Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Συνοδευτικό. Όλοι τα τρώμε τα φασολάκια, αλλά θέλουμε και λίγο υδατάνθρακα γιατί μόνος του ο Μπαρμπα Στάθης δεν μας χορταίνει :lol::lol::lol:

Παω πασο λοιπον!! :lol::lol:

Εγω παντως ριχνω μεσα στην κατσαρολα 5 πατατες, 4 καροτα, λιγο ανιθο και η Μαρια εχω να δηλωσω πως δεν τα τρωει αν δεν εχουν μανιταρια μεσα..:cool:

Διατροφικο σκανδαλο αυτο το παιδι! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συνοδευτικό. Όλοι τα τρώμε τα φασολάκια, αλλά θέλουμε και λίγο υδατάνθρακα γιατί μόνος του ο Μπαρμπα Στάθης δεν μας χορταίνει :lol::lol::lol:

Υπάρχει και η συνταγή φασολάκια με πατάτες!!!

Όπως και κουνουπίδι με πατάτες (Χριστίνα) που θα έχουμε εμείς για αύριο.

Καλημέρα δεν είπα.. Καλημέρα λοιπόν

Η Κυριακή ήταν σχετικά πιο ήρεμη τη νύχτα με 2 κρίσεις βήχα μόνο, και σήμερα το πρωί λιγότερο από χθες. Αλλά μάλλον πρέπει να της δώσω κανέναν σιρόπι μπας και καθαρίσει (όλο φλέμματα βγάζει). Θα την πάω σήμερα παιδίατρο να δούμε τι θα μας πει από κοντά. Δεν την πήγα σταθμό (αφού μου ανέβασε λίγο πυρετό χθες) και την κρατάει η μαμά μου.

Φαίη βλέπω το Μαράκι ξέρει από τώρα τι θέλει στο πιάτο της. Άλλο ένα παιδί με έντονη προσωπικότητα & απαιτήσεις.

Ειρήνη πολύ μου άρεσε το προσκλητήριο. Ελπίζω να είμαστε 100% καλά και να σας απολαύσουμε από κοντά!

Τελικά καμία δεν κατάφερε να το δει αυτό το μουσείο σοκολάτας εεε;; τι στο καλό, έπρεπε να πάει κανείς από τις 5 το πρωί για να πιάσει σειρά;;;;

Τα λέμε αργότερα κορίτσια (αν βρω λίγο χρόνο) έχω πολύ τρέξιμο στη δουλειά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω ειπα στον δημητρη να παμε που ηθελα να δω τα συντριβανια σοκολατας και να πιω κιολας και μου ειπε αν θελω να μου φτιαξει μια σοκολατα να πιω.

Κάπως έτσι αντέδρασε και ο δημήτρης μου!!! Και μετά μου τσάκισε και τις σοκολάτες που πήρα από το Σ/Μ :mad::mad::mad::mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φαίη βλέπω το Μαράκι ξέρει από τώρα τι θέλει στο πιάτο της. Άλλο ένα παιδί με έντονη προσωπικότητα & απαιτήσεις.

Αντοχες και ατσαλινα νευρα να εχεις και εισαι οκ...

Οχι μονο απαιτει, αλλα και διεκδικει και αν δεν γινει το δικο της, σου τραβαει δυο δαγκωνιες και δυο "γαλλικα".. !@#$%^& -στα μωρουδιακα βεβαια-

:lol::lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ή αλλιώς καπαμά ;) έτσι το φτιάχνω ΜΟΝΟ και έτσι ΜΟΝΟ το τρώω :lol: μαζί με κοτοπουλάκι :D

Διαφημίσεις

...

ή αλλιώς καπαμά ;) έτσι το φτιάχνω ΜΟΝΟ και έτσι ΜΟΝΟ το τρώω :lol: μαζί με κοτοπουλάκι :D

Για πείτε συνταγή:D Κοκκινιστό το τρώω και εγώ το κουνουπίδι, αλλά πατάτες δεν έχω βάλει ποτέ μέσα. Πως το κάνετε εσείς;

Γειας σας κορίτσια!!

Τα νεύρα μου!!! Με πήρανε από το σταθμό σήκωσε 38.5 ο Νικόλας. :-(:sad: Και είδα το βράδυ ψάρια στον ύπνο μου, να το βγήκε το όνειρο.

Ωχ βρε Μαράκι :( ανάσα δεν έχεις πάρει...μία ο ένας, μία ο άλλος. Περαστικά του Νικόλα :(

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1598&Itemid=49

Αυτο πλησιάζει πολύ σε αυτο που κάνω εγώ μόνο που κόβω και πατάτες σε κύβους ή σε κομμάτια λίγο μικρότερα απ' ό,τι του φούρνου και τις περνάω για 3-4 λεπτά από τη φριτέζα... Αφού σωτάρω το κουνουπίδι τα ρίχνω και βράζουν μαζί με όλα τα υλικά...

Αν βάλεις και κοτόπουλο χρειάζεται να το έχεις βράσει για λίγο μόνο του και να βάλεις το ζουμι του αντί για νεράκι... προσοχή το κουνουπίδι βγάζει και το ίδιο νερό... οι πατάτες από την άλλη "πίνουν" ;) Χωρίς κανέλα δεν είναι ωραίο :D Επίσης προσοχή στο λάδι γιατί θα έχουν ρουφήξει λάδι και οι πατάτες από τη φριτέζα ;)

Μαράκι περαστικά στον Νικόλα :(

γεια σας κορίτσια! μπαίνω τρέχοντας. πήγα τα παιδιά παραδοσιακούς και τώρα θα πάω να τα πάρω για να πάμε μπαλέτο.

