Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια πληροφοριακα εγω του δηλωσα τωρα πως την Κυριακη που θα ερθει θα παω θεατρο με την μικρη μουχαχαχ ας την τραπεζωσει την ΜΗΤΕΡΑ

αχαχα

"γεια σας μητερα τι κανετε?πως απο δω?δυστυχως δεν θα κατσω μαζι σας αν και πολυ θα το ηθελα αλλα εχω παρει κατι εισητηρια για το θεατρο και πρεπει να παω"

αχαχ

"καλη διασκεδαση μητερα,και αν μαγειρεψετε μην βγαλετε πολλα στην μεση........."

4ywWp2.png

:lol: :lol:

Ειρήνη στο album έχω μια φθινοπωρινή που είμαι μαζί με τη μικρή... δεν είναι μεγάλη η διαφορά μπροστά... πίσω είναι η τεράστια διαφορά :lol:

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια! χρόνια και ζαμάνια. σας πεθύμησα. ρε γαμ@@@@ να μην έχουμε ίντερνετ στη δουλειά. έχουν στα γραφεία των γιατρών, αλλά τί να πώ γεια σας θέλω να δω το καφέ μου? χαχαχα ε, και μετά καταλαβαίνετε δε σταματάω και 11 πέφτω ξερή. πάντως στη δουλειά μια χαρά, εκεί με τις συναδέλφισσες, αλλά γενικά το κλίμα ολίγοντι σκ@τ@. αφού είναι απλήρωτοι 5 μήνες.

ωραία φαίη που τακτοποιηθήκατε. το ραντεβού είναι γι'αυτή την παρασκευή? γιατί εγώ η ξανθιά(μάλλον μόνο εσωτερικά:lol:) νόμιζα χτες και είχα στενοχωρηθεί που δεν μπορούσαμε. α! και καλά λέει η βίκυ, όλες οι μάνες ηρωίδες είναι. τί εσύ δεν είσαι που κρατάς μόνη παιδί και σπίτι? εγώ έχω και βοήθεια, μην ξεχνιόμαστε. φιλιά στο μαράκι.

αερικό με γεια το κούρεμα! μια αλλαγή τη χρειαζόμαστε κάπου κάπου. αλλά να τα ξαναφήσεις μακρυά. το κων/νάκι πώς είναι? περαστικά του και να του δώσεις φιλιά.

γιώτα τί κάνουν τα μικράκια σου? σου είπα για τον ογα, έβαλες να μπαίνει σε κάποια τράπεζα?

μαρία ντεμς πώς είναι η μπουμπού σου? βελτιώθηκε στον ύπνο? ο κύριος ευρυπίδης? καιρό έχεις να μας πεις ατάκα του! ) εκτός αν έχασα επεισόδια!

ειρήνη με το καλό η βάφτιση σήμερα. δεν ξέρω αν έρθουμε, θα προσπαθήσουμε.

μαρία ντ μάλλον κι εμείς θα πάμε μουσείο αύριο, μπορεί να σας πετύχουμε.

ελένη ο ευθυμάκης σου τί κάνει? έχω κι ένα δώρο να δω πότε θα στο δώσω!

σοφία τί κάνει το ελισαβετάκι σου? εύχομαι να πάνε όλα καλά με τα ματάκια της. και καλά κέρδη!!!

ναταλία τα διδυμάκια σου καλά είναι? εύχομαι να βρει καλή δουλειά ο τάσος σύντομα. και φυσικά καλά κέρδη στο παιχνίδι.

σόνια αν κατάλαβα, αγχώνεσαι ότι η κυριακή είναι αντικοινωνική? πολύ μικρή δεν είναι για να βγουν συμπεράσματα? κι εγώ έχω δει τεράστιες αλλαγές στα παιδιά μου. μεγαλώνοντας θα αλλάξει πιστεύω.

βίκυ υπομονή! και καλά έκανες με το θέατρο, να περάσετε καλά.

χχχχχχχχ

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

γιώτα τί κάνουν τα μικράκια σου? σου είπα για τον ογα, έβαλες να μπαίνει σε κάποια τράπεζα?

Ναι σε ευχαριστω!Με ενημερωσε ο ταχυδρομος και το τακτοποιησα...καλυτερα ετσι παρα να ψαχνουμε τον ταχυδρομο.Τωρα περιμενω μονο να μου βγαλουν καρτα για το ΑΤΜ να ενημερωνομαι απο εκει.Λογικα καθε 1η θα φαινονται ή καθε 16?Μηπως ξερεις????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα στα γρήγορα :D γιατί η μέρα είναι πολύυυυυυυυυυ γεμάτη!

