Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπον.. Τα νεα μας:

Ηρθε ο γιατρος κατα τις 10 και τεταρτο, την εξετασε, δεν της βρηκε ουτε ακροαστικα, ουτε ερεθισμενο λαιμο και αυτια, οι αδενες της ειναι ενταξει, ολα καλα. Μας ειπε πως ειναι η αρχη μια ιωσουλας και για καλο και για κακο να κανουμε μια γενικη ουρων και καλλιεργεια.

Οποτε την πηρα παραμασχαλα και τραβηξαμε για βιοιατρικη.. Της το βαλανε, την πηρα κι ηρθαμε σπιτι κι ευτυχως εκανε αμεσως και μαλιστα πολλα! Το πηρα κι εγω το σακουλακι, το εβαλα σε ουροσυλλεκτη, την ξαναπηρα παραμασχαλα και ξανα μανα στη Βιοιατρικη..

Ενας χαμος.. Η Μαρια να εχει πλανταξει στο κλαμμα γιατι δεν ηθελε να κατσει στο καρεκλακι του αυτοκινητου, εγω να τα 'χω παιξει μην με σταματησουν με το αυτοκινητο γιατι ουτε διπλωμα εχω, ουτε δικο μου ειναι το αυτοκινητο.. Ο Βασιλης να με εχει παρει 100 τηλεφωνα κι εγω να μην το σηκωνω για να μην καταλαβει πως πηρα το αυτοκινητο (ικανο τον ειχα να φυγει απο τη δουλεια αν του 'λεγα πως πηρα το αυτοκινητο του). Τελος παντων καποια στιγμη φτασαμε... Ο Βασιλης εξακολουθουσε να εχει σπασει τα τηλεφωνα, μεσα στη Βιοιατρικη να γινεται της κολασεως, η Μαρια να ωρυεται... Αφηστε τα, ενας χαμος! Καποια στιγμη ηρθε η σειρα μας, τα δωσαμε και φυγαμε!

Μπαινοντας σπιτι, βλεπω εναν φακελο απο γνωστη τραπεζα... Μας κανανε μια ωραιοτατη καταγγελια Χριστουγεννιατικα γιατι δεν ειχαμε πληρωσει το δανειο απο τον Αυγουστο. Ο Βασιλης να εξακολουθει να παιρνει τηλεφωνο, το σηκωσα βεβαια αυτη τη φορα, ριξαμε εναν ωραιοτατο τσακωμο που δεν το σηκωνα και μετα απο ολα αυτα τα ωραια, εβαλα στο παιδι να φαει φρουτοκρεμα!

Δεν εχω παραπονο, την εφαγε ολοκληρη, ενα πιατακι τιγκα! Την πιανω κι εγω μολις εφαγε να της αλλαξω πανα, παω να της τη βγαλω και το παιδι πλανταζει στο κλαμμα... Ειχε κολλες απο το λευκοπλαστ που χρησιμοποιησανε στη Βιοιατρικη για να στερεωσουνε το σακουλακι κι ετσι οπως ανοιξα την πανα, την πονεσα.. Προσπαθησα να της τις βγαλω αλλα το μονο που καταφερα ηταν να ερεθισω το δερματακι της.. Κατακοκκινο εγινε.. Μην σας τα πολυλογω, την επλυνα, παω να τη ντυσω κι αρχιζει και τρεμει...... Σαν το ψαρι πηγαινε η καημενη! Της βαζω θερμομετρο κι ειχε 38,7 Εκεινη την ωρα με ξαναπαιρνει τηλεφωνο ο Βασιλης, την ακουει που κλαιει και μου βαζει ενα κ***χερο... Λες κι εφταιγα εγω για αυτα που περναει το παιδι...

Με τα πολλα, της εδωσα ponstan και επεσε για υπνο.. Της ξαναεβαλα θερμομετρο πριν απο κανενα μισαωρο και ειχε πεσει στο 37.3 Αναμενω εξελιξεις...

Οπου να 'ναι ερχεται και ο Βασιλης... Δεν εχω μαγειρεψει τιποτα, θα αναγκαστω να του πω και πως πηρα το αμαξι (γιατι εχω παρκαρει διαφορετικα απο οτι εκεινος, δεν μπορουσα να το βαλω οπως το βαζει αυτος αν και προσπαθησα), θα πρεπει να του πω και για την καταγγελια απο την τραπεζα, θα δει και το δερμα του παιδιου που ειναι ερεθισμενο και νομιζω πως θα γινει εδω μεσα... της που@@νας το καγκελο.. Ηδη οταν με πηρε τηλεφωνο να μου πει πως ερχεται, ηταν πολυ εκνευρισμενος..

Τι αλλο με περιμενει Παναγια μου σημερα??

Συγγνωμη για το μεγαλο post ρε κοριτσακια αλλα ηθελα να τα πω.. Αν δειτε στις ειδησεις "Πατερας σκοτωσε μητερα για χρεη, ερεθισμενο δερμα μωρου και λαθος παρκαρισμα" να ξερετε πως σε εμας αναφερονται..

