα! Μου φαινεται σας επεσε βαρια η συναντηση και εσενα αλλα και της συνονοματης σου! :lol:

...

Εσύ να τα βλέπεις που φοβόσουν μη ματιάσει κανείς την Ιφιγένεια :tongue::lol: , αντί να κοιτάς το Μαράκι

περαστικα βρε μαρακι...

Ευχαριστώ Ελένη (sorry, τώρα είδα το μήνυμα)

μαρακι το μηνυμα το ειδα πριν καμια ωρα (υπαρχει μονιμα ενα φακελακι στην οθονη του κινητου και δεντο ειχα δει μετα που ειχα μια αναπαντητη ειδα και το μηνυμα σου) αλλα ο μπεμπακος μου δεν ειναι στα καλα του και δεν μπηκα.τωρα κοιμηθηκε ευτυχως.ειναι σαν πρεζακι .τα ματια του ειναι μαυρα απο κατω και ειναι χλωμουλης.

σε ευχαριστω πολυ και εσεις να χαιρεστε τα μαναρια σας!!!

ευχομαι να χιλιασετε τις επετειους σας!! και να εχετε μια ευτυχισμενη και αγαπημενη οικογενεια !!και ερωτευμενοι για παντα φυσικα!!!!!!

Ευχαριστούμε και το αυτό επιθυμούμε και δι υμάς :wink::D

Πάω να δω ελληνική ταινία. Καληνύχτα :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρία ντεμς το ανέκδοτο σούπερ! πώς πάει ο λαιμός? ασφαλτώθηκε?:lol:περαστικά σου. ά και φυσικά να τα εκατοστήσετε, πάντα αγαπημένοι να χαίρεστε και να καμαρώνετε τα παιδιά σας. (φέτος τί θα ντυθείτε?)

αερικό μου τί μανάρι έχεις? εμένα πάντως αν δεν έδερνα τον καναπέ δε θα σταμάταγαν να κλαίνε! φυσικά προσπαθώ να αποφεύγω αυτό το κόλπο, αλλά καμιά φορά μόνο αυτό πιάνει (στον 2 μικρά εννοώ, τα μεγάλα καταλαβαίνουν)

φαίη περάσαμε πολύ ωραία προχτές, ωραίο και φιλόξενο το σπίτι σου, κρίμα που έπρεπε να φύγουμε νωρίς.

ειρήνη μου να σας ζήσει, πάντα γερό κι ευτυχισμένο! και περαστικά του μωλέ. θα συμφωνήσω με τις προλαλήσασες, ήταν πολύ ωραία η βάφτιση, μαμά και νονές κούκλες αλλά την παράσταση την έκλεψε ο βασιλάκης! φτου του το μανάρι μου. (το γλυκάκι τέλειο, περιττό να σου πω.) τα ρούχα μπορείς να πας να τα αλλάξεις, δεν χρειάζεται κάρτα αλλαγής.

ελένη χάρηκα που σε γνώρισα, καθώς και τον κούκλο σου τον συνονόματο

ναταλία ο ηλίας είναι για σπριντ!!! βζζ βζζ βζζ έκανε τον γύρο στην εκκλησία :lol: τρέχαν να τον φτάσουν και οι τσούπρες κων/να και μαρία, αλλά δεν...!

σοφία η ελισάβετ σου είναι για φάγωμα

μαρία ντ και σόνια ελπίζω τα μανάρια σας να είναι καλά τώρα

καλό βράδυ

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Άλεξ μου αυτό με το ξύλο στα έπιπλα πήγα να το κάνω αλλά το έκοψα γιατί θέλω να μάθει ότι δεν σηκώνουμε χέρι ποτέ και σε τίποτα ;)

ναι χριστίνα μου,έχεις δίκιο για το ντα ντα στα έπιπλα. βασικά από τη μάνα μου το ξεσήκωσα αλλά του νίκου από την αρχή δεν του άρεσε καθόλου και κάθισα και σκέφτηκα...μετά το έκοψα. σπάνια το χρησιμοποιώ, στον ευθύμη 1 φορά μόνο προς το παρόν.

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

καλημερα κοριτσακια και καλη μας εβδομαδα!

μαρακι χρονια σας πολλα να τις χιλιασετε τις επετειους σας κ να ειστε παντα αγαπημενοι.

ειρηνη τι εχει ο βασιλακης?ειναι καλα σημερα?

μαρια νδ σονια τι νεα απ τα βλασταρια σας?συνηλθαν?

εμεις ειχαμε ενα ανησυχο βραδυ χθες η ελισαβετ δε μπορουσε να κοιμηθει ξυπναγε κ εκλαιγε την πρωτη φορα ηθελε να ρευτει(της επεσαν βαρια τα 50μλ γαλα που ηπιε:confused:) ηρεμησε για λιγο μετα παλι τα ιδια υποθετω δοντια ηταν της εδωσα 2 φορες ντεπον κ ηρεμησε.ξυπνησε μια χαρα παντως το πρωι πηγε παιδικο ελπιζω να μην εχουμε τα ιδια και σημερα.

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!

μαρία ντεμς το ανέκδοτο σούπερ! πώς πάει ο λαιμός? ασφαλτώθηκε?:lol:περαστικά σου. ά και φυσικά να τα εκατοστήσετε, πάντα αγαπημένοι να χαίρεστε και να καμαρώνετε τα παιδιά σας. (φέτος τί θα ντυθείτε?)

Ευχαριστούμε! λαιμός καλύτερα σήμερα:) Πλάκα πλάκα από τότε δεν έχουμε ξαναντυθεί :lol:

αερικό μου τί μανάρι έχεις? ...

