Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια!!

Σας ευχαριστω πολυ ολες που ηρθατε, ελπιζω να περασατε καλα! Επισης ελπιζω να δω απο κοντα και οσες δεν καταφεραν να ερθουν συντομα! ;)

Εμεις σχετικα καλα, η Μαρια ξυπνησε σημερα με μπουκωμα και πολλες μυξες αλλα κατα τα αλλα δειχνει καλα. Το απογευμα θα ερθουμε κι εμεις κανονικα στη βαφτιση του γαντζου αλλα μην μας πολυπλησιαζετε γιατι δεν θελουμε να σας κολλησουμε!

Φιλακια πολλα σε ολες σας!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια

Όπως βλέπετε δεν μπορέσαμε να πάμε στη βάφτιση του γάντζου :(

Ξύπνησα σήμερα με πονόλαιμο, 37,8 κομάρες και τα συναφή. Στις τρεις το μεσημέρι είχα κρυάδες και 38,5. Πήρα ντεπόν και τώρα είμαι καλύτερα, νομίζω :roll:

Ειρήνη να σας ζήσει ο νεοφώτιστος και να τον δείτε όπως επιθυμείτε!!!

Φιλάκια δεν στέλνω :)

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλησπέρα κι από μένα :) Ουτε εμείς καταφέραμε να πάμε αφού στις 17.00 που ήταν η βάφτιση μόλις είχαμε τελειώσει με την τακτοποίηση του σαλονιού μιας και ο καινούργιος καναπές ήρθε στις 13.30 και ακολούθησε ένας πανικός στο σπίτι μέχρι να κατεβάσουμε και τον παλιό στο δρόμο!

Ειρήνη να τον χαίρεστε τον πρίγκηπά σας και να τον καμαρώσετε όπως επιθυμεί :D

Καλημερες και απο εμας!

Εμεις τελικα πηγαμε στη βαφτιση του γαντζου εχθες. Η Μαρια ηταν μια "κιουρια" μες στην εκκλησια, ηταν πολυ ησυχη, μεχρι που μπανισε τα διδυμα της Ναταλιας και επειτα το τριο στουτζες ετρεχαν ομαδικως αναμεσα στους καλεσμενους! :lol: Γνωρισα και την Ελενη, ειχε ερθει με τον Ευθυμιο και χαρηκα πολυ!

Το βραδυ μας ηταν λιγακι δυσκολο... Το Μαρακι ανεβασε λιγα δεκατα και δεν μπορουσε να αναπνευσει, οποτε απο τις 4μιση και επειτα ημασταν στο περα - δωθε.. Σημερα δεν εχω δει εμφανεις διαφορες αλλα θελω να ελπιζω... Τουλαχιστον να μην μου ανεβασει πολυ πυρετο.. Θα ψαξω και για εφημερευον μηπως βρω αυτο το winter balm που ελεγε η Χριστινα.. Προς το παρον ειμαστε με depon -λογω δοντιων- και κατι σταγονες otrivin στη μυτη μας..

Μαρια περαστικα! Μου φαινεται σας επεσε βαρια η συναντηση και εσενα αλλα και της συνονοματης σου! :lol:

Χριστινα καλοριζικος ο καναπες, αντε να τον εγκαινιασουμε με κανενα καφε! ;)

Ειρηνη να σας ζησει ο νεοφωτιστος! Ησουν μια κουκλα εχθες -και λιγα λεω- και ολα ηταν τελεια και πολλα! Φτανει να σου πω πως η κοπελα μας εδωσε 3 μπομπονιερες, δηλαδη εδωσαν και στο Μαρακι! Ποτε δεν εχουν δωσει και στη Μαρια σε οσες βαφτισεις εχουμε παει! Γραψαμε και στο βιβλιο ευχων σας, λιγο περιεκτικα βεβαια αλλα δεν ηθελα να περιμενουν πολλη ωρα οι υπολοιποι που ηθελαν να σας γραψουν! Τελος να σου πω πως συγκινηθηκα πολυ με το ονομα του γαντζου μας... Ειναι που εχω και μια αδυναμια στο συγκεκριμενο και βουρκωσα! Να ειναι παντα γερος και ευτυχισμενος και τα χθεσινα δακρυα του να ειναι τα τελευταια στη ζωη του, μονο χαμογελα να εχει! :D