Θα σας "δω" σε λιγο παλι.. Παω να κανω ενα τσιγαρο στην αυλη μπας και συνελθω!

Φιλια!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

αχ φαιη μου τι τραβας κ εσυ!!!θα ηρεμησει ο βασιλης μην ανησυχεις πεσ του τα ηρεμα κ θα καταλαβει.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλή μου Φαίη άλλη φορά αν χρειάζεται να μετακινηθείς με αυτοκίνητο, πάρε με ένα τηλέφωνο. Σήμερα, ας πούμε, ήμουν σπίτι. Θα μπορούσα να σε πάω στη Βιοιατρική.

Εύχομαι να έχει ηρεμήσει ο Βασίλης μέχρι να φτάσει σπίτι και η Μαρία να ξυπνήσει μια χαρά το απόγευμα.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

ρε κοριτσακι μην τσακωθητε τωρα για αυτον τον λογο.κριμα ειναι αν και οι δυο εχετε το δικιο σας.αν και γω επαιρνα τηλεφωνο και δεν μου απαντουσαν θα ειχα φρικαρει και θα γινοταν ο χαμος.ολα θα πανε καλα ρε μπουμπου!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!τι κανετε?εγω πηγα σημερα στο γιατρο για καρδιογραφημα και την επομενη εβδομαδα παλι θα ξανακανω μαζι με εξετασεις αιματος...

φαιη περαστικουλια και ολα θα πανε καλα μην ανησυχεις!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

καλησπερα!!

εχουμε κ εμεις πυρετο!!37,9 προς το παρον τυχαια το καταλαβα οταν τη πηρα αγκαλια κ μου φανηκε ζεστη.πηρα το γιατρο ειχε δουλεια κ θα τον ξαναπαρω το βραδυ.του ειπα οτι τρωει κανονικα κ οτι ειχε πρασινα κακακια μου ειπε να δωσω ντεπον κ θα ξαναμιλησουμε.μαλλον ιωσουλα ειναι.κ εγω εχω τρελο βηχα σημερα...:-(

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι έγινε ρε παιδιά; Σοφία περαστικά και σε σας. Τι να πω; ευτυχώς που δεν έχουμε συναντηθεί πρόσφατα γιατί θα είχα τύψεις ότι σας κολλήσαμε.

Εμείς γυρίσαμε πριν λίγο από το γιατρό (μια χαρά είναι ο Ευριπίδης, απλά έπρεπε να μας δώσει ένα χαρτί για τον παιδικό ότι είναι ok). Του είπα ότι σας γνωρίζω εσένα και τη Φαίη.

Φαίη περιμένουμε νεότερα, όποτε μπορέσεις ε;

Γλυκούλα εννοείς ότι σε συνδέει στον καρδιοτοκογράφο (το μηχάνημα που μετράει τους παλμούς του παιδιού σε σχέση με τις συσπάσεις της μήτρας);

Εγώ αυτές τις μετρήσεις τις έκανα μια φορά την εβδομάδα από την 36η και μετά.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Γεια σας και παλι! Τωρα καταφερα να καθησω..

Ευτυχως δεν τσακωθηκαμε πολυ με τον Βασιλη.. Απλα φωναξε που δεν σηκωνα τα τηλεφωνα και μου ειπε να μην το ξανακανω αυτο με το αυτοκινητο, αλλα να τον παιρνω τηλεφωνο να ζηταει ολιγοωρη αδεια και να με μετακινει εκεινος. Μετα ακουσε τα περι τραπεζης και στεναχωρηθηκε παρα πολυ, οποτε σταματησε να ασχολειται με τα του αμαξιου. Πηρε τηλεφωνο στην τραπεζα και ειπε πως θα βαλει τη ληξιπροσθεσμη οφειλη στις 17/12 που μπαινει και το δωρο. Οχι πως φτανει δηλαδη, αλλα θα βαλει και η μανα μου καποια λεφτα κι ετσι θα μπει τουλαχιστον το απαιτουμενο ποσο για να αποσυρθει η καταγγελια και να ανοιξει ο λογαριασμος. Η αληθεια ειναι πως απο εκεινη την ωρα δεν μιλιεται..

Το Μαρακι μετα το ponstan που πηρε το μεσημερακι, ξυπνησε κατα τις 4 και εφαγε (κανονικα, ουτε λιγο αλλα ουτε και πολυ). Πριν λιγο μου ξαναεκανε 38.5 και της ξαναεδωσα αντιπυρετικο, την εκανα κι ενα χλιαρο ντουσακι και την εβαλα στην κουνια της. Στις 02:00 θα παω να δω αν ειναι ζεστη για να της ξαναδωσω κι αμα ειναι, θα ακολουθησουμε τα χθεσινα, δηλαδη θα την παρω παλι στο κρεββατι μαζι μας.