Χριστίνα κάνεις πολύ καλή δουλειά και να μην ανησυχείς για την Κωνσταντίνα :D

καλημερα κοριτσακια και καλη μας εβδομαδα!

μαρακι χρονια σας πολλα να τις χιλιασετε τις επετειους σας κ να ειστε παντα αγαπημενοι.

...

Ευχαριστούμε Σοφία μου και σεις το ίδιο :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Σας ευχαριστώ κορίτσια :) Μου δίνετε κουράγιο γιατί το παλεύω πολύ με τη μικρή να μην μου βγουν δικά μου βιώματα πάνω της :D

Καλημέρα και καλή εβδομάδα

Μακάρι να είναι καλή εβδομάδα!!!!!

Πρώτον να ευχηθώ και εγώ στην Ειρήνη "Να χαίρεστε τον Βασίλη σας!!!". Δεν κατάφερα να έρθω γιατί ήρθε ο παππούς μου (ο οποίος μένει με την οικογένεια του θείου μου στη Κεφαλονιά) και κάθισε όλο το Σάββατο. Συγκινήθηκα πολύ όταν διάβασα αυτά που έγραψες για τη βάφτιση, φαντάσου να ήμουν εκεί. Καλά έκανες και έβγαλες τον πεθερό σου, καταλαβαίνω απόλυτα τους λόγους. Περαστικά του κιόλας, πρώτη φορά που αρρωσταίνει; Κουράγιο!

Περαστικά και σε σένα DEMS, αν και τώρα που σε διάβασα είσαι καλύτερα. Επίσης χρόνια πολλά & να είστε πάντα ερωτευμένοι με το Διονύση! Προτείνω να κάνετε ένα remake της βραδιάς των αποκριών φέτος & να θυμηθείτε τα παλαιά :)

Μαρίανδ όλα καλά με τον Νικόλα; Τον στείλατε σήμερα παιδικό;

Σοφία μακάρι να ήταν κάτι περοδικό & να είναι καλά η ελισάβετ σήμερα

Φαίη πως είναι το μαράκι σήμερα. Θα σε πάρβ τηλ. να περάσω καμία βόλτα από το σπίτι, ίσως μέσα στην εβδομάδα (ελπίζω :rolleyes:)

Χριστίνα καταλαβαίνω τις ανησυχίες σου. Είναι το ίδιο έντονες και για μένα.

Αλεξία, μπράβο σου που τα κατάφερες να πας & στη συνάντηση & στη βάφτιση, ενώ είσαι εργαζόμενη μητέρα 4 παιδιών!!! Τι να πω .. Είσαι παράδειγμα προς μίμηση!

Ελένη, πότε θα πάρεις αποτελέσματα από τις εξετάσεις. Διαβάζω τα νέα για τον Ευθύμη, μεγαλώνει με γρήγορους ρυθμούς εε;;

Ναταλία χαίρομαι που διαβάζω ότι τα παιδιάκια σου είναι μεσ'την ενέργεια!

Εμείς την στείλαμε σήμερα παιδικό, αλλά ακόμα βήχει & έχει λίγες μυξούλες.. Στο σπίτι ήταν και δεν συνήλθε πλήρως, απορώ αν θα συνέλθει τώρα που θα πηγαίνει παιδικό. Μια ανησυχία την έχω γιατί ακούω για έξαρση της γρίπης και έχω τρομάξει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

σονια χαιρομαι που η κυριακη παει καλυτερα.

κοριτσια θελω τη γνωμη σας....ειναι μια δασκαλα στο παιδικο που εχει αδυναμια στην ελισαβετ ενδιαφερεται πολυ και το δειχνει πραγμα που με κανει πολυ χαρουμενη...το θεμα ειναι οτι της εχει παρει δωρα 2 φορες σε ασχετη φαση (2 μπουφαν) κ νιωθω καπως αμηχανα...λογικα θα πρεπει να το ανταποδωσω ετσι δεν ειναι?και τι νατης παρω?εχει μια κορη 15ετων.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

καλημερα και καλη εβδομαδα!

αλεξια σημερα το πρωι ειδα το δωρο σας.δεν ειχα δει οτι ειχες γραψει πανω στην τσαντουλα!!χιλια ευχαριστω!!!σου ειπα οτι σε κοιταζα οπως ερχοσουν να μας χαιρετισεις και εσπαγα το κεφαλι μου να θυμηθω που σε ξερω.χαχαευχαριστω πολυ!!φανταζομαι ο ευθυμακης ηταν το αγορακι που προσπαθουσε και ανεβαινει το σκαλακι οταν βαφτιζοταν ο μπεμπακος μου.γυρισα και ειπα στον καλο μου οτι μου θυμηζει τον δικο μας.

σοφακι εγω δεν ξερω να σου πω.ισως να επαιρνα κατι στην γιορτη της.απλα μου φαινεται περιεργο να περνει δωρακια,οχι οτι ειναι κακο χαχα

θα ξαναπαμε σημερα στον γιατρο να τον ξαναακουθσει γιατι βραζει συνεχεια και αν κουραστει λιγο απο το μπουσουλημα λαχανιαζει και κανει σαν να μην μπορει να αναπνευσει.σκατααααααααααα

4ywWp2.png

οποτε μαλλον θα σας δουμε στο φευγα!!καθε μηνα πατε ακομα?εγω τον ρωτησα για το γαλα που ειχαμε ξαναπει και μου ειπε να το συνεχισει 5 6 μηνες αν δεν με πειραζει το οικονομικο και δεν με κουραζει η προαετοιμασια.μετα απο αυτο ομως φρεσκο παιδικο.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...