Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια!

...

Μαρια δεν ξερω γιατι.. Κι εγω παντως σε αυτο το θεμα εχω edit ενω στα υπολοιπα θεματα που συμμετεχω δεν υπαρχει.. :roll:

...

Edit έχουμε σε αυτό το φόρουμ... στα άλλα φόρουμς (όπου φόρουμ διαφορετική περιοχή του board) δεν έχει... γι' αυτό βλέπεις edit εσύ Dems μου γιατί γράφεις μόνο εδώ :lol:

...

Α, έτσι εξηγείται :lol::lol::lol:

Είπα και εγώ :rolleyes: τι στο καλό, προνομιούχα είμαι :lol::lol::lol:

Σόνια περαστικά στην Κυριακή.

Χριστίνα περαστικά στον άντρα σου.

Βίκυ περαστικά και σε σένα.

(πάλι αναρρωτήριο γίναμε :roll::? )

Φιλάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!!

Ξεκινήσαμε και εμείς να πάμε σε αυτό το περιβόητο μουσείο σοκολάτας και είχε μια ουρά, ούτε στον πύργο του Άιφελ τόσο μεγάλη!!! Φυσικά φύγαμε.

Σόνια πάλι βήχα έχει η μικρη? Περαστικά. Ρώτησα και τον Δημητρη αυτό με την βροχή αλλά δεν μου είπε τίποτα!!!

Ειρήνη πολύ ωραία τα προσκλητήρια, με το καλό η βάφτιση

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

ευχαριστουμε μαρακι!

αντε ρε πηγατε μεχρι εκει και φυγατε......

κριμα.βεβαια κριμα και να περιμενεις τοση ωρα.εγω ειπα στον δημητρη να παμε που ηθελα να δω τα συντριβανια σοκολατας και να πιω κιολας και μου ειπε αν θελω να μου φτιαξει μια σοκολατα να πιω.

4ywWp2.png

τι γινεται ρε κοριτσακια παλι αρρωστιες?

βικυ εσυ τι επαθες?ελπιζω να μην σε επιασε αλλεργικο με την "μητερα".περαστικα παντως οτι και αν ειναι.

περαστικα και στην κωνσταντινα και στον μπαμπα.τι ειναι αυτο ρε κοριτσια.ποτε θα κανει ξαστερια?

σονια μην στεναχωριεσαι για την κυριακουλα κι εγω πιστευω οτι ειναι τις ηλικιας.

4ywWp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Πως είστε σήμερα;

Από δω όλα καλά. Ο Ευριπίδης στο σχολείο και το μεσημέρι κολυμβητήριο. Ο Διονύσης σε δουλειές και εγώ με την Ιφιγένεια κρατάμε το οχυρό :lol::lol:

Τι θα φάτε σήμερα; δεν έχω ιδέα τι να μαγειρέψω :roll:

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα... άμα το βρεις τι θα μαγειρέψεις πες το να μαγειρέψω κι εγώ :lol:

Έχω κάτι κουνουπίδια στο ψυγεί... λες να φτιάξω αυτά;

καλημερα κ απο μενα και καλη μας εβδομαδα!

χριστινα περαστικα στο συζυγο.η κωνσταντινα πως ειναι?

σονια περαστικα και στη κυριακουλα βικυ και σε σενα επισης.κριμα που δε τα καταφερατε να πατε στο μουσειο σοκολατας τοση ουρα που ειχε ομως τι να κανατε...

ειρηνη πολυ ωραιο το προσκλητηριο σας προλαβα και το ειδα το σκ.

εμεις καλα περασαμε ενα ησυχο σκ (αν εξαιρεσουμε το σαβατο το βραδυ που δε κοιμηθηκε καλα η ελισαβετ μαλλον απ τα δοντια εχουν φουσκωσει οι κυνοδοντες στον ενα εχει βγει η μυτουλα καλα θα περασουμε:D).

παω γαι δουλεια με τις απεργιες τους αργησα να φτασω κ τωρα τρεχουμε!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

χμμμ ωραία ιδεά τα γιουρβαρλάκια :D

Η κωνσταντίνα μια χαρά... και του μπαμπά του έκανα μια σπέσιαλ περιποίηση χθες βράδυ και είναι περδίκι σήμερα if you know what I mean ;)

να σου πω δε μου πολυαρεσουν για την ελισαβετ θα τα κανει περισσοτερο.

