Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Αλεξ στη δική σου περίπτωση... δεν ξέρω... με 4 παιδιά; Εσύ είσαι επικίνδυνη και για 5ο :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Αλεξία με ρέγουλα τη θεραπεία, μην έχουμε άλλα μετά ;):lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

μπαααα, από τη νύστα μου κουτουλάω, δεν μπορώ να εφαρμόσω τη συγκεκριμένη θεραπεία! πάντως και μόνο με την ιδέα είμαι καλύτερα! χαχαχα

Αλεξία σε κόλλησαν τα παιδιά σου; Τι γίνεται όταν αρρωσταίνει μια μαμά 4 παιδιών :confused::confused::confused:

άστα σόνια μου, συνεχίζεις κανονικά το πρόγραμμά σου... απλά πείθεις τον εαυτό σου ότι είσαι καλά.

περαστικά στην κυριακούλα, ευτυχώς το προλάβατε.

μαρία ντ. πώς είναι ο νικόλας? περαστικά του

ειρηνάκι ευχαριστώ πολύ. πάω να την πέσω γιατί είμαι πτώμα. τον ευθύμη (που φυσικά δεν κοιμήθηκε ακόμα) τον έχει αναλάβει ο νικ. ο γάντζος σου κοιμήθηκε?

καληνύχτα χχχ

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα και καλο μηνα!τι κανετε?δε ξυπνησε ακομα η πρωινη βαρδια?:-D

μαρια νδ και σονια περαστικα στα παιδακια σας...ελπιζω να συνελθουν γρηγορα.σονια ευτυχως το προλαβατε στην αρχη θα κανετε τις μασκουλες σας και θα περασει.αλεξια περαστικα κ σε σενα!

φαιη ευχομαι να σας κανουν γρηγορα τη μεταφορα.αν θυμαμαι καλα εμας ας την εκαναν μεσα σε μια βδομαδα.

σημερα θα παμε με τον τασο στο money drop!ευχηθειτε μας καλη τυχη και να μας επιλεξουν στο τελος για να παιξουμε.

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κοριτσάκια!

Πάω να φτιάξω το κουνουπίδι που λέγαμε και μια μακαρονάδα, γιατί κουνουπίδι μόνο εγώ θα φάω :cool:

...

σημερα θα παμε με τον τασο στο money drop!ευχηθειτε μας καλη τυχη και να μας επιλεξουν στο τελος για να παιξουμε.

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΑΣΟ!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημερα και απο εμας!

Εχθες το βραδυ μας ηταν ολιγον τραγελαφικο... Το Μαρακι σηκωθηκε 6 :shock: φορες και δεν ηθελε με τιποτα να κοιμηθει.. Καποια στιγμη καθομουν στον υπολογιστη του Βασιλη και επαιζα ενα παιχνιδι με hidden objects τα οποια -υποτιθεται- αν τα βρεις εξιχνιαζουν το φονο μιας νεαρης κοπελας και ετσι οπως ημουν αφοσιωμενη, ερχεται το Μαρακι και φωναζει "ΜΑΜΑ"! :?:?:? Τα εκανα πανω μου μιλαμε!! :lol::lol:

Αλεξια με ρεγουλα -καλα ειπανε και οι αλλες- τη θεραπεια γιατι εισαι ακρως επικινδυνη!! :lol:

Σονια και Μαριανδ περαστικα στα παιδακια σας! Ευχομαι να ειναι περαστικα και πολυ - πολυ γηρηγορα!

Μαρια ζηλεψα απο εχθες και σημερα εφτιαξα φασολακια!! :cool:

Χριστινα ακριβως ετσι το φτιαχνω το κουνουπιδι αλλα το τρωω μονο εγω, οι υπολοιποι ουτε να το φτυσουν! :roll:

Ειρηνακι θα συμφωνησω στα περι αρρωστιας και 1-2-3-4 παιδιων! ;)

Σοφια και Τασο της Ναταλιας μας, καλη επιτυχια να εχετε!!

Οι υπολοιπες τι κανετε?

Φιλακια!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλησπέρα :) Δηλαδή μόνο το δικό μου παιδί τρώει κουνουπίδι (ακόμα και νερόβραστο) και κάνει μαμ μαμ?

Διαφημίσεις

Δεν ξερω για τα υπολοιπα, παντως η δικια μου ξεκινα τη γκρινια με το που θα το δει... :?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλησπέρα :) Δηλαδή μόνο το δικό μου παιδί τρώει κουνουπίδι (ακόμα και νερόβραστο) και κάνει μαμ μαμ?

