Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Τι λέει το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν; πως πάνε οι άρρωστοι μικροί - μεγάλοι;

μαρακι ποιον εννοεις αν δοκιμαζει κανουργια φαγητα τον δημητρη?μονο διαφορετικα τρωμα.κανουμε πειραματα με το στομαχι μας.συνηθως βγαινουν επιτυχιες που τις περισσοτερες φορες δεν επαναλαμβανεται.η δευτερη φορα που κανω κατι συνηθως ειναι χαλια.χαχα....

:lol::lol::lol: Ναι Ειρήνη το Δημήτρη εννοούσα. Αυτό με τα πειράματα, μην ανησυχείς, το κάνουμε όλοι :lol::lol::lol:

Σοφία ούτε εμένα μου αρέσει αυτός ο καιρός. Το κρύο δεν με πειράζει, τη βροχή όμως τη μισώ :evil:

Για τα βρεγμένα μαλλιά έχω να πω ότι μόνο εγώ ήμουν καλό κορίτσι και άκουγα τη μαμά μου :tongue::tongue: :lol::lol:

Χωρίς πλάκα με βρεγμένο κεφάλι, ακόμα και τώρα, βγαίνω μόνο με καύσωνα (το μαμόθρεφτο) :oops:

Τα λέμε :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπαίνω λίγο βιαστηκά να σας πω τα νέα μας. Καλύτερα είναι από βήχα, το μπούκωμα συνεχίζεται :( Απορώ πότε θα φύγει αυτό το πράγμα και να κοιμηθεί ήρεμα το βράδυ.

Μαρίανδ αυτό που είπες για το άδειο σχολικό με έκανε να μην μετανιώσω που την κράτησα σπίτι. Από την άλλη εβδομάδα τι θα γίνει δεν ξέρω.

Εγώ προσπαθούσα να ακούσω τη μαμά να μη βγω με βρεγμένα μαλλιά, αλλά δεν το κατάφερνα πάντα :( Τώρα είμαι πολύ προσεχτική, για να μην αρρωστήσω εγώ και μετά κολλήσω τη μικρή. Μάλιστα φωνάζω τώρα στον δημήτρη ο οποίος συνηθίζει να κάνει μπάνιο το πρωί (τον βάζω να στεγνώνει τα λίγα μαλλιά με πιστολάκι :oops:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα... εμείς φτου φτου μην το ματιάσω είμαστε καλά. Με λίγες μύξες αλλά χωρίς βήχα ή άλλα συμπτώματα άρα είναι από τα δόντια μας και φαίνεται άλλωστε αφού αν μπορούσε να βάλει το χέρι μέχρι τον αγκώνα μέσα... θα το έκανε ;)

Άντε άντε να έρθει η Παρασκευή :D Ανυπομονώ να βρεθούμε :D

Γεια σας!!

Πω, πω τι βροχη είναι αυτή μου έχει σπάσει τα νεύρα:mad:.

Ο πυρετός μας είναι ασανσέρ πέφτει με ντεπόν και μετά ξανανεβαίνει!! Ο Νικόλας είναι ντούρασελ, έχει σκυλοβαρεθεί μέσα στο σπίτι κλεισμένος τόσες μέρες και εξακολουθεί και με ρωτάει πότε θα πάει σταθμό και κολυμβητήριο.

Σόνια καλά κάνεις και την κρατάς στο σπίτι, μου είπε η μαμά ενός συμμαθητή του Νικόλα τους βάλανε χαρτί σήμερα να μην στέλνουμε τα παιδια στο σταθμό με πυρετό και να είναι 2 24ωρα απύρετα για να τα στείλουνε γιατί κολλάει το ένα το άλλο, και αλλιώς θα αναγκαστούνε να κλείσουνε το σταθμό για 2 εβδομάδες.

Μαρία καλά κάνεις και δεν βγαίνεις με βρεγμένα μαλλιά, good girl!!! Εγώ επίσης κοιμάμαι και το καταχείμωνο με βρεγμένα μαλλιά και το πρωί που ξυπνάω εκτός του ότι είμαι σαν κατσιβέλα δεν μπορώ να στρίψω κιόλας!!!

Την πόλη μου θα την παρατήσω μου φαίνεται, μου έχει σπάσει τα νεύρα, οι κάτοικοι μου είναι δυσαρεστημένοι κάτι πρέπει να κάνω και δεν ξέρω τι!!!!

Για αύριο θέλω τοοοοοοοοσο πολύ να ερθω, ελπίζω να τα καταφέρω, θα δω πως θα είναι και το παιδί, γιατί αν είναι πολύ χάλια δεν μου πάει καρδιά να το αφήσω η μάνα!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

...

Μαρία καλά κάνεις και δεν βγαίνεις με βρεγμένα μαλλιά, good girl!!! Εγώ επίσης κοιμάμαι και το καταχείμωνο με βρεγμένα μαλλιά και το πρωί που ξυπνάω εκτός του ότι είμαι σαν κατσιβέλα δεν μπορώ να στρίψω κιόλας!!!

