Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σόνια πώς τα πήγατε? μακάρι να σκίσατε!

φαίη :lol::lol::lol: μπράβο ρε μαράκι! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μαρία ντ περαστικά στον νικόλα σου, δύναμη σας εύχομαι

βίκυ περαστικά

αερικό τυχερή είσαι που σου τρώει. ελπίζω να μην αλλάξει στην πορεία. εμείς τί να πώ, δεν ξέρω τί μας περιμένει ακόμα. ο παναγ ήταν πολύ δύσκολος μωρό και τώρα τελευταία (μετά τα 4) τρώει τα πάντα!!! και αν τον ταϊσεις το τρώει όλο. η κλέα έτρωγε τα πάντα, ακόμα και χόρτα και τώρα (μετά τα 3) έγινε μημουάπτου, μην έχει ντομάτα το φαί, μην έχει ρίγανη η πατάτα, από όσπρια μόνο φακές κτλ. η ελένη αναλόγως την όρεξή της και ο ευθ προς το παρόν τα πάντα.

μαρία ντεμς έφαγε τελικά ο ευρυπίδης το κουνουπίδι? εμένα πάντως αρνούνται και να το δοκιμάσουν. αλλά δεν τους το καμούφλαρα...

φιλάκια κοριτσάρες στα μωράκια σας χχχ

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

μαριανδ περαστικα στο νικολα!ελπιζω να ναι καλυτερα σημερα.γραψε μας να μας πεις τι σας ειπε ο παιδιατρος.

βικυ εσυ πως εισαι σημερα?

εμεις καλα τωρα περιεμνω το μπαμπα μου να ερθει να με παει στη δουλεια κοιμηθηκα λιγο παραπανω σημερα:) πηγαμε που λετε χθες με το τασο στο παιχνιδι μεγαλη ταλαιπωρια 4 ωρες ορθιοι ειμασταν ειπαν θα μας παρουν τηλεφωνο αν ειναι α παιξουμε...δυσκολο αλλα μακαρι να συμβει!ειχε παρα πολυ κοσμο που εκανε αιτησεις ενας χαμος.ας μας παρουν κ χαλαλι η ταλαιπωρια!

σημερα η ελισαβετ δε πηγε στο σταθμο εχουν δικαστηριο γαι τους συμβασιουχους κ θα λειτουργουσαν μεχρι τη μια χωρις φαγητο οποτε ειπαμε να μεινει σπιτι.

ωχ ηρθε ο μπαμπασ μου!εφυγα φιλια πολλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα :)

Περαστικά στους άρρωστους :(

Διαβάστε για τη βρεφική κολύμβηση και για τα νέα μας από το κολυμβητήριο εδώ: http://parentscafe.gr/showpost.php?p=830763&postcount=5824

καλημερα μπαινω για μια γρηγορη καλημερα και απορια!!!!

τελικα θα συναντηθουμε την παρασκευη?αν μπορεσω θα ερθω και εγω βασικα και αναλογα τον καιρο γιατι θα ερθω με τα ποδια...περιμενω ενημερωση γιατι δεν μπαινω συχνα τωρα και εχω χασει επεισοδια...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Κάτω από το Αστυνομικό τμήμα ηλιούπολης αλλά μπορούμε να έρθουμε και να σας πάρουμε επίσης ;)

Καλημέρα κορίτσια!

...δεν μπορω τον ανθρωπο να ειναι καρμιρης στο φαγητο ειτε μικρο ειτε μεγαλο...

Ειρήνη συμφωνώ! Ο άντρα σου δοκιμάζει τώρα καινούργια φαγητά ή τρώει 5 πράγματα, τα ίδια και τα ίδια;

...

μαρία ντεμς έφαγε τελικά ο ευρυπίδης το κουνουπίδι? εμένα πάντως αρνούνται και να το δοκιμάσουν. αλλά δεν τους το καμούφλαρα...

Μου χάλασε το υποχθόνιο σχέδιο η μαμά μου, γιατί κατέβηκε κάτω και τον τάισε ψαρόσουπα, οπότε τις δικές μου "πατάτες στην κατσαρόλα" (έτσι το βάφτισα :mrgreen: ) ούτε να τις δει δεν ενδιαφέρθηκε :rolleyes:

... πηγαμε που λετε χθες με το τασο στο παιχνιδι μεγαλη ταλαιπωρια 4 ωρες ορθιοι ειμασταν ειπαν θα μας παρουν τηλεφωνο αν ειναι α παιξουμε...δυσκολο αλλα μακαρι να συμβει!ειχε παρα πολυ κοσμο που εκανε αιτησεις ενας χαμος.ας μας παρουν κ χαλαλι η ταλαιπωρια!

...

Μακάρι Σοφία μου :D

Καλημέρα :)

Περαστικά στους άρρωστους :(

Διαβάστε για τη βρεφική κολύμβηση και για τα νέα μας από το κολυμβητήριο εδώ: http://parentscafe.gr/showpost.php?p=830763&postcount=5824

Πολύ ενδιαφέρον Χριστίνα! έχεις βρει κολυμβητήριο που να τα τηρεί όλα αυτά;

Μαρία πως είναι ο Νικόλας;

Βίκυ εσύ συνήλθες;

Ελένη πότε τελειώνεις με το διάβασμα;

Φαίη πως είναι οι πρώτες μέρες στο καινούργιο σπίτι;

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!!

Γυρίσαμε από τον παιδίατρο ξανακόλλησε ίωση. Εντωμεταξύ το πρωί που ξύπνησε τα ματάκια του ήτανε γεμάτα τσίμπλες. Επεσε κάπως και ο πυρετός έχει 37.3. Εντωμεταξύ πως γίνεται 4χρονο με πυρετό και να είναι ντούρασελ???:rolleyes:

Σοφία μακάρι να σας πάρουνε.

Σας αφήνω πάω να μαγειρέψω τίποτα

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημερα κοριτσακια!!

Επειδη ειμαι κι εγω σαν την Ελενη (δηλαδη μπαινω και δεν ξερω ποτε θα ξαναμπω), ρωτω: στη συναντηση μεθαυριο θα ειμαστε η Ναταλια (μιλησαμε με μηνυματα στο κινητο), η Σοφια, η Ελενη, το Χριστινακι, η Μαρια (DEMS), η Μαριανδ αν καταφερει να αφησει καπου το Νικολα.

Αλεξια, Βικυ, Ειρηνη θα ερθετε εσεις? Συγγνωμη αν εχω ξεχασει καμμια αλλα εχω την αδερφη μου πανω απο το κεφαλι μου για το λαπτοπ :twisted: και εχω μπλοκαρει.. Οποια αλλη θελει να ερθει ειναι ευπροσδεκτη! :D Απλα να μου το πει να της στειλω με πμ τη διευθυνση μου! Παω να ξεκινησω με τις "σιγουρα ερχομενες" :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...