Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Ελπίζω να είναι καλύτερα σήμερα όλοι :D

...

μαρια χρειαζομαι κ εγω ιδιαιτερα για το citiville ειχες δεν ειχες με κολλησες κ εμενα:P αυτα ta zoning permit τι ειναι κ πως τα χρησιμοποιω?πως μπορω να επεκτεινω την πολη μου?

παω για δουλιτσα!θα τα πουμε τ απογευμα στης φαιης.φιλια πολλα σε ολες!

Σοφία για να μη κουράζουμε τις υπόλοιπες εδώ, θα στα εξηγήσω όλα το απόγευμα :D

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ... θα μας πρήξουν με τις πόλεις τους :lol:

Μαρία θα έρθει και ο Διονύσης; Αναρωτιόταν χθες ο Λευτέρης αν θα έχει και άλλους μπαμπάδες και έψαχνε αφορμή να αδράξει την ευκαιρία να μείνει μόνος του :lol:

Kαλημέρα μας :D

Καλημέρα!

Εμείς είχαμε πολύ ανύσηχη νύχτα. Ο πυρετός δεν του έχει πέσει, εντωμεταξύ ξύπνησε στις 2 και του ξαναέδωσα ντεπόν και μέσα στην νύστα μου έπεσε ένα φλυτζανάκι κάτω, χτύπησε ο συναγερμός, ξύπνησε ο Δημήτρης γιατί τρόμαξε και μετά ξύπναγε μια ο ενας μια ο άλλος!!! Προς το παρόν είναι ντούρασελ θα δούμε και αργότερα.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Ας μου στείλει κάποια στο φεις το τηλέφωνο της φαίης γιατί το έχω γράψει λάθος και πήρα λάθος κοπέλα πρωινιάτικα και την ξύπνησα κιόλας :lol:

Μαράκι κουράγιο!

Διαφημίσεις

Ωχ... θα μας πρήξουν με τις πόλεις τους :lol:

:tongue::tongue:

Μαρία θα έρθει και ο Διονύσης; Αναρωτιόταν χθες ο Λευτέρης αν θα έχει και άλλους μπαμπάδες και έψαχνε αφορμή να αδράξει την ευκαιρία να μείνει μόνος του :lol:

Δεν ξέρω ακόμα για το Διονύση, αλλά λογικά θα είναι ο Βασίλης της Φαίης, ίσως και ο Τάσος της Ναταλίας, ο Αντώνης της Σοφίας...:)

Καλημέρα!

Εμείς είχαμε πολύ ανύσηχη νύχτα. Ο πυρετός δεν του έχει πέσει, εντωμεταξύ ξύπνησε στις 2 και του ξαναέδωσα ντεπόν και μέσα στην νύστα μου έπεσε ένα φλυτζανάκι κάτω, χτύπησε ο συναγερμός, ξύπνησε ο Δημήτρης γιατί τρόμαξε και μετά ξύπναγε μια ο ενας μια ο άλλος!!! Προς το παρόν είναι ντούρασελ θα δούμε και αργότερα.

:( Ωχ ρε Μαράκι σε νοιώθω. Ελπίζω να βελτιωθεί σύντομα :)

etCDp3.png hk8kp3.png

καλησπερα σας,

μαριανδ περαστικα στο Νικολα κριμα ειναι το καημενο :( ευχομαι πραγματικα να του περασει και να μην ξανα αρρωστησει.

σονια περαστικα και στη Κυριακη ελπιζω να της περασει γρηγορα.

για το απογευμα εγω θα εχω και το Τασο μαζι μου.

Χριστινα σου εστειλε καποια το τηλ της Φαιη η να σου το στειλω?

φιλια σε ολες και θα τα πουμε απο κοντα το απογευμα.

l9Iop2.png

Καλά με το τηλ. της Φαίης... μεγάλη μακακία έκανα! Αφού μου το έχει γράψει στοπμ με την διεύθυνση :lol:

Κοριτσαρες καλα να παιρνατε στης Φαιης.

Εγω δεν ηρθα γιατι εχω την γριπη την καλη ειμαι σε καραντινα................

Και δεν πηρα η γαιδαρα τηλ και τη Φαιη.

Ευχαριστω Φαιη και κοριτσαρες για την τιμη πιστευω στην επομενη συναντηση,που θα γινει να ειμαι εκει και να σας γνωρισω.

Σας ευχωμαι να παιρνατε σουπερρρρρρρρρρρρρρρρ

Καλησπέρα κορίτσια!

Φαίη ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Είσαι πολύ καλή οικοδέσποινα :)

Ναταλία, Χριστίνα, Σοφία και Αλεξία χάρηκα πολύ που σας είδα. Θα ήθελα να είχα περισσότερο χρόνο να τα λέγαμε, αλλά ας όψεται η Ιφιγένεια που ήθελε το κρεβάτι της :mrgreen:

Επίσης χάρηκα που γνώρισα την culte (μπορεί να της το πει κάποια; μη γράφω σε ξένα topic :rolleyes: )

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Χριστίνα και Αλεξία για να τελειώσω αυτό που λέγαμε...

