Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α, ρε Μαρακι!! :lol:

Οσο για αυτο που με ρωτησες πριν, μπορω να πω πως σαφως ειναι πολυ καλυτερα αλλα ειναι αρχη ακομα και εγω προσωπικα εχω δυσκολευτει πολυ.. Περναει το σκουπιδιαρικο καθε μερα στις 5 το πρωι και πεταγομαι εντρομη :shock: (Στο Λαγονησι περνουσε καθε 3 μερες και αν!).. Περνανε μηχανακια απο κατω και μου φαινεται πολυ περιεργο... Πιστευω πως θα εξοικειωθω και παλι με τον πολιτισμο! Θεμα χρονου ειναι! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλησπέρα κορίτσια

Εγώ ζήτησα άδεια σήμερα να κρατήσω την Κυριακή, η οποία βήχει ακόμα, αλλά λιγότερο από τις προηγούμενες μέρες & ευτυχώς δεν έχει πυρετό (μέχρι 37.5 χθες σήμερα απύρετη). Για αυτό Φαίη δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν θα έρθουμε εμείς ή όχι. Περισσότερο σκέφτομαι τα άλλα παιδάκια μήπως μεταφέρουμε καμία ίωση :(((

Μαρίανδ περαστικά στο Νικόλα, ευτυχώς που είναι ευδιάθετος, αυτό είναι καλό σημάδι ότι θα του περάσει γρήγορα. Ελπίζω από εβδομάδα να μην υπάρχουν άλλα άρρωστα παιδάκια στον παιδικό μπας και ηρεμήσουμε.

Ειρήνη πάντως και εγώ απορώ με όλες αυτές τις ιώσεις που μας έχουν τρελάνει. Πάντως κάποιος που έχει πιο αδύναμο οργανισμό κολλάει πρώτος και δεν τη γλυτώνουν οι υπόλοιποι (αυτό βλέπω). Απ'οσο ξέρω μια ίωση μπορεί να κρατήσει από 3 μέρες έως 1 εβδομάδα (ο πυρετός). Οι μύξες και ο βήχας ακόμα περισσότερο.

Σοφία καλή επιτυχία εύχομαι, μακάρι να σας πάρουν.

Ειρήνη καλή επιτυχία στο τελευταίο μάθημα και καλά αποτελέσματα.

Εμείς πάντως μια χαρά το φάγαμε το κουνουπίδι (μας περίσσεψε και για σήμερα και ξαναφάγαμε ..). Η αλήθεια είναι ότι το φαγητό είναι θέμα γούστου. Μέχρι στιγμής η Κυριακή τρώει σχεδόν τα πάντα (λίγο με τον αρακά έχουμε θέμα που τον βγάζει στην άκρη όταν φτιάχνουμε ριζότο). Αύριο λέω να φτιάξω κόκκορα με μακαρόνια. Πάω να το ετοιμάσω από τώρα γιατί αύριο θα είμαι όλη μέρα στη δουλειά (θα έρθει η μαμά μου να κρατήσει τη μικρή).

Φιλάκια

[sIGPIC][/sIGPIC]

μαρακι ποιον εννοεις αν δοκιμαζει κανουργια φαγητα τον δημητρη?μονο διαφορετικα τρωμα.κανουμε πειραματα με το στομαχι μας.συνηθως βγαινουν επιτυχιες που τις περισσοτερες φορες δεν επαναλαμβανεται.η δευτερη φορα που κανω κατι συνηθως ειναι χαλια.χαχα.

αν εννοεις για τι μικιο οτι του δινω με το χερι το τρωει οτι παει κοντα με το κουταλι η το πιρουνι ανοιγει βγαζει γλωσσα ακουμπαει και αν του αρεσει τρωει.συνηθως του αρεσουν οτι τρωμε αφου ειναι πιο νοστιμα λογο μπαχαρικων

σοφακι η ελενιτσα δινει μαθηματα.χαχα

εγω εχω ξεχασει και πως ανοιγε το βιβλιο.

4ywWp2.png

Φαίη οκ το πήρα το πμ. Για τι ώρα λέτε? Μετά το κολυμβητήριο (που δεν θα πάμε φυσικά αλλά λέμε!!!! ), δηλαδή κατά τις 6? Πιστεύω να τα καταφέρω.