Κωνσταντίνα απύρετη ευτυχώς. Πάει στον παπού και τη γιαγιά και θα διανυκτερεύσει εκεί αφού εμείς έχουμε το τρέξιμο της αρκούδας. Η μέρα μας όμως θα κλείσει ευχάριστα με έξοδο με την κολλητή μου.

Φυσικά και θα το ξαναφήσω το μαλλί μακρύ απλώς ήταν άθλιο έτσι όπως ήταν... μονίμως ξασμένο γιατί είχε γεμίσει φύτρες μέσα χωρίς να υπάρχει μαλλί κάτι. Θα δυναμώσει τώρα... πίνω κάτι βιταμίνες και του βάζω και κάτι αμπούλες.

Ειρήνη μου σήμερα είναι η βάφτιση; Ελπίζω να πάνε όλα ρολόι!

Σας ασπάζομαι και καλά κουράγια σε ό,τι κάνετε!

Καλημέρα κορίτσια,

Χριστίνα πως είναι η Κωνσταντίνα σήμερα; Με γεια και το μαλλί :)

Φαίη μπράβο στο Μαράκι!

Ειρήνη καλορίζικη η τραπεζαρία!

maria nd χθες στο κολυμβητήριο ήταν μόνο ο Ευριπίδης και τα δύο παιδιά που είναι μάλλον ΑΜΕΑ.

μαρία ντεμς πώς είναι η μπουμπού σου? βελτιώθηκε στον ύπνο? ο κύριος ευρυπίδης? καιρό έχεις να μας πεις ατάκα του! ) εκτός αν έχασα επεισόδια!

Η Ιφιγένεια έχει βελτιωθεί στο θέμα του ύπνου, αλλά τις τελευταίες μέρες κάνει πολλές φορές κακά της την ημέρα και μου είπε ο παιδίατρος να της δώσω almora. Προσπαθω από χθες αλλά δεν καταφέρνω και πολλά :?

Νεότερα από τον Ευριπίδη...

Ευριπίδης: μαμά ποιο είναι το ταχύτερο ζώο στον κόσμο;

Εγώ: Νομίζω ο γατόπαρδος.

Ευριπίδης: Είναι ξάδερφος της γάτας;

Εγώ: Μακρινός.

Ευριπίδης: Μαμά έχεις εσύ από αυτά τα δόντια που μας ηρεμούν;

Εγώ: Ποια δόντια; :confused::shock:

Ευριπίδης: (επιμένει) τα δόντια που μας ηρεμούν.

Εγώ: :roll::roll: (και μετά μου έρχεται η έμπνευση) :idea: φρονημίτες;

Ευριπίδης: Ναι! έχεις;

Εγώ: έχω

Ευριπίδης: Εγώ έχω;

Εγώ: Όχι, είσαι μικρός ακόμα :mrgreen:

Ευριπίδης: :evil:

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλημερα κ απο μενα!τικανετε?

βικυ καλο κουραγιο!νομιζω βρηκες τη καλυτερη λυση καλα να περασετε στο θεατρο με το κοριτσι σου!

αλεξια μπηκες παλι στους ρυθμους της δουλειας ε?καλη δυναμη και σε σενα!

χριστινα χαιρομια που η κωνσταντινα ειναι απυρετη παει περασε κ αυτο!με γεια το νεο λουκ σου παει πολυ!

φαιη μπραβο στο μαρακι της αρεσε πολυ το κρεβατι της ε?ελπιζω και το βραδυ να κοιμηθηκε ανετα.

μαρια περαστικα στην ιφιγενεια ελπιζω να φτιαξει το θεμα με το αλμορα.

για τη βαφτιση της ειρηνης νομιζω το αλλο σαβατο ειναι(ελπιζω να θυμαμαι καλα και να μη τρεχω πανικοβλητη τελευταια στιγμη:D)

πολλα φιλια και καλο σκ σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημερα - καλημερα!!

Κι εμεις γεματη μερα εχουμε σημερα!! Ηρθαμε για λιγο στη μαμα μου να παρουμε το ραντζο να το βαλουμε στον ξενωνα γιατι θα ερθει ο κουνιαδος μου σημερα παλι και θα τον βαλουμε εκει να κοιμηθει.