Σοφια επαθα πλακα με την Ελισσαβετ και τα κοτσιδια της! Ηταν μια κουκλα, οπως μια κουκλα ησουν κι εσυ! ;)

Ναταλακι εμεις τα ψιλοειπαμε και στην εκκλησια, η Κωνσταντινα πολυ ομορφη με το φορεματακι της και ο Ηλιας σαν γαμπρος! :D

Ελενη χαρηκα για τη γνωριμια! Πολυ ανταρτης ο Ευθυμης ε? :lol:

Μαριανδ και Σονια ευχομαι να ειναι καλυτερα τα παιδακια σας! :)

Βικυ ελπιζω κι εσυ να αναρρωνεις! :D

Αυτα απο εμας! Σας φιλαμε ολες απο μακρια και σας ευχομαστε να εχετε μια ομορφη Κυριακη!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημερα και απο εμενα εγω πηγα στην βαπτιση η οποια ηταν παρα πολυ καλη αν και βεβαια εμεις παιζαμε με τον ηλια και τρεχαμε γυρω γυρω!!!

γνωρισα και την φαιη και την αλεξια και χαρηκα πολυ...

οσο για την ειρηνη?ελαμπε απο ευτυχια και ηταν καρακουκλαρα οπως παντα!!!

να τον χαιρεσαι ειρηνη μου και να τον καμαρωνεις παντα και υγεια πανω απ ολα!!!

εμεις σημερα ξυπνησαμε στις 7 και εχουμε διαλυσει τα παντα δεν μ αφηνει σε ησυχια σημερα ετσι θα τον παω καμμια βολτα μπας και ηρεμησει καθολου και κανω τιποτα και εγω...

πολλα φιλια και περαστικα στις αρρωστουλες μας...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Ο λαιμός μου είναι σαν δρόμος που τον έχουν σκάψει μπουλντόζες (ελπίζω να τον στρώσουν με άσφαλτο σύντομα :lol: ). Ευτυχώς από θερμοκρασία πάω καλά :)

Ελπίζω οι υπόλοιποι να είστε καλύτερα!

Τα λέμε :D

etCDp3.png hk8kp3.png

καλημερα κ απο μενα!τι κανετε?

ειρηνη να σας ζησει ο νεοφωτιστος με το ωραιο ονομα!ησουν μια κουκλα χθες σου πηγαινε πολυ το φορεμα που φοραγες!

φαιη σ ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια με κανεις και κοκκινιζω!ελπιζω να συνελθει γρηγορα το μαρακι.δε βοηθησε κ πολυ το otrivin ε?δοκιμασε να βρασεις νερο κ να τη βαλεις απο πανω ν αναπνευει τους υδρατμους.

ελενη μεγαλωσε πολυ ο ευθυμης ασυγκρατητος ε?καλο κουραγιο!

ναταλια το ιδιο ευχομαικαι σε σενα με τα ομορφα σου ζιζανια!

χριστινα καλοριζικος ο καινουριος καναπες!

μαρια χαιρομαι που εισαι καλυτερα.

εμεις ολοι καλα η ελισαβετ περνει εναν υπνακο κ βρηκα ευκαιρια να βαλω πληντυριο μιας κ εχει καλο καιρο.μετα το προγραμμα εχει βολτα και φαγητο στη μαμα μου.

να εχετε ολες μια ομορφη κυριακη!πολλα φιλια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα σας!!καταρχιν να παραθεσω αυτο που εγραψα στο καφε ιανουαριου και θα συμπληρωσω και τα υπολοιπα!!!για τις φιλεναδες μας που τις ειδα απο κοντα......

λοιπον.............

σας ευχαριστω ολες απο τα βαθη της καρδιας μου!!!!!!!

ολα πηγαν πολυ καλα και ο μπεμπης μου εκλαψε σαν φυσιολογικος αντρας,πολυ ομως!!ρε παιδια συγκινηθηκα .......