Την πόλη μου θα την παρατήσω μου φαίνεται, μου έχει σπάσει τα νεύρα, οι κάτοικοι μου είναι δυσαρεστημένοι κάτι πρέπει να κάνω και δεν ξέρω τι!!!!

...

Όχι!!!! μη με αφήνεις θα φαρμακωθώωωωωω :lol::lol::lol::lol::lol:

Χρειάζεσαι δημόσια κτήρια. Αν αποτελειώσεις πχ τη βιβλιοθήκη θα ευτυχήσουν πάλι οι κάτοικοι :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Kαλησπερα κοριτσακια.

Εγω εξακολουθω και εχω πυρετο ο γιατρος ειπε να κανω το τεστ για την κολογριπη.

Ωχχ .................Καλα αμα την εχω θα παω να μεινω στης πεθερας μουχαχαχαχ

Ευχαριστώ, περαστικά και σε εσένα. Πήγαμε στον παιδίατρο, ίωση είναι δεν μπορεί να πάρει αντιβίωση, θα κάνει τον κύκλο της και θα περάσει, κλασικά. Αύριο θα τον ξαναπάρω τηλέφωνο

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια!! Σορρυ που δεν μπηκα ολη μερα αλλα τρεχω και δεν ηρθα καθολου στη μαμα μου.. Με εφερε ο Βασιλης πριν απο λιγο και μολις τελειωσω με τον υπολογιστη θα πω του πατριου μου να με γυρισει πισω.

Η συναντηση ειναι για αυριο, μην ξεχνιεστε!! Κατα τις 6 οπως ειπε και η Μαριανδ ειναι μια χαρα για εμας, ελπιζω να βολευει και τις υπολοιπες! Σιγουρα θα ειμαστε:

1) Μαρια (DEMS)

2) Χριστινα

3) Σοφια

4) Ελενη

5) Ναταλια

Πιθανον να ερθουν:

1) Μαριανδ

2) Βικυ

3) Αλεξια

Δεν θα ερθουν:

1) Ειρηνη

2) Σονια

( :( Κριμα και ευχομαι να σας δω συντομα, οπως επισης ευχομαι να τα καταφερουν και οι demi - demi)

Επειδη δεν θα μπορεσω να ξαναμπω και το πιο πιθανο ειναι να μην τα καταφερω ουτε αυριο, αν με χρειαστειτε το οτιδηποτε, το κινητο μου το εχετε! Το μονο που θελω ειναι να φερετε καποιο παιχνιδι που αρεσει στο παιδακι σας (ειδικα οι αγορομανουλες) και -εννοειται- πως θα το παρετε φευγοντας! Απλα τα παιχνιδια της Μαρως μου δεν νομιζω να αρεσουν στα περισσοτερα παιδακια και γι' αυτο το λεω!

Σας καληνυχτω και ελπιζω να δω οσες δεν δω αυριο το Σαββατο στη βαφτιση του γαντζ-ακη μας!! :D

Φιλακια!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

τουλάχιστον δεν έχω μόνο εγώ θέμα με τα ονόματα. Αλεξία εγώ είμαι η σόνια, η elisabeth είναι η σοφία. Και εγώ σοφία είμαι δηλ., αλλά μόνο η νονά μου με φωνάζει έτσι πλέον.. Άντε και ο πεθερός μου που του αρέσει πιο πολύ. Δεν έχω βέβαια κανένα πρόβλημα αν κάποιος/κάποια άλλος/η θέλει να με φωνάζει σοφία :)

αχχαχαχα καλά τί έχω πάθει! όλο λέω η σόφι2009 είναι η σόνια και όχι η σοφία, αλλά...:confused:

εντωμεταξύ τη σοφία τη γνώρισα με το ελισαβετάκι της, άντε να γνωρίσω και τη σόνια να ξεμπερδευτεί ο εγκέφαλος! (βασικά το νικ σου σόνια με μπερδεύει)

φαίη μου θα προσπαθήσω αύριο να περάσω για λίγο.

περαστικά στα αρρωστούλια και στην βίκυ

κι εγώ τα πήγα σήμερα παιδίατρο, όλα οκ είναι εκτός τον ευθύμ που αρχίζει ωτίτιδα και του έδωσε αντιβίωση

καλό βράδυ παιδάκια...;)

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

πως πανε τ αρρωστα παιδακια?περαστικα σε ολα κ καλη δυναμη στις μανουλες;)

εμεις φτου φτου ειμαστε καλα αν και στο παιδικο τα περισσοτερα ειναι αρρωστα προς το παρον την εχουμε γλιτωσει.

μαρια χρειαζομαι κ εγω ιδιαιτερα για το citiville ειχες δεν ειχες με κολλησες κ εμενα:P αυτα ta zoning permit τι ειναι κ πως τα χρησιμοποιω?πως μπορω να επεκτεινω την πολη μου?

παω για δουλιτσα!θα τα πουμε τ απογευμα στης φαιης.φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...