ειρήνη πολύ ωραίο το προσκλητήριο και πρωτότυπο

χτες πήγαμε κι εμείς σοκολάτα 11 το πρωί για να μην βρούμε πολύ κόσμο (δικιά μου ιδέα)...και είχα χρόνο αναμονής για να μπεις μέσα 2 1/2 ώρες!!!!!!!!!!! χαχαχαχα ευτυχώς με το που παρκάραμε συναντήσαμε κάτι γνωστούς και μας το είπαν και γλιτώσαμε τον ποδαρόδρομο ως εκεί. κάτι είναι κι αυτό.

περαστικά στα άρρωστα. από χτες είμαι κι εγώ λίγο χάλια. λες χριστίνα να εφαρμόσω τη θεραπεία σας???:lol:

φιλιά χχχχ

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

Τελικά φτιάχνω το κουνουπίδι :D μου ανοίξατε την όρεξη για κάτι ελαφρύ... μεθαύριο τα γιουρβαρλάκια :D

Καλησπέρα σε όλες!

...

περαστικά στα άρρωστα. από χτες είμαι κι εγώ λίγο χάλια. λες χριστίνα να εφαρμόσω τη θεραπεία σας???:lol:

φιλιά χχχχ

Αλεξία με ρέγουλα τη θεραπεία, μην έχουμε άλλα μετά ;):lol::lol::lol:

Τελικά φτιάχνω το κουνουπίδι :D μου ανοίξατε την όρεξη για κάτι ελαφρύ... μεθαύριο τα γιουρβαρλάκια :D

Θα το φτιάξω και εγώ αύριο. Ζήλεψα :tongue:

By the way, αν εξαιρέσεις τις πατάτες και το κοτόπουλο, έτσι το κάνω και εγώ και συμφωνώ απόλυτα για την κανέλα! Του δίνει άλλη γεύση :)

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Στο τσακ προλάβαμε τη βροχγίτιδα, οπότε ξεκινήσαμε μάσκα και βλέπουμε. Η παιδίατρος μου είπε ότι γίνεται πανικός στους παιδικούς από τις ιώσεις. Πέρυσι φοβόντουσαν για τη γρίπη, αλλά φέτος είναι χειρότερα τα πράγματα...

Μαρίανδ πως είναι ο Νικόλας. Κρίμα ρε γμτ... και μόλις συνήλθε. Εγώ θα την κρατήσω σπίτι αυτή την εβδομάδα μπας και ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα.

Αλεξία σε κόλλησαν τα παιδιά σου; Τι γίνεται όταν αρρωσταίνει μια μαμά 4 παιδιών :confused::confused::confused:

Εμείς αύριο θα το φτιάξουμε το κουνουπίδι. Τσιγαρίζουμε πρώτα το κουνουπίδι & λίγο τις πατάτες, μετά ρίχνουμε νερό, σάλτσα, αλάτι πιπέρι και γαρύφαλο (αντί για κανέλα). Και δεν βάζουμε ούτε κρεμμύδι, καρότο ή κοτόπουλο. Πολύ απλό και νόστιμο φαγητό.

Χριστίνα έχεις ανάψει "φωτιές" με τις δηλώσεις σου :) :) :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γειας σας κορίτσια!!

Τα νεύρα μου!!! Με πήρανε από το σταθμό σήκωσε 38.5 ο Νικόλας. :-(:sad: Και είδα το βράδυ ψάρια στον ύπνο μου, να το βγήκε το όνειρο.

μαρακι μου περαστικα!ελπιζω να μην ησουν εσυ στο τηλεφωνο με τον γρηγορακο που ρωταγε τι να κανει με τον πυρετο.

4ywWp2.png

:lol:

Στο τσακ προλάβαμε τη βροχγίτιδα, οπότε ξεκινήσαμε μάσκα και βλέπουμε. Η παιδίατρος μου είπε ότι γίνεται πανικός στους παιδικούς από τις ιώσεις. Πέρυσι φοβόντουσαν για τη γρίπη, αλλά φέτος είναι χειρότερα τα πράγματα...

Μαρίανδ πως είναι ο Νικόλας. Κρίμα ρε γμτ... και μόλις συνήλθε. Εγώ θα την κρατήσω σπίτι αυτή την εβδομάδα μπας και ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα.

Αλεξία σε κόλλησαν τα παιδιά σου; Τι γίνεται όταν αρρωσταίνει μια μαμά 4 παιδιών :confused::confused::confused:

Εμείς αύριο θα το φτιάξουμε το κουνουπίδι. Τσιγαρίζουμε πρώτα το κουνουπίδι & λίγο τις πατάτες, μετά ρίχνουμε νερό, σάλτσα, αλάτι πιπέρι και γαρύφαλο (αντί για κανέλα). Και δεν βάζουμε ούτε κρεμμύδι, καρότο ή κοτόπουλο. Πολύ απλό και νόστιμο φαγητό.

Χριστίνα έχεις ανάψει "φωτιές" με τις δηλώσεις σου :) :) :)

ευτυχως σονια που προλαβατε!!περαστικα,ελπιζω να περασετε μια ωραια εβδομαδα!

εγω απο οτι ξερω μια μαμα 4 παιδιων δεν εχει δικαιωμα να αρρωστησει.ουτε 3ων ,ουτε 2 καλα με ενα εννοειται οτι δεν παιζει!

περαστικα αλεξια.

σονια οσον αφορα το κουνουπιδι δεν αρεσει σε ολους.οταν ο καλος βλεπει να τρωω μπροκολο η κουνουπιδι μου λεει οτι τρωω λουλουδια

:lol:

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...