Το βραδυ μας κυλησε παρα μα παρα πολυ ομορφα! Δεν το πιστευα με τιποτα!! Στην αρχη σηκωθηκε 3 φορες, την εβαζα πισω, το δεχοταν αδιαμαρτυρητα και μετα την 3η φορα, κοιμηθηκε σερι μεχρι τις 9μιση το πρωι!!!! Ειμαι πολυ περηφανη για το παιδι μου!!! :lol:

Αλεξια η συναντηση ειναι για αυτη την Παρασκευη και οχι για εχθες! Ελπιζω να τα καταφερετε και εσεις! :D

Χριστινα καλα να περασετε σημερα! :)

Μαρια ο Ευριπιδης απλα τελειος!! Σου εχω πει πως λεω παντου τις ατακες του και γελαμε? Αν οχι, στο λεω τωρα!! :tongue:

Σοφακι κι εγω νομιζω πως το αλλο Σαββατο ειναι η βαφτιση του γαντζου, οχι σημερα! Οποτε μην τρεχεις πανικοβλητη!! :lol:

Περιμενω τωρα να ερθει ο Βασιλης που εχει πεταχτει μεχρι εναν συναδελφο να του συνδεσει κατι καλωδια στο home cinema και μετα ξανα σπιτι. Περιττο να σας πω πως εχει φυγει μεγαλο αγχος απο πανω μου σχετικα με το κρεββατι της Μαριας και τον υπνο! :D:D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ευριπίδης: Μαμά έχεις εσύ από αυτά τα δόντια που μας ηρεμούν;

Εγώ: Ποια δόντια; :confused::shock:

Ευριπίδης: (επιμένει) τα δόντια που μας ηρεμούν.

Εγώ: :roll::roll: (και μετά μου έρχεται η έμπνευση) :idea: φρονημίτες;

Ευριπίδης: Ναι! έχεις;

Εγώ: έχω

Ευριπίδης: Εγώ έχω;

Εγώ: Όχι, είσαι μικρός ακόμα :mrgreen:

Ευριπίδης: :evil:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλά άπαιχτος! ούτε που το είχα σκεφτεί ποτέ! τα φρόνιμα δόντια χαχαχαχαχα

κοριτσάκια καλά που μπήκα και είδα ότι το άλλο Σ είναι η βάφτιση! ευτυχώς!

καλό μεσημέρι χχχχχχχχ

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Γεια σας και πάλι!

Πριν λίγο γυρίσαμε από τους γονείς του Διονύση. Αντίθετα με την πεθερά της Βίκυς, η δική μου προτιμάει να πηγαίνουμε εμείς σπίτι της :mrgreen:

Μιας και είμασταν κοντά, πετάχτηκαν ο Διονύσης με τον Ευριπίδη μέχρι τα stockατζίδικα της Νέας Σμύρνης και.... ΝΑΙ!!! αγόρασαν παπούτσια :D admiral με 14,5 ευρώ :cool:

Ελπίζω να περνάτε όλες καλά.

Γιώτα είχα σκεφτεί, μιας και θα ήμουν στη γειτονιά σου να σου επιστρέψω το DVD, αλλά ξέχασα να το πάρω φεύγοντας από το σπίτι :( Επιφυλάσσομαι προσεχώς...

Αυτά προς το παρόν :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Γεια σας κορίτσια, εμείς τελικά αποφασίσαμε να πάμε σήμερα στο μουσείο σοκολάτας (είχαν έρθει οι γονείς μου το μεσημέρι & ήθελαν να πάνε και αυτοί)... ε λοιπόν όσο το είδατε εσείς άλλο τόσο το είδαμε και εμείς. Είχε τόση ουρά έξω που δεν υπήρχε περίπτωση να περιμένουμε εκεί μεσ'το κρύο. Ελπίζω αύριο που θέλετε να πάτε εσείς να μην έχει τόσο κόσμο (απλά να είστε προετοιμασμένες για ουρές). Μετά πήγαμε στο Σ/Μ και τσιμπίσαμε καμία 10αρια σοκολάτες!!!!

QUOTE=alex4;822505]σόνια αν κατάλαβα, αγχώνεσαι ότι η κυριακή είναι αντικοινωνική? πολύ μικρή δεν είναι για να βγουν συμπεράσματα? κι εγώ έχω δει τεράστιες αλλαγές στα παιδιά μου. μεγαλώνοντας θα αλλάξει πιστεύω.

Όχι αντικοινωνική, της αρέσει πολύ η παρέα με τα άλλα παιδιά. Μου τη χαρακτήρησαν αντιδραστική, εγωίστρια και διεκδικητική (αυτά τα λίγα και τα "καλά"), με αποτέλεσμα να απομακρύνει τους φίλους της ... ελπίζω να δω και εγώ τις αλλαγές που έχεις βιώσει εσύ (προς το καλύτερο ελπίζω).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σόνια να τις βάλουμε να κάνουμε παρέα :lol: κι εμένα σήμερα επιτέλους παραδέχτηκαν ότι είναι αντιδραστική :lol: και μη συνεργάσιμη :lol:

Είπαμε κάποια πράγματα να δούμε πως θα πάει...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...