και τωρα κλαιω που ειμαι μονη μου (παει ο δημητρης την μανουλα μου σπιτι)

συγκινηθηκα οταν ακουσα τον παπα και ειπε "τον δουλο σου Βασιλη" γυρισα και κοιταξα τον παπου του τον συνονοματο που γυρισαν και τον κοιταξαν ολοι και ο ανθρωπος επαθε κατι.δεν το περιμενε γιατι ο πρωτος του γιος δεν εδωσε στο μικρο του το ονομα βασιλη και εμεις δεν ειπαμε σε κανεναν πως θα τον βγαλουμε.αχ δεν μπορω να κρατηθω η μαρθα κλαψα.ο δευτερος γυρος κλαματος ηταν στο χαιρετισμα που ηρθε ο μπαμπας του δημητρη και μας λεει σας ευχαριστω πολυ για αυτο που κανατε .πρεπει να ειναι πολυ μεγαλη η συγκινηση.δηλαδη αν εγω κλαιω τωρα που ξανασκεφτομαι την στιγμη ο παπους θα πρεπει να τρελαθηκε.

αχ ειμαι πολυ χαρουμενη.δοξα τω θεο!!!!!!!εγινε χριστινος ο μπεμπακος μου.!!!μακαρι να ειναι υγιεστατο,καλοφωτιστο,τυχερο,ευτυχισμενο το αντρακι μου.

το μικρακι μου απο μερες ειχε μυξες και πριν μια βδομαδα πηγαμε στον γιατρο και δεν μας ειχε βρει τιποτα απο ακροαστικα και τα συναφη.μετα αρχισε ο βηχας και εχτες εβραζε παρα πολυ.τον ξαναπηγαμε στο γιατρο και μας ειπε μια ωραιοτατη βροχγιτιδα.χτες βραδυ μας εκανε 38 ενω ηταν πανευτυχης και μεσα στην ορεξη.μετα απο ντεπον επεσε 36.σημερα ηταν τα ιδια αλλα χωρις πυρετο.πινουμε δυο φορες την μερα soldesanil σταγονες 2 φορες flixotide σπρευ και ανα τριωρο aerolin.σκατουλες αλλα οκ.ευτυχως ο καιρος ηταν μαζι μας και το πρωι ειχε ωραια λιακαδα.παλι καλα.αυτα!

σας ευχαριστω ολες καλες μου φιλεναδιτσες και σας ευχομαι καθε ευτυχια στα παιδακια και στην οικογενεια σας!!

γλυκουλα σε ευχαριστω πολυ που μας τιμησες!!το μηνυμα τωρα το ειδα.ο μπεμπακος μας ειχε μια τρελα και μια ανυσηχια αλλα κοιμηθηκε πριν μιση ωρα.θα τον ειδες που σε καποια φαση τα ειχε παιξει και κοιμωταν ορθιος.με το που μπηκαμε στο αυτοκινητο κοιμηθηκε και συνεχισε και στο σπιτι για καμια ωρα.σε ευχαριστω!!!!!!

4ywWp2.png

απο ποια να αρχισω ειστε ολες το ιδιο στην καρδια μου.

θα αρχισω με την φαιη που με ρωταγαν ολοι ποιανου ειναι αυτο το φανταστικο κοριτσακι.αντε τωρα να τους ελεγα απο μια φιλη μου στο ιντερνετ........

χαχα.η μαρια ειναι φανταστικη φατσα πανεμορφη.και ετσι οπως περπαταγε μεσα στον χωρο ετσι μου ηρθε να παω να το τσακωσω και να το πλακωσω στα φιλακια.η καπαρντινουλα ηταν κορυφη σαν κυριουλης χαχα.σας ευχαριστω πολυ.φαιη εισαι μια γλυκα.να σου πω και εγω οταν ακουσα το ονομα μου εφυγαν τα πρωτα δακρυα......

σοφια σας ευχαριστω πολυ που ηρθατε και για τα καλα σου λογια και για τα τελεια ρουχαλακια.ολαααα

ναταλακι μας εμπλουτισατε τα χρωματα με την ζακετουλα απο πορτοκαλη εχουμε ολο το σπιτι γεματο αλλα απο ρουχα πασχουμε τελεια,ευχαριστω πολυ.να συμπληρωσω οτι ο ηλιας φαινεται πολυ μεγαλυτερος απο την κωνσταντινα ειναι και τα δυο ομως γλυκητατα.δεν πιστευω να της τρωει ολο το φαγητο......

αλεξια σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!! που ηρθες και δεν με ξερεις καν.σε κοιταζα και λεω καπου την ξερω αλλα δεν πηγε το μυαλο μου στο ευνοητο.η ευχη στο βιβλιο ηταν τελεια!να χαιρεσαι και εσυ τα παιδακια σου ολα!

