Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια.τι κανετε?

ελπιζω να μην πηγε καμια κοπελα στην εκκλησια.το αλλο σαββατο ειναι τα βαφτισια μας.5/2 στις 17.00.σοφακι εχεις δικιο

μαρια ο ευριπιδης σιγουρα θα σου φτιαχνει την μερα με τις ατακες του.

το αλμορα που εγραψες τι ειναι?

φαιη μεγαλωνει το μαρακι.σιγα σιγα θα γινει σωστοτατη δεσποινιδουλα.δεν θα εχει γκρινιες πολλες.ετσι νομιζω δηλαδη

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

...

Όχι αντικοινωνική, της αρέσει πολύ η παρέα με τα άλλα παιδιά. Μου τη χαρακτήρησαν αντιδραστική, εγωίστρια και διεκδικητική (αυτά τα λίγα και τα "καλά"), με αποτέλεσμα να απομακρύνει τους φίλους της ... ελπίζω να δω και εγώ τις αλλαγές που έχεις βιώσει εσύ (προς το καλύτερο ελπίζω).

Σόνια να τις βάλουμε να κάνουμε παρέα :lol: κι εμένα σήμερα επιτέλους παραδέχτηκαν ότι είναι αντιδραστική :lol: και μη συνεργάσιμη :lol:

Είπαμε κάποια πράγματα να δούμε πως θα πάει...

Εμένα πάλι γιατί μου φαίνεται ότι απλά ξεβολεύονται στους σταθμούς όταν ένα παιδάκι έχει προσωπικότητα και άποψη και ξεφεύγει από το κοπάδι :rolleyes:

...και καλά οι παιδοψυχολόγοι δεν ξέρουν ότι σε αυτή την ηλικία τα παιδιά είναι απόλυτα φυσιολογικό να είναι εντελώς εγωκεντρικά; απορώ πραγματικά :rolleyes:

Χρειάζονται πολλά χρόνια μέχρι κάποιος να ωριμάσει αρκετά ώστε να πάψει να είναι μόνο για πάρτη του και να μπορεί να σκεφτεί και τους άλλους (καλά υπάρχουν και μερικοί που δεν φτάνουν ποτέ σε αυτό το επίπεδο :lol::lol: )

...

το αλμορα που εγραψες τι ειναι?

...

Αλμορά είναι σκόνη σε φακελάκι που διαλύεις σε νερό και το πίνεις για να αποφύγεις την αφυδάτωση.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Μαράκι στην δική μας περίπτωση η αντιδραστικότητα παίζει και την αντιμετωπίζω στο σπίτι με αντίστροφη ψυχολογία ;) Έχω γράψει στις Αναλ γι' αυτό :D

Κι ο λόγος που είμαι σίγουρη είναι ότι το συγκεκριμένο παιδί το έχει στα γονίδιά του γι' αυτό άλλωστε ήξερα και πως να το αντιμετωπίσω :lol:

καλημερα!!!τι κανετε?μπηκα λιγο να διαβασω νεα σας...μου λειψατε αλλα δεν μπορω να μπαινω εχω διαβασμα!!!θα ερθω ομως στην βαπτιση της ειρηνης οποτε ελπιζω να σας δω εκει...

πολλα φιλιααααααααααα

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Ελπίζω να περνάτε καλά :)

...

μαρια ο ευριπιδης σιγουρα θα σου φτιαχνει την μερα με τις ατακες του.

...

Βασικά μου φτιάχνει ένα κεφάλι - καζάνι με την πολυλογία του, αλλά έτσι ήμουν και εγώ ως παιδί, οπότε δεν με παίρνει να διαμαρτύρομαι (πολύ :rolleyes: ).

Μαράκι στην δική μας περίπτωση η αντιδραστικότητα παίζει και την αντιμετωπίζω στο σπίτι με αντίστροφη ψυχολογία ;) Έχω γράψει στις Αναλ γι' αυτό :D

Κι ο λόγος που είμαι σίγουρη είναι ότι το συγκεκριμένο παιδί το έχει στα γονίδιά του γι' αυτό άλλωστε ήξερα και πως να το αντιμετωπίσω :lol:

Χριστίνα τα διάβασα. Μια χαρά τη βρίσκω την Κωνσταντίνα και επίσης μια χαρά και η δική σου αντιμετώπιση :D

καλημερα!!!τι κανετε?μπηκα λιγο να διαβασω νεα σας...μου λειψατε αλλα δεν μπορω να μπαινω εχω διαβασμα!!!θα ερθω ομως στην βαπτιση της ειρηνης οποτε ελπιζω να σας δω εκει...