Πιθανόν :mrgreen:

Ο Ευριπίδης δεν τα πάει καλά με λαχανικά, σαλάτες και φρούτα γενικώς...περνάει φάσεις που τα τρώει και φάσεις που δεν τα τρώει. Μόνο για αρακά τρελένεται. Μέχρι πέρσι ούτε τα φασολάκια τα ήθελε και είχα την έμπνευση μια μέρα να φτιάξω αυτά τα πολύ λεπτά που συνήθως τα κάνουν στον ατμό ή τα χρησιμοποιούν σε σαλάτες. "Τι είναι αυτό μαμά;" ρώτησε "παιδικά φασολάκια" του είπα. Δοκίμασε του άρεσαν και από τότε τα τρώει.

Τώρα με το κουνουπίδι λέω σε πρώτη φάση να του δώσω να φάει από τις πατάτες και αν του αρέσει η γεύση να του βάλω και κανένα κομάτι κουνουπίδι ;)

etCDp3.png hk8kp3.png

ηρθα και εγω...νυσταζω και ειμαι πιασμενη παντου απο το ταξιδι αλλα δεν πειραζει...

και εμενα ο ευθυμιος προς το παρον τουλαχιστον τρελλαινεται για κουνουπιδι και μπροκολο...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

μπορεις να του βάλεις τον κορμό για να μην την ψιλιαστεί ;) θα μοιάζει με πατάτα :lol:

:lol::lol:

Αυτό ακριβώς έχω σκεφτεί να κάνω :mrgreen: και αν δεν του αρέσει και διαμαρτυρηθεί θα κάνω τον κινέζο "ω, με συγχωρείτε ήταν τυχαίο" :lol::lol::lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια και καλό μήνα, δεν πρόλαβα καθόλου να μπω σήμερα. Ο Νικόλας ψιλοχάλια είναι, έχει 38.7 και δεν πέφτει ο πυρετός με ντεπόν. Ο παιδίατρος μου είπε πως γίνεται χαμός από τις ιώσεις. Εχθές το βράδυ δεν ήθελε με τίποτα να πιει ντεπόν και την ώρα που κοιμότανε του έβαλε ο Κώστας παιδικο υπόθετο και έτσι του έπεσε ο πυρετός και κοιμήθηκε σερί όλο το βράδυ. Έχω στεναχωρηθεί πολύ γιατί πάνω που συνήλθε, ξανακόλλησε. Την Παρασκευή στην συνάντηση δεν με βλέπω να έρχομαι, και το θέλω πολύ, θα δω αν μπορώ να τον αφήσω στην πεθερά μου, θα έρθω με τον Δημήτρη μόνο.

Σοφία και Τασο ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Ειρήνη όχι δεν ήμουνα εγώ στο τηλέφωνο. Πριν από λίγο τηλεφώνησα στον παιδίατρο και θα πάμε αύριο το πρωί να τον δει.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλησπερα σε ολες.

Εγω κοριτσαρες εχω μια ιωσαρα με 39 πυρετο εδω και 3 μερες συν του οτι εχουν απεργια και τα παντα αυτες τις μερες.Κουκλες θα παω σε κανα Καιρο στο τελος πιο καλα ειναι εκει.

καλησπερα σας κοριτσακια!

μαρια κριμα που ξανααρρωστησε το νικολακι σας.πολυ κριμα!!ρε παιδια γιατι οκ υπαρχουν οι ιωσεις.......ο πρωτος απο την κολλησε.σας κουφανα ε?χαχααυτο επιδιωκα.

βικυ κουραγιο ΄πολλα περαστικα.ποσες μερες κραταει μια ιωση.ή δεν ειναι στανταρ?

χριστινακι και ο ανηψιος μου τρωει οτι μπορεις να φανταστεις.βασικα δεν υπαρχει κατι να μην τρωει.αυτο το παιδι απλα εμαθε να ανοιγει το στομα του!μακαρι να γινει και ο δικος μου φαγανουλης.δεν μπορω τον ανθρωπο να ειναι καρμιρης στο φαγητο ειτε μικρο ειτε μεγαλο.δυστυχως ο δημητρης μου οταν ηταν μικρος καθοταν το μεσημερι για φαγητο και το βραδυ ηταν ακομα στο τραπεζι της κουζινας .αν δεν ετρωγε δεν σηκωνοταν.θεε μου μην παρει απο κει το στριμενακι μου

φαιη σε εστειλε το μαρακι ετσι?ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!σε φανταζομαι.χαχα

4ywWp2.png

Ειρήνη μου ακριβώς ήταν και ο Λευτέρης. Η πεθερά μου λέει πως του έδινε όλα τα γεύματα μαζί γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε ενδιάμεση ώρα! Έκανε περίπου 5 ώρες να φάει! Η μικρή προς το παρόν δείχνει να μην έχει γονίδια από αυτόν... και το πρώτο πράγμα που δοκίμασε από φαγητό μη λειωμένο ήταν φυσικά πατάτα, καρότο, κουνουπίδι... ειδικά στο κουνουπίδι δεν την προλάβαινα :lol:

Εκτός από σήμερα που δεν είχα υπολογίσει ότι θα φάει και είχα βάλει λίγο πιπεράκι παραπάνω και κάπως της ήρθε :lol:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...