Σόνια τα περισσότερα παιδάκια στον παιδικό άρρωστα είναι, έχει αδειάσει το σχολικό!!!! Περαστικά σας και πάλι!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Ειρήνη πρόσεχε! Κι εγώ πριν την βάφτιση της κων/νας αρρώστησα και ήμουν σαν μαραμένο λάχανο στις φωτο της βάφτισης :lol:

ευτυχως εγω δεν αρρωσταινω.πυρετους και τα συναφη.δεν θυμαμαι δηλαδη ποτε...... ουτε απο το σχολειο ελλειψα ποτε.

αν ειμαι τοσο τυχερη και την πατησω τωρα..... ε τινα πω.

να φανταστεις στο λυκειο καθε πρωι λουζομουν και εβγαινα με wet look.το μονο που πονοκεφαλιαζα που ακουγα την μαμα μου καθε πρωι που "που πας με βρεμενο κεφαλιιιιιι?"

4ywWp2.png

Ειρήνη κλασσικά και εγώ στην εφηβεια λουζόμουνα και έβγαινα έξω. Όπως επίσης δεν θα ξεχάσω που μου έλεγε η μαμα μου, μην βγεις χωρίς φανέλλα έξω!!!! Ακόμα και τώρα μου το λέει αλλά εγώ εξακολουθώ να μην την ακούω!! Πολύ οργισμένο νιάτο είμουνα ας ελπίσω να μην βγουνε και τα βλαστάρια μου έτσι!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

φαιη το πηρα κ εγω το πμ θα σου τηλ πιο μετα.

ελενη καλη επιτυχια στις εξετασεις σου!ενα μαθημα θες για το πτυχιο?με το καλο να το παρεις!

καλα αυτο με το βρεγμενο κεφαλι το εκανα κ εγω λουζομουν κ κατευθειαν εξω μετα-βασικα ακομα ετσι κανω:) δε νομιζω οτι αρρωστησα ποτε α αυτο παντως.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

φαίη μου το πήρα κι εγώ το μνμ, σ'ευχαριστώ. θα προσπαθήσω να έρθω, θα χαρώ πολύ.

ελένη καλή επιτυχία

σόνια και τάσο εύχομαι να σας πάρουν

περαστικά στα μικρούλια νικόλα και κυριακή

όσο για το λούσιμο, ακόμα το κάνω και ακόμα μου φωνάζει η μάνα μου όταν με δει (τώρα δηλ είναι μακρυά για να με δει...τη γλίτωσα!:lol:) αλλά και ο πατέρας μου!

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

σοφακι η ελενιτσα δινει μαθηματα.χαχα

εγω εχω ξεχασει και πως ανοιγε το βιβλιο.

Όχι ρε γμτ.. πάλι το ίδιο λάθος έκανα. Δεν ξέρω γιατί μπερδεύω συχνά τα ονόματά σας. Ελπίζω να μην γίνει καμία παρεξήγηση :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

τουλάχιστον δεν έχω μόνο εγώ θέμα με τα ονόματα. Αλεξία εγώ είμαι η σόνια, η elisabeth είναι η σοφία. Και εγώ σοφία είμαι δηλ., αλλά μόνο η νονά μου με φωνάζει έτσι πλέον.. Άντε και ο πεθερός μου που του αρέσει πιο πολύ. Δεν έχω βέβαια κανένα πρόβλημα αν κάποιος/κάποια άλλος/η θέλει να με φωνάζει σοφία :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι Σόνια δεν είσαι η μόνη! έχετε την αρχηγό των μπερδεμένων ονομάτων εδώ! Εμένα... που εσένα και τη Σοφία με τίποτα δεν μπορώ να σας συνηθίσω :lol:

Ας είναι καλά η Φαίη που με σώζει συνήθως :lol: Είναι το σκονάκι μου :lol:

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

μαρια νδ πως ειναι ο νικολας?σονια η κυριακη?ελπιζω να ειναι καλυτερα ολα τ αρρωστα μωρακια κ να μην εχουμε νεα κρουσματα!

μην ανησυχειτε που μπερδευετε τα ονοματα θα συνηθισετε δε πειραζει.εγω δε προκειται να παρεξηγηθω:)

τι σκατοκαιρος ειναι αυτος παλι...δε μ αρεσει καθολου οταν βρεχει.ευτυχως σημερα δεν εχει απεργιες και θα φυγω στην ωρα μου.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...