πολλα φιλιααααααααααα

Ελένη καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου! :)

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημερα και απο εμας! (Καλησπερα δηλαδη, αλλα δεν πειραζει :lol:)

Σημερα ειναι μερα χαλαρωσης! Το Μαρακι ξυπνησε μετα απο ενα 10ωρο σερι υπνου και ευτυχως κοιμηθηκαμε κι εμεις καλα. Καναμε τις δουλειες μας και τωρα εχω ερθει στη μαμα μου γιατι θα ερθει η κοπελα που της φτιαχνει τα νυχια και θελω να με περιποιηθει κι εμενα λιγακι (εχω να τα φτιαξω απο οταν πηγαμε διακοπες στον Κακοβατο, δηλαδη απο το Σεπτεμβρη).

Χριστινα πως περασατε εχθες?

Σονια αν ολα αυτα τα ειπανε για την Κυριακη, αναρωτιεμαι τι εχω να ακουσω για τη δικια μου οταν με το καλο τη στειλω.. :roll: Παντως κι εμενα μου φαινεται φυσιολογικο να ειναι ετσι ενα παιδι αυτης της ηλικιας. Και οπως λεει και ο παιδιατρος μας "καλυτερα ενα παιδι με αποψη, παρα ενα νωθρο - νωχελικο παιδι"!

Ειρηνη μου απο το στομα σου και στου Θεου τ' αυτι!

Ελενη καλη συνεχεια στο διαβασμα και καλη επιτυχια στις εξετασεις σου!

Αλεξια καλο μεσημερι και σε εσας! Αληθεια, κοιμουνται τα ζουζουνια σου το μεσημερι ή το πατε σερι μεχρι το βραδυ?

Μαρια δεν ξερω γιατι.. Κι εγω παντως σε αυτο το θεμα εχω edit ενω στα υπολοιπα θεματα που συμμετεχω δεν υπαρχει.. :roll:

Οι υπολοιπες που ειστε? Ελπιζω οσες πηγαν στο μουσειο σημερα να μην ταλαιπωρηθηκαν πολυ!

Φιλακια!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ελπίζω να είναι μια καλή μέρα για εσάς γιατί η δική μας δεν ήταν τόσο καλή, αφού η Κυριακή έβηχε σήμερα όλη μέρα με αποτέλεσμα να κάνει εμετούς τα πάντα και παντού. Δεν τη γλύτωσε φαίνεται, το μόνο θετικό είναι ότι δεν έχει υψηλό πυρετό. Ελπίζω να κυλήσει ήρεμα η νύχτα. Δεν είχα χρόνο να διαβάσω πιο πάνω, θα επανέλθω αύριο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Φαίη σε πιάνω αδιάβαστη :P Δεν βγήκαμε χθες γιατί αρρώστησε ο Λ :lol:

Edit έχουμε σε αυτό το φόρουμ... στα άλλα φόρουμς (όπου φόρουμ διαφορετική περιοχή του board) δεν έχει... γι' αυτό βλέπεις edit εσύ Dems μου γιατί γράφεις μόνο εδώ :lol:

Καλησπέρα είπα; Δεν είπα :D Χαίρετε τι κάνετε; Καλά ευχαριστώ :lol:

Περαστικά στην Κυριακούλα...

Και η Κωνσταντίνα με 38 ξύπνησε αλλά μέχρι στιγμής είναι απύρετη... θέλω να πιστεύω πως ήταν δόντι...

Το τι είπε το στόμα της στη γιαγιά και τον παππού άλλο να σας λέω και άλλο να ακούτε... επαναλαμβάνει πλέον ότι της ζητάς :D

Φαίη σε πιάνω αδιάβαστη :P Δεν βγήκαμε χθες γιατί αρρώστησε ο Λ :lol:

:oops::oops: Δεν θα ξανασυμβει, το υποσχομαι! :lol:

Βικακι περαστικα! Τι επαθες ρε παιδι μου? Η ελλειψη του χαμαμ φταιει νομιζω! :tongue:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...