γλυκουλα σε ευχαριστω και απο εδω τα ρουχαλακια τελεια οπως ειπα απο χρωμα πασχουμε οποτε τελεια.ξεχασα να το σχολιασω πριν.... ο ευθυμης παρα πολυ ωραιο αντρακι .να το χαιρεστε.μια γλυκα.

τα βαφτισια του μπεμπη εκτος του οτι θα μου μεινουν για παντα στο μυαλο μου ηταν και η χαρα της ιωσης.ολοι ειχαν φερει την δικη τους απο το σπιτι.χαχα

φιλια σας υπερευχαριστω ολες και για τις ευχες σας!!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Αχ Ειρηνάκι μου θύμησες τα δικά μου! Εμείς την μικρή την βαφτισαμε το όνομα του συγχωρεμένου του κουνιάδου μου που "έφυγε" όταν ήμουν 5 μηνών έγκυος και φυσικά όλοι ήξεραν πως θα την βαφτίσουμε. Αλλά και πάλι η συγκίνηση ήταν απίστευτη! Η πεθερά μου κρυβόταν για να μην την "πιάσουν" οι φωτογράφοι και φυσικά για να μην την δούμε εμείς που εκλαιγε αλλά όλοι είμασταν συγκινημένοι εκείνη την μέρα!

Μου αρέσει που επιλέξατε το όνομα του πεθερού σου και μάλιστα που το κρατήσατε κρυφό :) Είναι μεγάλη τιμή για έναν πατέρα αυτό και το καταλαβαίνω ανεξάρτητα με το αν συμφωνώ ή όχι :) Αν είχα κάνει γιο και δεν είχε γίνει ό,τι έγινε κι εγώ του πεθερού μου θα έδινα και ας τον έχουμε πρήξει ότι όλα αυτά είναι χαζομάρες ;)

Να είναι γερός και δυνατός πάντα και ο παππούς και ο μικρός σας :D

Κάνοντας δουλειές θυμήθηκα αυτό που είπες Σοφία για τη μικρή μου και το ότι είναι συμπονετική και ξέχασα να σου απαντήσω. Χάρηκα πάρα πολύ και ας μην ήμουν μπροστά. Σήμερα χτύπησε και όταν την ρώτησα που χτύπησε μου έδειξε κλαίγοντας τον καναπέ. Την είχα φιλήσει εκεί που χτύπησε για "να περάσει" αλλά συνέχιζε να κλαίει... Μόλις την ρώτησα "να φιλίσω και τον καναπέ να του περάσει;" σταμάτησε το κλάμα λέγοντας "ναι"... φίλησα τον καναπέ τέλος το κλάμα :lol:

Γεια σας και πάλι!

Ειρήνη χαίρομαι που πήγαν όλα καλά με τη βάφτιση, λυπάμαι μόνο που δεν μπόρεσα να έρθω. Σου έστειλα και μήνυμα χθες στο κινητό :)

Αλλάζω θέμα...σαν σήμερα πριν 12 χρόνια γνώρισα το Διονύση....στο Διογένης Παλλάς...τραγουδούσαν ο Ρέμος, ο Λιβιεράτος και ο Στέλιος Διονυσίου...ήταν μια βραδυά τρελλού καρναβαλιού :lol::lol::lol:

Λίγες μέρες αργότερα, στην πρώτη μας έξοδο ως ζευγάρι, αυτός ήταν ντυμένος τερματοφύλακας και εγώ superman :lol::lol::lol::lol::lol:

Τώρα που το σκέφτομαι...μάλλον γι αυτό είμαστε για τα πανυγήρια :lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

μαρακι το μηνυμα το ειδα πριν καμια ωρα (υπαρχει μονιμα ενα φακελακι στην οθονη του κινητου και δεντο ειχα δει μετα που ειχα μια αναπαντητη ειδα και το μηνυμα σου) αλλα ο μπεμπακος μου δεν ειναι στα καλα του και δεν μπηκα.τωρα κοιμηθηκε ευτυχως.ειναι σαν πρεζακι .τα ματια του ειναι μαυρα απο κατω και ειναι χλωμουλης.

σε ευχαριστω πολυ και εσεις να χαιρεστε τα μαναρια σας!!!

ευχομαι να χιλιασετε τις επετειους σας!! και να εχετε μια ευτυχισμενη και αγαπημενη οικογενεια !!και ερωτευμενοι για παντα φυσικα!!!!!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...