χαχαχχα βλεπω καλα περασατε χθες μπραβο!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Ναι τα καταφεραμε αφού είδαμε όλους τους παπουδογιαγιάδες... μας βγήκε και το νυχτερινό :lol:

Γεια σας και πάλι!

Έφτιαξα φασολάκια και θα τηγανίσω και πατάτες. Τα γιουβαρλάκια μας αρέσουν. Ο Ευριπίδης μπορεί να φάει και μια κατσαρόλα μόνος του :lol: Το κακό είναι ότι δεν μπορούν κρατώντας την Ιφιγένεια στο ένα χέρι :confused:

Σοφία εύχομαι να κυλήσει ήρεμα η μέρα σου, χωρίς πολύ δουλειά :)

Χριστίνα χαρά στο κουράγιο σας μετά από τους παππουδογιαγιάδες :lol::lol::lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Α μα οι παπουδογιαγιάδες ευθύνονται :D Εξαιτίας τους είμασταν ξεκούραστοι και ευτυχώς δεν μας δημιούργησαν νεύρα :lol: Εξόντωσαν και την εγγόνα και κοιμήθηκε σαν πουλάκι οπότε... :lol:

Καλημερα και απο εμας!!

Σημερα καναμε την αιτηση για μεταφορα της συνδεσης.. Για να δουμε ποσο θα τραβηξει γιατι δεν παει αλλο αυτη η κατασταση, εχω χιλιοσκοτωθει με την αδερφη μου ποια θα πρωτοκαθησει στο λαπτοπ :lol:

Εμεις σημερα εχουμε κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο... Βεβαια ειναι χθεσινο, φαγαμε το μεσημερι, το βραδυ εγω τσακισα 2 τοστακια, ο Βασιλης βγηκε με την αλλαγη και φαγανε εξω, οποτε voila!!! Φαγητο και για σημερα! ;)

Το απογευμα μαλλον θα παμε σε παιδοτοπο! Με αυτον τον καιρο και με τη μετακομιση εχουμε να βγουμε πολυ καιρο και το Μαρακι θελει εκτονωση!

Χριστινιω αντε και εις ανωτερα! Ευχομαι να το κανετε συστημα το χθεσινοβραδυνο!! ;):tongue:

Μαρια οκ τα φασολακια, τις πατατες τις εφτιαξες γιατι δεν τα τρωει καποιος ή σαν συνοδευτικο? :confused::lol:

Σοφια με το καλο να βγουν οι κυνοδοντες να ηρεμησετε! Ευχομαι να βγουν στο "ποδι" και να μην καταλαβετε πολλα! :D

Μαριανδ το 'ξερα πως θα πατε!! Κι εγω στη θεση σας δεν υπηρχε περιπτωση να περιμενω τοση ωρα μες στο κρυο! :|

Ειρηνη το προσκλητηριο σας οπως λεει και η Σοφια ειναι απλα φανταστικο! ;)

Βικυ ελπιζω σημερα να εισαι καλυτερα και να μην σε εφαγε η κακουργα η πεθερα!! :lol:

Οι υπολοιπες τι κανετε? Το Ναταλακι μαλλον θα ετοιμαζει τον Τασο για την αυριανη που θα παει στο money drop με τη Σοφια!! :lol: Η Ελενη θα το εχει ριξει -κλασσικα- στο διαβασμα! Καλο κουραγιο κοριτσακι!! :)

Αυτα προς το παρον κοριτσουδια!! :D Πανω να καλημερισω και τα υπολοιπα threads!! :mrgreen:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

...

Μαρια οκ τα φασολακια, τις πατατες τις εφτιαξες γιατι δεν τα τρωει καποιος ή σαν συνοδευτικο? :confused::lol: ...

Συνοδευτικό. Όλοι τα τρώμε τα φασολάκια, αλλά θέλουμε και λίγο υδατάνθρακα γιατί μόνος του ο Μπαρμπα Στάθης δεν μας χορταίνει :lol::lol::lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...