Ας ελπισουμε πως απο αυριο θα αρχισει να πεφτει ο πυρετος.. Πηγα και στη βιοιατρικη το απογευμα να παρω τη γενικη ουρων. Καθαρη βγηκε, τωρα αναμενουμε τις απαντησεις της καλλιεργειας που θα ειναι ετοιμες την Τεταρτη το απογευμα. Βεβαια τους πιεσα και τους ειπα μηπως γινεται να μου την εχουν ετοιμη αυριο και μου ειπε η κοπελα να παρω ενα τηλεφωνο αυριο το απογευμα, αλλα το πιο πιθανο ειναι να μην ειναι ετοιμη.. Οποτε στην αναμονη!

Μαρια οντως, επρεπε να σε παρω να με πας εσυ! Θα τον γλιτωνα ολο αυτον τον πανικο και θα ημουν και πιο ηρεμη.. Πανω στην τρελλα μου ομως δεν το σκεφτηκα! Αν μου ξανατυχει τιποτα παλι, θα σε παρω οπωσδηποτε! Ευχαριστω!

Σοφια κι εσεις πυρετο διαβασα... Περονοσπορος επεσε?? Μη χειροτερα! Τι σου ειπε ο γιατρος μας?

Γλυκουλα εγω το εκανα μια φορα στις 37 εβδομαδες. Δεν το ξαναεκανα, αλλα στην 38η μπηκα προγραμματισμενα να γεννησω, οποτε δεν ειχα και το περιθωριο να το ξανακανω!

Γιωτα εσυ ολα καλα? Ο Τασουλης?

Ειρηνη συγγνωμη που δεν σου απαντησα στο facebook αλλα συνεχεια το ανοιγοκλεινα για να ξεχνιεμαι..

Μακαρι η αυριανη να ειναι μια διαφορετικη μερα γιατι παλι το πρωι θα ειμαι μονη μου...

gM4vp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!Πως ξημερώσατε?

Σοφία και Φαίη πως είναι τα κορίτσια σας????

Εγω ξύπνησα στις 7 00 αλλά ο Τασούλης μου κοιμάται ακόμη.Μάλλον τον κουρασα χτες!!!

Ο Βασίλης γύρισε χτες απ τη δουλεια σακατεμενος με την μεση του.Περπαταει σαν τον Τασο...επιπλο,επιπλο.....Τον ετριψα το βραδυ με βολταρεν αλοιφη κ εβαλε κ την ζωνη του που εχει....τώρα πήγε πάλι για δουλειά.Ανησυχω μηπως μεινει εκει περα κ τρεχουμε στα νοσοκομεια!!!!Το απογευμα εχουμε οδοντιατρο και οι 2....ουφ,αλλα βασανα απο κει.Εντωμεταξυ δεν μπορει να παρει τον μικρο αγκαλια κ ολη μερα τον κουβαλαω εγω...ευτυχως δεν εχω καταλαβει ακομη οτι ειμαι εγκυος!!!!!

Αυτα τα νεα μας,σας καλημεριζω με ενα γλυκο φιλι και θα τα πουμε αργοτερα!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα! Τι κανετε?

Γιωτα πρωινη - πρωινη! Γιατι δεν κοιμασαι αφου σε αφησε ο Τασουλης? Οταν θα ερθει και το 2ο θα τις νοσταλγεις αυτες τις ωρες... ;)

Η νυχτα κυλησε καπως πιο ομαλα απο την προηγουμενη.. Πριν την κοιμισω οπως σας ειπα της εδωσα ponstan και στις 02:00 πηγα και της εδωσα depon. Δεν ξυπνησε καθολου, οποτε δεν την πηρα στο κρεβατι μας.. Κι εγω η γαϊδουρα νυσταζα τοσο πολυ που δεν πηγα ουτε μια φορα μεσα να δω τι κανει το παιδι.. :oops:

Το πρωι που εφυγε ο Βασιλης μου την εφερε μεσα και κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα αλλη μια ωρα. Πριν απο 45 λεπτακια περιπου της εδωσα το γαλα της (100 ml με τα χιλια ζορια ως συνηθως..), τη θερμομετρησα και ειχε 37.7 Εδωσα ponstan και περιμενω. Πιστευω πως θα κανει και σημερα πυρετο γιατι ξεκινησαμε με πυρετο.. Εχθες ξυπνησε απυρετη και παλι εφτασε το 38.7 , σημερα τι να περιμενω?? :roll:

Σοφια πως ειναι η μπουμπουκα σου? Ελπιζω να ειστε καλυτερα και να ειχατε ενα ηρεμο βραδυ!

Μαρια αληθεια τι σου ειπε ο γιατρος οταν του ειπες πως μας ξερεις? Εγω του ειχα πει πως οπως παμε θα του ανοιξουμε fun club!!!

Ειρηνη, γλυκουλα και οι υπολοιπες εγκυουλες (μαζι με την ξαγρυπνη Γιωτα) ευχομαι να ειστε καλα!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...