Τι λέει κάθε ζώδιο μετά το σεξ??

Κριός : Ωραία, πάμε πάλι από την αρχή...

Ταύρος : Πεινάω... πιάσε την πίτσα...

Δίδυμοι : Μήπως είδες πουθενά το τηλεκοντρόλ?

Καρκίνος : Πότε παντρευόμαστε;;;

Λέων : Καλά ε; Δεν παίζομαι...

Παρθένος : Πρέπει να πλύνω τα σεντόνια.

Ζυγός : Μου άρεσε, αν σου άρεσε...

Σκορπιός : Έχω την αίσθηση πως πρέπει να σε "λύσω"...

Τοξότης : Μη με πάρεις τηλέφωνο, θα σε πάρω εγώ...

Αιγόκερως : Α! Έχεις και πιστωτικές;;;

Υδροχόος : Τώρα ας το δοκιμάσουμε και χωρίς ρούχα...

Ιχθύες : Πως είπαμε πως σε λένε;;;

Καληνύχτα :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Σε ξένα τόπικ! Τι λαλάς παιδί μου σήμερα; Και δεν ήπιες κιόλας... σκέψου να σε ποτίσουμε εσένα τι έχει να πει ο στόμας σου :lol: Κοιμηθηκε εύκολα η Ιφιγένεια; Γιατί η Κων/να ήταν τίγκα στην υπερένταση παρά τη νύστα της! Το ευχαριστήθηκε όμως! Μου είπε και "απάω" (σ' αγαπάω) :lol:

Σε ξένα τόπικ! Τι λαλάς παιδί μου σήμερα; Και δεν ήπιες κιόλας... σκέψου να σε ποτίσουμε εσένα τι έχει να πει ο στόμας σου :lol:Κοιμηθηκε εύκολα η Ιφιγένεια; Γιατί η Κων/να ήταν τίγκα στην υπερένταση παρά τη νύστα της! Το ευχαριστήθηκε όμως! Μου είπε και "απάω" (σ' αγαπάω) :lol:

Θα κοιμόταν αν την άφηνε ο Ευριπίδης :rolleyes: Εκεί που ήθελα να πέσουν οι τόνοι και να ηρεμήσει, άρχιζε αυτός τα καραγκιοζιλίκια, γέλαγε αυτή και κατέληξαν να κοιμηθούν και οι δύο γύρω στις 10:30.

Άσχετο: ο Ευριπίδης με ρώτησε αν ήταν στο σπίτι και ο μπαμπάς της Μαρίας και αν μίλησα μαζί του και τι είπαμε :shock::roll:

etCDp3.png hk8kp3.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

πως ειναι τ αρρωστα παιδακια σημερα?μαρια νδ επεσε ο πυρετος του νικολα?

σονια το μπουκωμα της κυριακης περασε καθολου?

βικυ εμεις περασαμε οικογενειακως τη νεα γριππη περισυ η ελισαβετ πολυ ελαφρα εγω κ ο αντωνης κρεβαττωθηκαμε μια βδομαδα...ευχομαι να την περασεις οσο πιο ηπια γινεται.περαστικα!ελπιζω να σας δωουμε οσες δεν ειδαμε στην επομενη συναντηση.

φαιη ευχαριστουμε πολυ για τη φιλοξενια περασαμε πολυ ωραια!μαρια, αλεξια, ναταλια, χριστινα χαρηκα που σας ειδα!μεταφερετε και της δικες μου ευχες στην culte χαρηκα πολυ που τη γνωρισα καλα για τη ζωιτσα της δεν εχω λογια ειναι γλυκυτατη.

μαρια σ ευχαριστω γαι τις πληροφοριες γαι to cittiville θα της εφαρμοσω.

χριστινα η κωνσταντινα σου ειναι πολυ συμπονετικο παιδι...δε ξερω αν το ειδες σε καποια φαση η δικια μου εκλαιγε κ παει απο πανω της τη κοιταζει της κανει καλο καλο σαν να τη ρωταγε τι εχεις...πολυ συγκινηθηκα!και το μαρακι της φαιης της εκανε καλο καλο αλλα το πηρε στραβα η δικια μου(σορρυ φαιη) κ εκλαιγε-νυσταζε η καυμενη γι αυτο.οταν γυρισαμε σπιτι καναμε ενα μπανακι κ κοιμηθηκε σε χρονο dt.

παω να κανω καμια δουλεια πριν ξυπνησει η ελισαβετ.θα σας δω και τ απογευμα στη βαφτιση της ειρηνης!φιλακια και καλο σκ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...